Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin kübracım ben de Yasemin
Burada hep beraber mutsuzlukla ve kilolarla güzel savaşıyoruz

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kuzum erkeklerin geneli pek gezmeyi sevmezler. Evde kaliteli zaman geçiriyorsanız bence çok kafana takma. Hem eğer sakin yerleri seviyorsa sen de ona uyabilirsin. Benim de eşim kalabalığı sever ben sessiz sakin yerleri. Ne düşünüyorsan da eşine anlat kendini farkında değildir belki. Zamanla oturacaktır evliliğiniz
Gayet güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Güzel canım afiyet olsun
Eksi görmene sevindim canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Hoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım. 6 yaşında bir oğlum var. Herşey Rabbimizden canım. Buraya gelmekle iyi yaptın kafan dağılır
Afiyet olsun canım, gayet güzel.
Teşekkürler canım

Sağol canım

Ürünleri nasıl canım ben de üye oldum ama pek bişe almadım
ben sağlık ürünleri jellerin çoğunu aldım bir kaç ürünü beğenmedim gerisinden çokkk memnunum gülüm mesela leke çıkarıcısı çok da iyi değil onun yerine genel temizlik deterjanı var o daha iyi leke çıkarıyor :)
metal parlatıcısının amway ın kinden pek de farklı değil beğenmedim yani cifin gözünü seveyim :) cam bezi ile zor kir yağ bezi muhteşem şimdiye kadar niye almadım diye kendime kızdım resmen at kestanesi biber jel vazgeçilmezlerim eğer sen de varsa çocuklar düşer bir yerlerini çarparsa at kestanesi jel morarmayı ağrıyı engelliyor :)

yeniden hoş geldin. ben ece 41 yaşındayım ben de yeni katıldım. geçmiş olsun bu arada . Rabbim hayırlı güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin...

İyi nöbetler canım.

Serbest mi çalışıyorsun, devlette misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…