Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin kokundan ayrilmak istemiyor demek ki ayyy emziremeyen biri olarak bana su an cok tatli geldi tabi uzaktan davulun sesi misali sen uykusunu getirmissim zaten bence babada oyle uyumus semde hemen dinlen

Yaa d vitaminine bende baktiriyim bi kan tahlili yaptırmam lazim ben guatra bağliyodum.

Abla pdf olarak netten bulup indiriyor musun nasıl oluyor ben hic okumuyorjm genel olarak ama ne okusam bilemiorum yeni okuycak birine tavsiyen var mı

İnsAllah cnm devamiji getirebileceğim bi ruh haline girerim çünki resmen hayat durdu gibi oldu ben simdi izne ayrılmış mi oldum yoksa yarin ki liste guncellemesinde mi netlesecek
valla bu liste de olanların işlerinden hiç anlamıyorum gülüm
hayat durmaz sadece biraz mola verir merak etme yine akmaya başlayacak her şey çok çoook güzel olacakkk

Canım bir de naçizane tavsiyem, bu saatte oturmanı gerektirecek bir sebebin yok ise yat...gece 11 ve 2 arası uykuda olmak kadınlar için önemli...

Not: beni bebeğim uyandırdı bu saatte

bir yeri ağrıyınca da memeye yapışıyorlar gülüm en son canı ağrısa da halsizlikten babasın da uyumuştur belki annesiii , sen de git uyu dinlen fazla oyalanma gülüm yarın bakarsın kk ye

Senin kokundan ayrilmak istemiyor demek ki ayyy emziremeyen biri olarak bana su an cok tatli geldi tabi uzaktan davulun sesi misali sen uykusunu getirmissim zaten bence babada oyle uyumus semde hemen dinlen ☺
Ya iyi hoş guzel emmesi Allaha şukur ediyorum ozellikle mama fiyatlarinı gördüğumde ama bazen abartıyo özellikle geceleri ve acil işim olduğunda oluyo bu durum ben daralıyorum bu sefer elim kolum bağlaniyor bende sıkıya gelebilen bi insan değilim bir an önce ek gıdaya başlasak en azından arada dinlenme şansı olur banada

Canım bir de naçizane tavsiyem, bu saatte oturmanı gerektirecek bir sebebin yok ise yat...gece 11 ve 2 arası uykuda olmak kadınlar için önemli...

Not: beni bebeğim uyandırdı bu saatte
Haklısın cnm uyku duzenimk de duzene sokmam gerek cok gec uyuyorum

Aynen ya fiyatlar felaket cidden
Olur olur Rabbim jzin verirse yakinda ek gidaya da baslarsnz rahatlarsn cnm

ben muz yiyip çekirdek çitliyorum ben de genel de kollarda eller de uyuşma karıncalanma oluyor o zaman az boğazıma bakıyorum geçiyor :)
Muz potasyum kaynağı, magnezyumu ilaçlardan alınca daha iyi etki ediyor canım. Yanılmıyorsam magnezyum ceviz, kamu, badem ve fındıkta olacak, onların da fazlası kilo maaalesef....en iyisi ilaç bana göre.

bir yeri ağrıyınca da memeye yapışıyorlar gülüm en son canı ağrısa da halsizlikten babasın da uyumuştur belki annesiii , sen de git uyu dinlen fazla oyalanma gülüm yarın bakarsın kk ye
Yok canim bizimki doğuştan her gece aynı şeyler bütün enerjimi emiyo halsizlikten uyuyorum artık gece emisleri öyle hep tek iyi yanı bu kadar uzun emiyo ama saat başı kalkmıyo simdi 5-6 saat uyur bende biraz toparlaniyorum ama yetmiyo tabi bana o ayrı boyle 24 saat uyumak istiyorum

Abla pdf olarak netten bulup indiriyor musun nasıl oluyor ben hic okumuyorjm genel olarak ama ne okusam bilemiorum yeni okuycak birine tavsiyen var mı
facebook da bir dolu pdf kitap gurupları var onlara katılıyorum dosyalar bölümü oluyor direk oraya gidip kitapları istersem indiriyorum istersem bulması kolay olacaksa sık kullanılanlara ekleyip bulup tekrar açıp okuyorum
genel de tüm kitaplar aynı şeylerden bahsediyor kimi daha detaylı biraz alt yapı istiyor kimi de hiç bir şey bilmeden de okusan rahat anlayacağın dilde bilinç altının gücü ve secret(sır ) kitapları bence güzel ve basit bir dille çekim yasasını anlatan kitaplardan onlardan başlayabilirsin m.barış muslu nun yıka beynini ,, beynine format at kitaplarını daha sonra okuyabilirsin

Tamam canım çok tskler ilk boş vaktimi böyle değerlendircem insAllah

Muz potasyum kaynağı, magnezyumu ilaçlardan alınca daha iyi etki ediyor canım. Yanılmıyorsam magnezyum ceviz, kamu, badem ve fındıkta olacak, onların da fazlası kilo maaalesef....en iyisi ilaç bana göre.
muz da hem potasyum hem magnezyum varmış benim endokrinci söylemişti :)
bu ara zaten probiyotik kapsül , glucosamine, arada omega3 ve çörek otu yağı kapsülü yutuyorum bir de suya katılıp içilen lif takviyesi var daha bir şey yutup içmek istemiyiimmmm

Fit mutlu anne yarın senin için bir dönüm noktası olsun...

Hadi eline kağıt kalem al ve planlama yapmaya başla....

Herşeyi yaz...

Kahvaltı ve yemek saatlerini belirle, su içmen gereken zamanlarıda belirle...

Yatma saatinde düzenli olsun.

Biraz pozitif enerji için de hemen yürüyüşe başla...

Yürüyüş demek mutluluk demek....

Hadi hemen kalk.....

yarın yeni bir sen görmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…