- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.461
Canım annemin bir ananas tarifi var, sarmısakli....benim çok hoşuma gitmişti, 3 öğün verseler yerim yani... arayabilirsem senin için soracağım...kızlar ananas detoksunu nasıl yapıyorsunuz
netten araştırdım diyet menülerinin yanına belli miktarda ananas ekliyorlar ama o ananas diyeti oluyor bence
ananas yoğurt ile ilgili bişe bulamadım
Kabak değil ama ananas olabilir, bu hafta denerimYok 9 cok gec cnm 5-6gibi ye istersen
Bide zencefilli olani haftada 2 gun
Limonlu pulbiberli olani diger gunler yap
Perşembe bisey olmasin
Perşembe kabak yada ananas yapabilirmisin
Ama yasemine yazdigim sekilde :) cunku detokslar usulune uygun yapilmazsa etkisi olmuyorKabak değil ama ananas olabilir, bu hafta denerim
Sağol canımmCanım annemin bir ananas tarifi var, sarmısakli....benim çok hoşuma gitmişti, 3 öğün verseler yerim yani... arayabilirsem senin için soracağım...
Abla benim dünden baklam ve pilavım varBugun aksama ne planlar var kizlar
Ben hafta ici hic yemek yapamadim bi dun sicak bisey yaptım
Bugun ispanak yapayim bari
Evde de dolu iş var
Zuhal abla yazmış canım genelde kabak ananas zaten Nilay kececinin onun takibe al emzirenler için detoxlari filan varkızlar ananas detoksunu nasıl yapıyorsunuz
netten araştırdım diyet menülerinin yanına belli miktarda ananas ekliyorlar ama o ananas diyeti oluyor bence
ananas yoğurt ile ilgili bişe bulamadım
ben gelirimGunaydinlarrrrrr
Cok guzel haftasonlari olsun insallahhhhhh
1 haftadir ilk defa uykumu aldim 8 e kadar uyumusum başım agrimis
Bu hafta en fazla 3-4saat uyumustum
Hadi buyrun kahveye
kesinlikle Rize bana evim gibi geliyor her düzenim kendime ait olunca hiç sıkıntı yok ben orda spor yapamasam bile bölgesel yapıyorum ve 10000 adım oluyor günlükkiz bak oraya gelir sana simsiki saril o minnoş yanaklarindan opuveririm haaa
sanki sen ne yaptinda seytanlastilar
Kendi pusliklerinde bogulsunlar
Hadi ins. Bitirirsin cnm
Bende cocuklar kucukken disardan okumustum, gerci benimki tek ruhumu tatmin etmek oldu
hafta icinde yenenler cuma gunu aleyhinizde delil olarak kullanilir
sen onu bunu yiyolar deyince zaten senin yemicegini biliyodumki
bende ugrastim biraz giremedim
Sonra baska biseye bakarken uyumuşum
bu adamlarin hepsi gece yemeyi seviyor heralde
cok oturmaya gitmeyi bende sevmiyorum
Perşembe biri cagirmisti yorgunluktan gitmedim
Ins. Rizeye gidince senin icin daha iyi olur cnm heralde ablanda spor yapamadin bu da seni etkilesmistir
Esinde gekecekmi oraya
hadi ins. Sonuc alirsin cnm
1 gunlukten bisey olmaz cnm cunku tek besin degil bide az degil
Merve de yapiyordu
perşembe tartildinmi cumayla fark varmiydi cnm
Buraya geldiginde ilk hafta fazla vermemistin hatta artiydin yada sabittin heralde tam hatirlamiyom bizde yedigin bulgurlara baglamistik bunu
Bi listeye girdigin hafta vermistin
Bende A grubuyum
Ozellikle disari yemekleri hic yaramaz doner turu kesin arti getirir
Kiyma turude pek olumlu etkisi yok
Tuzsuz yagsiz buftek türü yaparsam o eksi getiriyor
Bakliyat bulgur lahana kesin arti getiriyor
Bi kere 4 cigkofte yiyip ertesi gun 600 arti olmustum
Odem cayini nasil yaptin
Bende de bi sürü okunacak kitap beni bekliyor
bizimde aksine hava kapali soguk
kapimi bozuk niye oyle oldu
şimdi kahvalti yaptım akşam üzeri döneceğizBugun aksama ne planlar var kizlar
Evde de dolu iş var
Niye gitmedin canımGunaydin kizlarr
Bugun kuzenimin dugunu var artik sonuncu benim icinde gitmeden
Bu kadın instagramda mı canımZuhal abla yazmış canım genelde kabak ananas zaten Nilay kececinin onun takibe al emzirenler için detoxlari filan var
ben gelirimsenin adına sevindim abla bir rahat etmiştir vücudun inşallah hafta sonunda sakin geçer dinlenirsin
kesinlikle Rize bana evim gibi geliyor her düzenim kendime ait olunca hiç sıkıntı yok ben orda spor yapamasam bile bölgesel yapıyorum ve 10000 adım oluyor günlük
şimdi kahvalti yaptım akşam üzeri döneceğiz
Niye gitmedin canım
çok şükürrrrrBi is arkadasim geldi haber verdimkurtarildim yani
Aldım takibe canım sağolZuhal abla yazmış canım genelde kabak ananas zaten Nilay kececinin onun takibe al emzirenler için detoxlari filan var
ben gelirimsenin adına sevindim abla bir rahat etmiştir vücudun inşallah hafta sonunda sakin geçer dinlenirsin
kesinlikle Rize bana evim gibi geliyor her düzenim kendime ait olunca hiç sıkıntı yok ben orda spor yapamasam bile bölgesel yapıyorum ve 10000 adım oluyor günlük
şimdi kahvalti yaptım akşam üzeri döneceğiz
Niye gitmedin canım
mefkuşum bu böyle mi devam edecek hep , can mı dayanır sürekli 3-4 saat uykuyaGunaydinlarrrrrr
Cok guzel haftasonlari olsun insallahhhhhh
1 haftadir ilk defa uykumu aldim 8 e kadar uyumusum başım agrimis
Bu hafta en fazla 3-4saat uyumustum
Hadi buyrun kahveye
Ayy çok şükürBi is arkadasim geldi haber verdimkurtarildim yani
kız şirine uçaktasın ama kalbin de ayrı uçuyor sanki sevinçten hep böyle mutlu ol kuzummmHepinize uçaktan musmutlu cumartesiler ❤☺☺☺
Seviliyorsunuz ❤❤❤❤
Çok güzelmiş kabağın mevsimi gelsin de yapayımHilalin dedigi gibide olur ben bazen sadece ananas yiyorum ama senin icin en iyisi
Sabah 2 yumurta 2 kk peynir yesillik
Ogle aksam 3-4yk yogurt 2-3parmak kalinliginda ananas
Istersen yogurda az su koyup koyu cacik gibi yapabilirsin icine ananasi rendeleyeip
Bu sekilde 1 gun yaparsan sutunu etkilemez cnm
Cunku bazen bundan bile az yendigi oluyor
Ama az degil dogru seyler yemek onemli diye onun icin diyoruz
Kabakta sabah yine ayni kahvalti
Oglen aksam 2 kabagi rende yagsiz tavada sotele tuzsuz biraz yogurtla yenecek
Uzerine dereotu 2 ceviz konabilir
Aynen benim de uhuuuuuuuu. Çalışınca şimdi her iş yığılmış halde. Yarın da nöbetçiyim. Bu yüzden bütün işlerimi bitirmeliyim. Oy yazarken bile yoruldumBugun aksama ne planlar var kizlar
Evde de dolu iş var
Patatesli yumurta nasıl yapılıyor acaba. Çocuklara yaparım. Okul günlerinde sabah erkenden yapılıp beslenmeye de konulabilecek sağlıklı yiyecek fikirleri lazım banaselam fıstıklar
dün akşam ezanından sonra ben bir güzel yattı sabah ezanından sonra kalktım 5 gibi , mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım oğlum erken kütüphaneye gidecek diye patatesli yumurta pişirdim kahvaltısını hazırladım saat 7 gibi kalktı yedi gitti ama ben acıktım bu defa kendime kahvaltı hazırladım tam yerken eşim kalktı hatunu sabahın 7 buçuğun da tıkınıyoro arada bir bölüm kore dizisi izledim 9 a doğru geri yatıp 11 de kalktım güneş odaya vuruyor iyice ısıtmış odayı hamam olmuş terlemişimm :)
sabah çay içmedim şimdi koydum çayı ufak ufak kaynasın eşim kalkınca da ona kahvaltı hazırlarım
sabah erken kalkınca çöpü çıkarmadan dolapta ki fazlalıkları da attım hafta içi yazmadım canınız çeker v.s. diye ama tontişim ardı ardına meyveli kekler soslu kremalı bisküvi pastaları v.s. getirdi kekleri eşim yedi kalan pastayı içi kavrulmuş patatesli poğaça v.s. kaç gündür duruyor bozulmuştur zaten kimse de yemeyecek attım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?