- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.956
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.701
Hoşgeldin kübracım ben de Yasemin@nanekekik merhabalar.
Adı: kübra
Yaşı: 31
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 1 çocuk 3,5 yaşında
Emziriyormusun:hayır
Meslek: gıda mühendisi
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy: 1.65
Kilo: 77
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : 9. Takım
Kilo alma nedeniniz : sonuçlanmayan gebelikler
Bize kısaca kendini anlatırmısın: geçtiğimiz sene 64 kiloydum. 1 kimyasal 1 boş ve 1 ölü gebelik geçirdim. Bu sürede 80 kiloya çıktım şu anda 77 kiloyum. Gebeliğimde kanamam vardı ve bu yüzden doktor hareketi en aza indirmişti. Bu nedenle özellikle son 5 ayım çok hareketsiz geçti. Sizinle beraber hem beden hem moral olarak toparlanmak isterim
Ben 5:30 da kalktım canım, uyku haram bana...Kimsecikler uyanmadı heralde, herkes Pazar keyfinde
Afiyet olsun canımGünümü kapattım
08.00 bir fincan kahve 3 hurma
09.30 2 yumurta
Salatalık
5 fıstık
12.00 kuru dutlu yoğurt (bir kase)
16.30 2 yk pilav
4 yk bakla
Yarım şinitzel
Bir kase yoğurt
Su: 3 lt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş puan 120 @bi prenses annesi
Afiyet olsun canımGünü kapattim kizlar
09.30
Yarım tam buğday lavasin icine krem peynir sürdüm bi cay kaşığı kadar
14.00
1 tam buğday lavasin icine gene bi cay kaşığı krem parmesan peyniri 3 y.k. kadarda tavada az yagla pismis tofu koydum dürüm yaptim
17.00
2 y.k. közlenmiş patlıcan
Su 2 ye tamamlanir
Afiyet olsun canım08:30=== 4 yk menemen
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk labne peynir
2 adet yeşil soğan
15:00=== 4 yk mercimekli bulgur pilavı
100 gr kağıt kebabı
2 kase cacık(marul ile yaptım)
2 adet yeşil sarımsak
17:00=== 1 kepçe yoğurt kürü (zencefilli)
2 lt su
Kuzum erkeklerin geneli pek gezmeyi sevmezler. Evde kaliteli zaman geçiriyorsanız bence çok kafana takma. Hem eğer sakin yerleri seviyorsa sen de ona uyabilirsin. Benim de eşim kalabalığı sever ben sessiz sakin yerleri. Ne düşünüyorsan da eşine anlat kendini farkında değildir belki. Zamanla oturacaktır evliliğinizGel beybim yaaa dağ bayır şehir gezelim, gecelere akalımhaklısın ben de bunu kendime hatırlatıyorum, sürekli gezme tozma modunda olan instagram delisi biri de olabilirdi diye sinirimi bastırıyorum ama bazen dayanamıyorum işte.. 2 desem 3 , 3 desem 5 der çünkü ben biraz spontane yaşamak istiyorum halbuki. Mecbur alışcaz.. doğru bir şey hatırlattın, teşekkür ederim
Nirancım bir ara o kadar kendime odaklı bir hale geldim ki ona da küsmeye başlamıştı:) yani her planı kendime göre yapmaya, hep kendimi oyalamaya başladım sinirleri bozuldu. Dediğin gibi enerjisi olan olmayanın halinden anlamıyor genelde o yüzden ona da hak vermeye çalışıyorum. Bir de benim farkettiğim şey eşim oyun oynamaktan (bilgisayarda) aşırı zevk aldığı için dışarıdaki hayatın eğlencesi cazibesini yitiriyor sanki. Bugün oyun oynadığı masaüstü bilgisayarın internet bağlantısını söküp verdi, inşallah yoksunluk krizi çekmez
Çok şükür sohbet muhabbet konusunda sıkıntılı değilim hani evde gerilmiyorum ama işte hep evde de olmuyor, eşimle bir şeyler keşfetmek anı biriktirmek istiyorum. Benim macera olarak nitelendirdiğim bir çok şeyde onun acaba ne zaman eve gideriz diye düşünmesi (düşünme ihtimali) benim de zevk almamı engelliyor, bu sefer her şeyi tek yapasım geliyorO çok kalabalık olmayan yeşilliklerden ormanlardan hoşlanıyor ben kalabalık neşeli yerleri seviyorum. Sonu yeşilliklerde biten bazı organizasyonlar yapayım madem peki sen neden böyle minnoşsun?
Gayet güzel canım afiyet olsunSabah 11.00
Pastırmalı yumurta az idi pastırması
Peynrş zeytşn
Yarım domates yarım salatalık
Yarım çb çiğ fındık
8 adet çağla
Akşam 18.30
Fırında sebze et ( kabak patlıcan )
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım11.55
1.5 haşlanmış yumurta
2 kaşık fırında patates
5 zeytin, 1 parça peynir
5-6 ahududu
Yarım domates
Çeyrek avakado
17.30
5 yk kavurma
2 tk bulgur pilavı
2 avuç tam Buğday lavaş
2 yk yoğurt
Su: 1.5 lt
Afiyet olsun canımMenü
Sabah(10:00)
1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim tam buğdaydan tost
Domates salatalık
Akşam(15:30)
1 dilim ekmek
Kıymalı menemen 5yk
Ara(21:00)
Dönüşte
Ayran
Eşim yemek yememisti kuzeyde tatlı yemek istedi bende ayran ictim
Su : bugün az oldu 1.5
Afiyet olsun canım güzel olmuşİyi geceler hanımlar
Ben de yeni geldim eve sayılır.
Menüm @nanekekik
Sabah 8.30
Menemen 4 yk peynir 2 kk zeytin 6 adet maydanoz domates salatalık
Ara bir dilim armut bir bardak kefir
16.00
2 adet tavuk pirzola yoğurt
Ara 1 adet kuru kayısı 1 ceviz
20:30
Tavuk külbastı bir adet soğan halkası
Su 2 lt.
Spor 1 saat yürüyüş *2=120 puan @bi prenses annesi
Güzel canım afiyet olsunBugünkü menum
Kahvalti 09:00
4 kaşık menemen
2 ceviz
Yarim salatalik
1 tane domates
1 lokma kadar ekmek
Akşam 17:30
2 parça göğüs eti
Salata
1 b. Ayran
Ara 20:00
1 bardak tarcinli sut
1 incir
2 litre su
1 kupa yeşil çay
Eksi görmene sevindim canım afiyet olsunIyi geceler kızlar bugün gün boyu gelemedim hem çok yoğundum hem de maalesef telefonum arızaliydi esim sabah götürdü akşam getirdi neyse ki kavuştum akşama kadar saf gibiydim ne çok baglanmisjz ya aklım burda kaldı alıntılarimi yaptım ama çok yorgunum sabah cvplicam insAllah menüm verip kaçıcam pek birsey yok zaten ama
Kahvaltı yok misafirim vardı sabah 7 den sonra kosturmayla geçti
Öğle 13:30
Pırasalı saç böreği(Ceviz büyüklüğünde mayalı hamurdan yufka açtım)
Şekersiz limonata
Ardından çay kahve faslı oldu
Su 1 lt içemedim
Spor yok
Bugun tartida cumaya göre eksideyim çok sevindim kendimi çok daha iyi hissediyorum kızlar pazartesi güzel bi eksiyle baslayip cumaya artiricam insAllah sabah grsrz seviliyorsunuz
Afiyet olsun canımKizlar iyi geceler bugun annemler geldi yarin mevlit okutcaz cocuga onun hazirliklari derken hic giremedim hemen menümu yaziyim
11.00 1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 tbe
1 kk peynir
15.00 1 kase yogurt
19.00 1 kase yayla çorbasi
2 parca tavuk
Salata
Tatlı yapmıstım annemlere kendimede muhallebisine şeker eklemedim sekersiz muhallebi yaptım 2 kaşik falan çıkti
Su 3l spor yok
Hoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım. 6 yaşında bir oğlum var. Herşey Rabbimizden canım. Buraya gelmekle iyi yaptın kafan dağılır@nanekekik merhabalar.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: geçtiğimiz sene 64 kiloydum. 1 kimyasal 1 boş ve 1 ölü gebelik geçirdim. Bu sürede 80 kiloya çıktım şu anda 77 kiloyum. Gebeliğimde kanamam vardı ve bu yüzden doktor hareketi en aza indirmişti. Bu nedenle özellikle son 5 ayım çok hareketsiz geçti. Sizinle beraber hem beden hem moral olarak toparlanmak isterim
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım, gayet güzel.
Ahhhh canımm kıyamam yaaBen 5:30 da kalktım canım, uyku haram bana...
Kahvaltı yapıldı, bende bebeğimi uyutmaya çalışıyorum bir saattir ama direniyor keçi..
Günaydın canımGünaydın kızlar
Geçmiş olsun canımGünaydın herkese
Dün açık hava hepimizi çarptı hepimizin Boğaz’ı ağrıyor ufaklık da gece öksürüp durdu
Bugün evdeyim mecbur
Artık evde yaparım sporumu
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kuzum erkeklerin geneli pek gezmeyi sevmezler. Evde kaliteli zaman geçiriyorsanız bence çok kafana takma. Hem eğer sakin yerleri seviyorsa sen de ona uyabilirsin. Benim de eşim kalabalığı sever ben sessiz sakin yerleri. Ne düşünüyorsan da eşine anlat kendini farkında değildir belki. Zamanla oturacaktır evliliğiniz
Gayet güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Güzel canım afiyet olsun
Eksi görmene sevindim canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Hoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım. 6 yaşında bir oğlum var. Herşey Rabbimizden canım. Buraya gelmekle iyi yaptın kafan dağılır
Teşekkürler canım
Sağol tatlımmGeçmiş olsun canım
Ben 5:30 da kalktım canım, uyku haram bana...
Kahvaltı yapıldı, bende bebeğimi uyutmaya çalışıyorum bir saattir ama direniyor keçi..
ben sağlık ürünleri jellerin çoğunu aldım bir kaç ürünü beğenmedim gerisinden çokkk memnunum gülüm mesela leke çıkarıcısı çok da iyi değil onun yerine genel temizlik deterjanı var o daha iyi leke çıkarıyor :)Ürünleri nasıl canım ben de üye oldum ama pek bişe almadım
haziran da 20 yıl olacak gülüm :)4 sene sonra kabullendim benden farklı huylarını eşimin
Siz kaç yıllık evlisiniz canım
haziran da 20 yıl olacak gülüm :)
yeniden hoş geldin. ben ece 41 yaşındayım ben de yeni katıldım. geçmiş olsun bu arada . Rabbim hayırlı güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin...@nanekekik merhabalar.
İyi nöbetler canım.günaydınlar hanımlar mutlu pazarlar
hepimiz için mutlu dolu dolu güzel bir gün olsun inşallah.
ben çalışıyorum maalesef. neyse ki büyük kızım yanımda yardım ediyor bana kujumdur o. yoksa topuk dikencağızım şimdiden batmaya başladııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?