Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın cıtır hatunlar
geçmişe fazla bakamadım şimdi çıkmam gerekir kursa gidiyorum gelince görüşürüz inş..

Son düzenleme:

resimler çok güzel cnm bu 6 kiloyuda en kısa zamanda verirsin inş....

Gunaydin kizlar.. Cok tuhaf bisey oldu, normal gununde regl basladi azicik lekelenme o kadar sonra bitti... Ne ki bu simdi ( hala siskinlik var, daral geliyor her gece panik atak gibi oluyorum. Sanki baslayacak ama baslayamiyor gibi Delircem uhuhuh

kızlar bireysel derecede cuma günü 3. olmuşum :81::81::81: yeni gördüm

Kızlar foto bekliyordunuz foto makinem yoktu... Taytlısını çekmedim daha ama 62 ile 56 arasındaki farkı görün diye atayım dedim. bakın bakalım olmuşmu

Ooooo derece demek senin kilonda olup da dereceye giren cok nadirdir hem de, tebrik ederim canim fotolarda da fistik gibi gorunuosun yakinda daha da citir olcaksin kisa surede mezun ederiz seni

maşallah diyorum sen kısa sürede 6 kiloyuda verirsin

fulya artık gizli girme yeşil yansın sendede olmuyo böyle hayalet gibi giripyazıyorsun korkuyorum ben

30 tl ye çok uygunmuşşşş
nasıl aldınki o fiyata
klavitasyon o bölgedeki yagları eritiyo.. bence etkili..

eddacımm şehir fırsatlarından aldım bebemmm :))) sadece 3 tane alabiliyodum malesef bu çarşamba ilkine gidicem yazarım size bu arada dün faceden ekledim maşallah diyorum eşinle ne çok yakışıyosunuz seninde murc gibi yüzün çok güzel bide kiloları versek gerçi böylede çok tatlısın

günaydın günaydın evdeki laptop bozuk haftasonu giremedim ama bugün tamire gitti ne zaman gelir bilmimmm
cumartesi iyiydi ama pazar kantarın topuzu kaçtı yedim yaniii
büşracım fotolar süper devamını diliyorum
bu ayıda atlatayım olmazsa diyetisyenimin kapısını çalayım

hic ise gidesim yoooook gerci bu son haftam, haftaya yine ev hanimiyim kizlar - bir sureligine tabi. bu sureyi de spor salonunda gecircez yani plan o. hayirlisi... neyse ogle aramda girerim simdi gidip giyinmem lazim gorusuruz

hic ise gidesim yoooook gerci bu son haftam, haftaya yine ev hanimiyim kizlar - bir sureligine tabi. bu sureyi de spor salonunda gecircez yani plan o. hayirlisi... neyse ogle aramda girerim simdi gidip giyinmem lazim gorusuruz

hadi bakalım cnm istemiyo falan yok marş marş işe biz iş başı yapalı 1,5 saat oluyo bu ara iyi gelir hem dinlenirsin hem spor yaparsın

Günaydın Arkadaşlar Dün gelinlik baktım Ve cok mutluyum hiç şisko durmadım gelinlikcilerin hapsi zen in kilon cok iyi dedi cok mutluyum gelinligimede karar verdim fotosunu paylasırım sizinle cok mutluyum

Günaydın Arkadaşlar Dün gelinlik baktım Ve cok mutluyum hiç şisko durmadım gelinlikcilerin hapsi zen in kilon cok iyi dedi cok mutluyum gelinligimede karar verdim fotosunu paylasırım sizinle cok mutluyum
Resmi İndiremedim Arkadarla int HGB0131yazınca cıkıyor Fikrinizi bekliyorum

ayy ayy senin şimdi için kıpır kıpır ne neşe ne mutluluk işin en keyifli kısmıdır gelinlik merakla bekliyorum foto koymanı ama nasıl indirebilirsin bilgim yok cnm ya :44:

kızlar bireysel derecede cuma günü 3. olmuşum :81::81::81: yeni gördüm
afferin sanaaa..

ya ben şimdi hiç kem küm etmem direk söylerim yani..o yüzden hiç alınma..ilk fotoda 62 gözükmüyosun hiç..yani 70 falan gibisin ama dediğin gibi fotodanda kaynaklı olabilir..ikinci fotonun sen olduğundan şüphelendim açıkcası..aradaki fark çok bariz belli..tebrik ederim..

hoppis diyor ya ben yokmusum, hayal urunuymusum aslinda
onu sen dediiiiiiiiinn...ben fulya online ol dedim , sende ben aslında yoğuumm dedin...

ayy ayy senin şimdi için kıpır kıpır ne neşe ne mutluluk işin en keyifli kısmıdır gelinlik merakla bekliyorum foto koymanı ama nasıl indirebilirsin bilgim yok cnm ya :44:

Gercekten güzel duygu ben cok tereddüt ettim canım bana yakışmayacak diye ama gelinlikte bedenim 36 mıs mankenden daha cok yakıştı bana

2çi-2100 tl 1çi-2000 tl
Alttakini düsünüyorum üstekide cok yakıştı:)

Son düzenleme:
resimler çok güzel cnm bu 6 kiloyuda en kısa zamanda verirsin inş....

Ooooo derece demek senin kilonda olup da dereceye giren cok nadirdir hem de, tebrik ederim canim fotolarda da fistik gibi gorunuosun yakinda daha da citir olcaksin kisa surede mezun ederiz seni

maşallah diyorum sen kısa sürede 6 kiloyuda verirsin

Kızlar çok Teşekkür ederim inş verip mezun olurum nisan sonuna kadar vaktim var bi versem ahhhh ahhh
Hopişşş teşekkür ederim gerçekten foto boyutuyla ilgili 2.si benim gerçekten kafa kısmım vardıda kestim. Hatta ilk foto tarihi 18 kasım ben 5 aralıkta sizle başladım uzun zamandır diyet yapmayı istyordum başaramamıştım o fotoyuda faceye koymaya çekindikten sonra kafama diyeti koydum...

selam kizlar,
sozde bugun dikkat edicektim 2 lokum 1 kase badem hoop mideye.
artik aksam ziplar dururum bunu eritebilmek icin ><

Fulyacım olmamış cıssss onlar cısss mayısta bizim bi yarışmamız var cnm yapma böyle şeyler :18::18:

Bende yazayım menümü
Sabah 2 dlm kızarmıs kepek ekmek
kibrit kutusundan az peynir
1 ortaboy domates
1fincan yeşilçay

Ara : yok

Öğle : 1 kase yoğurt
havuç çubukları

Ara: yok
Akşamda 1 tabak herhangi bir sebze yemeği düşünüyorum yada haşlama tavuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…