- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.621
Adama yeniden aşık etcen kız beniyaradanına kurbannnnn
terazi kullan , eşinin dışarı çıkmak istememesi sevmediğin başka ne huyu ,suyu varsa bir tarafa sevdiğin iyi olan yönlerini bir yana koy hangi taraf ağır basıyor ki zaten belli iyi güzel tarafı değil mi gülüm eee o zaman bu adama kızma sadece sev beee gülümm:)
Neden dengesiz bakimmm saat neden bu kadar gec2 yumurta haşladım yeşillik sebze peynir çeyrek ekmek hepsini hüplemiştim akşam yemeğini de az önce yedim :)
Sabah 11.00
Pastırmalı yumurta az idi pastırması
Peynrş zeytşn
Yarım domates yarım salatalık
Yarım çb çiğ fındık
8 adet çağla
Akşam 18.30
Fırında sebze et ( kabak patlıcan )
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Afiyet olsun kizlarr11.55
1.5 haşlanmış yumurta
2 kaşık fırında patates
5 zeytin, 1 parça peynir
5-6 ahududu
Yarım domates
Çeyrek avakado
17.30
5 yk kavurma
2 tk bulgur pilavı
2 avuç tam Buğday lavaş
2 yk yoğurt
Su: 1.5 lt
Hosgeldin kuzuuHuhu ben evime geldim ve şarj yeterse bütün akıntılarimla geldim
Yok kizzz niye hava atimmm. Ama yarindan itibaren toplicam cok abartmadım ama iki gündür menümü begenmiyorumablam bana sabah bu enerjiyi nereden buluyirsun diyor bulaşık bırakıp yatıyor ben sabah topluyorum , WC temizliği vs sorna kendime kahve kırk yıl geçse bana bu enerji gelmez diyor ben de şimdi sana diyorum tmm enerjigim ama senin kadar olamam sanırım abla
ben ancak gelebildim iyi geceler deyim kuzum
havani da attın hanımefendi hanımefendi kimliğinle
baby kaçırmışim iyi tatiller canım bol eğlenceler mutluluklar darısı balayına
valla direk hosssikler dedi
sen hep zivanadqn çık baby :)
oy kuzucuga kolay gelsin sabaha pirtlasin inşallah o dişler
hayırdır canım seninki de mi dış
ohhh maşallah geçen birisi iyi ki birde kızım oldu oğlan hep ziyan dedi ay dedim benim iyi ki oğlum var niye öyle diyorsun ama böyle kahve filan deyince birde kızım olsa iyi olur yada rabbim bana kızım gibi olacak gelinler versin
kız sende abartma ben kıskanırım bana gelmese be accikta kendine çek
aaaaa
kız naptın mahalleye çay mi dağıtıyordu neredesin daha akşam oldu
maşallah
aaaa niye normal ayakkabı yoksizin de kuzunun dişler pirtlasin hemen
benim ki babanın tshiti ile uyusa benim eşim mutluluktan delirirdi sanırım
aman kendinize iş ariyorsunjz ya bırak adam yoruluyor ruhu dinlensin eşlik eder
snitzel kızaratma değilse. Güzel olmuş canım sporda eklenmis
battik battikkk
bence sen boşluktan adama sarma sen de çalışsan evde pineklemek zevk verecek
detoxlar diyeti bozmuyor canım karatayda olsa dükanda arada detox hızlandırma amaçlı olur ananas uymuyor dersen kabak yaparsın
güzel olmuş canım
bulgur çok olmadığı için lavasla yanyana olmamış diyemeyeceğim ama bu hafta pür dikkat
Afiyet olsun beybiMenü
Sabah(10:00)
1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim tam buğdaydan tost
Domates salatalık
Akşam(15:30)
1 dilim ekmek
Kıymalı menemen 5yk
Ara(21:00)
Dönüşte
Ayran
Eşim yemek yememisti kuzeyde tatlı yemek istedi bende ayran ictim
Su : bugün az oldu 1.5
Valla bilmiyorum ben bebegim ama yorgunluktan olabilit benceKızlar sol topuğun ayak tabanı ile birleştiği yer yani topuğun sonu değil orta ksimi gibi acayip batıyor sanki orda bir taş var ona basıyorum gibi dün akşamdan başladı ne olabilir ki acaba
Iyi geceler tatlimHepinize iyi geceler ben dinlenme moduna geçiyorum
Sen kesin ütüyü yaparsin ablayuhummmm geliyiiiii direniyorummm az daha bekleyip ya yatarım yada ütülenecekleri toplar ütü yaparım :)
Afiyet olsun canimİyi geceler hanımlar
Ben de yeni geldim eve sayılır.
Menüm @nanekekik
Sabah 8.30
Menemen 4 yk peynir 2 kk zeytin 6 adet maydanoz domates salatalık
Ara bir dilim armut bir bardak kefir
16.00
2 adet tavuk pirzola yoğurt
Ara 1 adet kuru kayısı 1 ceviz
20:30
Tavuk külbastı bir adet soğan halkası
Su 2 lt.
Spor 1 saat yürüyüş *2=120 puan @bi prenses annesi
Afiyet olsun kuzumGünümü kapattım
08.00 bir fincan kahve 3 hurma
09.30 2 yumurta
Salatalık
5 fıstık
12.00 kuru dutlu yoğurt (bir kase)
16.30 2 yk pilav
4 yk bakla
Yarım şinitzel
Bir kase yoğurt
Su: 3 lt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş puan 120 @bi prenses annesi
Afiyet olsun canımmGünü kapattim kizlar
09.30
Yarım tam buğday lavasin icine krem peynir sürdüm bi cay kaşığı kadar
14.00
1 tam buğday lavasin icine gene bi cay kaşığı krem parmesan peyniri 3 y.k. kadarda tavada az yagla pismis tofu koydum dürüm yaptim
17.00
2 y.k. közlenmiş patlıcan
Su 2 ye tamamlanir
Güzel olmuş08:30=== 4 yk menemen
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk labne peynir
2 adet yeşil soğan
15:00=== 4 yk mercimekli bulgur pilavı
100 gr kağıt kebabı
2 kase cacık(marul ile yaptım)
2 adet yeşil sarımsak
17:00=== 1 kepçe yoğurt kürü (zencefilli)
2 lt su
Güzel olmuş11.55
1.5 haşlanmış yumurta
2 kaşık fırında patates
5 zeytin, 1 parça peynir
5-6 ahududu
Yarım domates
Çeyrek avakado
17.30
5 yk kavurma
2 tk bulgur pilavı
2 avuç tam Buğday lavaş
2 yk yoğurt
Su: 1.5 lt
Afiyet olsun canımMenü
Sabah(10:00)
1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim tam buğdaydan tost
Domates salatalık
Akşam(15:30)
1 dilim ekmek
Kıymalı menemen 5yk
Ara(21:00)
Dönüşte
Ayran
Eşim yemek yememisti kuzeyde tatlı yemek istedi bende ayran ictim
Su : bugün az oldu 1.5
Afiyet olsun canımİyi geceler hanımlar
Menüm @nanekekik
Sabah 8.30
16.00
Su 2 lt.
Sagol tatlimAfiyet olsun kuzum
Afiyet olsun canımm
Güzel olmuş
Canımm
Güzel olmuş
Canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımİyi geceler hanımlar
Menüm @nanekekik
Sabah 8.30
16.00
Su 2 lt.
Afiyetler olsun rakibem...Bugünkü menum
Kahvalti 09:00
4 kaşık menemen
2 ceviz
Yarim salatalik
1 tane domates
1 lokma kadar ekmek
Akşam 17:30
2 parça göğüs eti
Salata
1 b. Ayran
Ara 20:00
1 bardak tarcinli sut
1 incir
2 litre su
1 kupa yeşil çay
inşallah iyi gelmiştir gülümYok ablam bu yöntemi bilmiyordum ama yaparım zaten ensemde agriyo çokk teşekkür ederim
ben geceleri yapıyorum ütüyü gündüz hiç yapamam alışkanlık :) leptaptan da film yada dizi açıyorum hem izliyorum hem ütü yapıyorumYok artık bu saatte ütü öldür biziiiii
ol zaten neyi var çocuğun ya hafta sonu bile ev de durmayıp özlüyorum seni ev de dur azıcık da demek zorun da olsaydın, kimse mükemmel değil kuzum eşlerimize sorsak vallaha onların da bizimle ilgili sinir oldukları şeyler mutlaka vardır , önemli olan iyi taraflarını da sinir olduğumuz da hatırlamak ve karşımızdakini değiştirmeye çalışmamak zaten zamanla değişiyorlar biz de değişiyoruz değişmeyen tek şey değişimin kendisidir ...Adama yeniden aşık etcen kız benisağolasın kuzum
Afiyet olsun canimBugünkü menum
Kahvalti 09:00
4 kaşık menemen
2 ceviz
Yarim salatalik
1 tane domates
1 lokma kadar ekmek
Akşam 17:30
2 parça göğüs eti
Salata
1 b. Ayran
Ara 20:00
1 bardak tarcinli sut
1 incir
2 litre su
1 kupa yeşil çay
Iyi geceler tatlim yat dinlen senKızlar menulere yorum yapamadım
Çocukları yatağına koydum uyusunlar diye
Bende biraz yatmaya calisicam eşim biraz geç gelicek
Öpüyorum sizi iyi geceler
Aa kübra hosgeldin canım cok üzüldüm ya nasılsın simdimerhaba.. daha önce bu takımla kilo vermiştim hedefime ulaşmıştım. Fakat boş gebelik daha sonra ölü doğum sebebiyle tekrar kilo aldım. eğer takımınızda boş yer varsa tekrar sizinle hedefime ulaşabilir miyim? eğer olumlu cevap gelirse davet sayfasına da bildirimde bulunurum.
dışarı çıktım gülüm geçen sene buradan taşınan bir komşumuz gelmişti 5 gibi onu görmek için site kafesine gittim ben gittim diye başka arkadaşlarıyla bulaşacaklarmış onu ertelediler 1 saat oturup da ben kalkıyorum demedim denmez zaten , akşam 8 e kadar oturduk onlar pide lahmancun söyledi yiyip kalkacaklardı ben de hem çok üşüdüm hem benim sıpam da acıkmıştır diye eve geldim , malum doğum günü benim sıpanın annem beni sattı ben eve erken geldim bana yemek bile vermiyor demesin didim :) öyle değişik oldu yani bu günNeden dengesiz bakimmm saat neden bu kadar gec
Afiyet olsun kizlarr
Hosgeldin kuzuu
Yok kizzz niye hava atimmm. Ama yarindan itibaren toplicam cok abartmadım ama iki gündür menümü begenmiyorum
Afiyet olsun beybi
Valla bilmiyorum ben bebegim ama yorgunluktan olabilit bence
Iyi geceler tatlim
Sen kesin ütüyü yaparsin abla
Afiyet olsun canim
hoşbuldummm. unutmamışsınız beni ya çok mutlu oldum.. 10 gün önce 4 aylık bebeğimi aldılar kalbi durdu. çok ağladım üzüldüm ama hamdolsun günden güne iyi oluyorum. Bu sürede kilo aldım. boş yeriniz varsa tekrar sizinle olmak isterim:) siz nasılsınız özlemişim burayı:)Afiyet olsun canim
Iyi geceler tatlim yat dinlen sen
Aa kübra hosgeldin canım cok üzüldüm ya nasılsın simdi
hoş geldin , başın sağ olsun gülümmerhaba.. daha önce bu takımla kilo vermiştim hedefime ulaşmıştım. Fakat boş gebelik daha sonra ölü doğum sebebiyle tekrar kilo aldım. eğer takımınızda boş yer varsa tekrar sizinle hedefime ulaşabilir miyim? eğer olumlu cevap gelirse davet sayfasına da bildirimde bulunurum.
Ay iyiki dogmus ablaa nice güzel yaşları olsun inss. Aman sen uyma onlara onlar yesin şişsin biz çıtır olalimmmdışarı çıktım gülüm geçen sene buradan taşınan bir komşumuz gelmişti 5 gibi onu görmek için site kafesine gittim ben gittim diye başka arkadaşlarıyla bulaşacaklarmış onu ertelediler 1 saat oturup da ben kalkıyorum demedim denmez zaten , akşam 8 e kadar oturduk onlar pide lahmancun söyledi yiyip kalkacaklardı ben de hem çok üşüdüm hem benim sıpam da acıkmıştır diye eve geldim , malum doğum günü benim sıpanın annem beni sattı ben eve erken geldim bana yemek bile vermiyor demesin didim :) öyle değişik oldu yani bu gün
Aynı donem burdaydik seninle canim ondan hatırlıyorum. Cok üzüldüm canım ya topla kendini sende hayırlısı buymus cok zor evet ama elinden birsey gelmeyecekhoşbuldummm. unutmamışsınız beni ya çok mutlu oldum.. 10 gün önce 4 aylık bebeğimi aldılar kalbi durdu. çok ağladım üzüldüm ama hamdolsun günden güne iyi oluyorum. Bu sürede kilo aldım. boş yeriniz varsa tekrar sizinle olmak isterim:) siz nasılsınız özlemişim burayı:)
cennette sana sürekli dua eden bir meleğin var gülüm , rabbim hepimizi farklı şekilde sınar , sınavı yapar bizim ona nasıl tepki verdiğimize bakar bu da eşinle senin sınavındı gülüm bundan sonrası kolay iyilik güzelliklerle sınasın inşallahhoşbuldummm. unutmamışsınız beni ya çok mutlu oldum.. 10 gün önce 4 aylık bebeğimi aldılar kalbi durdu. çok ağladım üzüldüm ama hamdolsun günden güne iyi oluyorum. Bu sürede kilo aldım. boş yeriniz varsa tekrar sizinle olmak isterim:) siz nasılsınız özlemişim burayı:)
çok şükür daha iyiyim. Ağrılarım geçti fakat moralim iyi değil. Doktorum tekrar hamilelik olana kadar beslenmene dikkat et dedi. sizinle olmak hem bedenime hem moralime iyi gelir diye düşündüm.hoş geldin , başın sağ olsun gülüm
şimdi nasılsın sağlığın iyi mi tam toparladın mı
liste işini bilmiyorum nanekekik yada mefkurem gelince cevap verir sana muhtemelen bundan sonra bizimlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?