- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.841
Kızlar foto bekliyordunuz foto makinem yoktu... Taytlısını çekmedim daha ama 62 ile 56 arasındaki farkı görün diye atayım dedim. bakın bakalım olmuşmu
Eki Görüntüle 327378
Eki Görüntüle 327377
56.2yim burdada
Fotoğraf ölçek küçültmek zorunda kaldığım için yanlarım fazla gözüküyor ama okadar değil orjinalinide atabilirim faceden olmamış diyene
Ama gerçekten göbeği içine göçtü hiç nasıl durur demeden tişört giymeye başladım o üstteki fotodan utandığım gün diyete başladım ancak başarısız oldum sizinlede bu hale geldim 6 kilom daha gitse yeni bir ben olurum...
kızlar bireysel derecede cuma günü 3. olmuşum :81::81::81: yeni gördüm
Kızlar foto bekliyordunuz foto makinem yoktu... Taytlısını çekmedim daha ama 62 ile 56 arasındaki farkı görün diye atayım dedim. bakın bakalım olmuşmu
Eki Görüntüle 327378
Eki Görüntüle 327377
56.2yim burdada
Fotoğraf ölçek küçültmek zorunda kaldığım için yanlarım fazla gözüküyor ama okadar değil orjinalinide atabilirim faceden olmamış diyene
Ama gerçekten göbeği içine göçtü hiç nasıl durur demeden tişört giymeye başladım o üstteki fotodan utandığım gün diyete başladım ancak başarısız oldum sizinlede bu hale geldim 6 kilom daha gitse yeni bir ben olurum...
Gunaydin kizlar.. Cok tuhaf bisey oldu, normal gununde regl basladi azicik lekelenme o kadar sonra bitti... Ne ki bu simdi( hala siskinlik var, daral geliyor her gece panik atak gibi oluyorum. Sanki baslayacak ama baslayamiyor gibi Delircem uhuhuh
Ooooo derece demek senin kilonda olup da dereceye giren cok nadirdir hem de, tebrik ederim canimfotolarda da fistik gibi gorunuosun yakinda daha da citir olcaksin kisa surede mezun ederiz seni
30 tl ye çok uygunmuşşşş
nasıl aldınki o fiyata
klavitasyon o bölgedeki yagları eritiyo.. bence etkili..
anammm o fırsat bana gelse walla 10 tane almazsamm noliyimm
kız harika ne diyosun 30 tl ye ..
keşke daha fazla alsaydın eger güvenilir biyer ise gör bak faydası olacak.. inşallah ucuz diye baitan savma yapmasınlarda çünkü harika fırsatmış :))
fulya artık gizli girme yeşil yansın sendede olmuyo böyle hayalet gibi giripyazıyorsun korkuyorum ben
hic ise gidesim yoooookgerci bu son haftam, haftaya yine ev hanimiyim kizlar - bir sureligine tabi. bu sureyi de spor salonunda gecircez yani plan o. hayirlisi... neyse ogle aramda girerim simdi gidip giyinmem lazim gorusuruz
Günaydın Arkadaşlar Dün gelinlik baktım Ve cok mutluyum hiç şisko durmadım gelinlikcilerin hapsi zen in kilon cok iyi dedi cok mutluyum gelinligimede karar verdim fotosunu paylasırım sizinle cok mutluyum
Resmi İndiremedim Arkadarla int HGB0131yazınca cıkıyorFikrinizi bekliyorum
afferin sanaaa..kızlar bireysel derecede cuma günü 3. olmuşum :81::81::81: yeni gördüm
ya ben şimdi hiç kem küm etmem direk söylerim yani..o yüzden hiç alınma..ilk fotoda 62 gözükmüyosun hiç..yani 70 falan gibisin ama dediğin gibi fotodanda kaynaklı olabilir..ikinci fotonun sen olduğundan şüphelendim açıkcası..aradaki fark çok bariz belli..tebrik ederim..Kızlar foto bekliyordunuz foto makinem yoktu... Taytlısını çekmedim daha ama 62 ile 56 arasındaki farkı görün diye atayım dedim. bakın bakalım olmuşmu
Eki Görüntüle 327378
Eki Görüntüle 327377
56.2yim burdada
...
onu sen dediiiiiiiiinn...ben fulya online ol dedim , sende ben aslında yoğuumm dedin...hoppis diyor ya ben yokmusum, hayal urunuymusum aslinda
ayy ayy senin şimdi için kıpır kıpır ne neşe ne mutlulukişin en keyifli kısmıdır gelinlik merakla bekliyorum foto koymanı ama nasıl indirebilirsin bilgim yok cnm ya :44:
Gercekten güzel duygu ben cok tereddüt ettim canım bana yakışmayacak diye ama gelinlikte bedenim 36 mıs mankenden daha cok yakıştı bana
Eki Görüntüle 327426
Eki Görüntüle 327425
2çi-2100 tl 1çi-2000 tl
Alttakini düsünüyorum üstekide cok yakıştı:)
resimler çok güzel cnm bu 6 kiloyuda en kısa zamanda verirsin inş....
Ooooo derece demek senin kilonda olup da dereceye giren cok nadirdir hem de, tebrik ederim canimfotolarda da fistik gibi gorunuosun yakinda daha da citir olcaksin kisa surede mezun ederiz seni
maşallah diyorum sen kısa sürede 6 kiloyuda verirsin
günaydın günaydın evdeki laptop bozuk haftasonu giremedim ama bugün tamire gitti ne zaman gelir bilmimmm
cumartesi iyiydi ama pazar kantarın topuzu kaçtı yedim yaniii
büşracım fotolar süperdevamını diliyorum
bu ayıda atlatayım olmazsa diyetisyenimin kapısını çalayım
afferin sanaaa..
ya ben şimdi hiç kem küm etmem direk söylerim yani..o yüzden hiç alınma..ilk fotoda 62 gözükmüyosun hiç..yani 70 falan gibisin ama dediğin gibi fotodanda kaynaklı olabilir..ikinci fotonun sen olduğundan şüphelendim açıkcası..aradaki fark çok bariz belli..tebrik ederim..
selam kizlar,
sozde bugun dikkat edicektim 2 lokum 1 kase badem hoop mideye.
artik aksam ziplar dururum bunu eritebilmek icin ><
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?