Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahanda gözlerim böyle benim küçük sıpa diş çıkarıyor sanırım sabah 8 e kadar uyumadı sonra uyudum 11 e kadar işte bu kadar
Vücut nasıl patlayacak balon gibi

Allah kolaylık versin canım, benimkide gece de uyumuyor gündüzde, nöbetleşe bebek bakıyoruz...kaç aylıktı seninki..

sen az önce hava attınnnnn yine 3. olmuşum pehh pehhh 1. olamamışım vahh vahhh der gibi yapıp hanginiz sürekli 3. oldunuz hoşşşikler dedin demiiiiiiiiiiii
Ay yok abla bildirimlere bakmiyodum sonradan farkettim
kızlar kendimi durduramıyorum yazmayayım (tuhaf şeyler)diyorum dilim parmağım şişer diye yine yazıyorum yaaa zivanadan çıktım zannımca :))
Aman yaz gelsin abla icinde kalacagina biz duyalim
Gidişim muhteşem olacak diyorsun bence olur canım sana güveniyorum
Valla bu sefer gitmeyi düşünmüyorum canim

Ahanda gözlerim böyle benim küçük sıpa diş çıkarıyor sanırım sabah 8 e kadar uyumadı sonra uyudum 11 e kadar işte bu kadar
Ay kuzum ins kolayca atlatirsiniz yaa
Bir bak bakalım rakiplerin neler yapıyor, belkide onlar senden daha kilolu olduğu için daha kolay kilo veriyorlardır
Olabilir canim aman kimseyi takip edemem onlar beni etsin

13. Ayın içinde canım benim ki eşime gitmiyor sürekli emmek istiyor
Hadi ya...

Benim ki eşimden gelmek istemiyor, çocuğu nasıl alıştırdıysam...

Eşimde o kadar kabarıyor ki; bebek kucağında iken "çağır bakalım sana gelecek mi" diyor....

duş al gülüm ovalana ovalana da liflen ki ödem çabuk gitsin zaten uykusuzsun hem dinçleşirsin de ,
ufaklığın da dişler inşallah çabuk çıkar da kendine de sana da eziyeti az olur

azıcık gül diye yazdım zaten kuzum sabahın erkeninden işe gittin wc de kitli kaldın moral olsun dedim nasıl olsa benim ne niyetle yazdığımı anlıyorzunuz ya rahat yazıyorum işte :)

ekim2009 Louise Hay'ın kitaplarını aldım, okumaya başladım...

Sence Barış Muslu'nun kitaplarınıda alıp okumalı mıyım? Sanki aynı fikrin yazarları bunlar, ne diyorsun canım
barış muslu ya gerek yok zaten onun eft tarzı yöntemini uygulama şeklini de pek beğenmemiştim yok duvara bakım düz gibi çizgi varmış gibi boydan boya gözünü gezdirin v.s. bana göre değil . luis hay gayet iyi , zaten baktım aldığın kitaplara sen onları oku zaten çözeceksin işi

Ay biz seni biliyoruz abla kimse bisi anlamaz
biliyorum gülüm bu gün de nerjim iyi çok şükür vee çook mutluyum çarşamba ve cuma sabah yani dün verdiğim şiparişlerin kargosu geldi ikisi birden :)) her defasın da çok mutlu oluyorum yavfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…