Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tünaydınlar kızlar nasılsınız
Pazar kahvaltısını atlattık uzandim tv keyfi yapıyoruz birqzdan dışarı çıkıcaz markete uğrarız hava iyi olursa biraz yürüyüş yaparız
Pazartesi tartımı çok güzel bekliyorum bu arada bayrama kadar sure verdim kendime 80 i görcem mutlaka

Topuk dikeni mi var acaba canım
bilmiyorum ki canım hiç başıma gelmedi ama sanki bugün daha az gibi öyle olsa sürekli mi açıyor acaba
Geçen hafta 2 sene oldu kuzum
ooo kuzu daha çok erken evlilik zaman geçtikçe oturuyor özellikle 2-3 yıl arası çok tehlikeli böyle kendine uzaklaşıyoruz vs deme ben kaç kere basıp gittim ilk yıllarda :) eşim sonunda bir daha peşinden gelmeyeceğim dedi oturdu ağladı o zaman dank etti bana evlilik herşeyiyle kabullenmek değil zamanla herşeyimi öğrenmek ona göre yol izlemek oluyor boşuna canını sıkma
İyi gezmeler canım sana
sağol kuzum sana da kolay gelsin
Günaydın herkese ❤❤❤
Dün açık hava hepimizi çarptı hepimizin Boğaz’ı ağrıyor ufaklık da gece öksürüp durdu
Bugün evdeyim mecbur
Artık evde yaparım sporumu
geçmiş olsun canım havalar çok değişken
ne güzel yardımcın da varmış kolay gelsin iyi mesajlar
1 tane oğlum var dün 18 ine girdi ablası :)
yeni yaşı sağlık mutluluk başarı getirsin abla
ama şimdi ben merklandım devlette çalışıyorsun nöbetçisin kızın yardım ediyor bu hangi meslek olabilir :)))
hadi bakalım 100 puanlık soru
100 puanı mi alayım eczacı
son kısmına katılıyorum neden olmasin :)

Oo çok güzel haberler bunlar :)

Dünden daha iyi kuzum ama yine uykusuz çıksada bitse dişler

inşallah iyi gelmiştir gülüm

Yaptım ablam teşekkür ederim faydasınıda gördüm gece daha rahat yattım

geçmiş olsun canım en iyi ben bilirim ben kusunca rahatliyorum migren mideme vuruyor hemen sonra ağrı ve kalın soğuk patates dilimlerini kafama sarıp Adile Naşit modunda karanlık odada uyku başka çaresi yok

Sanada gecmis olsun canim çok zor yaa

Beni ışık çok etkiliyo özellikle akşam lambalar yandiktan sonra şiddetli oluyo

boşver evi filan çocukları birlikte uyutup yat kuzum dinlen

Bende öyle yaptım canım yoksa eşim normalde ev dağınık oldumu kızıyo ama dun halimi görünce tek kelime etmedi garibim hatta sofrasını kendisi hazırladı

ben de bu konuda hiç bilgi sahibi değilim ama sanırım daha topuğa yakın oluyor inşallah geçer

Insallah topuk dikenı değildir canım

Tekrar geçmiş olsun canım bugün nasıl

canım bazı şeyler migreni tetikliyor mesela bende zeytin domates yeşilbiber gibi eğer sabahtan kendini anlarsın gün içerisinde tüketme deneye deneye öğreniyor insan

Bu konuda hiç bilgim yok ama biraz araştırma yaparım canım sağol bilgilendirme için

Canim hoş geldin aramiza ben Ahsen 2 cocugumvar ev hanımıyim

Geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim canım

aslın da bu sene kendime bakmaya başladım evde iş yapmadan önce bile makyaj yapar oldum kapalıyız, şişmanız diye kendimize bakmayalım mı canımmm:))
Tabikide bakcan ablaa ben hergun millete diyorum bunları
Kiz hicbisi yokki menude
Afiyet olsun tatlim
Niye alintiladigimi unuttum bahar
Hem evde keyf yapmak istiyor bendeniz hemde plan yapıyor Ankara'ya ayak basar basmaz
Annemlerle kardeşimin nişanlısı biz vs piknik organize ettik yarında gezeyim ptesi evimle hasret giderecegim
Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Iyi eglenceler tatlim
Afiyet olsun canimm
Herkese günaydın, mutlu Pazarlar...
Günaydın herkese ❤❤❤
Dün açık hava hepimizi çarptı hepimizin Boğaz’ı ağrıyor ufaklık da gece öksürüp durdu
Bugün evdeyim mecbur
Artık evde yaparım sporumu
Kimsecikler uyanmadı heralde, herkes Pazar keyfinde
Günaydın kızlar
Günaydın canlar
Gunaydin kizlarrr
Daha lavas yok canim
Iste bekledigimiz azim budur kuzum
Kızlar biz pikniğe gidiyoruz orda tel cekmeyecek iyi pazarlar herkese
Görüşürüz baharcim iyi eglenceler

Dünden daha iyi kuzum ama yine uykusuz çıksada bitse dişler
insAllah çıkar cnm daha sevindim iyi olmana
evet canım yok maalesef yiyemedim fırsat olup birsey
Günaydın kizlarrr yeni kalktim cok uyumusum kendime gelemedim bi kahvalti hazirlayim kendime eniyisi
Günaydın cnm çok uyuyunca öyle oluyor afiyet olsun

geçmişe mi baktınnnnn kopya mı çektinnnn

ohh çok şükür iyi rahat uyumuşsun gülüm

gülüm ben arada tozutuyorum yada muzipliğim tutuyor dün ay yine 3. olmuşum bireysel de diyen çürük elmaya hava atıyorsun hoşşşiklerrrr siz ardı ardına 3. bile olamadınız diyorsun demiii gibi yazılar tuğçe uçaktan yazıyorum demiş ona uçan memeli oldun kızzzz diye ergen esprileri v.s. tutuyor işte tuhaflığım yavvfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…