- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.321
Tesekkur ederim sporda rakip ariyorum C cemresila varken onla yapıyorduk daha fazla yapiyodum boyle yapasim gelmiyorSpor listesi Sonuclar
1. E ebruebrulii 1350 puan
2. @Fatlady 570 puan
3. @Gulbe seker @AhSen_2504 495 puan
Tebrikler kizlar
Kızlar gündüz işlerim olunca paylaşamadm malesef tebrikler
Afiyet olsun canım güzel olmuş. Çin usulü tavuk dediğini merak ettim, soya sosunda bekletilen salt and pepper denen şey mi yoksam susamlı sebzeli falan mı? Anlatır mısın tatlı qıssssİyi akşamlar hanımlar
Menümü yazayımNorth River
Sabah 7.30 bir haşlanmış yumurta peynir zeytin yeşillik
Öğle 13.00 çin usulü tavuk yoğurt
Ara 3 adet kuru kayısı
Akşam 19.00 karnıbahar haşlama yoğurtlu ve bir parca tavuk pirzola fırında. + Salata
Şimdi tarçınlı süt (hurma eşliğinde) içiyorum
Su 2 lt.
Spor 30 dk tempolu yürüyüş 90 puan
Gayet guzel canim hurma kactane bide aksam hurma fazla kacabilir aklinda olsunİyi akşamlar hanımlar
Ara 3 adet kuru kayısı
Akşam 19.00 karnıbahar haşlama yoğurtlu ve bir parca tavuk pirzola fırında. + Salata
Su 2 lt.
Ay jillian a baslicaktim güyaSaol cnm vala bende yüz karasiyim bu hafta guzel olaacak insAllah
Jillian benim için henuz uzak canım ama bende programı değiştrcem bi süre farklı olacak sporlarimGayet guzel canim hurma kactane bide aksam hurma fazla kacabilir aklinda olsun
Ay jillian a baslicaktim güya
Bu hafta o kadar yogundumki fırsatım olmadi ama en kisa surede baslicam
Olur valla süperYarışalım kız bana da hırs olsun
Ya cok guzel toparliyor vücudu canım. Mesela 62 63 kilodayken 58 59 kilo en fazla diyolardi banaJillian benim için henuz uzak canım ama bende programı değiştrcem bi süre farklı olacak sporlarimhareket bereket
tamam canımOlur valla süper
anaowwwKizlarrrrr ablama geldim cok tehlikeli ortamdayim. Bugün burda kalicam ablam kardesim ben. Ve evde abur cubur partisi veriyorlarrrr
Spor her türlü topluyor canımYa cok guzel toparliyor vücudu canım. Mesela 62 63 kilodayken 58 59 kilo en fazla diyolardi bana
Afiyet olsun canım11.10
1 tabak tavuk sote (5-6 yk)
1 dilim tbe
5 zeytin, bir parça peynir
1 salatalık, 3 acı biber turşusu
1 avuç ahududu
14.00
Kk büyüklüğünde brownie (1 top dondurma ile)
16.00
1 bardak yeşil çay
18.15
4 yk tavuk sote
1 parça peynir
1 acı biber turşusu
Su: çok içemedim minimum 1.5 yapmak hedefim
Spora da niyetliyim ama bakalım
Afiyet olsun canımIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 9
4 zeytin
1 kk beyqz peynir
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
Marul
1 haşlanmış yumurta
5li bitki çayı
Akşam 16:00
1 dilim tbe
1 tabak az bulgurlu kabuska
Yogurt
Aci biber tursusu(5-6tane)
1kepce mercimek çorbası
Salata
Su 2 lt
Spor yok henuz ama yapmayı düşünüyorum bugun sabah hava cok guzeldi ama sonra acayip bozdu hava yağmur soguk cikamadim dışarı evde yapıcam birseyler mutlaka
Yiyorlar yiyorlar durmuyorlartamam canım
anaowww
Spor her türlü topluyor canım ☺ ama kiloma uygun spor en güzeli
tmm cnm izne ayrıldın birinci izin hakkın bir hakkın daha varTamm öle yapayım canım o zaman cünkü haftya ailem geliyor bahsettgm gbi listeyi etkilemk istemem.nasıl yapayımNorth River
aboooKız takım dışından birini etiketlemişsin
gel kız bekliyorum bakIyi aksamlar canlar mutfagi toparlayıp gelicem inşallah
güzel olmuş canim kacamaksuz bir cuma süperSabah 11.00
Menemen
Peynir zeytin
Salatalık maydanoz
Yarım çb çiğ fındık
1 muz
Akşam 19.00
1 porsiyon et döner
Ayran
Salata
Su 2.5 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
ay bayılırım bu şarkıyaSelam kankiler,
Bu sabah canım yumurta yemek istemedi erkenden tavuk sote yaptım. Hemencik onu yiyip dışarı çıktım, Ankaradan abim gelmiş, bende bir bayram havası diyerekten Londra’ya gittim. Sohbet muhabbet derken şimdi eve geldim. Menüm genel olarak kötü değil ama buluşma sebebiyle biraz da Cuma diye tatlı yedim. Menüm geliyor..
son kacamakti pestocum sıkı yönetim geldi bu hafta başka minicik bile kaçamak görmeyecegiz11.10
1 tabak tavuk sote (5-6 yk)
1 dilim tbe
5 zeytin, bir parça peynir
1 salatalık, 3 acı biber turşusu
1 avuç ahududu
14.00
Kk büyüklüğünde brownie (1 top dondurma ile)
16.00
1 bardak yeşil çay
18.15
4 yk tavuk sote
1 parça peynir
1 acı biber turşusu
Su: çok içemedim minimum 1.5 yapmak hedefim
Spora da niyetliyim ama bakalım
güzel olmuş canım ama hafta icinde çorba ve ekmek bir arada olmasın sıkı yönetim var ona göreIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 9
4 zeytin
1 kk beyqz peynir
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
Marul
1 haşlanmış yumurta
5li bitki çayı
Akşam 16:00
1 dilim tbe
1 tabak az bulgurlu kabuska
Yogurt
Aci biber tursusu(5-6tane)
1kepce mercimek çorbası
Salata
Su 2 lt
Spor yok henuz ama yapmayı düşünüyorum bugun sabah hava cok guzeldi ama sonra acayip bozdu hava yağmur soguk cikamadim dışarı evde yapıcam birseyler mutlaka
güzel görünüyor canım ama herşeyi porsiyonla belirtiyoruz mesela tavuk kaç YK yada gr spora daİyi akşamlar hanımlar
Ara 3 adet kuru kayısı
Su 2 lt.
Kizlarrrrr ablama geldim cok tehlikeli ortamdayim. Bugün burda kalicam ablam kardesim ben. Ve evde abur cubur partisi veriyorlarrrr
Yok kizzzz bu saatten sonra yememmm zaten karbon cok gibi bugün dengesiz oldu baslarsam durmam zaten geç saattmm cnm izne ayrıldın birinci izin hakkın bir hakkın daha var
abooo
gel kız bekliyorum bak
güzel olmuş canim kacamaksuz bir cuma süper
ay bayılırım bu şarkıya
son kacamakti pestocum sıkı yönetim geldi bu hafta başka minicik bile kaçamak görmeyecegiz
güzel olmuş canım ama hafta icinde çorba ve ekmek bir arada olmasın sıkı yönetim var ona göre
güzel görünüyor canım ama herşeyi porsiyonla belirtiyoruz mesela tavuk kaç YK yada gr spora daFit mutlu anne ni etiketlersen spor puanlarıni o tutuyor
Ödül olarak abartmadan olabilir güzel verdin ama bugunden sonra yok tabi ki
Kız zaten yiyemezsin sen onlardan artık vegan bir hatunsun kim bilir içinde hangi ürünler var yağlar varYok kizzzz bu saatten sonra yememmm zaten karbon cok gibi bugün dengesiz oldu baslarsam durmam zaten geç saat
Anlaşılmıştır kaptanımtmm cnm izne ayrıldın birinci izin hakkın bir hakkın daha var
abooo
gel kız bekliyorum bak
güzel olmuş canim kacamaksuz bir cuma süper
ay bayılırım bu şarkıya
son kacamakti pestocum sıkı yönetim geldi bu hafta başka minicik bile kaçamak görmeyecegiz
güzel olmuş canım ama hafta icinde çorba ve ekmek bir arada olmasın sıkı yönetim var ona göre
güzel görünüyor canım ama herşeyi porsiyonla belirtiyoruz mesela tavuk kaç YK yada gr spora daFit mutlu anne ni etiketlersen spor puanlarıni o tutuyor
Ödül olarak abartmadan olabilir güzel verdin ama bugunden sonra yok tabi ki
Ödül olarak şeetmiştimGayet guzel canim hurma kactane bide aksam hurma fazla kacabilir aklinda olsun
Ay jillian a baslicaktim güya
Bu hafta o kadar yogundumki fırsatım olmadi ama en kisa surede baslicam
İvit cnm ikincisinden. Susamlı sebzeli olandan. Ama bizim iş yerinde çıkıyor ve hiçbirşeyi hakkını vererek yapmadıklarından malzemeden çalınmış eciş bücüş birşey oluyor. Adının havasına bakmayın yani kargacık burgacık birseydi ancak yoğurtla zorla yuttumAfiyet olsun canım güzel olmuş. Çin usulü tavuk dediğini merak ettim, soya sosunda bekletilen salt and pepper denen şey mi yoksam susamlı sebzeli falan mı? Anlatır mısın tatlı qıssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?