- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.601
yaradanına kurbannnnnİkinize de teşekkür ederim canlar. Eşimle PC oyunu oynarız arada takım olarak veya dev yapboz yaparız, yarışma programı izleriz falan. O başka şeyle ilgilenirken bile yanında oturayım ister, evde onu yalnız bırakınca modu düşer, hani ev içinde beraber zaman geçirme konusunda pek sıkıntı Yok şükür. Hoplar zıplar Coşar. Dışarı çıktığımız an adama bi ciddilik çöküyor ben evdeki neşesini korusun istiyorum ama o eve dönmek istiyor:) sanırım bunu kabul etmek zorundayım.. evde kötü dışarda iyi de olabilirdi, ismi bile var bunun el iyisi diye
ekim2009 yazdıkların bana huzur verdiği için ve karşılaştığın,haberdar olduğun tüm problemleri samimiyetle çözmeye çalıştığın için benim için lisanslı minnoşsun
çayını afiyetle iç at yorgunluğunu gel gülümmm
doğru söylemiş arkadaşın gülüm :)ekim2009 Handandandan bir arkadaşım bu konulardaki esas problemimin kabullenmemek için inatlaşmam olduğunu söylemişti. Kaç sene lazım bütünsel bir kabullenme için?:)
hoş geldinnn sefa geldin evinden yazman bile ayrı bir neşeli maşallahHuhu ben evime geldim ve şarj yeterse bütün akıntılarimla geldim
kız naptın mahalleye çay mi dağıtıyordu neredesin daha akşam oldu
Huhu ben evime geldim ve şarj yeterse bütün akıntılarimla geldim
Kızlar sol topuğun ayak tabanı ile birleştiği yer yani topuğun sonu değil orta ksimi gibi acayip batıyor sanki orda bir taş var ona basıyorum gibi dün akşamdan başladı ne olabilir ki acaba
ben enerjimi hiç boşa harcamıyorum yorulduğum an yatıyorum enerji tekrar topluyorum gülüm sizin küçük çocuğunuz var istediğiniz zaman yatıp dinlenemiyorsunuz ondan çok yoruluyorsunuz kuzummablam bana sabah bu enerjiyi nereden buluyirsun diyor bulaşık bırakıp yatıyor ben sabah topluyorum , WC temizliği vs sorna kendime kahve kırk yıl geçse bana bu enerji gelmez diyor ben de şimdi sana diyorum tmm enerjigim ama senin kadar olamam sanırım abla
ben ancak gelebildim iyi geceler deyim kuzum
havani da attın hanımefendi hanımefendi kimliğinle
baby kaçırmışim iyi tatiller canım bol eğlenceler mutluluklar darısı balayına
valla direk hosssikler dedi
sen hep zivanadqn çık baby :)
oy kuzucuga kolay gelsin sabaha pirtlasin inşallah o dişler
hayırdır canım seninki de mi dış
ohhh maşallah geçen birisi iyi ki birde kızım oldu oğlan hep ziyan dedi ay dedim benim iyi ki oğlum var niye öyle diyorsun ama böyle kahve filan deyince birde kızım olsa iyi olur yada rabbim bana kızım gibi olacak gelinler versin
kız sende abartma ben kıskanırım bana gelmese be accikta kendine çek
aaaaa
maşallah
aaaa niye normal ayakkabı yoksizin de kuzunun dişler pirtlasin hemen
benim ki babanın tshiti ile uyusa benim eşim mutluluktan delirirdi sanırım
aman kendinize iş ariyorsunjz ya bırak adam yoruluyor ruhu dinlensin eşlik eder
snitzel kızaratma değilse. Güzel olmuş canım sporda eklenmis
battik battikkk
bence sen boşluktan adama sarma sen de çalışsan evde pineklemek zevk verecek
detoxlar diyeti bozmuyor canım karatayda olsa dükanda arada detox hızlandırma amaçlı olur ananas uymuyor dersen kabak yaparsın
güzel olmuş canım
bulgur çok olmadığı için lavasla yanyana olmamış diyemeyeceğim ama bu hafta pür dikkat
off 2 tane hem de çok mu yoruldun strese girdin gülüm niye o kadar başın ağrıyor cereyanda mı kaldın yoksaGeldim ama ciddi baş ağrısı çekiyorum canım' 2 tane agri kesici içtim ama hala kesmedi
ben çok ayakta dolanırsam oluyor geçenlerde de oldu hatırlıyor musun topuk dikeni mi acaba sürekli olurdu ağrı ama v.s. demiştik bence sen çok yoruldun arabada da ayakları sarkıttın ya ondan olabilir ılık duş sonraı yatıp dinlenmeden zor geçer be gülüm rabbim şifa versinKızlar sol topuğun ayak tabanı ile birleştiği yer yani topuğun sonu değil orta ksimi gibi acayip batıyor sanki orda bir taş var ona basıyorum gibi dün akşamdan başladı ne olabilir ki acaba
off 2 tane hem de çok mu yoruldun strese girdin gülüm niye o kadar başın ağrıyor cereyanda mı kaldın yoksa
ensene buz koydun mu gülüm ince bir havlu yada atlete sar buz kalıbını ensene koy 20 dk kadar bekletAbla migren olduğunu düşünüyorum tabi daha dr gitmedim'
Normalde ilaç kullanimina karşıyım ama bugün 2 tane içtim malesef
ensene buz koydun mu gülüm ince bir havlu yada atlete sar buz kalıbını ensene koy 20 dk kadar beklet
Yok artık bu saatte ütü öldür biziiiiiyuhummmm geliyiiiii direniyorummm az daha bekleyip ya yatarım yada ütülenecekleri toplar ütü yaparım :)
Sağol kardeş çok yardımcı oldunablam bana sabah bu enerjiyi nereden buluyirsun diyor bulaşık bırakıp yatıyor ben sabah topluyorum , WC temizliği vs sorna kendime kahve kırk yıl geçse bana bu enerji gelmez diyor ben de şimdi sana diyorum tmm enerjigim ama senin kadar olamam sanırım abla
ben ancak gelebildim iyi geceler deyim kuzum
havani da attın hanımefendi hanımefendi kimliğinle
baby kaçırmışim iyi tatiller canım bol eğlenceler mutluluklar darısı balayına
valla direk hosssikler dedi
sen hep zivanadqn çık baby :)
oy kuzucuga kolay gelsin sabaha pirtlasin inşallah o dişler
hayırdır canım seninki de mi dış
ohhh maşallah geçen birisi iyi ki birde kızım oldu oğlan hep ziyan dedi ay dedim benim iyi ki oğlum var niye öyle diyorsun ama böyle kahve filan deyince birde kızım olsa iyi olur yada rabbim bana kızım gibi olacak gelinler versin
kız sende abartma ben kıskanırım bana gelmese be accikta kendine çek
aaaaa
maşallah
aaaa niye normal ayakkabı yoksizin de kuzunun dişler pirtlasin hemen
benim ki babanın tshiti ile uyusa benim eşim mutluluktan delirirdi sanırım
aman kendinize iş ariyorsunjz ya bırak adam yoruluyor ruhu dinlensin eşlik eder
snitzel kızaratma değilse. Güzel olmuş canım sporda eklenmis
battik battikkk
bence sen boşluktan adama sarma sen de çalışsan evde pineklemek zevk verecek
detoxlar diyeti bozmuyor canım karatayda olsa dükanda arada detox hızlandırma amaçlı olur ananas uymuyor dersen kabak yaparsın
güzel olmuş canım
bulgur çok olmadığı için lavasla yanyana olmamış diyemeyeceğim ama bu hafta pür dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?