- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.481
patatesleri kür küp zar büyüklüğün de doğruyorum , zeytin yağı ile( tavanın dibi ıslanacak kadar )çevire çevire ki ben kaşık kullanmam tavayı sallar içindekileri hoplatarak çeviririm hiç ezilip yapışmıyor tam kızarmadan önce varsa 1 tane köy biberi doğruyorum , isteğe göre kapya biber de, küçük sucuk parçaları da olur, sade hiç bir şey eklemesen de olur patates kızarınca küp küp doğradığım kaşarı üstüne döküp karıştırmadan hemen çırpılmış yumurta döküyorum bir tarafı pişince çeviriyorum diğer tarafı da pişiyor kaşarlar da kızarıyor eriyor tamam oldu bitti , afiyet olsun diyoruz:))Patatesli yumurta nasıl yapılıyor acaba. Çocuklara yaparım. Okul günlerinde sabah erkenden yapılıp beslenmeye de konulabilecek sağlıklı yiyecek fikirleri lazım bana
Bu arada bu ne enerji maşallah
Hicbiriyle muhatap olmuyorum artik abla ne halleri varsa görsünlerkiz bak oraya gelir sana simsiki saril o minnoş yanaklarindan opuveririm haaa
sanki sen ne yaptinda seytanlastilar
Kendi pusliklerinde bogulsunlar
Hadi ins. Bitirirsin cnm
Bende cocuklar kucukken disardan okumustum, gerci benimki tek ruhumu tatmin etmek oldu
hafta icinde yenenler cuma gunu aleyhinizde delil olarak kullanilir
sen onu bunu yiyolar deyince zaten senin yemicegini biliyodumki
bende ugrastim biraz giremedim
Sonra baska biseye bakarken uyumuşum
bu adamlarin hepsi gece yemeyi seviyor heralde
cok oturmaya gitmeyi bende sevmiyorum
Perşembe biri cagirmisti yorgunluktan gitmedim
Ins. Rizeye gidince senin icin daha iyi olur cnm heralde ablanda spor yapamadin bu da seni etkilesmistir
Esinde gekecekmi oraya
hadi ins. Sonuc alirsin cnm
1 gunlukten bisey olmaz cnm cunku tek besin degil bide az degil
Merve de yapiyordu
perşembe tartildinmi cumayla fark varmiydi cnm
Buraya geldiginde ilk hafta fazla vermemistin hatta artiydin yada sabittin heralde tam hatirlamiyom bizde yedigin bulgurlara baglamistik bunu
Bi listeye girdigin hafta vermistin
Bende A grubuyum
Ozellikle disari yemekleri hic yaramaz doner turu kesin arti getirir
Kiyma turude pek olumlu etkisi yok
Tuzsuz yagsiz buftek türü yaparsam o eksi getiriyor
Bakliyat bulgur lahana kesin arti getiriyor
Bi kere 4 cigkofte yiyip ertesi gun 600 arti olmustum
Odem cayini nasil yaptin
Bende de bi sürü okunacak kitap beni bekliyor
bizimde aksine hava kapali soguk
kapimi bozuk niye oyle oldu
Gunaydin tatlimGünaydınlarrrrr
Bakalim isyerinde ne yapacaklar ablaBugun aksama ne planlar var kizlar
Ben hafta ici hic yemek yapamadim bi dun sicak bisey yaptım
Bugun ispanak yapayim bari
Evde de dolu iş var
Gunaydin tatlim hadi allah kurtarsin biymedi düğünlerGunaydin kizlarr
Bugun kuzenimin dugunu var artik sonuncu benim icinde gitmeden
Gunaydin kuzummGünaydın mutlu hafta sonları herkese
çok şükürrrrr
Sagolun kizlarrAyy çok şükür
Gunaydinn ablaa uykuya doymussundur artikselam fıstıklar
dün akşam ezanından sonra ben bir güzel yattı sabah ezanından sonra kalktım 5 gibi , mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım oğlum erken kütüphaneye gidecek diye patatesli yumurta pişirdim kahvaltısını hazırladım saat 7 gibi kalktı yedi gitti ama ben acıktım bu defa kendime kahvaltı hazırladım tam yerken eşim kalktı hatunu sabahın 7 buçuğun da tıkınıyoro arada bir bölüm kore dizisi izledim 9 a doğru geri yatıp 11 de kalktım güneş odaya vuruyor iyice ısıtmış odayı hamam olmuş terlemişimm :)
sabah çay içmedim şimdi koydum çayı ufak ufak kaynasın eşim kalkınca da ona kahvaltı hazırlarım
sabah erken kalkınca çöpü çıkarmadan dolapta ki fazlalıkları da attım hafta içi yazmadım canınız çeker v.s. diye ama tontişim ardı ardına meyveli kekler soslu kremalı bisküvi pastaları v.s. getirdi kekleri eşim yedi kalan pastayı içi kavrulmuş patatesli poğaça v.s. kaç gündür duruyor bozulmuştur zaten kimse de yemeyecek attım gitti
Günaydın tatlimHerkese günaydınlar arkadaşlaaaarrr
Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.işlerimi yoluna koyup geleceğim öpüldünüz.....
doydumm gülüm de 2 saat sonrası için garanti yok yine gelebülüüürrrHicbiriyle muhatap olmuyorum artik abla ne halleri varsa görsünler
Ayyy yememki zatenn hic isim olmaz valla
Valla takilmistida duzeldi abla
Gunaydin tatlim
Bakalim isyerinde ne yapacaklar abla
Gunaydin tatlim hadi allah kurtarsin biymedi düğünler
Gunaydin kuzumm
Sagolun kizlarr
Gunaydinn ablaa uykuya doymussundur artik
Günaydın tatlim
Olmaz izin vermiyorummm ben çalışırken yatamazsin ablaaadoydumm gülüm de 2 saat sonrası için garanti yok yine gelebülüüürrr
Zuhal abla yazmis kuzum
Gunaydin ablaaa
Valla sorma canim ya yoksa bekleyecektim
Gunaydin tatlim hayirli yolculuklar
Iyi tatiller yolculuklar bebegimmm
hayırlı yolculuklar tatlım
kız şirine uçaktasın ama kalbin de ayrı uçuyor sanki sevinçten hep böyle mutlu ol kuzummm
Zuhal abla yazmış canım genelde kabak ananas zaten Nilay kececinin onun takibe al emzirenler için detoxlari filan var
ben gelirimsenin adına sevindim abla bir rahat etmiştir vücudun inşallah hafta sonunda sakin geçer dinlenirsin
kesinlikle Rize bana evim gibi geliyor her düzenim kendime ait olunca hiç sıkıntı yok ben orda spor yapamasam bile bölgesel yapıyorum ve 10000 adım oluyor günlük
şimdi kahvalti yaptım akşam üzeri döneceğiz
Niye gitmedin canım
Hicbiriyle muhatap olmuyorum artik abla ne halleri varsa görsünler
Ayyy yememki zatenn hic isim olmaz valla
Valla takilmistida duzeldi abla
Gunaydin tatlim
Bakalim isyerinde ne yapacaklar abla
Gunaydin tatlim hadi allah kurtarsin biymedi düğünler
Gunaydin kuzumm
Sagolun kizlarr
Gunaydinn ablaa uykuya doymussundur artik
Günaydın tatlim
kız sizin yerinize de yatıp enerji topluyorum, öyle düşün daha az zoruna gider sen çalışırken bazılarının totoşunu devirip yatması tembel karılar işte diye düşün gülümmmOlmaz izin vermiyorummm ben çalışırken yatamazsin ablaaa
hah işte tuğçe aslına , özüne döndün gülüm , zaten uçağa da bindin uçan memeli oldun ben hiç binmedim rabbim binmek zorunda da bırakmasınTeşekkür ederim tatlım
Sağol ablam benimm ❤❤
Teşekkür ederim canıms
Amin ablam inşallahdepresyon bana göre değilmiş, çıktım hemen
Maşallah abla 10 saat uyuduğumu hiç hatırlamampatatesleri kür küp zar büyüklüğün de doğruyorum , zeytin yağı ile( tavanın dibi ıslanacak kadar )çevire çevire ki ben kaşık kullanmam tavayı sallar içindekileri hoplatarak çeviririm hiç ezilip yapışmıyor tam kızarmadan önce varsa 1 tane köy biberi doğruyorum , isteğe göre kapya biber de, küçük sucuk parçaları da olur, sade hiç bir şey eklemesen de olur patates kızarınca küp küp doğradığım kaşarı üstüne döküp karıştırmadan hemen çırpılmış yumurta döküyorum bir tarafı pişince çeviriyorum diğer tarafı da pişiyor kaşarlar da kızarıyor eriyor tamam oldu bitti , afiyet olsun diyoruz:))
akşam 7 buçukta yatıp sabah 5 te kalktım neredeyse 10 saat uyumuşum enerji bence 10 saatlik uykudan geliyor
Tebrikler canım 3.olmak bile süperKizlar gene 3. Olmuşum ben 4 haftada 3. Oldu daha fazlası gelmiyor nedense
Valla sevmiyorum yaa dugunleri isin zor kuzumYok turkiye donmeden sonuncu demek istedim cnm gidicem tabiki :)
Aynen bezdim ya ama yakin olunca mecbur gidiliyor
Abla sabahtan aksama kadar yatan kadın görüyorum zaten biz susluyoruz millet gezmelere gidiyorkız sizin yerinize de yatıp enerji topluyorum, öyle düşün daha az zoruna gider sen çalışırken bazılarının totoşunu devirip yatması tembel karılar işte diye düşün gülümmm
Sagol kuzum belki bi birincilik görürümMaşallah abla 10 saat uyuduğumu hiç hatırlamamsabah biraz geç kalkayım dedim oğlan kurulmuş alarm gibi beni kaldırasıya öttü durdu
Tebrikler canım 3.olmak bile süper
benim sıpa da küçükken sabahın 4 ün de kalkardı çocuk 7 yaşına gelene kadar 5 saat deliksiz uyuduğumu bilmem artık bu gün itibari ile 18 yaşın da uyuyayım yani , yoksa pis dalarım :)))Maşallah abla 10 saat uyuduğumu hiç hatırlamamsabah biraz geç kalkayım dedim oğlan kurulmuş alarm gibi beni kaldırasıya öttü durdu
Tebrikler canım 3.olmak bile süper
Valla sevmiyorum yaa dugunleri isin zor kuzum
Abla sabahtan aksama kadar yatan kadın görüyorum zaten biz susluyoruz millet gezmelere gidiyor
sen az önce hava attınnnnn yine 3. olmuşum pehh pehhh 1. olamamışım vahh vahhh der gibi yapıp hanginiz sürekli 3. oldunuz hoşşşikler dedin demiiiiiiiiiiiiSagol kuzum belki bi birincilik görürümama son hafta mezun olurken direk patlatmayi düşünüyorum
Gidişim muhteşem olacak diyorsunSagol kuzum belki bi birincilik görürümama son hafta mezun olurken direk patlatmayi düşünüyorum
benim sıpa da küçükken sabahın 4 ün de kalkardı çocuk 7 yaşına gelene kadar 5 saat deliksiz uyuduğumu bilmem artık bu gün itibari ile 18 yaşın da uyuyayım yani , yoksa pis dalarım :)))
aylardır ilk defa böyle uyudum , sonra da yaş ilerledikçe biz uyuyamıyoruz yada uykuya dalamıyoruzBenimki 7 sayılır hala uyutmuyor18 yaşında olunca belki bende 10 saat uyurum belli mi olur
Ay inşallah kuzumÇok yakında üçlü rakamlara bay bay diyeceksin ve ömrün boyunca bir daha hiç görmeyeceksin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?