- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.381
Aynen öyle abla daha ne aksiyonlar yaşadım boşanma döneminde benim gorumcelerin icindeki seytan cıktı ortayaSeni negatif asagi cekenlerden kurtuldugun icindir belkicalismak da sana yaradi bence
Ne okuyordun orasini kacirdim
Çok tatlısınŞov yapicaz şovvv ablamm
Çok yakında üçlü rakamlara bay bay diyeceksin ve ömrün boyunca bir daha hiç görmeyeceksin canım..Ay inşallah bende 3 lü rakam görmek istemiyorum artık
Malesef kuzucumAynı saatlerde glikozun tatlı sularında yüzmüşüz bebeğim:)
Ayyyy benHerkes kendine bi rakip secsin bakalim kazanan kim olacak
Valla yogun olunca bugun boyle oldu kuzumKız ben şok. Beni havada karada geçersin diye düşündüm, menülerin iyiydi sanki.
Canım menünü böyle bi anlamadım, az mı çok mu yorum yapamadım falan. Sen de demişsin zaten.. yarın daha iyi olur..
Erken kapatmışsın epey, iyi olmuş
Güzeeeel
Bomba gibi geri dönmüşsün kankim
Allah sabırlar ihsan etsin gardaşım. #direnelma
Öğlen coşup ceza olarak akşam yememişsin sanırım:)
Kız çok özlemişsindir evini, epey oldu sen gideli.. şöyle bi dinginlik geliyo insan evine girince..
Ben de güzelse diye hemencik tarif alacaktım:)
Aynı saatlerde glikozun tatlı sularında yüzmüşüz bebeğim:)
Beybi burda 7up ve Pepsimaxin bazı ürünleri vejetaryen değil, türkiyedekini de kontrol edebilirsin.. bahsettiğim çeşitler Türkiye’de olmayabilir ama gene de haberin olsun.
Tabii ki ana sebep bu değil ama sensizlik zor oluyor mefkuş ablam, ben şahsen gerçekten etkilendim. Tabii işine gücüne bakcan da gene de bil istedim ❣
@mefkurem abla bu nasıl hafıza.. maşallah. Ürküttün
Ahhh teşekkür ederim Zuhal ablacım, o gün üzüldüm ama şimdi atlattım. Önümdeki maçlara bakıyorum :)
öyle olacak insAllah cnm tabiki bi an once gitmeli bu artılarKız ben şok. Beni havada karada geçersin diye düşündüm, menülerin iyiydi sanki.
Canım menünü böyle bi anlamadım, az mı çok mu yorum yapamadım falan. Sen de demişsin zaten.. yarın daha iyi olur..
Erken kapatmışsın epey, iyi olmuş
Güzeeeel
Bomba gibi geri dönmüşsün kankim
Allah sabırlar ihsan etsin gardaşım. #direnelma
Öğlen coşup ceza olarak akşam yememişsin sanırım:)
Kız çok özlemişsindir evini, epey oldu sen gideli.. şöyle bi dinginlik geliyo insan evine girince..
Ben de güzelse diye hemencik tarif alacaktım:)
Aynı saatlerde glikozun tatlı sularında yüzmüşüz bebeğim:)
Beybi burda 7up ve Pepsimaxin bazı ürünleri vejetaryen değil, türkiyedekini de kontrol edebilirsin.. bahsettiğim çeşitler Türkiye’de olmayabilir ama gene de haberin olsun.
Tabii ki ana sebep bu değil ama sensizlik zor oluyor mefkuş ablam, ben şahsen gerçekten etkilendim. Tabii işine gücüne bakcan da gene de bil istedim ❣
@mefkurem abla bu nasıl hafıza.. maşallah. Ürküttün
Ahhh teşekkür ederim Zuhal ablacım, o gün üzüldüm ama şimdi atlattım. Önümdeki maçlara bakıyorum :)
Afiyet olsun cnm sade kahvenin zararı yok benceKızlar ablam onlara uymayinca bari kahve yapim dedi bi sade kahve iciyorum haberiniz olsun
bende oyle düşündüm kuzum buna yok demeyim bari dedim ne sorsa yemiyom ben dedimöyle olacak insAllah cnm tabiki bi an once gitmeli bu artılar
Afiyet olsun cnm sade kahvenin zararı yok bence
Hahah öyle zmnda ağızlar bos durmuyor ya illa bisey icilip yeniyor cok sıkıntılı kahveylr atlatrsan superbende oyle düşündüm kuzum buna yok demeyim bari dedim ne sorsa yemiyom ben dedimoda ayyyy allahtan 3 5 kilo verdi havaya girdi diyo normalde gec saatte icmiyorum onun icin haber verim dedim
Atlattım şükür kuzum kardesim yatti ablamla oturuyoruz simdiHahah öyle zmnda ağızlar bos durmuyor ya illa bisey icilip yeniyor cok sıkıntılı kahveylr atlatrsan super
Afiyet olsun bebeğimKızlar ablam onlara uymayinca bari kahve yapim dedi bi sade kahve iciyorum haberiniz olsun
Bugün menüm
12.00 1 yağsız tavada yumurta
1 kk peynir
1 tbe
2 zeytin
15.00 3 fıstık(tuzsuz)
4 fındik
1 kare bitter
19.30 2 parça derisiz tavuk
2 kaşık bulgur
1 kase yoğurt
Salata
Su 2l spor 30 dk yuruyus 90 pFit mutlu anne
Uykusuzluk evet ödem yapar canim ama bu hafta azami dikkat etmek gerekiyor acigimizikapatmamiz lazimMenume ekstra gayret gösterdim aslında ama son 2 gun spor yapamadım hep temizlikle ugraşlarla geçti çok yoruldum bide uykuda uyuyamadım hep 4 saat uyudum anca yetmedi oda ben ona bağlıyorum
Guzel bence tatlim afiyet olsunBugün menüm
12.00 1 yağsız tavada yumurta
1 kk peynir
1 tbe
2 zeytin
15.00 3 fıstık(tuzsuz)
4 fındik
1 kare bitter
19.30 2 parça derisiz tavuk
2 kaşık bulgur
1 kase yoğurt
Salata
Su 2l spor 30 dk yuruyus 90 pFit mutlu anne
Sagol kuzumm sanada afiyet olsun bu kahve bizim kurtaricimiz resmenAfiyet olsun bebeğimben de az önce eşim bana yaptığı tosttan ikram etmek isteyince kahve içecem ben deyip fırlayıp kahve yaptım
Teşekkürler tatlımUykusuzluk evet ödem yapar canim ama bu hafta azami dikkat etmek gerekiyor acigimizikapatmamiz lazim
Guzel bence tatlim afiyet olsun
Sagol kuzumm sanada afiyet olsun bu kahve bizim kurtaricimiz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?