Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Adama yeniden aşık etcen kız beni sağolasın kuzum

2 yumurta haşladım yeşillik sebze peynir çeyrek ekmek hepsini hüplemiştim akşam yemeğini de az önce yedim :)
Neden dengesiz bakimmm saat neden bu kadar gec
11.55
1.5 haşlanmış yumurta
2 kaşık fırında patates
5 zeytin, 1 parça peynir
5-6 ahududu
Yarım domates
Çeyrek avakado

17.30
5 yk kavurma
2 tk bulgur pilavı
2 avuç tam Buğday lavaş
2 yk yoğurt

Su: 1.5 lt
Afiyet olsun kizlarr
Huhu ben evime geldim ve şarj yeterse bütün akıntılarimla geldim
Hosgeldin kuzuu
Yok kizzz niye hava atimmm. Ama yarindan itibaren toplicam cok abartmadım ama iki gündür menümü begenmiyorum
Afiyet olsun beybi
Kızlar sol topuğun ayak tabanı ile birleştiği yer yani topuğun sonu değil orta ksimi gibi acayip batıyor sanki orda bir taş var ona basıyorum gibi dün akşamdan başladı ne olabilir ki acaba
Valla bilmiyorum ben bebegim ama yorgunluktan olabilit bence
Hepinize iyi geceler ben dinlenme moduna geçiyorum
Iyi geceler tatlim
yuhummmm geliyiiiii direniyorummm az daha bekleyip ya yatarım yada ütülenecekleri toplar ütü yaparım :)
Sen kesin ütüyü yaparsin abla
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun canımm
Güzel olmuş
Canımm
11.55
1.5 haşlanmış yumurta
2 kaşık fırında patates
5 zeytin, 1 parça peynir
5-6 ahududu
Yarım domates
Çeyrek avakado

17.30
5 yk kavurma
2 tk bulgur pilavı
2 avuç tam Buğday lavaş
2 yk yoğurt

Su: 1.5 lt
Güzel olmuş
Canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyetler olsun rakibem...

merhaba.. daha önce bu takımla kilo vermiştim hedefime ulaşmıştım. Fakat boş gebelik daha sonra ölü doğum sebebiyle tekrar kilo aldım. eğer takımınızda boş yer varsa tekrar sizinle hedefime ulaşabilir miyim? eğer olumlu cevap gelirse davet sayfasına da bildirimde bulunurum.

Adama yeniden aşık etcen kız beni sağolasın kuzum
ol zaten neyi var çocuğun ya hafta sonu bile ev de durmayıp özlüyorum seni ev de dur azıcık da demek zorun da olsaydın, kimse mükemmel değil kuzum eşlerimize sorsak vallaha onların da bizimle ilgili sinir oldukları şeyler mutlaka vardır , önemli olan iyi taraflarını da sinir olduğumuz da hatırlamak ve karşımızdakini değiştirmeye çalışmamak zaten zamanla değişiyorlar biz de değişiyoruz değişmeyen tek şey değişimin kendisidir ...

Afiyet olsun canim
Kızlar menulere yorum yapamadım

Çocukları yatağına koydum uyusunlar diye

Bende biraz yatmaya calisicam eşim biraz geç gelicek

Öpüyorum sizi iyi geceler
Iyi geceler tatlim yat dinlen sen
Aa kübra hosgeldin canım cok üzüldüm ya nasılsın simdi

dışarı çıktım gülüm geçen sene buradan taşınan bir komşumuz gelmişti 5 gibi onu görmek için site kafesine gittim ben gittim diye başka arkadaşlarıyla bulaşacaklarmış onu ertelediler 1 saat oturup da ben kalkıyorum demedim denmez zaten , akşam 8 e kadar oturduk onlar pide lahmancun söyledi yiyip kalkacaklardı ben de hem çok üşüdüm hem benim sıpam da acıkmıştır diye eve geldim , malum doğum günü benim sıpanın annem beni sattı ben eve erken geldim bana yemek bile vermiyor demesin didim :) öyle değişik oldu yani bu gün

Afiyet olsun canim

Iyi geceler tatlim yat dinlen sen

Aa kübra hosgeldin canım cok üzüldüm ya nasılsın simdi
hoşbuldummm. unutmamışsınız beni ya çok mutlu oldum.. 10 gün önce 4 aylık bebeğimi aldılar kalbi durdu. çok ağladım üzüldüm ama hamdolsun günden güne iyi oluyorum. Bu sürede kilo aldım. boş yeriniz varsa tekrar sizinle olmak isterim:) siz nasılsınız özlemişim burayı:)

hoş geldin , başın sağ olsun gülüm
şimdi nasılsın sağlığın iyi mi tam toparladın mı
liste işini bilmiyorum nanekekik yada mefkurem gelince cevap verir sana muhtemelen bundan sonra bizimlesin

Ay iyiki dogmus ablaa nice güzel yaşları olsun inss. Aman sen uyma onlara onlar yesin şişsin biz çıtır olalimmm
Aynı donem burdaydik seninle canim ondan hatırlıyorum. Cok üzüldüm canım ya topla kendini sende hayırlısı buymus cok zor evet ama elinden birsey gelmeyecek
Bende iyim canım burdayim 1 ay oldu döneli

cennette sana sürekli dua eden bir meleğin var gülüm , rabbim hepimizi farklı şekilde sınar , sınavı yapar bizim ona nasıl tepki verdiğimize bakar bu da eşinle senin sınavındı gülüm bundan sonrası kolay iyilik güzelliklerle sınasın inşallah
kilon kaç ki gülüm çok mu aldın

hoş geldin , başın sağ olsun gülüm
şimdi nasılsın sağlığın iyi mi tam toparladın mı
liste işini bilmiyorum nanekekik yada mefkurem gelince cevap verir sana muhtemelen bundan sonra bizimlesin
çok şükür daha iyiyim. Ağrılarım geçti fakat moralim iyi değil. Doktorum tekrar hamilelik olana kadar beslenmene dikkat et dedi. sizinle olmak hem bedenime hem moralime iyi gelir diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…