Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haftaiçi çok yoruluyorsa üşeniyordur ben de çalışıyorken haftasonu gezmelerinden hiç hoşlanmıyorum
Evde vakit geçirebileceğiniz bişeyler bulsan canım hem o rahat eder hem de sen eşinle vakit geçirmiş olursunuz

Selamm bende yeni eve geldim çarşı pazar dolandım baya yoruldum bi çay içip gelicem
Afiyet olsun kuzum
sabahın 7 buçuğun da nasıl yediysem hala acıkmadım :))
Neler yedin bakimmmm
Belli olmaz belki olurum ablaaa
Yaaa tamam kizma abla lavas sadece yaa
2. bı buzdolabı var canım bu tarz şeyler için...
Anladim tatlim
Ya erkeklerin genel yapısı bu kuzum ya canını sikma olan sana oluyor
Afiyet olsun kuzumm

Ne siparişi kız...neler aldın bakalım
beyazlar ve renkliler için deterjan , kireç çözücü, elde bulaşık yıkama deterjanı
bir beyaz bir ışıltılı giri göz kalemi bir koyu kahve kaş kalemi
3 çay ağacı sabunu 1 çay ağacı yüz kremi
1 lavantalı kolonyağı
4 tane hindiba kahve(indirimdeydi) :))
7 tane çörek otu yağı kapsülü
2 tane zerdeçal eksresi kapsülü
4 tane değişik değişik roll on
2 tane farklı deodorant
koyu kahve rengi saç boyası
sarımsaklı şampuan
bir tane de genital temizleme mendili aldım yolculuk v.s. de umimi wc lere mecburen giriyoruz ya şimdiden alayım sonra unutursam didimm:)

Günü kapattim kizlar
09.30
Yarım tam buğday lavasin icine krem peynir sürdüm bi cay kaşığı kadar

14.00
1 tam buğday lavasin icine gene bi cay kaşığı krem parmesan peyniri 3 y.k. kadarda tavada az yagla pismis tofu koydum dürüm yaptim

17.00
2 y.k. közlenmiş patlıcan

Su 2 ye tamamlanir

Ablaaa niyeyse hangi marka oldugunu tahmin edebilirim sankimmmm

Ayyyyy sen böyle yazınca alışverişim geldi iyi mi
Maaş yatınca bi gideyim alışverişe

ayy şükür bu hafta gündüzmüş , gece rahat uyursun hiç değilse , yaav bunlar tam despot iş ayakkabısı ne madem öyle kural var en rahatından ayarlasalarmış
söylüyorum tontişime çöpe gidiyor yazık günah diyorum belki yerler diyip yine getiriyor:)

Afiyet olsun canım

Ayyyyy sen böyle yazınca alışverişim geldi iyi mi
Maaş yatınca bi gideyim alışverişe
ben alışverişe gitmiyorum totoşumun üstün de oturduğum yerden alışveriş seviyorum :)))
ayın 15 in de eşim bana harçlık veriyor ben de hep maaş gününü bekliyorum dört gözle:)

ben alışverişe gitmiyorum totoşumun üstün de oturduğum yerden alışveriş seviyorum :)))
ayın 15 in de eşim bana harçlık veriyor ben de hep maaş gününü bekliyorum dört gözle:)
Ben de Doğum iznine girdiğimden beri evden yapıyorum ama hiç nette göründüğü gibi gelmiyor o yüzden dışarıda alışveriş yapmayı özledim

dışarı çıkmayı sevmiyor kalabalığı sevmiyor değil mi tembel yanii ( benim gbi)
sevmeyen insana silah dayasan da zorla sürürsün gülüm

Ya gerçekten çok iyi anlıyorum, çalışırken beni dışarı çıkarmaya çalıştıkları zaman öfkeleniyordum ama evlilik farklı bişey. Git gide kopuyoruz gibi hissediyorum bazen Farklı şeylerden zevk almaya başlıyoruz gibi düşünüyorum

Afiyet olsun kuzum

Neler yedin bakimmmm

Belli olmaz belki olurum ablaaa
Yaaa tamam kizma abla lavas sadece yaa

Anladim tatlim

Ya erkeklerin genel yapısı bu kuzum ya canını sikma olan sana oluyor

Afiyet olsun kuzumm
Bilmiyorum ya benimkinin modeli biraz farklı gibi, ellemesem gayet 1 hafta çıkmayabilir gibi hissediyorum

Ayyy ben gelem birlikte akşama kadar gezeriz.erkek milleti hiç sevmez ki çarşı pazar gezmeyi. Sevenleri var tabi sayıları pek az lakin onlar da herşeye maydanoz olan çok bilmiş tipler. Öyle karışırlar ki öyle herşeyi kendileri bilir kii uhuuuuuuuu ..... Boşver anam normal erkeklerden seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…