- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.101
tsk ederim canım hepiniz gerçekten çok desteksnz gece baya düşündüm ve kendimi silkelemeyr kesin karar verdim tekrar 90lara dönecem yoksa 70lere düşmek isterken
Yeniden başa sarmamak adına artık yeniden hırs yapmam gerek az kaldı gibi gözükse de henüz bayrama düz hesap bi ay var o zmna kadar net 80i görmeliyimNe demiştik.... "istemekten vazgeçmek, kaderinin bir yerlerinde yazılı olanı geri vermektir"
Vazgeçmiyoruz....
Aksine...
İsteklerimize sımsıkı tutunuyoruz...
Eninde sonunda istediğimizin olacağını biliyoruz.
Pes etmiyoruz...
Ümitvar oluyoruz....
Olacak biliyoruz....
Biz (beynimiz) vazgeçmedikçe, bedenimiz vazgeçmeyecek...
Biliyoruz...
Krep persembeye uygun degil canim afiyet olsunBugun menum
14.00 tbden krep 1 tane
1kk peynir
18.00 firinda yağsız tb katilmıs 3 köfte
Yagsiz 2 dilim patates
Su2l arttircam spor yok
Ayy yakinda yenilerini cekeceksin kuzuuuuBebeğim ben senden farklı bi enerji alıyorum. Sanki genel olarak tatlı bir melankolin ve endişen var gibi. Profil foton bile bana derin,manalı, hüzünlü şeylerden hoşlandığın imajını veriyor. Nazara %100 inanıyorum ama bazen insanın çok inceleyerek ve endişelenerek kendine nazar değdirdiğini de düşünüyorum. Bunu ben de yaşadım çünkü hani şey gibi bugün güzel geçti, her şey sürekli güzel olamaz, yakında üzülebilirim gibi.. bilmiyorum yanılıyor olabilirim ama biraz daha yüzeysel olmaya çalışırsan hayatın kolaylaşabilir. Kötü bir tavsiye gibi duruyor ama faydası oluyor:) felak nasını oku gerisini düşünme beybim. Bu arada grubun rezzan kirazı oldum ama burcun ne?
Ya bu foto işini ben de yaşayıp Yok canım diyordum ama duyduğum 10. Kişi olabilirsin..
Kuzum rüzgârlı havada niye cam sildin üzüldüm. İyileşmişsindir umarım..
Her alıntı seramonimde bir iki mesajı sebepsizce listeye ekliyorum:)
Kesinlikle haklısın Ekim ablacım, eskiden çok ağdalı geçerdi süreçler. Şimdi biraz daha yeter beeee diyip ayaklanıyorum.
Ooooh maşallah gene bir enerji fışkırması var. Nedense hep halılar koltuklar silinince acil oturacak, nevresimler yıkanırken acil yatacak birisi olur:) ellerine sağlık
Çaktırma bebişim, işte ben böyle cefakar bi anayım di
Eheeski günlerden kalma bir hatıra fotosu..
Bu pattis olayı bana çok değişik geliyo ya. Bu sabah da tartıldıysan yarın bana 1 günlük farkını söyler misin tatlı kısss?
Sen de iyice profesyonel olmuşsun canım, ortamı bozmayıp tükürüp geliyorsun haha. Çok tatlı ve başarılı:)
Oyy epey erken kapanmış. Afiyet olsun canım, güzel
Yalnız seninki de çok fena yerden vurmuş insanın önüne cips yığası gelirboşver kız canın çekmesin, tadı güzel çöp işte ..
Evet, bebişim ve ben
Yaaaaa üzgünüüüm, böyle olsun istememiştim ühüü.
Sen daha tatlısın ❣
Kız cips sevmemeyi nasıl başardın, tuzlu mu geliyor? Benim müsebbibim bu..
Biraz az olmuş bebişim, afiyet olsun
Yaaaa sadece bir hatıra fotosu paylaştımNasıl kilo aldın sorusunun cevabı benim için ..
Nasıl canım tatları? Kaju peyniri mi soya peyniri mi?
Sonra doğru çok azalmış ama işte Aziz perşembe.. afiyet olsun
Canım demekki leslieden sıkılmışsın. Ben de bi ara yapmıştım ama sonra baydım. Sporu Da değiştirmek lazım aynı şeyler bi yerden sonra mide bulandırıyor gerçekten. Ben kulaklıkları takıp ayna karşısında coşuyorum, eliptikte terlediğimin 2 katı terliyorum yarım saatte hatta 20 dk da. JLo ile başlayıp Tarık Mengüçle biten bir süreç olabiliyor:) kendini eğlendircek bir yöntem bulursun sen de.. öğünü azaltmak demek kaloriyi azaltmak demek değil ki istersen karatayı ucundan kıyısından dene. O kadar tırmanmışsın bu yokuşu, geri dönme..
Harika olmuş
Afiyey olsun beybi11.30
1 dilim tbe ile beyaz peynirli tost
2 yağda yumurta ( normalde bir yerim ama yumurtalar çok küçükmüş)
5 zeytin
9 ahududu
Yarım kk peynir
Yarım domates
Yarım avakado
1 mini acı biber
18.00
2 yumurtadan biberli yeşillikli omlet
3 zeytin, yarım kk peynir
Yarım domates
Yarım avakado
1 mini acı biber
Su:2 lt
Gecmis olsun baharcim yaaKızlar çok fenayim eve geldik kusmak zorunda kaldım migren mideme vurdu şimdi ilaç aldım yatacağım iyi geceler yarına bol eksiler
Sagol beybiAfiyet olsun canım
Güzel olmuş canım
Akşam yok ki ama
Sebze olabilirdi
Kız ben şaşıyorum nasıl dayanıyorsun
Güzel olmuş canım
Sagol kuzum insHayırlı uğurlu olsunCurukElma canım
Gün kurusuuuuu
Canım dua et,olumlu düşün ve kendini olumsuza şartlama.
Tam persembe menüsü afiyet olsun bebegimBugunku menum
Kahvalti 10:30
2 has yumurta
Yesillik
2 ceviz
Akşam 18:00
Yogurtlu kabak
2 litre su
1 litre detoks suyu
1 kupa yeşil çay
Spor yok
Ya hadi hafta sonu kacamaga bisi denmiyor. Ama ben persembeyi kesinlikle tolere edemiyorum afiyet olsunmenü
10.30
1 has yumurta
Domates salatalık
2 dilim peynir
Bir lokma ekmk
13.30
Patatesli tavuk sote
1 kasık pilav
Akşam yemek yiyesim gelmedi,bende bu aksamı böle atlatırsam(persmbe aksamı oldugu için)daha iyi olsbilecegni düşündüm,evi toparladım,camasır bulasık deekene gecti gitti.ama bi ara esimin bir minik hosbesinden ve birkac fındık yedim(cok acıktım
Su
2 lt üstü
Spor
45 dk civarı yürüyüş
Onun yerine masaj yaptirsam ablabanyoyu yıkayamadım tontişim çaya geldi ama o arada yüzüme maske yaptım bakım kremlerimi sürdüm mutfağımı akladım pakladım sana bir yöntem önereyim aklına geldikçe dene bak nasıl enerji doluyorsun saç diplerine kadar
iş yerin de bile olsan levaboya git sadece 2 dk yeter ki sakin bir yer olsun , gözlerini kapat ayakta dimdik dur ayakların hafif açık ellerin serbest ,avuç içlerin öne bakar vaziyette derin nefes alıp ben enerjiyim diye kendine tekrar ederken bedenine milyonlarca güneş sarısı gibi ışığın , enerjinin girdiğini imgele tüm bedenine dolup ayaklarından yere gittiğini düşün ve tüm bedeninin etrafında ışık halesi varmış gibi parladığını düşün derin nefese devam et bu arada 3 sn de al 3 sn tut 3 de vereceksin nefesi epi topu 2 dk yap enerji patlaması yaşayacaksın
Zaten uykusu varmis demekki kuzum. Ama su bi gercek cocuklarin nazi anneye geciyor seninki simdiden baslamisOff gece gece çildırttı oğlan beni valla bazen sırf bu kadar uzun emdiği için mama veresim geliyo. Kilo almasa doymuyo diycem ama yok uyumuyo 1 saattır emiyo ben daraldıkça o daha çok yapışıyo bütün kanımı emdi. En son verdim babasina uyumazsa uyumasın dedim. Verdigim gibi uykuya daldı sinir oldum ben kac saatir uğrasiyorum babada 2 dk içinde uyudu
Saka yapiyosunnnKötü be canım şu an tartılmaya korkuyorum
Bu hafta ben geçeceksin sanırım beni
Bence riske girme kuzum yaBEn de Patates yapsam mı ama sütüm etkilenir mi bilemedim
An itibariyle artıdayım çünkü
Hiçbişi olmaz bebegim boyle seylere takilma cocuklar bizim gibi degilKızlar günaydın günaydın
Büyük kızım son 10 gündürler 04.00-05.00 arası uyanıp uyumak istemiyorum ben sevmiyorum deyip oturuyor dolayısıyla ben de uyanıyorum ben oldu çocuğuma anlamıyorum iyice alıştı bu düzene bünyesi zayıf düşecek diye korkuyorumben en yorgun düşmeye başladım bu sebepten bu hafta enerjim bitikti
Afiyet olsun canimDünkü menümü yazayım bildirimimi sonra yapacağım belki biraz daha farkeder
07.00 bir kahve bir ceviz 3 hurma
09.30 2 yumurta
5 sucuk
1 dilim peynir
3 badem 2 fıstık
2 dilim çavdar ekmeği
12.30 bir kase yoğurt
1 havuç
15.30 1 elma
17.00 3 yk bakla
1 kase yoğurt
Su: 2,5 lt
Spor: yarım saat tempolu yürüyüş
Vayyy plan yapilmis iyi eglenceler tatlimGünaydınnnnnn
Yoğunluktan hastalıktan gelemedim yine... Ama56 kilo olarak döndüm sahalaraaa
Yarın sabah İstanbul’ a gidiyorum. Hem eğitimim var hem kısa bir tatil yapacam. Konser gece hayatı açık büfe derken 60 kilo dönerim Adana’ ya
Sizde ne var ne yok
Evet günün ilk eksisi geldi tebrikler tatlimGeçen Cuma 79.7
Bugün 79.1
Fark -0.6(% 0.75)
Ha şöyle işte ya...Yeniden başa sarmamak adına artık yeniden hırs yapmam gerek az kaldı gibi gözükse de henüz bayrama düz hesap bi ay var o zmna kadar net 80i görmeliyim
Beklediğimden kötüydü....Evet günün ilk eksisi geldi tebrikler tatlim
Ramazan da bende bu sene vereceğimi düşünüyorum bilinçli yersem tabi insAllah ara ara tuttuğum oruçlar bile beni motive etti tartı da çünküHa şöyle işte ya...
Bı kendine gel..
1 ay kaybedecek lükse sahip değiliz, en azından 80 kilo ve üzeri olanlar olarak....
Bir ay demek yarımşar kilodan 2 kilo, 1 er kilodan 4 kilo demek...
Önümüz ramazan, eğer dikkatli beslenip iftar vakti aşırı yüklenemezsen daha kolay kilo verirsin.
hee heee olur masaj yaptırKrep persembeye uygun degil canim afiyet olsun
Ayy yakinda yenilerini cekeceksin kuzuuuu
Bu seferkinde elinde yesil cay olsun lutfen
Afiyey olsun beybi
Gecmis olsun baharcim yaa
Sagol beybi
Sagol kuzum ins
Tam persembe menüsü afiyet olsun bebegim
Ya hadi hafta sonu kacamaga bisi denmiyor. Ama ben persembeyi kesinlikle tolere edemiyorum afiyet olsun
Onun yerine masaj yaptirsam abla
Zaten uykusu varmis demekki kuzum. Ama su bi gercek cocuklarin nazi anneye geciyor seninki simdiden baslamis
Saka yapiyosunnn
Bence riske girme kuzum ya
Hiçbişi olmaz bebegim boyle seylere takilma cocuklar bizim gibi degil
Afiyet olsun canim
Vayyy plan yapilmis iyi eglenceler tatlim
Evet günün ilk eksisi geldi tebrikler tatlim
Iste bahsettigimiz bu kuzum. Dun aksamda soyledin hep kilo problemim vardi diye. Eger motiveni saglam tutmaz pes edersen böyle devam edsr. Bi yerde sıkılıyoruz çünküMefkurem North River askrhpozitif ben listeden çıkmış mı sayılıyorum
Çıkmadıysam insAllah çıkmak istemiyorum ilk ve son olacak bu durum şu an bırakırsam en kötü bi ay geriye sarıcam sanırım o yüzden kalmalıyım buranın enerjisi çok yüksek bana da iyi geliyor çünki biraz bocaladim ve toparladım şu an kendimi ilk işim sabah uykusuna son vermek sonra da sık sık buraya gelmek olacak
Gunaydin ablaaaagünaydınnnnn
Gene fena degil kuzum düşünme öyle sen elinden geleni yap sonuca bi adim daha yaklasacaksinBeklediğimden kötüydü....
Gunaydin kuzum cuman mübarek olsunGünaydın bu arada hayırlı cumalar
Tabikide isyerinde ablahee heee olur masaj yaptırkız benim dediğim 2 dk lık iş gün için de istersen 20 kere bile yaparsın masajı her gün nerede yaptıracaksın :)))
kız neyin kafasını yaşıyorsunnnn şimdiden emri verdin 60 kiloya çık dedin demeeeeeeee hiç kilo almadan gelicem mutlu mutlu eğlenicem de sadece gece hayatına da çok dalma az dikkat et kendine gülümGünaydınnnnnn
Yoğunluktan hastalıktan gelemedim yine... Ama56 kilo olarak döndüm sahalaraaa
Yarın sabah İstanbul’ a gidiyorum. Hem eğitimim var hem kısa bir tatil yapacam. Konser gece hayatı açık büfe derken 60 kilo dönerim Adana’ ya
Sizde ne var ne yok
bacım ben size hayal dünyasın da yaşayın gerçeğiniz olsun diyorum sen fantazi dünyasına giriyorsun kızzzGunaydin kuzum cuman mübarek olsun
Tabikide isyerinde abla
bacım ben size hayal dünyasın da yaşayın gerçeğiniz olsun diyorum sen fantazi dünyasına giriyorsun kızzz
oldu olacak masajı da kime yaptıracaksın onu da düşün
Hahahahhah ablaaaa güldürdün suan beniaaa sen güzellik uzmanıydın siz de cidden masöz var mı varsa da sana yapar mı fırsat olur mu kiCurukElma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?