Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eh hadi hayirli olsun canim ben de yazilcam haftaya basliyoruz esimle, bir aksilik olmazsa gerci ben leslie'den memnunum ya bi de salonu deneyeyim dedim nasil bisimis
canım bende leslie den menunum ama spor salonu olursa e bide para verirsem üzerine kendimi daha bir zorunlu hissedicem gibime geliyo..tamamen psikolocik yani..

30 tl ye çok uygunmuşşşş
nasıl aldınki o fiyata
klavitasyon o bölgedeki yagları eritiyo.. bence etkili..

hahahaa..üzülme kuşum benim gömlekler xxlarge...hatta bazen 3x...ay gülüyorum ağlanacak halime..

bu arada umutsuz ev kadınlarını izliyorumda oradaki esmer zeytin güzeli varyaa
bayılıyorum ona :) kadın zayıf değil ama tam tipi harika beli ince kalçalar filan :)))
bende izliyorum şimdi..fena o hatun yaa

meabalar canım benım nısanlım mobılya ustası bunu ona sordum boyatacakkı yenıden gusl olsun yoksa baska bısey surerse parklar ve daha kotu gorunur dıyo

ayy canım çok teşeşkür ederim sormuşsun bide nişanlına :) saolasınn baştan boyatmammıı iş çıktı bana desene :)
baktıkça sinir oluyorum masama ((
benim aptallıgım nasıl sürttüysem parlak lakeye acayipte belli oluyo

anammm o fırsat bana gelse walla 10 tane almazsamm noliyimm
kız harika ne diyosun 30 tl ye ..
keşke daha fazla alsaydın eger güvenilir biyer ise gör bak faydası olacak.. inşallah ucuz diye baitan savma yapmasınlarda çünkü harika fırsatmış :))

canim uzulme, kalibi dardir ya gomleklerin :26:
(zugurt tesellisi, ben kendimi de boyle teselli ediyorum)

bide artık bol şeyler modaya ondan ondannn
buda benim tesellimm

hahahaa..üzülme kuşum benim gömlekler xxlarge...hatta bazen 3x...ay gülüyorum ağlanacak halime..

bende izliyorum şimdi..fena o hatun yaa
evet tam latin guzeli ben de cok begeniyorum

taş gibi hatunn
darısı başımızaa :2:

girer sonra burnunu kemirir gece
disaridan iceriye dogru acilmiyor canim, iceriden disariya sadece. yani kedi gece evde oluyor, tuvaleti gelince cikiyor ama bidaha iceri giremiyor sabahliyor yani sokakta yazik ben ise gitmek icin 7ye dogru kalkip asagi indirimde hep miyav miyav duyuyoru kapiya tik tik vuruyor bide patisiyle yirim ben onu ya

Son düzenleme:
tabi iceriden acilabiliyor da istemiyorsan kilidi var biz oyle yaptik, face kendi kendine tirmanip girmiyor onu itecek gucu yok ama bizim Persie 1-2 kere agzinda minik fare ve kucuk yavru kusla girince disaridan girisi kilitlemek zorunda kaldik

aa o kapılar sadece dışarımı açılıyor iyi akıll :)
ay ben kedileri hiç sevmem fulya daha dogrusu hayvanları pek sevmem korkarım hepsinden :26:
evimizde bi kuşumuz var eşim eline alıyo dokunamıyom bile eşim beni korkutmak istediginde getiriyo kaçıyom

bide eşimin köpeği var alman kurdu kocaman ayaga kalkınca boyu eşimle aynı düşün :):)
Allahtan evde bakmıyo :):)

ben ankaradayken kopegim vardi (kucuk irk tabi, jack russell) benim yatagimda yatardi minicikken alip buyuttum cocugum gibiydi
oldum olasi hep hayvanlarla aram iyidir evde evcil hayvan olunca insan depresyona bile giremiyor inanilmaz sevgi dolular aslinda ama tabi sende fobi varsa bilemiyorum

eve getirse kalpten gidersin o zaman sen kesin kocaman tabi ben bile biraz cekiniyorum onlardan

eve getirse kalpten gidersin o zaman sen kesin kocaman tabi ben bile biraz cekiniyorum onlardan

bana geliyoki ısıracaklar benii
minnacık kuş bile beni yiycek gibi hisediyom :):)
delilik farkındayımm

Ayyyy kızlar bugün kafayı saçlarıma taktım takıldım kaldım
Forumları dolaştım dolaştım dolaştııııııııııım
Sorunum şu belki sizde yardımcı olursunuz: Saç dökülmesi yaşıyorum çoook uzun zamandır... Ama hep gür ve uzundu(belime kadar gelen saçı hangi akılla kestirdiysem )
Neyse sorunum yaşadığım dökülmeyi gidermeye buldum bişeyler azalttı... Normale döndük çok şükür... Ama uzamıyor :2::2::2: Badem yağını çok duydum önceden deniyordum tabi ozmnlar fayda sağlayıp sağlamadığını anlamasamda yumuşatıyordu diplerimi...
Bunun dışında ne yapabilirim ben yaaa :44:

tamamen saç olayı kişiyle alakalı birşey olduguna inanıyorum..
uzatmak için hiçbirşey denemedim badem yagı ve çam terebenti duydum ama biliyorum ne kadar etkilidir..
benimde aşırı uzar saçım.. hiçbirşery yapmam mesela..
ama benşmde aşırı dökülüyo.. önünü alamıorum ((

Çamterebenti ve lavanta çiçeği denedim dökülme gittide kestirdiğimden beri uzamıyor Yarın badem yağıda alcamda tek kullanılırmı bilmiyorum...

canim, aycangul'un sac bakim topigi ile rapunzelin topigini takip et. aninda cozumunu bulursun.

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...cin-denedigim-dogal-tarifler-resimli-115.html

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi-656.html

Son düzenleme:
Çamterebenti ve lavanta çiçeği denedim dökülme gittide kestirdiğimden beri uzamıyor Yarın badem yağıda alcamda tek kullanılırmı bilmiyorum...

sacini sadece aycangulun soyledigi tarihlerde kestir, onun bakim gunu olarak soyledigi gunlerde de rapunzelin tariflerinden sectigin bakim maskesini yapip uygula. ben de yeni basladim canim, cidden cok ise yariyormus herkes memnun onca insan yanilacak degil ya.. :))

Tarih 2 gün önceymiş kaçırdım ya Ama rapunzel harbi süper gözüküyor sarımsak zeytinyağı olanı sevdim birde ilaveten ampul alayım eczaneye danışarak
çok sağol paylaşımın için

kızlar bireysel derecede cuma günü 3. olmuşum :81::81::81: yeni gördüm

Kızlar foto bekliyordunuz foto makinem yoktu... Taytlısını çekmedim daha ama 62 ile 56 arasındaki farkı görün diye atayım dedim. bakın bakalım olmuşmu

56.2yim burdada

Fotoğraf ölçek küçültmek zorunda kaldığım için yanlarım fazla gözüküyor ama okadar değil orjinalinide atabilirim faceden olmamış diyene
Ama gerçekten göbeği içine göçtü hiç nasıl durur demeden tişört giymeye başladım o üstteki fotodan utandığım gün diyete başladım ancak başarısız oldum sizinlede bu hale geldim 6 kilom daha gitse yeni bir ben olurum...

Eklentiler

• $P1020345.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $P1000149.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…