Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seni negatif asagi cekenlerden kurtuldugun icindir belki calismak da sana yaradi bence
Ne okuyordun orasini kacirdim
Aynen öyle abla daha ne aksiyonlar yaşadım boşanma döneminde benim gorumcelerin icindeki seytan cıktı ortaya
Cografya abla ins 3 sene sonra mezun olcam

Herkes kendine bi rakip secsin bakalim kazanan kim olacak
Ayyyy ben Jasminium84 secmistim ama hic tadi olmadi bide arti geldi yaaaa bu hafta ins hirs yapar
Valla yogun olunca bugun boyle oldu kuzum
Evet bakmistim gecenlerde coca colaninkiler vegan canim digerlerine bakmadim hic

öyle olacak insAllah cnm tabiki bi an once gitmeli bu artılar
Kızlar ablam onlara uymayinca bari kahve yapim dedi bi sade kahve iciyorum haberiniz olsun
Afiyet olsun cnm sade kahvenin zararı yok bence

öyle olacak insAllah cnm tabiki bi an once gitmeli bu artılar

Afiyet olsun cnm sade kahvenin zararı yok bence
bende oyle düşündüm kuzum buna yok demeyim bari dedim ne sorsa yemiyom ben dedim oda ayyyy allahtan 3 5 kilo verdi havaya girdi diyo normalde gec saatte icmiyorum onun icin haber verim dedim

bende oyle düşündüm kuzum buna yok demeyim bari dedim ne sorsa yemiyom ben dedim oda ayyyy allahtan 3 5 kilo verdi havaya girdi diyo normalde gec saatte icmiyorum onun icin haber verim dedim
Hahah öyle zmnda ağızlar bos durmuyor ya illa bisey icilip yeniyor cok sıkıntılı kahveylr atlatrsan super

Menume ekstra gayret gösterdim aslında ama son 2 gun spor yapamadım hep temizlikle ugraşlarla geçti çok yoruldum bide uykuda uyuyamadım hep 4 saat uyudum anca yetmedi oda ben ona bağlıyorum
Uykusuzluk evet ödem yapar canim ama bu hafta azami dikkat etmek gerekiyor acigimizikapatmamiz lazim
Guzel bence tatlim afiyet olsun
Afiyet olsun bebeğim ben de az önce eşim bana yaptığı tosttan ikram etmek isteyince kahve içecem ben deyip fırlayıp kahve yaptım
Sagol kuzumm sanada afiyet olsun bu kahve bizim kurtaricimiz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…