- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.959
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.541
Haftaiçi çok yoruluyorsa üşeniyordur ben de çalışıyorken haftasonu gezmelerinden hiç hoşlanmıyorumKızlar kendimi çok küskün hissediyorum ya..
Tüm hafta zaten kendim takılıyorum, hafta sonu gelince eşimle dışarı çıkmak istiyorum doğal olarak. 1 gün kesin çıkıyoruz zaten ama yani çıkana kadar sürekli 1 saat sonra 20 dk sonra diye diye benim tepem atıyor. Bugün De ehe tamam çıkalım dedi ama o kadar üşeniyor ki sanki ona acı çektiriyormuş gibi hissedip çantamı alıp gittim. Uyuyakaldı o da.. zaten çıkınca da pek yüzünde güller açmıyor. Ehliyetini bir türlü alamaması ve işe gelip giderken çokkkk yorulması büyük bir sebep biliyorum ama yapısında da var bu. İlk zamanlara oranla daha istekli ama bana fikir bulup alttan alta ısrar etmekten bıkkınlık geldi, artık o gelse de mutlu olmamaya başladım. Türkiye’de olsak başka şekillerde bastırabilirim bu ihtiyacı ama burda mecbur birbirimize uyum sağlamak zorundayız her konuda, yalnızız.. bilmiyorum derdimi anlatabildim mi.. şimdi tek çıktım keyifsizim ama onla olsam da çok mutlu olmayacaktım. Sanki pek rahat edemiyor dışarda, dağ bayır park değilse.. üff.. gel diye ısrar ettiğim yer de öyle genel cafe-Pazar yani, Allah aşkına..
Afiyet olsun kuzumSelamm bende yeni eve geldim çarşı pazar dolandım baya yoruldum bi çay içip gelicem
Neler yedin bakimmmmsabahın 7 buçuğun da nasıl yediysem hala acıkmadım :))
Belli olmaz belki olurum ablaaadönüş ne zaman pinarcik
Gezmeye doymusundur heralde
bu bakla taze fasulye gibi yesil olanindan degilmi
Sana bi dereotu yediremedim :))
bu hafta oglenci gidecem cnm uykumu aliyom o zaman
Ama tam bi duzen oturtamadim daha
Gecen hafta gercekten cok yoruldum
İş ayakkabisi hic rahat degildi (normal ayakkabi yasak) ayaklarim okadar agridi acidiki bide 8 saat ayakta durunca
Yenisini siparis verdim bugun geldi şükür
Belki o da etki eder
valla bu hafta eve hic bakamadim
Ölü gibiydim zaten
Sanada kolay gelsin cnm
hayyy masallah iyi uyumusun cnm
Tontis yemicegini biliyor daha ne tatli getirip duruyoki
tuuu sana bi 1.olamadin
Coook tebrikler tatlisim
sana
Istanbulda bir guzel, istanbul kadar guzel
Sarkisini gonderiyorum fistigim
Tabiki depresyon sana yakismiyor
sana dur diyen yokki zaten bebekim
11 e kadar uyumusin ya kizzz
Bizim oglanda 4 dis birden cikariyor
bende kahveyle burayi okuyorum
sende bu duruma cok uzuluyon degilmi
sana kacamak yapmazsin guvenimiz cok dedik şımarma istersen
Anladim tatlim2. bı buzdolabı var canım bu tarz şeyler için...
Ya erkeklerin genel yapısı bu kuzum ya canını sikma olan sana oluyorKızlar kendimi çok küskün hissediyorum ya..
Tüm hafta zaten kendim takılıyorum, hafta sonu gelince eşimle dışarı çıkmak istiyorum doğal olarak. 1 gün kesin çıkıyoruz zaten ama yani çıkana kadar sürekli 1 saat sonra 20 dk sonra diye diye benim tepem atıyor. Bugün De ehe tamam çıkalım dedi ama o kadar üşeniyor ki sanki ona acı çektiriyormuş gibi hissedip çantamı alıp gittim. Uyuyakaldı o da.. zaten çıkınca da pek yüzünde güller açmıyor. Ehliyetini bir türlü alamaması ve işe gelip giderken çokkkk yorulması büyük bir sebep biliyorum ama yapısında da var bu. İlk zamanlara oranla daha istekli ama bana fikir bulup alttan alta ısrar etmekten bıkkınlık geldi, artık o gelse de mutlu olmamaya başladım. Türkiye’de olsak başka şekillerde bastırabilirim bu ihtiyacı ama burda mecbur birbirimize uyum sağlamak zorundayız her konuda, yalnızız.. bilmiyorum derdimi anlatabildim mi.. şimdi tek çıktım keyifsizim ama onla olsam da çok mutlu olmayacaktım. Sanki pek rahat edemiyor dışarda, dağ bayır park değilse.. üff.. gel diye ısrar ettiğim yer de öyle genel cafe-Pazar yani, Allah aşkına..
Afiyet olsun kuzummGünümü kapattım
08.00 bir fincan kahve 3 hurma
09.30 2 yumurta
Salatalık
5 fıstık
12.00 kuru dutlu yoğurt (bir kase)
16.30 2 yk pilav
4 yk bakla
Yarım şinitzel
Bir kase yoğurt
Su: 3 lt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş puan 120Fit mutlu anne
Sağol canımmAfiyet olsun kuzum
Neler yedin bakimmmm
Belli olmaz belki olurum ablaaa
Yaaa tamam kizma abla lavas sadece yaa
Anladim tatlim
Ya erkeklerin genel yapısı bu kuzum ya canını sikma olan sana oluyor
Afiyet olsun kuzumm
beyazlar ve renkliler için deterjan , kireç çözücü, elde bulaşık yıkama deterjanıNe siparişi kız...neler aldın bakalım
Ablaaa niyeyse hangi marka oldugunu tahmin edebilirim sankimmmmbeyazlar ve renkliler için deterjan , kireç çözücü, elde bulaşık yıkama deterjanı
bir beyaz bir ışıltılı giri göz kalemi bir koyu kahve kaş kalemi
3 çay ağacı sabunu 1 çay ağacı yüz kremi
1 lavantalı kolonyağı
4 tane hindiba kahve(indirimdeydi) :))
7 tane çörek otu yağı kapsülü
2 tane zerdeçal eksresi kapsülü
4 tane değişik değişik roll on
2 tane farklı deodorant
koyu kahve rengi saç boyası
sarımsaklı şampuan
bir tane de genital temizleme mendili aldım yolculuk v.s. de umimi wc lere mecburen giriyoruz ya şimdiden alayım sonra unutursam didimm:)
Ayyyyy sen böyle yazınca alışverişim geldi iyi mibeyazlar ve renkliler için deterjan , kireç çözücü, elde bulaşık yıkama deterjanı
bir beyaz bir ışıltılı giri göz kalemi bir koyu kahve kaş kalemi
3 çay ağacı sabunu 1 çay ağacı yüz kremi
1 lavantalı kolonyağı
4 tane hindiba kahve(indirimdeydi) :))
7 tane çörek otu yağı kapsülü
2 tane zerdeçal eksresi kapsülü
4 tane değişik değişik roll on
2 tane farklı deodorant
koyu kahve rengi saç boyası
sarımsaklı şampuan
bir tane de genital temizleme mendili aldım yolculuk v.s. de umimi wc lere mecburen giriyoruz ya şimdiden alayım sonra unutursam didimm:)
ayy şükür bu hafta gündüzmüş , gece rahat uyursun hiç değilse , yaav bunlar tam despot iş ayakkabısı ne madem öyle kural var en rahatından ayarlasalarmışdönüş ne zaman pinarcik
Gezmeye doymusundur heralde
bu bakla taze fasulye gibi yesil olanindan degilmi
Sana bi dereotu yediremedim :))
bu hafta oglenci gidecem cnm uykumu aliyom o zaman
Ama tam bi duzen oturtamadim daha
Gecen hafta gercekten cok yoruldum
İş ayakkabisi hic rahat degildi (normal ayakkabi yasak) ayaklarim okadar agridi acidiki bide 8 saat ayakta durunca
Yenisini siparis verdim bugun geldi şükür
Belki o da etki eder
valla bu hafta eve hic bakamadim
Ölü gibiydim zaten
Sanada kolay gelsin cnm
hayyy masallah iyi uyumusun cnm
Tontis yemicegini biliyor daha ne tatli getirip duruyoki
tuuu sana bi 1.olamadin
Coook tebrikler tatlisim
sana
Istanbulda bir guzel, istanbul kadar guzel
Sarkisini gonderiyorum fistigim
Tabiki depresyon sana yakismiyor
sana dur diyen yokki zaten bebekim
11 e kadar uyumusin ya kizzz
Bizim oglanda 4 dis birden cikariyor
bende kahveyle burayi okuyorum
sende bu duruma cok uzuluyon degilmi
sana kacamak yapmazsin guvenimiz cok dedik şımarma istersen
Afiyet olsun canımGünü kapattim kizlar
09.30
Yarım tam buğday lavasin icine krem peynir sürdüm bi cay kaşığı kadar
14.00
1 tam buğday lavasin icine gene bi cay kaşığı krem parmesan peyniri 3 y.k. kadarda tavada az yagla pismis tofu koydum dürüm yaptim
17.00
2 y.k. közlenmiş patlıcan
Su 2 ye tamamlanir
nasıl da biliyorsunnn :)))Bende tam neler aldin diye soracaktim
Ya tamizlik malzemesi yada krem vs dir heralde
bildin mi kızzz :))Ablaaa niyeyse hangi marka oldugunu tahmin edebilirim sankimmmm
ben alışverişe gitmiyorum totoşumun üstün de oturduğum yerden alışveriş seviyorum :)))Ayyyyy sen böyle yazınca alışverişim geldi iyi mi
Maaş yatınca bi gideyim alışverişe
Ben de Doğum iznine girdiğimden beri evden yapıyorum ama hiç nette göründüğü gibi gelmiyorben alışverişe gitmiyorum totoşumun üstün de oturduğum yerden alışveriş seviyorum :)))
ayın 15 in de eşim bana harçlık veriyor ben de hep maaş gününü bekliyorum dört gözle:)
dışarı çıkmayı sevmiyor kalabalığı sevmiyor değil mi tembel yanii ( benim gbi)Kızlar kendimi çok küskün hissediyorum ya..
Yok mu bunun bir yöntemi ablam yaa.. özellikle senin yorumunu bekliyordum sen de onu tarafını tuttun, küstümdışarı çıkmayı sevmiyor kalabalığı sevmiyor değil mi tembel yanii ( benim gbi)
sevmeyen insana silah dayasan da zorla sürürsün gülüm
Ya gerçekten çok iyi anlıyorum, çalışırken beni dışarı çıkarmaya çalıştıkları zaman öfkeleniyordum ama evlilik farklı bişey. Git gide kopuyoruz gibi hissediyorum bazenHaftaiçi çok yoruluyorsa üşeniyordur ben de çalışıyorken haftasonu gezmelerinden hiç hoşlanmıyorum
Evde vakit geçirebileceğiniz bişeyler bulsan canım hem o rahat eder hem de sen eşinle vakit geçirmiş olursunuz
Bilmiyorum ya benimkinin modeli biraz farklı gibi, ellemesem gayet 1 hafta çıkmayabilir gibi hissediyorumAfiyet olsun kuzum
Neler yedin bakimmmm
Belli olmaz belki olurum ablaaa
Yaaa tamam kizma abla lavas sadece yaa
Anladim tatlim
Ya erkeklerin genel yapısı bu kuzum ya canını sikma olan sana oluyor
Afiyet olsun kuzumm
Evet bi sevgi fışkırması olmuştu mefkuş ablamlaben bir şeyleri kaçırdım demi gülüm
Ayyy ben gelem birlikte akşama kadar gezeriz.erkek milleti hiç sevmez ki çarşı pazar gezmeyi. Sevenleri var tabi sayıları pek az lakin onlar da herşeye maydanoz olan çok bilmiş tipler. Öyle karışırlar ki öyle herşeyi kendileri bilir kii uhuuuuuuuu ..... Boşver anam normal erkeklerden seninkiKızlar kendimi çok küskün hissediyorum ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?