Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağ ol kuzummmmm
dışarıda hazır pide lahmancunu canım hiç çekmez hatta biraz iştahımı kaçırır sevmem zaten

çok şükür daha iyiyim. Ağrılarım geçti fakat moralim iyi değil. Doktorum tekrar hamilelik olana kadar beslenmene dikkat et dedi. sizinle olmak hem bedenime hem moralime iyi gelir diye düşündüm.
moralini şimdi bile toplarız yerine gelir gülümmmm
sağlıklı beslendin mi de bedenin de toparla güzelce zayıflarsın da o kolay iş

inşallah yavaş yavaş topluyorum. çok ağlıyordum eşim puzzle aldı vakit geçiyor. ne güzel oldu tekrar denk gelmemiz. sen yolu bitirmeye gelmişsin maşallah hedefine çok az kalmış.

Ay iyi o zaman ablaa.
Sende az az ama güzel kilo verdin ya almadin en azindan istikrarli gidiyosun
afferin bana demiii hem de troid bezim alınmışken zayıflıyorummmmm kendimi tebrik ediyorum ( ekim şımarır totoşu kalkar veee hemen kızar in ülen aşağı totoşşş der) :))))))))))

inşallah yavaş yavaş topluyorum. çok ağlıyordum eşim puzzle aldı vakit geçiyor. ne güzel oldu tekrar denk gelmemiz. sen yolu bitirmeye gelmişsin maşallah hedefine çok az kalmış.
Buraya dönmen iyi oldu canim en azindan bildigin yer sanada iyi gelir.
Mezun olmustum gecen sefer ama biraz fazlalik var onlari vermeye çalışıyorum simdi bende ama buralarda olucam artik canim
afferin bana demiii hem de troid bezim alınmışken zayıflıyorummmmm kendimi tebrik ediyorum ( ekim şımarır totoşu kalkar veee hemen kızar in ülen aşağı totoşşş der) :))))))))))
Ayyy ablaaaa sen simarmazsin totoda kalmazzz

Daha sıkı olabilirmi abla vucudun ondan olabilir daha ince gorunuyorsundur

inşallah canım benim:)
gülüm dünyada ki en büyük mucize olduğunu unutma biz insanlar rabbimin mucizeleriyiz bir karıncayı bile amaçsız yaratmayan rabbim biz insanları ne için yarattı her birimiz ayrı mükemmellikte varlıklarız ve rabbin şah damarından daha yakındır sözünü hatırlayınca insan kendini hemen toparlıyor değil mi kuzumm

izin vermem zaten egonun şişmesi çok tehlikelidir :)

öyle zaten. Rabbimin bilip bizim bilmediğimiz bir şey muhakkak vardır diyoruz öyle teselli ediyoruz kendimizi. Yoksa hiç teselli bulamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…