- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.661
aslın da bu sene kendime bakmaya başladım evde iş yapmadan önce bile makyaj yapar oldum kapalıyız, şişmanız diye kendimize bakmayalım mı canımmm:))E sende abla sov yapmissin yani :)
bir de zaman lazım gülüm biraz daha zaman geçsin kendini çok daha iyi hissedeceksin duygularımız var diye insanız elbette acını yaşayacaksın üzüleceksin daha yeni sayılır ama rabbim öyle güçlü yaratmış ki bizleri toparlayıp yaşamaya devam edebiliyoruz çok şükür ..öyle zaten. Rabbimin bilip bizim bilmediğimiz bir şey muhakkak vardır diyoruz öyle teselli ediyoruz kendimizi. Yoksa hiç teselli bulamayız
geçmiş olsun canım en iyi ben bilirim ben kusunca rahatliyorum migren mideme vuruyor hemen sonra ağrı ve kalın soğuk patates dilimlerini kafama sarıp Adile Naşit modunda karanlık odada uyku başka çaresi yokGeldim ama ciddi baş ağrısı çekiyorum canım' 2 tane agri kesici içtim ama hala kesmedi
çok şükür abla rabbim herkesin evine huzur güzellik saglik aşk eylesin ev gibisi yok , zamanında evin olan baba ocagin bile yabancı oluyor evine gelince ayrı bir huzur doluyorhoş geldinnn sefa geldin evinden yazman bile ayrı bir neşeli maşallah
boşver evi filan çocukları birlikte uyutup yat kuzum dinlenkusura bakmayın gelemedim basim agriyo kaç saatir uyku halindeyim' şimdi zorlada olsa kalktım birazdan eşim gelicek ev çok fena dağınık çocukları daha uyutamadim
kesinlikle canım çok şükür geldimEvine hoş geldin canim:
Ama insanın evi gibisi yok dimi
ben de bu konuda hiç bilgi sahibi değilim ama sanırım daha topuğa yakın oluyor inşallah geçerCanim bende pek anlamam ama topuk dikenı olabilirmi acaba aklıma o geldi
şimdi kuzeyimin hakkını yiyemem yoran bir çocuk değil miss gibi çocuk ama uyku olayı var tabiben enerjimi hiç boşa harcamıyorum yorulduğum an yatıyorum enerji tekrar topluyorum gülüm sizin küçük çocuğunuz var istediğiniz zaman yatıp dinlenemiyorsunuz ondan çok yoruluyorsunuz kuzumm
direk hoşşiklerrr demiş demiiii
ne batacaz kız evin ihtiyacını bile kendi harçlığımla alıyorum gerçi bu ay fazladan 200 lük iç etmiş olabilirim aldıklarımı ödemek için :))
geçti mi abla senin , olabilir bende çok dolandim temizlik vs gezmeler spor dışında sabıt kalınca bile yapmış olabilir ablaben çok ayakta dolanırsam oluyor geçenlerde de oldu hatırlıyor musun topuk dikeni mi acaba sürekli olurdu ağrı ama v.s. demiştik bence sen çok yoruldun arabada da ayakları sarkıttın ya ondan olabilir ılık duş sonraı yatıp dinlenmeden zor geçer be gülüm rabbim şifa versin
canım migren ilaçları yani bana verilen düşük antidepresan tarzi o yüzden ben onun yerine yukarda dediğim yöntemden çok fayda görüyorum migren strese bağlı diye adlandırıldığı için direk depresanAbla migren olduğunu düşünüyorum tabi daha dr gitmedim'
Normalde ilaç kullanimina karşıyım ama bugün 2 tane içtim malesef
nasıl tezat bir msjdir bu uykum var belki de ütü yaparımyuhummmm geliyiiiii direniyorummm az daha bekleyip ya yatarım yada ütülenecekleri toplar ütü yaparım :)
güzel olmuş canım menü de spordaİyi geceler hanımlar
Ben de yeni geldim eve sayılır.
MenümNorth River
Sabah 8.30
Menemen 4 yk peynir 2 kk zeytin 6 adet maydanoz domates salatalık
Ara bir dilim armut bir bardak kefir
16.00
2 adet tavuk pirzola yoğurt
Ara 1 adet kuru kayısı 1 ceviz
20:30
Tavuk külbastı bir adet soğan halkası
Su 2 lt.
Spor 1 saat yürüyüş *2=120 puan @bi prenses annesi
sus kız kır dizini otur evde kocanlaSağol kardeş çok yardımcı oldun
hoşbulduk canım iyi gecelerNeden dengesiz bakimmm saat neden bu kadar gec
Afiyet olsun kizlarr
Hosgeldin kuzuu
Yok kizzz niye hava atimmm. Ama yarindan itibaren toplicam cok abartmadım ama iki gündür menümü begenmiyorum
Afiyet olsun beybi
Valla bilmiyorum ben bebegim ama yorgunluktan olabilit bence
Iyi geceler tatlim
Sen kesin ütüyü yaparsin abla
Afiyet olsun canim
dinlen canım günün hep ayakta mi geçiyorKizlar eve geldim biraz derslere baktim ancak geldim ama pilim bitti benim ya en iyisi gidip bayilayim ben acayip yorgunum
canım bazı şeyler migreni tetikliyor mesela bende zeytin domates yeşilbiber gibi eğer sabahtan kendini anlarsın gün içerisinde tüketme deneye deneye öğreniyor insanBugünkü menum
Kahvalti 09:00
4 kaşık menemen
2 ceviz
Yarim salatalik
1 tane domates
1 lokma kadar ekmek
Akşam 17:30
2 parça göğüs eti
Salata
1 b. Ayran
Ara 20:00
1 bardak tarcinli sut
1 incir
2 litre su
1 kupa yeşil çay
önemli değil canım geçen güzel geçsinKızlar menulere yorum yapamadım
Çocukları yatağına koydum uyusunlar diye
Bende biraz yatmaya calisicam eşim biraz geç gelicek
Öpüyorum sizi iyi geceler
merhaba.. daha önce bu takımla kilo vermiştim hedefime ulaşmıştım. Fakat boş gebelik daha sonra ölü doğum sebebiyle tekrar kilo aldım. eğer takımınızda boş yer varsa tekrar sizinle hedefime ulaşabilir miyim? eğer olumlu cevap gelirse davet sayfasına da bildirimde bulunurum.
basın sağolsun canım herşey bizler için Allah'tan gelene birşey yapamayız hem bedensel hemde ruhen toparlanman yeni bir gebelik için çok önemlihoşbuldummm. unutmamışsınız beni ya çok mutlu oldum.. 10 gün önce 4 aylık bebeğimi aldılar kalbi durdu. çok ağladım üzüldüm ama hamdolsun günden güne iyi oluyorum. Bu sürede kilo aldım. boş yeriniz varsa tekrar sizinle olmak isterim:) siz nasılsınız özlemişim burayı:)
abla rakamlar aynı olsa da o rakam vücutta uzun sure kalınca bile fark ediyor sanki sıkılaşop kabulleniyor vücut maşallah deseydin kendine totonu kasibu gün ziyarete geldi dediğim arkadaşla yaklaşık 1 yıldır görüşmüyoruz muhteşem görünüyorsun dedi bana baya övdü beni :)) aman aman kilo farkı yok aslın da vermiştim geri aldım en son gördüğüyle aynı sayılır yani ,
iyi geceler canımKizlar bu sefer kaçıyorum ben uyku iyice agir geldi. Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Bayankokosh kubracim simdi geldin ama ben cikayim cok yorgunum yarin uzun uzun konusuruz kuzum
Evde nemlendirici kullanıyorum ama makyaj yapmıyorum ama bir dudak balmi vs tabi ki iyi hissettiriyor eskiden cilde zarar diye çok makyaj yapmazdım çalışırken bile çoğu zaman toplantıya göre iş yerinde yapardım şimdi diyorum kizim geldin 33 yaşına şimdi yapmayinca ne zaman yapacaksın zaten 50de kırısmaya başlar insanaslın da bu sene kendime bakmaya başladım evde iş yapmadan önce bile makyaj yapar oldum kapalıyız, şişmanız diye kendimize bakmayalım mı canımmm:))
Eksi gormene sevindim canım ama çok dengesiz bir menü olmuş misafir de olsa kendine bir yumurta yapsaydın sabah keşkeIyi geceler kızlar bugün gün boyu gelemedim hem çok yoğundum hem de maalesef telefonum arızaliydi esim sabah götürdü akşam getirdi neyse ki kavuştum akşama kadar saf gibiydim ne çok baglanmisjz ya aklım burda kaldı alıntılarimi yaptım ama çok yorgunum sabah cvplicam insAllah menüm verip kaçıcam pek birsey yok zaten ama
Kahvaltı yok misafirim vardı sabah 7 den sonra kosturmayla geçti
Öğle 13:30
Pırasalı saç böreği(Ceviz büyüklüğünde mayalı hamurdan yufka açtım)
Şekersiz limonata
Ardından çay kahve faslı oldu
Su 1 lt içemedim
Spor yok
Bugun tartida cumaya göre eksideyim çok sevindim kendimi çok daha iyi hissediyorum kızlar pazartesi güzel bi eksiyle baslayip cumaya artiricam insAllah sabah grsrz seviliyorsunuz
Sen emziriyorsun dimi ebru ben karıştırmadim şekersiz muhallebi süt olsun deyim , menü güzel olmuş . Şimdiden Allah kabul etsin mevlutunuzuKizlar iyi geceler bugun annemler geldi yarin mevlit okutcaz cocuga onun hazirliklari derken hic giremedim hemen menümu yaziyim
11.00 1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 tbe
1 kk peynir
15.00 1 kase yogurt
19.00 1 kase yayla çorbasi
2 parca tavuk
Salata
Tatlı yapmıstım annemlere kendimede muhallebisine şeker eklemedim sekersiz muhallebi yaptım 2 kaşik falan çıkti
Su 3l spor yok
Evet öyle oldu cidden yarın sabah güzel bi kahvaltı sözüm var kendime insAllah bi gün öncesinde de ramazan hazırlığı yapınca yorgundum bütün iş sabaha kaldı süpür sil börek yap derken öğle oldu anca yetişti misafirlerimeEksi gormene sevindim canım ama çok dengesiz bir menü olmuş misafir de olsa kendine bir yumurta yapsaydın sabah keşke
İyi geceler cnmHem evde keyf yapmak istiyor bendeniz hemde plan yapıyor Ankara'ya ayak basar basmaz
Annemlerle kardeşimin nişanlısı biz vs piknik organize ettik yarında gezeyim ptesi evimle hasret giderecegim
Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Tamamdır :)Bayankokosh 480. Etap
Bayankokosh 65.1 ile mezun üye
canim ben geçmiş bilgini buldum Zuhal abla da yarın gelir zaten bu bilgi de burda dursun
Evet 4 buçuk aylık bebegim var canımın cektiği şeyleri sekersiz vs yapıp tadımlık yiyorumSen emziriyorsun dimi ebru ben karıştırmadim şekersiz muhallebi süt olsun deyim , menü güzel olmuş . Şimdiden Allah kabul etsin mevlutunuzu
Hoşgeldin kubra bende ebru benimde bir kimyasal gebeliğim oldu simdi 4 buçuk aylik bebeğim var ama çok sorunlu bir hamilelik geçirdim. Ilk 3 ay sadece wc gitmeme izin verdi son 3 ay günde sadee 20 dk hareket izni verdi drum bende 24 kilo aldım 9 ayda doğal olarak simdi onları vermeye çalışiyorumNorth River merhabalar.
Adı: kübra
Yaşı: 31
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 1 çocuk 3,5 yaşında
Emziriyormusun:hayır
Meslek: gıda mühendisi
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy: 1.65
Kilo: 77
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : 9. Takım
Kilo alma nedeniniz : sonuçlanmayan gebelikler
Bize kısaca kendini anlatırmısın: geçtiğimiz sene 64 kiloydum. 1 kimyasal 1 boş ve 1 ölü gebelik geçirdim. Bu sürede 80 kiloya çıktım şu anda 77 kiloyum. Gebeliğimde kanamam vardı ve bu yüzden doktor hareketi en aza indirmişti. Bu nedenle özellikle son 5 ayım çok hareketsiz geçti. Sizinle beraber hem beden hem moral olarak toparlanmak isterim
aminnn rabbim herkesi evin de huzurlu mutlu kılsın ..geçmiş olsun canım en iyi ben bilirim ben kusunca rahatliyorum migren mideme vuruyor hemen sonra ağrı ve kalın soğuk patates dilimlerini kafama sarıp Adile Naşit modunda karanlık odada uyku başka çaresi yok
çok şükür abla rabbim herkesin evine huzur güzellik saglik aşk eylesin ev gibisi yok , zamanında evin olan baba ocagin bile yabancı oluyor evine gelince ayrı bir huzur doluyor
boşver evi filan çocukları birlikte uyutup yat kuzum dinlen
kesinlikle canım çok şükür geldim
ben de bu konuda hiç bilgi sahibi değilim ama sanırım daha topuğa yakın oluyor inşallah geçer
şimdi kuzeyimin hakkını yiyemem yoran bir çocuk değil miss gibi çocuk ama uyku olayı var tabi
Benim hiç harçlık ayrı olmuyor bende mi yapsam ki eşim maaşı direk bana getirir ben hallederim baştan beri böyle
Şimdi sırf kenara koymak için ablamlarla güne girdim onlar oturmalı yapacak ben sadece para dondurecegim:) Ankara'dan Bolu ya
geçti mi abla senin , olabilir bende çok dolandim temizlik vs gezmeler spor dışında sabıt kalınca bile yapmış olabilir abla
canım migren ilaçları yani bana verilen düşük antidepresan tarzi o yüzden ben onun yerine yukarda dediğim yöntemden çok fayda görüyorum migren strese bağlı diye adlandırıldığı için direk depresan
nasıl tezat bir msjdir bu uykum var belki de ütü yaparım
güzel olmuş canım menü de sporda
sus kız kır dizini otur evde kocanlabayadir eşimi görmeyince ben nasilda kocaları savunur oldum bak
hoşbulduk canım iyi geceler
dinlen canım günün hep ayakta mi geçiyor
canım bazı şeyler migreni tetikliyor mesela bende zeytin domates yeşilbiber gibi eğer sabahtan kendini anlarsın gün içerisinde tüketme deneye deneye öğreniyor insan
önemli değil canım geçen güzel geçsin
basın sağolsun canım herşey bizler için Allah'tan gelene birşey yapamayız hem bedensel hemde ruhen toparlanman yeni bir gebelik için çok önemli
Daha önce de bizde yarismissim hilal tanıdı ama benden önce sanırım hoşgeldin bizde seni tanıyalım ilk sayfa da bir form var onu doldurursan herkes bilgi sahibi olur
Bu arada ben Bahar
abla rakamlar aynı olsa da o rakam vücutta uzun sure kalınca bile fark ediyor sanki sıkılaşop kabulleniyor vücut maşallah deseydin kendine totonu kasi
iyi geceler canım
Evde nemlendirici kullanıyorum ama makyaj yapmıyorum ama bir dudak balmi vs tabi ki iyi hissettiriyor eskiden cilde zarar diye çok makyaj yapmazdım çalışırken bile çoğu zaman toplantıya göre iş yerinde yapardım şimdi diyorum kizim geldin 33 yaşına şimdi yapmayinca ne zaman yapacaksın zaten 50de kırısmaya başlar insan
Ürünleri nasıl canım ben de üye oldum ama pek bişe almadımfarmasi yapmıyorum bildiğin farmasi canavarı oldum yaavf :))
çok nadiren 1-2 komşuma lazım olan bir şey olursa ne kadara alıyorsam o kadara onlara da sipariş veriyorum geri kalanın hepsini kendime alıyorum ev de küçük bir stoğum var her defasın da yeni bir şeyleri alıp deniyorum tüm eski makyaj malzemesi şampuan saç kremi sabun diş macunu parfümler , yağ çözücü kreç çözücü , deterjanlar ne varsa attım dolu olsalar da eşimin sabah 1-2 pıs sıktığı parfümler uykudan uyandırıp genzimi yakıyordu şimdi şükür o dert kalmadı oğlan banyo yapar gibi sıkıyor zaten boyuna alıyorum yani hiiç iyi halt etmedim üye olarak dayanamıyorum her ay alıyorum yavvff
4 sene sonra kabullendim benden farklı huylarını eşiminekim2009 Handandandan bir arkadaşım bu konulardaki esas problemimin kabullenmemek için inatlaşmam olduğunu söylemişti. Kaç sene lazım bütünsel bir kabullenme için?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?