- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.501
Bir bak bakalım rakiplerin neler yapıyor, belkide onlar senden daha kilolu olduğu için daha kolay kilo veriyorlardırKizlar gene 3. Olmuşum ben 4 haftada 3. Oldu daha fazlası gelmiyor nedense
Ahanda gözlerim böyle benim küçük sıpa diş çıkarıyor sanırım sabah 8 e kadar uyumadı sonra uyudum 11 e kadar işte bu kadar
Vücut nasıl patlayacak balon gibi
Terazi Burcusun galiba canım sen?kızlar kendimi durduramıyorum yazmayayım (tuhaf şeyler)diyorum dilim parmağım şişer diye yine yazıyorum yaaa zivanadan çıktım zannımca :))
Ay yok abla bildirimlere bakmiyodum sonradan farkettimsen az önce hava attınnnnn yine 3. olmuşum pehh pehhh 1. olamamışım vahh vahhh der gibi yapıp hanginiz sürekli 3. oldunuz hoşşşikler dedin demiiiiiiiiiiii
Aman yaz gelsin abla icinde kalacagina biz duyalimkızlar kendimi durduramıyorum yazmayayım (tuhaf şeyler)diyorum dilim parmağım şişer diye yine yazıyorum yaaa zivanadan çıktım zannımca :))
Valla bu sefer gitmeyi düşünmüyorum canimGidişim muhteşem olacak diyorsunbence olur canım sana güveniyorum
Ay kuzum ins kolayca atlatirsiniz yaa
Ahanda gözlerim böyle benim küçük sıpa diş çıkarıyor sanırım sabah 8 e kadar uyumadı sonra uyudum 11 e kadar işte bu kadar
Olabilir canim aman kimseyi takip edemem onlar beni etsinBir bak bakalım rakiplerin neler yapıyor, belkide onlar senden daha kilolu olduğu için daha kolay kilo veriyorlardır
13. Ayın içinde canım benim ki eşime gitmiyor sürekli emmek istiyorAllah kolaylık versin canım, benimkide gece de uyumuyor gündüzde, nöbetleşe bebek bakıyoruz...kaç aylıktı seninki..
Yıllık peynir derken bi senelikmi yani canimKızlar yürüyüşümü yaptım, kızımın elinden kahvemi içip kitabımı okuyorum
Birazdan yemek yapmam lazım, pazara gidip yıllık peynirimi almam lazım... iş çok Elhamdülillah...
Hadi ya...13. Ayın içinde canım benim ki eşime gitmiyor sürekli emmek istiyor
Evet canım, 1 yıl yetecek kadar alıp salamura yapıyorum.Yıllık peynir derken bi senelikmi yani canim
Yani evde yer olunca mantıklı canimEvet canım, 1 yıl yetecek kadar alıp salamura yapıyorum.
duş al gülüm ovalana ovalana da liflen ki ödem çabuk gitsin zaten uykusuzsun hem dinçleşirsin de ,
evettt ama teraziye tam uymuyormuşum , burçlara meraklı komşularım vardı onlar söylüyorduTerazi Burcusun galiba canım sen?
azıcık gül diye yazdım zaten kuzum sabahın erkeninden işe gittin wc de kitli kaldın moral olsun dedim nasıl olsa benim ne niyetle yazdığımı anlıyorzunuz ya rahat yazıyorum işte :)Ay yok abla bildirimlere bakmiyodum sonradan farkettim
Aman yaz gelsin abla icinde kalacagina biz duyalim
Valla bu sefer gitmeyi düşünmüyorum canim
Ay kuzum ins kolayca atlatirsiniz yaa
Olabilir canim aman kimseyi takip edemem onlar beni etsin
barış muslu ya gerek yok zaten onun eft tarzı yöntemini uygulama şeklini de pek beğenmemiştim yok duvara bakım düz gibi çizgi varmış gibi boydan boya gözünü gezdirin v.s. bana göre değil . luis hay gayet iyi , zaten baktım aldığın kitaplara sen onları oku zaten çözeceksin işiekim2009 Louise Hay'ın kitaplarını aldım, okumaya başladım...
Sence Barış Muslu'nun kitaplarınıda alıp okumalı mıyım? Sanki aynı fikrin yazarları bunlar, ne diyorsun canım
Ay biz seni biliyoruz abla kimse bisi anlamazazıcık gül diye yazdım zaten kuzum sabahın erkeninden işe gittin wc de kitli kaldın moral olsun dedim nasıl olsa benim ne niyetle yazdığımı anlıyorzunuz ya rahat yazıyorum işte :)
biliyorum gülüm bu gün de nerjim iyi çok şükür vee çook mutluyum çarşamba ve cuma sabah yani dün verdiğim şiparişlerin kargosu geldi ikisi birden :)) her defasın da çok mutlu oluyorum yavfffAy biz seni biliyoruz abla kimse bisi anlamaz
kiz bak oraya gelir sana simsiki saril o minnoş yanaklarindan opuveririm haaa
sanki sen ne yaptinda seytanlastilar
Kendi pusliklerinde bogulsunlar
Hadi ins. Bitirirsin cnm
Bende cocuklar kucukken disardan okumustum, gerci benimki tek ruhumu tatmin etmek oldu
hafta icinde yenenler cuma gunu aleyhinizde delil olarak kullanilir
sen onu bunu yiyolar deyince zaten senin yemicegini biliyodumki
bende ugrastim biraz giremedim
Sonra baska biseye bakarken uyumuşum
bu adamlarin hepsi gece yemeyi seviyor heralde
cok oturmaya gitmeyi bende sevmiyorum
Perşembe biri cagirmisti yorgunluktan gitmedim
Ins. Rizeye gidince senin icin daha iyi olur cnm heralde ablanda spor yapamadin bu da seni etkilesmistir
Esinde gekecekmi oraya
hadi ins. Sonuc alirsin cnm
1 gunlukten bisey olmaz cnm cunku tek besin degil bide az degil
Merve de yapiyordu
perşembe tartildinmi cumayla fark varmiydi cnm
Buraya geldiginde ilk hafta fazla vermemistin hatta artiydin yada sabittin heralde tam hatirlamiyom bizde yedigin bulgurlara baglamistik bunu
Bi listeye girdigin hafta vermistin
Bende A grubuyum
Ozellikle disari yemekleri hic yaramaz doner turu kesin arti getirir
Kiyma turude pek olumlu etkisi yok
Tuzsuz yagsiz buftek türü yaparsam o eksi getiriyor
Bakliyat bulgur lahana kesin arti getiriyor
Bi kere 4 cigkofte yiyip ertesi gun 600 arti olmustum
Odem cayini nasil yaptin
Bende de bi sürü okunacak kitap beni bekliyor
bizimde aksine hava kapali soguk
kapimi bozuk niye oyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?