Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yaradanına kurbannnnn
terazi kullan , eşinin dışarı çıkmak istememesi sevmediğin başka ne huyu ,suyu varsa bir tarafa sevdiğin iyi olan yönlerini bir yana koy hangi taraf ağır basıyor ki zaten belli iyi güzel tarafı değil mi gülüm eee o zaman bu adama kızma sadece sev beee gülümm:)

ekim2009 Handandandan bir arkadaşım bu konulardaki esas problemimin kabullenmemek için inatlaşmam olduğunu söylemişti. Kaç sene lazım bütünsel bir kabullenme için?:)
doğru söylemiş arkadaşın gülüm :)
kaç sene değil kaç dakika demek daha doğru olur bence eşini olduğu gibi kabul ettiğin an tüm sorun çözülecek , ortak yol bulmalısınız, misal, bir hafta evde otursun bir hafta seninle hiç surat asmadan 2-3 saatliğine dışarı çıksın senin de gönlün olsun onun da

Kızlar sol topuğun ayak tabanı ile birleştiği yer yani topuğun sonu değil orta ksimi gibi acayip batıyor sanki orda bir taş var ona basıyorum gibi dün akşamdan başladı ne olabilir ki acaba

Canim bende pek anlamam ama topuk dikenı olabilirmi acaba aklıma o geldi

ben enerjimi hiç boşa harcamıyorum yorulduğum an yatıyorum enerji tekrar topluyorum gülüm sizin küçük çocuğunuz var istediğiniz zaman yatıp dinlenemiyorsunuz ondan çok yoruluyorsunuz kuzumm
direk hoşşiklerrr demiş demiiii
ne batacaz kız evin ihtiyacını bile kendi harçlığımla alıyorum gerçi bu ay fazladan 200 lük iç etmiş olabilirim aldıklarımı ödemek için :))

Kızlar sol topuğun ayak tabanı ile birleştiği yer yani topuğun sonu değil orta ksimi gibi acayip batıyor sanki orda bir taş var ona basıyorum gibi dün akşamdan başladı ne olabilir ki acaba
ben çok ayakta dolanırsam oluyor geçenlerde de oldu hatırlıyor musun topuk dikeni mi acaba sürekli olurdu ağrı ama v.s. demiştik bence sen çok yoruldun arabada da ayakları sarkıttın ya ondan olabilir ılık duş sonraı yatıp dinlenmeden zor geçer be gülüm rabbim şifa versin

Abla migren olduğunu düşünüyorum tabi daha dr gitmedim'

Normalde ilaç kullanimina karşıyım ama bugün 2 tane içtim malesef
ensene buz koydun mu gülüm ince bir havlu yada atlete sar buz kalıbını ensene koy 20 dk kadar beklet

İyi geceler hanımlar
Ben de yeni geldim eve sayılır.
Menüm North River
Sabah 8.30
Menemen 4 yk peynir 2 kk zeytin 6 adet maydanoz domates salatalık
Ara bir dilim armut bir bardak kefir
16.00
2 adet tavuk pirzola yoğurt
Ara 1 adet kuru kayısı 1 ceviz
20:30
Tavuk külbastı bir adet soğan halkası
Su 2 lt.
Spor 1 saat yürüyüş *2=120 puan @bi prenses annesi

Sağol kardeş çok yardımcı oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…