Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım güzel olmuş. Çin usulü tavuk dediğini merak ettim, soya sosunda bekletilen salt and pepper denen şey mi yoksam susamlı sebzeli falan mı? Anlatır mısın tatlı qıssss

Gayet guzel canim hurma kactane bide aksam hurma fazla kacabilir aklinda olsun
Saol cnm vala bende yüz karasiyim bu hafta guzel olaacak insAllah
Ay jillian a baslicaktim güya
Bu hafta o kadar yogundumki fırsatım olmadi ama en kisa surede baslicam

Gayet guzel canim hurma kactane bide aksam hurma fazla kacabilir aklinda olsun

Ay jillian a baslicaktim güya
Bu hafta o kadar yogundumki fırsatım olmadi ama en kisa surede baslicam
Jillian benim için henuz uzak canım ama bende programı değiştrcem bi süre farklı olacak sporlarim hareket bereket

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Tamm öle yapayım canım o zaman cünkü haftya ailem geliyor bahsettgm gbi listeyi etkilemk istemem.nasıl yapayım North River
tmm cnm izne ayrıldın birinci izin hakkın bir hakkın daha var
Kız takım dışından birini etiketlemişsin
abooo
Iyi aksamlar canlar mutfagi toparlayıp gelicem inşallah
gel kız bekliyorum bak
Sabah 11.00
Menemen
Peynir zeytin
Salatalık maydanoz
Yarım çb çiğ fındık
1 muz

Akşam 19.00
1 porsiyon et döner
Ayran
Salata

Su 2.5 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
güzel olmuş canim kacamaksuz bir cuma süper
ay bayılırım bu şarkıya
son kacamakti pestocum sıkı yönetim geldi bu hafta başka minicik bile kaçamak görmeyecegiz
güzel olmuş canım ama hafta icinde çorba ve ekmek bir arada olmasın sıkı yönetim var ona göre
güzel görünüyor canım ama herşeyi porsiyonla belirtiyoruz mesela tavuk kaç YK yada gr spora da Fit mutlu anne ni etiketlersen spor puanlarıni o tutuyor
Kizlarrrrr ablama geldim cok tehlikeli ortamdayim. Bugün burda kalicam ablam kardesim ben. Ve evde abur cubur partisi veriyorlarrrr

Ödül olarak abartmadan olabilir güzel verdin ama bugunden sonra yok tabi ki

Yok kizzzz bu saatten sonra yememmm zaten karbon cok gibi bugün dengesiz oldu baslarsam durmam zaten geç saat

Anlaşılmıştır kaptanım

Afiyet olsun canım güzel olmuş. Çin usulü tavuk dediğini merak ettim, soya sosunda bekletilen salt and pepper denen şey mi yoksam susamlı sebzeli falan mı? Anlatır mısın tatlı qıssss
İvit cnm ikincisinden. Susamlı sebzeli olandan. Ama bizim iş yerinde çıkıyor ve hiçbirşeyi hakkını vererek yapmadıklarından malzemeden çalınmış eciş bücüş birşey oluyor. Adının havasına bakmayın yani kargacık burgacık birseydi ancak yoğurtla zorla yuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…