Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkürler tatlım aynen Valla hem çok severim
Valla bende canim gunde 2 3 tane icerim kahve bi tanede nescafe icerim cay sınırsız
Kızlar olan oldu hemen toparlanıp önce Pazartesi tartısında sonra Cuma tartısında güzel güzel eksileri görüyoruz❤❤Kaçamak yok spor var
Ayyy hadi ins kuzummm bu hafta bomba gibi olalim acayip bi motivasyon var bende bu haftayla ilgili. Sanki cok güzel olacakmis gibi

saol cnm

tamam canım olmayacak tabiki

Afiyet olsun canim miktarlar az olsa da karbon var ama erken kapatmisin Allah tan tempolu muydu canım yürüyüş sen niye etiketlemedin kız beni
evet canım yarın dönüyorum son gün yedim cuma olunca , Gulbeseker den esinlendim toplu yazacağım gidince
haftanın ilk ve son kaçamağı diyorum
aa vegan mi hiç sevinmedim bu habere ama sen yemezsin zaten arada senin icetealar olurdu şükür yok bu sefer :)
bende sabah kafa salladım kendime o kadar dikkat ettim ama yemekleri başkası yapınca bile fark ediyor demek ki neyse ki rize de ben yaparım ve Ramazan
bir haftayı geçti canım özledim , evet ya kısmet sabittekaldim neyse artık haftaya açısı çıksın inşallah
güzel olmuş
Afiyet olsun bebeğim ben de az önce eşim bana yaptığı tosttan ikram etmek isteyince kahve içecem ben deyip fırlayıp kahve yaptım
ay bu eşler
Kızlar olan oldu hemen toparlanıp önce Pazartesi tartısında sonra Cuma tartısında güzel güzel eksileri görüyoruz❤❤Kaçamak yok spor var
kesinlikle
Kızlar gec oldu ben yatıyorum vucut error vermeye basladi alışkın değilim gec yatmaya iyi geceler hepinizi öpüyorum

Fit mutlu anne 20dk eliptik 15 dk zumbamsı 152.5 canım
Pesto o kısmı kaçırmışim canım iş olmamış ama hayırlısı kuzucum kısmet

Herkese iyi geceler bu saate kadar ne yaptım film izledim ben yanlızliga keyf yapmaya alışkınım gezmeyi severim ama böyle ev oturmaları pek tarzım değil burda bu hafta full gezmeliydi yoruldum diyorum benim sosyallik kapasitem doldu bu oturmalar bana bir sene yeter diye nolur ptesi dön daha bzie gelmedin diyenler var ama bana yeter valla bezdummm , bugün yedim hala da az yiyorsun diyorlar kapasite yüksek ama bunun birde bedeli var bilmiyorlar yoksa bıraksam neler alır bu mide
Güzel bir hafta sonu ve hafta olsun bizim için çok çok dikkat herkes diğerinin emeğini düşünüp yesin

Benimde pazar günü evde mevlut okuncak o bi hallolsun pazartesi full yatmak gibi planlarım var ama zor kesinlikle baskalarinin hakkına girmek gibi düşünürsek daha fazla veririz kiloları galiba istenen olmadı ama başarırız

Sağol canım

Bi sonraki mesajında dediğin gibi bu haftanın ilk 4 gününde meyvem çoktu
Bi de çavdar ekmeğinin bana yaramadığını öğrendim ki bi arkadaşımla konuştum tutucu özelliği var ya o yüzden verememişsindir dedi bugün itibariyle ekmeği tamamen kesiyorum sporu da artıracağım abla inşallah

Bu hafta böyle yapacağım canım bakalım inşallah faydasını görürüm

Mefkurem ablacım detoks neden yapmadığımı sormuşsun sütüm zaten öyle dolu dolu değil gibime geliyor o yüzden etkiler diye korkuyorum gerçi dün bi arkadaşım yeni Doğum yaptığında iki gün oruç tutabilmiş bi günden bişe olmaz mı acaba
Peki bu ananas yoğurdu nasıl yapıyoruz
Ananası araştırdım kilo vermede çok faydalıymış

Afiyet olsun canım.
En son içtiğin süt ve hurma o saate kalmasa keşke.

eksi olman guzel cnm ama bu kadar erken kapatmana senden daha fazla bekliyordum

Aslına bakarsan Cuma benim için yanlış bir tartı günü , perşembe günü 10 saat bilfiil ayaktayım, aşırıya yorgun olunca da vücudum çok fazla ödem yapıyor...

Çarşamba akşamından ödem çayımı yaptım, perşembe günü okulda hep onu içtim, ancak yorgunluk ödemine ödem çayımı etki etmiyor onu farkettim.

masallah hepsini aldinmi cnm

Hepsi zaten almayı planladığım kitaplardı, fuarda görücünce dayanamadım aldım. Aslında Barış Muslu'nun kitaplarınıda alacaktım ama malum ekonomik krizdeyiz..

Baharrrrr unutkız onları icmiyom artık aklima sokma bakkkk
Herkese lazim bahar arada yanlızlık. Insan bi kafa dinleyip kendini yenilemeli. En güzelini yapmışsın kuzum.
Gunaydin ablaa

vucudunuzu iyi taniyip, iyi gelen neyse onu yapmaniz lazim

Niran sana hayret ediyorum cnm
Cok cok erken kapatmana ragmen karsiligini almamışsın
Sana bu sistem yaramiyormu bilemedim

Aslında ben vücudumu iyi tanıyorum, mesela bende kurubaklagilller ve buğday ürünleri şişkinlik yapmaz aksine doygunluk süremi çok uzatır, bir sonraki öğüne aç olarak başlamam mesela..

Takıma gelmeden önce hergün bulgur pilavı ile 2 haftada 3 kilo verdim, takıma geldiğim haftada bulgur fazlaca vardı menümde ve 1.3 kilo vermiştim bir haftada...

Çarşamba Perşembe karbonhidrat olmasın denince ete ve sebzeye yükleniyorum ama maalesef aslında ben eti sindiremem ve bende şişlik yapar...

Aslında tipik bir A grubu....

Kan gruplarına göre beslenmede "her araç kendine uygun yakıtla kullanılan arabaya benzetilir, dizel araç benzinle kullanılamayacağı" söylenir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…