Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar ananas detoksunu nasıl yapıyorsunuz
netten araştırdım diyet menülerinin yanına belli miktarda ananas ekliyorlar ama o ananas diyeti oluyor bence
ananas yoğurt ile ilgili bişe bulamadım
Canım annemin bir ananas tarifi var, sarmısakli....benim çok hoşuma gitmişti, 3 öğün verseler yerim yani... arayabilirsem senin için soracağım...

Yok 9 cok gec cnm 5-6gibi ye istersen
Bide zencefilli olani haftada 2 gun
Limonlu pulbiberli olani diger gunler yap
Perşembe bisey olmasin

Perşembe kabak yada ananas yapabilirmisin
Kabak değil ama ananas olabilir, bu hafta denerim

kızlar ananas detoksunu nasıl yapıyorsunuz
netten araştırdım diyet menülerinin yanına belli miktarda ananas ekliyorlar ama o ananas diyeti oluyor bence
ananas yoğurt ile ilgili bişe bulamadım
Zuhal abla yazmış canım genelde kabak ananas zaten Nilay kececinin onun takibe al emzirenler için detoxlari filan var
Gunaydinlarrrrrr

Cok guzel haftasonlari olsun insallahhhhhh

1 haftadir ilk defa uykumu aldim 8 e kadar uyumusum başım agrimis
Bu hafta en fazla 3-4saat uyumustum

Hadi buyrun kahveye
ben gelirim senin adına sevindim abla bir rahat etmiştir vücudun inşallah hafta sonunda sakin geçer dinlenirsin
kesinlikle Rize bana evim gibi geliyor her düzenim kendime ait olunca hiç sıkıntı yok ben orda spor yapamasam bile bölgesel yapıyorum ve 10000 adım oluyor günlük
Bugun aksama ne planlar var kizlar

Ben hafta ici hic yemek yapamadim bi dun sicak bisey yaptım
Bugun ispanak yapayim bari

Evde de dolu iş var
şimdi kahvalti yaptım akşam üzeri döneceğiz
Gunaydin kizlarr
Bugun kuzenimin dugunu var artik sonuncu benim icinde gitmeden
Niye gitmedin canım

Bu kadın instagramda mı canım

Aldım takibe canım sağol

Gunaydinlarrrrrr

Cok guzel haftasonlari olsun insallahhhhhh

1 haftadir ilk defa uykumu aldim 8 e kadar uyumusum başım agrimis
Bu hafta en fazla 3-4saat uyumustum

Hadi buyrun kahveye
mefkuşum bu böyle mi devam edecek hep , can mı dayanır sürekli 3-4 saat uykuya

Çok güzelmiş kabağın mevsimi gelsin de yapayım

Bugun aksama ne planlar var kizlar

Ben hafta ici hic yemek yapamadim bi dun sicak bisey yaptım
Bugun ispanak yapayim bari

Evde de dolu iş var
Aynen benim de uhuuuuuuuu. Çalışınca şimdi her iş yığılmış halde. Yarın da nöbetçiyim. Bu yüzden bütün işlerimi bitirmeliyim. Oy yazarken bile yoruldum

selam fıstıklar
dün akşam ezanından sonra ben bir güzel yattı sabah ezanından sonra kalktım 5 gibi , mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım oğlum erken kütüphaneye gidecek diye patatesli yumurta pişirdim kahvaltısını hazırladım saat 7 gibi kalktı yedi gitti ama ben acıktım bu defa kendime kahvaltı hazırladım tam yerken eşim kalktı hatunu sabahın 7 buçuğun da tıkınıyor o arada bir bölüm kore dizisi izledim 9 a doğru geri yatıp 11 de kalktım güneş odaya vuruyor iyice ısıtmış odayı hamam olmuş terlemişimm :)
sabah çay içmedim şimdi koydum çayı ufak ufak kaynasın eşim kalkınca da ona kahvaltı hazırlarım
sabah erken kalkınca çöpü çıkarmadan dolapta ki fazlalıkları da attım hafta içi yazmadım canınız çeker v.s. diye ama tontişim ardı ardına meyveli kekler soslu kremalı bisküvi pastaları v.s. getirdi kekleri eşim yedi kalan pastayı içi kavrulmuş patatesli poğaça v.s. kaç gündür duruyor bozulmuştur zaten kimse de yemeyecek attım gitti

Patatesli yumurta nasıl yapılıyor acaba. Çocuklara yaparım. Okul günlerinde sabah erkenden yapılıp beslenmeye de konulabilecek sağlıklı yiyecek fikirleri lazım bana
Bu arada bu ne enerji maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…