Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende burdayım saç uzatma kürlerine bakıyodum sinameki kürü ve turp kürünü denicem
fulya bende sendenim el kadar taze ekmeği mideye indirdim ama sıcacık ve mükemmel kokuyodu

Ya kızlar 30a bir kala bende bir değişiklikler var böyle bir kendime bakma azmidir sormayın gitsin zayıflamak,yüzüme gözüme kremler sürmek (benki yüzümü jelle yıkıcam krem sürücem pehhhh),saç bakımları falan yaşlanıyomuyum ne

bende burdayım saç uzatma kürlerine bakıyodum sinameki kürü ve turp kürünü denicem
fulya bende sendenim el kadar taze ekmeği mideye indirdim ama sıcacık ve mükemmel kokuyodu

Onu bende yapıcam hem dökülmeyi hemde uzamayı sağlıyormuş sonuç alırsan banada söyle cnm. Saçlarımı 1buçuk ay önce boyattım hiç dip yok hala ilk günkü gibi
Dip boyaya ihtiyacım olmadığınamı sevineyim Yoksa uzamadığınamı üzüleyim bilemedim :44::44::44::44:

Hyr cnm 30 yaş kadının kendini anladığı kadın olduğunun farkına vardığı afeti devran yaşı
Ayrıca kilo verme hevesin diğer bakımlarada itiyor bunu bende yapmaya başladım birsürü jel ve kremim oldu

deneyeceğim cnm uzasın azıcık bu yaza şöyle bomba gibi gireyim saçlar uzasın parlasın,kilolar gitsin çocuğu var ama çıtır desin herkes

valla öyle kilo gittikçe insan kendini iyi hissediyo ve dahada bakım yapası geliyo bende haftasonu yüz kremi yıkama jeli falan aldım vardıda bitmişti ama arada kullanıyodum şimdi düzene bindirdim
şimdi büşra sende okumuşsundur sinameki kürümü turp kürümü kafana yatıyo benim sanki turp kürü daha kafama yattı ne dersin

deneyeceğim cnm uzasın azıcık bu yaza şöyle bomba gibi gireyim saçlar uzasın parlasın,kilolar gitsin çocuğu var ama çıtır desin herkes

Turp kürü yattı sinameki daha malzemeli onu karştr bunu yap miktar ayarlayamam :44: çok kişi işe yaradı demiş okudum geceden beri aldım turp bu hafta yapcam turbu yapalım görmezsek sinameki yaparız turp zahmetli değil okdr...

Kızlar ya ufak bi iş buldum can sıkıntısına
Maaş falan hiç önemli değil evde sıkıldım artık diye başlayım dedim
Saatleride uygun birde evime 5 dakika 45 dk yemek molam var evde yerim zaten yemiyorum fazla Tek sorun kafam karıştı benim nisanda düğün izni ve sınav iznim olcak alamazsam napcam yaaaa :44: Birde kıyafet derdim de baş belam oldu :44: Bi fikir verin sadece pazar izinli olcam :44::44::44:

selam kızlarr
bugün eski işyerime gittim
ayy içeri girmemle anladımkii ben evimde çok daha mutluyum.. stesten uzak mutlu huzurluu

nasılsınız kızlar ne alemdesinizz
geçmişe bakıp geliyom

banada oldu 2 sefer o yüzden doktora gittim alttan ultrasonda baktı (
düzensizlik dedi ama asla düzensizliğim yoktu..
ama bak bu hamileliktede olan birşeymiş istersen doktora git hala regl olamadıysan

fulya artık gizli girme yeşil yansın sendede olmuyo böyle hayalet gibi giripyazıyorsun korkuyorum ben

teşekkğr ederim canım sende çolk tatlısın ve çokta kilolu değilsin çok tatlısın . benim gibi esmersin :))

canımm kesinlikle 2. güzel benim gelinliğime benziyor :)) ama sana tavsiye bu gelinliğin altına giyeceğin tarlatan dar olsun çok kabarık olmasın çok daha hoş duruyoı

siyamum resimden belli verdigin ilk resimde karnın daha belli
ben senin facedende baktım resimlerine
senin problemin karnın ve yüzün.. sanırım kilo alınca karnından alıyosun ve benim gibi yüzün tombiş bende öyleyim :)
azcık daha verirsen karnın düm düz olur :))

Evet cnm yüz ve göbek problemim var alt kısmımdan daha çabuk verebiliyorum sorun üsttü. Ama diyet yapıp ta böyle göbekten gideceğini söyleseler hadi beee sallama derdim Gıdık problemimde yavaş yavaş gidiyor yanaklarımda toparlansa yani evet tam 6 kiloya daha ihtiyacım var

uf kızlar yardım 2 gundur mısafırlık eş dost derken benım ıpın ucu kactı cok uzuluyorum....1 haftada verdıgım 1 kıloyu geri almısımdır dıye tartılmadım bıle oglen arkadasım iş yerime geldi ee yemege goturmesen olmaz cıktık tabı o yedı bende yedım sonrada pastaneye saat 3 gıbı yedım bunları aksamda sadece su iccem
sız bu gıbı durumlarda ne yapıyorsunuz??yardımınıza ıhtıyacım var aslında regl oldum ondanda cok yıyesım gelıyor ama bahane degıl tabıkı.....

vereceğin en alt sınırın bence 52-53 olsun dahada verirsen çok zayıflarsın unutma çok zayıflık iyi değil bence 52 olsan harika olurr

cok guldum cunku aynen 30 a1 kala bende aynı durumdayım hafta sonu maske gunu ılan ettım sacım yuzum pekbı guzellesme merakındayım bu aralar...

hiç unutmuyorum şu safiye soyman ın eşi faik varya demişştikiii
bu safiye gidiyoruz kebapçıya 1.5 iskenderi yiyo şişiyoo eve gelince bi ilacı var içiyooo yediklerini hooopp gidiyo :):)

evde bol su iç böyle günlerde ve tuvalete gitmeye çalış öyle olursa en azından kilo olarak kalmaz vücudunda

Telafi günü yapıyorum bu durumlarda çok sık karşılaşmadım iradem iyiydi ama bu gün telafi günümdü sabahı çok iyi tuttum öğleyi yoğurt sebzeyle geçirdim akşamda salata haşlama 1 parça tavuk Sakın ola hiç yememezlik yapma kaçırdım diye vücüdun dengeliyor azda spor yaparsan valla gitti 1buçuk ayda yaklaşık 6 kilo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…