- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.861
niye kimse yok topikte.:26:.
tabi sizin oraya hiç kar yağmadı demi..
tabi sizin oraya hiç kar yağmadı demi..
bende burdayım saç uzatma kürlerine bakıyodum sinameki kürü ve turp kürünü denicem
fulya bende sendenim el kadar taze ekmeği mideye indirdimama sıcacık ve mükemmel kokuyodu
Ya kızlar 30a bir kala bende bir değişiklikler varböyle bir kendime bakma azmidir sormayın gitsin zayıflamak,yüzüme gözüme kremler sürmek (benki yüzümü jelle yıkıcam krem sürücem pehhhh),saç bakımları falan yaşlanıyomuyum ne
Onu bende yapıcam hem dökülmeyi hemde uzamayı sağlıyormuş sonuç alırsan banada söyle cnm. Saçlarımı 1buçuk ay önce boyattım hiç dip yok hala ilk günkü gibi
Dip boyaya ihtiyacım olmadığınamı sevineyim Yoksa uzamadığınamı üzüleyim bilemedim :44::44::44::44:
Hyr cnm 30 yaş kadının kendini anladığı kadın olduğunun farkına vardığı afeti devran yaşı
Ayrıca kilo verme hevesin diğer bakımlarada itiyor bunu bende yapmaya başladım birsürü jel ve kremim oldu
deneyeceğim cnm uzasın azıcık bu yaza şöyle bomba gibi gireyim saçlar uzasın parlasın,kilolar gitsin çocuğu var ama çıtır desin herkes
valla öyle kilo gittikçe insan kendini iyi hissediyo ve dahada bakım yapası geliyobende haftasonu yüz kremi yıkama jeli falan aldım vardıda bitmişti ama arada kullanıyodum şimdi düzene bindirdim
şimdi büşra sende okumuşsundur sinameki kürümü turp kürümü kafana yatıyo benim sanki turp kürü daha kafama yattı ne dersin
Gunaydin kizlar.. Cok tuhaf bisey oldu, normal gununde regl basladi azicik lekelenme o kadar sonra bitti... Ne ki bu simdi( hala siskinlik var, daral geliyor her gece panik atak gibi oluyorum. Sanki baslayacak ama baslayamiyor gibi Delircem uhuhuh
Ooooo derece demek senin kilonda olup da dereceye giren cok nadirdir hem de, tebrik ederim canimfotolarda da fistik gibi gorunuosun yakinda daha da citir olcaksin kisa surede mezun ederiz seni
fulya artık gizli girme yeşil yansın sendede olmuyo böyle hayalet gibi giripyazıyorsun korkuyorum ben
eddacımm şehir fırsatlarından aldım bebemmm :))) sadece 3 tane alabiliyodum malesef bu çarşamba ilkine gidicemyazarım size bu arada dün faceden ekledim maşallah diyorum eşinle ne çok yakışıyosunuz seninde murc gibi yüzün çok güzel bide kiloları versek gerçi böylede çok tatlısın
Gercekten güzel duygu ben cok tereddüt ettim canım bana yakışmayacak diye ama gelinlikte bedenim 36 mıs mankenden daha cok yakıştı bana
Eki Görüntüle 327426
Eki Görüntüle 327425
2çi-2100 tl 1çi-2000 tl
Alttakini düsünüyorum üstekide cok yakıştı:)
Kızlar çok Teşekkür ederim inş verip mezun olurum nisan sonuna kadar vaktim var bi versem ahhhh ahhh
Hopişşş teşekkür ederim gerçekten foto boyutuyla ilgili 2.si benim gerçekten kafa kısmım vardıda kestim. Hatta ilk foto tarihi 18 kasım ben 5 aralıkta sizle başladım uzun zamandır diyet yapmayı istyordum başaramamıştım o fotoyuda faceye koymaya çekindikten sonra kafama diyeti koydum...
siyamum resimden belli verdigin ilk resimde karnın daha belli
ben senin facedende baktım resimlerine
senin problemin karnın ve yüzün.. sanırım kilo alınca karnından alıyosun ve benim gibi yüzün tombiş bende öyleyim :)
azcık daha verirsen karnın düm düz olur :))
Evet cnm yüz ve göbek problemim var alt kısmımdan daha çabuk verebiliyorum sorun üsttü. Ama diyet yapıp ta böyle göbekten gideceğini söyleseler hadi beee sallama derdimGıdık problemimde yavaş yavaş gidiyor yanaklarımda toparlansa yani evet tam 6 kiloya daha ihtiyacım var
Ya kızlar 30a bir kala bende bir değişiklikler varböyle bir kendime bakma azmidir sormayın gitsin zayıflamak,yüzüme gözüme kremler sürmek (benki yüzümü jelle yıkıcam krem sürücem pehhhh),saç bakımları falan yaşlanıyomuyum ne
uf kızlar yardım 2 gundur mısafırlık eş dost derken benım ıpın ucu kactı cok uzuluyorum....1 haftada verdıgım 1 kıloyu geri almısımdır dıye tartılmadım bıle oglen arkadasım iş yerime geldi ee yemege goturmesen olmaz cıktık tabı o yedı bende yedım sonrada pastaneye saat 3 gıbı yedım bunları aksamda sadece su iccem
sız bu gıbı durumlarda ne yapıyorsunuz??yardımınıza ıhtıyacım var aslında regl oldum ondanda cok yıyesım gelıyor ama bahane degıl tabıkı.....
uf kızlar yardım 2 gundur mısafırlık eş dost derken benım ıpın ucu kactı cok uzuluyorum....1 haftada verdıgım 1 kıloyu geri almısımdır dıye tartılmadım bıle oglen arkadasım iş yerime geldi ee yemege goturmesen olmaz cıktık tabı o yedı bende yedım sonrada pastaneye saat 3 gıbı yedım bunları aksamda sadece su iccem
sız bu gıbı durumlarda ne yapıyorsunuz??yardımınıza ıhtıyacım var aslında regl oldum ondanda cok yıyesım gelıyor ama bahane degıl tabıkı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?