- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.421
Gunaydin nirancimHerkese günaydın kızlar,
Untumayın "Azimli karınca hedefe giden yoldaki engellerin etrafını dolanır"
Ben de o kadaaarrrr uzun zaman oldu ki kitap okumayalı ben de bi gitsem de bi iki kitap alsamAslına bakarsan Cuma benim için yanlış bir tartı günü , perşembe günü 10 saat bilfiil ayaktayım, aşırıya yorgun olunca da vücudum çok fazla ödem yapıyor...
Çarşamba akşamından ödem çayımı yaptım, perşembe günü okulda hep onu içtim, ancak yorgunluk ödemine ödem çayımı etki etmiyor onu farkettim.
Hepsi zaten almayı planladığım kitaplardı, fuarda görücünce dayanamadım aldım. Aslında Barış Muslu'nun kitaplarınıda alacaktım ama malum ekonomik krizdeyiz..
Canım o zaman bünyene uygun beslenmeye bak sen evet karbon olmasın deniyor ama bu sana olumsuz yansıyorsa karbonu ekleAslında ben vücudumu iyi tanıyorum, mesela bende kurubaklagilller ve buğday ürünleri şişkinlik yapmaz aksine doygunluk süremi çok uzatır, bir sonraki öğüne aç olarak başlamam mesela..
Takıma gelmeden önce hergün bulgur pilavı ile 2 haftada 3 kilo verdim, takıma geldiğim haftada bulgur fazlaca vardı menümde ve 1.3 kilo vermiştim bir haftada...
Çarşamba Perşembe karbonhidrat olmasın denince ete ve sebzeye yükleniyorum ama maalesef aslında ben eti sindiremem ve bende şişlik yapar...
Aslında tipik bir A grubu....
Kan gruplarına göre beslenmede "her araç kendine uygun yakıtla kullanılan arabaya benzetilir, dizel araç benzinle kullanılamayacağı" söylenir.....
Günaydın canımHerkese günaydın kızlar,
Untumayın "Azimli karınca hedefe giden yoldaki engellerin etrafını dolanır"
Günaydın canımGunaydin kizlarrr kacamaksiz guzel bi gününüz olsun
Ah canım hakkını vererek yapsalar çok güzel oluyor ama nerdeeeeKız ben şok. Beni havada karada geçersin diye düşündüm, menülerin iyiydi sanki.
Canım menünü böyle bi anlamadım, az mı çok mu yorum yapamadım falan. Sen de demişsin zaten.. yarın daha iyi olur..
Erken kapatmışsın epey, iyi olmuş
Güzeeeel
Bomba gibi geri dönmüşsün kankim
Allah sabırlar ihsan etsin gardaşım. #direnelma
Öğlen coşup ceza olarak akşam yememişsin sanırım:)
Kız çok özlemişsindir evini, epey oldu sen gideli.. şöyle bi dinginlik geliyo insan evine girince..
Ben de güzelse diye hemencik tarif alacaktım:)
Aynı saatlerde glikozun tatlı sularında yüzmüşüz bebeğim:)
Beybi burda 7up ve Pepsimaxin bazı ürünleri vejetaryen değil, türkiyedekini de kontrol edebilirsin.. bahsettiğim çeşitler Türkiye’de olmayabilir ama gene de haberin olsun.
Tabii ki ana sebep bu değil ama sensizlik zor oluyor mefkuş ablam, ben şahsen gerçekten etkilendim. Tabii işine gücüne bakcan da gene de bil istedim ❣
@mefkurem abla bu nasıl hafıza.. maşallah. Ürküttün
Ahhh teşekkür ederim Zuhal ablacım, o gün üzüldüm ama şimdi atlattım. Önümdeki maçlara bakıyorum :)
Katiliyorum canim hava missss tam yürüyüş havasi yaaKızlaaarrr günaydın❤❤
Bugün hava yine miisssss gibi havalar böyle oldukça içim coşuyor taşıyor valla keşke hep bahar olsa
Şanslısınız o zaman, alın çocukları çıkın gezin...Kızlaaarrr günaydın❤❤
Bugün hava yine miisssss gibi havalar böyle oldukça içim coşuyor taşıyor valla keşke hep bahar olsa
Evet aynen öyle balım öğlen büyük kızımın eğitimi var ona gidip geldikten sonra kızları alıp hava bozmamış olursa çıkacağımKatiliyorum canim hava missss tam yürüyüş havasi yaa
Tamam kuzumEvet aynen öyle balım öğlen büyük kızımın eğitimi var ona gidip geldikten sonra kızları alıp hava bozmamış olursa çıkacağım
Hava kapamazsa öğleden sonra çıkacağım tatlımŞanslısınız o zaman, alın çocukları çıkın gezin...
Bizde hava kapalı bugün, evde nöbetteyiz
Aaaaaa nasıl yaaaaaKızlar isyerine erken geldim rahat rahat kahvalti yapim diye ama tuvalette kilitli kaldim ve kimse yok
Bi is arkadasim geldi haber verdimAaaaaa nasıl yaaaaa
ay aman iyi bari :)Bi is arkadasim geldi haber verdimkurtarildim yani
Sadece ananas ve yogurt yiyorsun canim baska bisi yok 3 öğünkızlar ananas detoksunu nasıl yapıyorsunuz
netten araştırdım diyet menülerinin yanına belli miktarda ananas ekliyorlar ama o ananas diyeti oluyor bence
ananas yoğurt ile ilgili bişe bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?