- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.641
sağ ol kuzummmmmAy iyiki dogmus ablaa nice güzel yaşları olsun inss. Aman sen uyma onlara onlar yesin şişsin biz çıtır olalimmm
Aynı donem burdaydik seninle canim ondan hatırlıyorum. Cok üzüldüm canım ya topla kendini sende hayırlısı buymus cok zor evet ama elinden birsey gelmeyecek
Bende iyim canım burdayim 1 ay oldu döneli
Ay iyi o zaman ablaa.sağ ol kuzummmmm
dışarıda hazır pide lahmancunu canım hiç çekmez hatta biraz iştahımı kaçırır sevmem zaten
moralini şimdi bile toplarız yerine gelir gülümmmmçok şükür daha iyiyim. Ağrılarım geçti fakat moralim iyi değil. Doktorum tekrar hamilelik olana kadar beslenmene dikkat et dedi. sizinle olmak hem bedenime hem moralime iyi gelir diye düşündüm.
inşallah yavaş yavaş topluyorum. çok ağlıyordum eşim puzzle aldı vakit geçiyor. ne güzel oldu tekrar denk gelmemiz. sen yolu bitirmeye gelmişsin maşallah hedefine çok az kalmış.Ay iyiki dogmus ablaa nice güzel yaşları olsun inss. Aman sen uyma onlara onlar yesin şişsin biz çıtır olalimmm
Aynı donem burdaydik seninle canim ondan hatırlıyorum. Cok üzüldüm canım ya topla kendini sende hayırlısı buymus cok zor evet ama elinden birsey gelmeyecek
Bende iyim canım burdayim 1 ay oldu döneli
afferin bana demiii hem de troid bezim alınmışken zayıflıyorummmmm kendimi tebrik ediyorum ( ekim şımarır totoşu kalkar veee hemen kızar in ülen aşağı totoşşş der) :))))))))))Ay iyi o zaman ablaa.
Sende az az ama güzel kilo verdin ya almadin en azindan istikrarli gidiyosun
inşallah canım benim:)moralini şimdi bile toplarız yerine gelir gülümmmm
sağlıklı beslendin mi de bedenin de toparla güzelce zayıflarsın da o kolay iş
Buraya dönmen iyi oldu canim en azindan bildigin yer sanada iyi gelir.inşallah yavaş yavaş topluyorum. çok ağlıyordum eşim puzzle aldı vakit geçiyor. ne güzel oldu tekrar denk gelmemiz. sen yolu bitirmeye gelmişsin maşallah hedefine çok az kalmış.
Ayyy ablaaaa sen simarmazsin totoda kalmazzzafferin bana demiii hem de troid bezim alınmışken zayıflıyorummmmm kendimi tebrik ediyorum ( ekim şımarır totoşu kalkar veee hemen kızar in ülen aşağı totoşşş der) :))))))))))
Daha sıkı olabilirmi abla vucudun ondan olabilir daha ince gorunuyorsundurbu gün ziyarete geldi dediğim arkadaşla yaklaşık 1 yıldır görüşmüyoruz muhteşem görünüyorsun dedi bana baya övdü beni :)) aman aman kilo farkı yok aslın da vermiştim geri aldım en son gördüğüyle aynı sayılır yani ,
gülüm dünyada ki en büyük mucize olduğunu unutma biz insanlar rabbimin mucizeleriyiz bir karıncayı bile amaçsız yaratmayan rabbim biz insanları ne için yarattı her birimiz ayrı mükemmellikte varlıklarız ve rabbin şah damarından daha yakındır sözünü hatırlayınca insan kendini hemen toparlıyor değil mi kuzumminşallah canım benim:)
izin vermem zaten egonun şişmesi çok tehlikelidir :)Buraya dönmen iyi oldu canim en azindan bildigin yer sanada iyi gelir.
Mezun olmustum gecen sefer ama biraz fazlalik var onlari vermeye çalışıyorum simdi bende ama buralarda olucam artik canim
Ayyy ablaaaa sen simarmazsin totoda kalmazzz
siyah uzun dökümlü giymiştim bir de yüzüme tam makyaj yaptım kaş konturü bile süründüydümm :)))Daha sıkı olabilirmi abla vucudun ondan olabilir daha ince gorunuyorsundur
Ah o ego yokmu bende ufaktan var ama bazen agzina agzina vuruyorumizin vermem zaten egonun şişmesi çok tehlikelidir :)
allah rahatlık versin tatlı rüyalar gülümKizlar bu sefer kaçıyorum ben uyku iyice agir geldi. Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Bayankokosh kubracim simdi geldin ama ben cikayim cok yorgunum yarin uzun uzun konusuruz kuzum
E sende abla sov yapmissin yani :)siyah uzun dökümlü giymiştim bir de yüzüme tam makyaj yaptım kaş konturü bile süründüydümm :)))
tamam canım iyi gecelerKizlar bu sefer kaçıyorum ben uyku iyice agir geldi. Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Bayankokosh kubracim simdi geldin ama ben cikayim cok yorgunum yarin uzun uzun konusuruz kuzum
Sagol ablacimallah rahatlık versin tatlı rüyalar gülüm
Sagol kuzummtamam canım iyi geceler
öyle zaten. Rabbimin bilip bizim bilmediğimiz bir şey muhakkak vardır diyoruz öyle teselli ediyoruz kendimizi. Yoksa hiç teselli bulamayızgülüm dünyada ki en büyük mucize olduğunu unutma biz insanlar rabbimin mucizeleriyiz bir karıncayı bile amaçsız yaratmayan rabbim biz insanları ne için yarattı her birimiz ayrı mükemmellikte varlıklarız ve rabbin şah damarından daha yakındır sözünü hatırlayınca insan kendini hemen toparlıyor değil mi kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?