Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Patatesli yumurta nasıl yapılıyor acaba. Çocuklara yaparım. Okul günlerinde sabah erkenden yapılıp beslenmeye de konulabilecek sağlıklı yiyecek fikirleri lazım bana
Bu arada bu ne enerji maşallah
patatesleri kür küp zar büyüklüğün de doğruyorum , zeytin yağı ile( tavanın dibi ıslanacak kadar )çevire çevire ki ben kaşık kullanmam tavayı sallar içindekileri hoplatarak çeviririm hiç ezilip yapışmıyor tam kızarmadan önce varsa 1 tane köy biberi doğruyorum , isteğe göre kapya biber de, küçük sucuk parçaları da olur, sade hiç bir şey eklemesen de olur patates kızarınca küp küp doğradığım kaşarı üstüne döküp karıştırmadan hemen çırpılmış yumurta döküyorum bir tarafı pişince çeviriyorum diğer tarafı da pişiyor kaşarlar da kızarıyor eriyor tamam oldu bitti , afiyet olsun diyoruz:))

akşam 7 buçukta yatıp sabah 5 te kalktım neredeyse 10 saat uyumuşum enerji bence 10 saatlik uykudan geliyor

Hicbiriyle muhatap olmuyorum artik abla ne halleri varsa görsünler
Ayyy yememki zatenn hic isim olmaz valla
Valla takilmistida duzeldi abla
Günaydınlarrrrr
Gunaydin tatlim
Bugun aksama ne planlar var kizlar

Ben hafta ici hic yemek yapamadim bi dun sicak bisey yaptım
Bugun ispanak yapayim bari

Evde de dolu iş var
Bakalim isyerinde ne yapacaklar abla
Gunaydin kizlarr
Bugun kuzenimin dugunu var artik sonuncu benim icinde gitmeden
Gunaydin tatlim hadi allah kurtarsin biymedi düğünler
Günaydın mutlu hafta sonları herkese
Gunaydin kuzumm
çok şükürrrrr
Ayy çok şükür
Sagolun kizlarr
Gunaydinn ablaa uykuya doymussundur artik
Herkese günaydınlar arkadaşlaaaarrr
Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.işlerimi yoluna koyup geleceğim öpüldünüz.....
Günaydın tatlim

doydumm gülüm de 2 saat sonrası için garanti yok yine gelebülüüürrr

Zuhal abla yazmis kuzum

Gunaydin ablaaa

Valla sorma canim ya yoksa bekleyecektim

Gunaydin tatlim hayirli yolculuklar

Teşekkür ederim tatlım
Iyi tatiller yolculuklar bebegimmm

Sağol ablam benimm
hayırlı yolculuklar tatlım

Teşekkür ederim canıms
kız şirine uçaktasın ama kalbin de ayrı uçuyor sanki sevinçten hep böyle mutlu ol kuzummm

Amin ablam inşallah depresyon bana göre değilmiş, çıktım hemen

Yok turkiye donmeden sonuncu demek istedim cnm gidicem tabiki :)

Aynen bezdim ya ama yakin olunca mecbur gidiliyor

Olmaz izin vermiyorummm ben çalışırken yatamazsin ablaaa
kız sizin yerinize de yatıp enerji topluyorum, öyle düşün daha az zoruna gider sen çalışırken bazılarının totoşunu devirip yatması tembel karılar işte diye düşün gülümmm

Teşekkür ederim tatlım

Sağol ablam benimm ❤❤

Teşekkür ederim canıms

Amin ablam inşallah depresyon bana göre değilmiş, çıktım hemen
hah işte tuğçe aslına , özüne döndün gülüm , zaten uçağa da bindin uçan memeli oldun ben hiç binmedim rabbim binmek zorunda da bırakmasın havan yerin de enerjin güzel istanbul güzelllllllllllllllll

Maşallah abla 10 saat uyuduğumu hiç hatırlamam sabah biraz geç kalkayım dedim oğlan kurulmuş alarm gibi beni kaldırasıya öttü durdu
Kizlar gene 3. Olmuşum ben 4 haftada 3. Oldu daha fazlası gelmiyor nedense
Tebrikler canım 3.olmak bile süper

Yok turkiye donmeden sonuncu demek istedim cnm gidicem tabiki :)

Aynen bezdim ya ama yakin olunca mecbur gidiliyor
Valla sevmiyorum yaa dugunleri isin zor kuzum
kız sizin yerinize de yatıp enerji topluyorum, öyle düşün daha az zoruna gider sen çalışırken bazılarının totoşunu devirip yatması tembel karılar işte diye düşün gülümmm
Abla sabahtan aksama kadar yatan kadın görüyorum zaten biz susluyoruz millet gezmelere gidiyor

Maşallah abla 10 saat uyuduğumu hiç hatırlamam sabah biraz geç kalkayım dedim oğlan kurulmuş alarm gibi beni kaldırasıya öttü durdu

Sagol kuzum belki bi birincilik görürüm ama son hafta mezun olurken direk patlatmayi düşünüyorum

benim sıpa da küçükken sabahın 4 ün de kalkardı çocuk 7 yaşına gelene kadar 5 saat deliksiz uyuduğumu bilmem artık bu gün itibari ile 18 yaşın da uyuyayım yani , yoksa pis dalarım :)))

Sagol kuzum belki bi birincilik görürüm ama son hafta mezun olurken direk patlatmayi düşünüyorum
sen az önce hava attınnnnn yine 3. olmuşum pehh pehhh 1. olamamışım vahh vahhh der gibi yapıp hanginiz sürekli 3. oldunuz hoşşşikler dedin demiiiiiiiiiiii

benim sıpa da küçükken sabahın 4 ün de kalkardı çocuk 7 yaşına gelene kadar 5 saat deliksiz uyuduğumu bilmem artık bu gün itibari ile 18 yaşın da uyuyayım yani , yoksa pis dalarım :)))

Benimki 7 sayılır hala uyutmuyor 18 yaşında olunca belki bende 10 saat uyurum belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…