- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.959
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.441
miktar ne canım?Sadece ananas ve yogurt yiyorsun canim baska bisi yok 3 öğün
Hilalin dedigi gibide olur ben bazen sadece ananas yiyorum ama senin icin en iyisikızlar ananas detoksunu nasıl yapıyorsunuz
netten araştırdım diyet menülerinin yanına belli miktarda ananas ekliyorlar ama o ananas diyeti oluyor bence
ananas yoğurt ile ilgili bişe bulamadım
Ay iyiki tuvalete telefonla girmişsin canım ya...Bi is arkadasim geldi haber verdimkurtarildim yani
Zuhal abla yazmis kuzummiktar ne canım?
Gunaydin ablaaaGunaydinlarrrrrr
Cok guzel haftasonlari olsun insallahhhhhh
1 haftadir ilk defa uykumu aldim 8 e kadar uyumusum başım agrimis
Bu hafta en fazla 3-4saat uyumustum
Hadi buyrun kahveye
Valla sorma canim ya yoksa bekleyecektimAy iyiki tuvalete telefonla girmişsin canım ya...
Gunaydin tatlim hayirli yolculuklarHepinize uçaktan musmutlu cumartesiler ❤☺☺☺
Seviliyorsunuz ❤❤❤❤
kiz bak oraya gelir sana simsiki saril o minnoş yanaklarindan opuveririm haaaki ana sebep bu değil ama sensizlik zor oluyor mefkuş ablam, ben şahsen gerçekten etkilendim. Tabii işine gücüne bakcan da gene de bil istedim
sanki sen ne yaptinda seytanlastilarAynen öyle abla daha ne aksiyonlar yaşadım boşanma döneminde benim gorumcelerin icindeki seytan cıktı ortaya
Cografya abla ins 3 sene sonra mezun olcam
hafta icinde yenenler cuma gunu aleyhinizde delil olarak kullanilir@AhSen_2504 ahsen kaptanın Salı günü yediğin mercimeği hatırlaması bana ‘geçen yaz ne yaptığını biliyorum’ filmini anımsattı
sen onu bunu yiyolar deyince zaten senin yemicegini biliyodumkiKızlar ablam onlara uymayinca bari kahve yapim dedi bi sade kahve iciyorum haberiniz olsun
bende ugrastim biraz giremedimHuuu kizlar nere gittiniz site sizdede gittimi az önce
bu adamlarin hepsi gece yemeyi seviyor heraldeAfiyet olsun bebeğimben de az önce eşim bana yaptığı tosttan ikram etmek isteyince kahve içecem ben deyip fırlayıp kahve yaptım
cok oturmaya gitmeyi bende sevmiyorumHerkese iyi geceler bu saate kadar ne yaptım film izledim ben yanlızliga keyf yapmaya alışkınım gezmeyi severim ama böyle ev oturmaları pek tarzım değil burda bu hafta full gezmeliydi yoruldum diyorum benim sosyallik kapasitem doldu bu oturmalar bana bir sene yeter diye nolur ptesi dön daha bzie gelmedin diyenler var ama bana yeter valla bezdummm , bugün yedim hala da az yiyorsun diyorlar kapasite yüksek ama bunun birde bedeli var bilmiyorlar yoksa bıraksam neler alır bu mide
Güzel bir hafta sonu ve hafta olsun bizim için çok çok dikkat herkes diğerinin emeğini düşünüp yesin
hadi ins. Sonuc alirsin cnmBi sonraki mesajında dediğin gibi bu haftanın ilk 4 gününde meyvem çoktu
Bi de çavdar ekmeğinin bana yaramadığını öğrendim ki bi arkadaşımla konuştum tutucu özelliği var ya o yüzden verememişsindir dedi bugün itibariyle ekmeği tamamen kesiyorum sporu da artıracağım abla inşallah
1 gunlukten bisey olmaz cnm cunku tek besin degil bide az degilMefkurem ablacım detoks neden yapmadığımı sormuşsun sütüm zaten öyle dolu dolu değil gibime geliyor o yüzden etkiler diye korkuyorum gerçi dün bi arkadaşım yeni Doğum yaptığında iki gün oruç tutabilmiş bi günden bişe olmaz mı acaba
Peki bu ananas yoğurdu nasıl yapıyoruz
Ananası araştırdım kilo vermede çok faydalıymış
perşembe tartildinmi cumayla fark varmiydi cnmAslına bakarsan Cuma benim için yanlış bir tartı günü , perşembe günü 10 saat bilfiil ayaktayım, aşırıya yorgun olunca da vücudum çok fazla ödem yapıyor...
Çarşamba akşamından ödem çayımı yaptım, perşembe günü okulda hep onu içtim, ancak yorgunluk ödemine ödem çayımı etki etmiyor onu farkettim.
Hepsi zaten almayı planladığım kitaplardı, fuarda görücünce dayanamadım aldım. Aslında Barış Muslu'nun kitaplarınıda alacaktım ama malum ekonomik krizdeyiz..
Aslında ben vücudumu iyi tanıyorum, mesela bende kurubaklagilller ve buğday ürünleri şişkinlik yapmaz aksine doygunluk süremi çok uzatır, bir sonraki öğüne aç olarak başlamam mesela..
Takıma gelmeden önce hergün bulgur pilavı ile 2 haftada 3 kilo verdim, takıma geldiğim haftada bulgur fazlaca vardı menümde ve 1.3 kilo vermiştim bir haftada...
Çarşamba Perşembe karbonhidrat olmasın denince ete ve sebzeye yükleniyorum ama maalesef aslında ben eti sindiremem ve bende şişlik yapar...
Aslında tipik bir A grubu....
Kan gruplarına göre beslenmede "her araç kendine uygun yakıtla kullanılan arabaya benzetilir, dizel araç benzinle kullanılamayacağı" söylenir.....
bizimde aksine hava kapali sogukKızlaaarrr günaydın❤❤
Bugün hava yine miisssss gibi havalar böyle oldukça içim coşuyor taşıyor valla keşke hep bahar olsa
kapimi bozuk niye oyle olduKızlar isyerine erken geldim rahat rahat kahvalti yapim diye ama tuvalette kilitli kaldim ve kimse yok
Iyi tatiller yolculuklar bebegimmmHepinize uçaktan musmutlu cumartesiler ❤☺☺☺
Seviliyorsunuz ❤❤❤❤
Bakliyat bulgur lahana kesin arti getiriyor
Bi kere 4 cigkofte yiyip ertesi gun 600 arti olmustum
Odem cayini nasil yaptin
Ozellikle disari yemekleri hic yaramaz doner turu kesin arti getirir
Kiyma turude pek olumlu etkisi yok
günaydın ablacımGunaydinlarrrrrr
Cok guzel haftasonlari olsun insallahhhhhh
1 haftadir ilk defa uykumu aldim 8 e kadar uyumusum başım agrimis
Bu hafta en fazla 3-4saat uyumustum
Hadi buyrun kahveye
Perşembe daha eksiydim...perşembe tartildinmi cumayla fark varmiydi cnm
tamam ablacım perşembe günü yaparm bunuHilalin dedigi gibide olur ben bazen sadece ananas yiyorum ama senin icin en iyisi
Sabah 2 yumurta 2 kk peynir yesillik
Ogle aksam 3-4yk yogurt 2-3parmak kalinliginda ananas
Istersen yogurda az su koyup koyu cacik gibi yapabilirsin icine ananasi rendeleyeip
Bu sekilde 1 gun yaparsan sutunu etkilemez cnm
Cunku bazen bundan bile az yendigi oluyor
Ama az degil dogru seyler yemek onemli diye onun icin diyoruz
Kabakta sabah yine ayni kahvalti
Oglen aksam 2 kabagi rende yagsiz tavada sotele tuzsuz biraz yogurtla yenecek
Uzerine dereotu 2 ceviz konabilir
hayırlı yolculuklar tatlımHepinize uçaktan musmutlu cumartesiler ❤☺☺☺
Seviliyorsunuz ❤❤❤❤
günaydın balımGünaydınlarrrrr
bir günlük vücudunu şaşırtıp geç kapatman gerek günü bencePerşembe daha eksiydim...
Dün mercimekli bulgur pilavı vardı menümde, bugün daha da eksiyim.
Ama bugün menüde kıyma var, yarın ne olur bilmiyorum.
Günü erken kapatmaya gelince, yıllardır böyle olduğu için belki de vücudum alışmıştir, ondan dolayı bir etkisi olmuyordur.... geç kapatsam belkide artı gelirim bilmiyorum
Perşembe disarda yeme işi kötü oluyor cnmPerşembe daha eksiydim...
Dün mercimekli bulgur pilavı vardı menümde, bugün daha da eksiyim.
Ama bugün menüde kıyma var, yarın ne olur bilmiyorum.
Günü erken kapatmaya gelince, yıllardır böyle olduğu için belki de vücudum alışmıştir, ondan dolayı bir etkisi olmuyordur.... geç kapatsam belkide artı gelirim bilmiyorum
Akşam 9 da yoğurt kürü yapıyordum bir ara, onun da olumlu etkisini görmüştüm aslında..Niran diger günler aksamlari biraz yogurt yesen çar perşembe erken kapatsan nasil olur acaba
Yok 9 cok gec cnm 5-6gibi ye istersenAkşam 9 da yoğurt kürü yapıyordum bir ara, onun da olumlu etkisini görmüştüm aslında..
Ona tekrar başlayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?