- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.061
Off gece gece çildırttı oğlan beni valla bazen sırf bu kadar uzun emdiği için mama veresim geliyo. Kilo almasa doymuyo diycem ama yok uyumuyo 1 saattır emiyo ben daraldıkça o daha çok yapışıyo bütün kanımı emdi. En son verdim babasina uyumazsa uyumasın dedim. Verdigim gibi uykuya daldı sinir oldum ben kac saatir uğrasiyorum babada 2 dk içinde uyudu
Yaa d vitaminine bende baktiriyim bi kan tahlili yaptırmam lazim ben guatra bağliyodum.Canım D vitamininin çok düşük, sen yerinden kalkıp WC'ye bile gitmek istemesin ki.... yürüyüş yapmak istememen çok normal yani...önce D vitaminini hızlı yükseltmeye bak....
Hergün 1 saate yakın güneş görsen iyi olur aslında, yoksa damla damla yükselmez d vitaminin o seviyeden..
Bak gruba eczacı da katılmış, istersen buradan ona sor...
Abla pdf olarak netten bulup indiriyor musun nasıl oluyor ben hic okumuyorjm genel olarak ama ne okusam bilemiorum yeni okuycak birine tavsiyen var mıevet onu da okudum hatta luis hay ın 1-2 kitabını daha okumuştum eckhart tolle kitaplaı da iyidir onlardan şimdinin gücü adlı kitabının adını hatırlıyorum sadece netten pdf okuyorum yaa hep yazrlarla kitap isimleri pek aklım da kalmıyor , içerik kalsın yeter zaten :) aslın da bundan sonra not almaya karar verdim okuduğum kitapları ve yazarlarını
valla bu liste de olanların işlerinden hiç anlamıyorum gülümİnsAllah cnm devamiji getirebileceğim bi ruh haline girerim çünki resmen hayat durdu gibi oldu ben simdi izne ayrılmış mi oldum yoksa yarin ki liste guncellemesinde mi netlesecek
Canım bir de naçizane tavsiyem, bu saatte oturmanı gerektirecek bir sebebin yok ise yat...gece 11 ve 2 arası uykuda olmak kadınlar için önemli...İnanır mısın vallaha bugün sabah 10 da yattim 2 ye kadar uyudum kızım artik tepemde söyleniyordu anne kalkmicak misin hala aksam olcak babam gelcek bak die annemlerle aramizda bi sokak var oraya gidelim die tutturdu gözüm yemedi tamam vitamin eksikliği var ama bu denli etkileyecegini dusunmedgkmden onemsemeiordum acikcasj bi arastirayim danışayım hic sevemedim bu halimi çünki
Aminnn insAllah cnm yavalla bu liste de olanların işlerinden hiç anlamıyorum gülüm
hayat durmaz sadece biraz mola verir merak etme yine akmaya başlayacak her şey çok çoook güzel olacakkk
bir yeri ağrıyınca da memeye yapışıyorlar gülüm en son canı ağrısa da halsizlikten babasın da uyumuştur belki annesiii , sen de git uyu dinlen fazla oyalanma gülüm yarın bakarsın kk yeOff gece gece çildırttı oğlan beni valla bazen sırf bu kadar uzun emdiği için mama veresim geliyo. Kilo almasa doymuyo diycem ama yok uyumuyo 1 saattır emiyo ben daraldıkça o daha çok yapışıyo bütün kanımı emdi. En son verdim babasina uyumazsa uyumasın dedim. Verdigim gibi uykuya daldı sinir oldum ben kac saatir uğrasiyorum babada 2 dk içinde uyudu
Ya iyi hoş guzel emmesi Allaha şukur ediyorum ozellikle mama fiyatlarinı gördüğumdeSenin kokundan ayrilmak istemiyor demek ki ayyy emziremeyen biri olarak bana su an cok tatli geldi tabi uzaktan davulun sesi misali sen uykusunu getirmissim zaten bence babada oyle uyumus semde hemen dinlen ☺
Haklısın cnm uyku duzenimk de duzene sokmam gerek cok gec uyuyorumCanım bir de naçizane tavsiyem, bu saatte oturmanı gerektirecek bir sebebin yok ise yat...gece 11 ve 2 arası uykuda olmak kadınlar için önemli...
Not: beni bebeğim uyandırdı bu saatte
Aynen ya fiyatlar felaket ciddenYa iyi hoş guzel emmesi Allaha şukur ediyorum ozellikle mama fiyatlarinı gördüğumdeama bazen abartıyo özellikle geceleri ve acil işim olduğunda oluyo bu durum ben daralıyorum bu sefer elim kolum bağlaniyor bende sıkıya gelebilen bi insan değilim bir an önce ek gıdaya başlasak en azından arada dinlenme şansı olur banada
Muz potasyum kaynağı, magnezyumu ilaçlardan alınca daha iyi etki ediyor canım. Yanılmıyorsam magnezyum ceviz, kamu, badem ve fındıkta olacak, onların da fazlası kilo maaalesef....en iyisi ilaç bana göre.ben muz yiyip çekirdek çitliyorum ben de genel de kollarda eller de uyuşma karıncalanma oluyor o zaman az boğazıma bakıyorum geçiyor :)
Yok canim bizimki doğuştan her gece aynı şeyler bütün enerjimi emiyo halsizlikten uyuyorum artıkbir yeri ağrıyınca da memeye yapışıyorlar gülüm en son canı ağrısa da halsizlikten babasın da uyumuştur belki annesiii , sen de git uyu dinlen fazla oyalanma gülüm yarın bakarsın kk ye
Üniversite meznuniyetim kız..amanınnnn sen ne eğitimi almıştın de bakemmm
facebook da bir dolu pdf kitap gurupları var onlara katılıyorum dosyalar bölümü oluyor direk oraya gidip kitapları istersem indiriyorum istersem bulması kolay olacaksa sık kullanılanlara ekleyip bulup tekrar açıp okuyorumAbla pdf olarak netten bulup indiriyor musun nasıl oluyor ben hic okumuyorjm genel olarak ama ne okusam bilemiorum yeni okuycak birine tavsiyen var mı
AmiiiinAynen ya fiyatlar felaket cidden
Olur olur Rabbim jzin verirse yakinda ek gidaya da baslarsnz rahatlarsn cnm
Tamam canım çok tskler ilk boş vaktimi böyle değerlendircem insAllahfacebook da bir dolu pdf kitap gurupları var onlara katılıyorum dosyalar bölümü oluyor direk oraya gidip kitapları istersem indiriyorum istersem bulması kolay olacaksa sık kullanılanlara ekleyip bulup tekrar açıp okuyorum
genel de tüm kitaplar aynı şeylerden bahsediyor kimi daha detaylı biraz alt yapı istiyor kimi de hiç bir şey bilmeden de okusan rahat anlayacağın dilde bilinç altının gücü ve secret(sır ) kitapları bence güzel ve basit bir dille çekim yasasını anlatan kitaplardan onlardan başlayabilirsin m.barış muslu nun yıka beynini ,, beynine format at kitaplarını daha sonra okuyabilirsin
muz da hem potasyum hem magnezyum varmış benim endokrinci söylemişti :)Muz potasyum kaynağı, magnezyumu ilaçlardan alınca daha iyi etki ediyor canım. Yanılmıyorsam magnezyum ceviz, kamu, badem ve fındıkta olacak, onların da fazlası kilo maaalesef....en iyisi ilaç bana göre.
eskişehir deyim gülümekim2009 hangi şehirde oturuyrosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?