- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.741
bilmiyorum ki canım hiç başıma gelmedi ama sanki bugün daha az gibi öyle olsa sürekli mi açıyor acabaTopuk dikeni mi var acaba canım
ooo kuzu daha çok erken evlilik zaman geçtikçe oturuyor özellikle 2-3 yıl arası çok tehlikeli böyle kendine uzaklaşıyoruz vs deme ben kaç kere basıp gittim ilk yıllarda :) eşim sonunda bir daha peşinden gelmeyeceğim dedi oturdu ağladı o zaman dank etti bana evlilik herşeyiyle kabullenmek değil zamanla herşeyimi öğrenmek ona göre yol izlemek oluyor boşuna canını sıkmaGeçen hafta 2 sene oldu kuzum
sağol kuzum sana da kolay gelsinİyi gezmeler canım sana
geçmiş olsun canım havalar çok değişkenGünaydın herkese ❤❤❤
Dün açık hava hepimizi çarptı hepimizin Boğaz’ı ağrıyor ufaklık da gece öksürüp durdu
Bugün evdeyim mecbur
Artık evde yaparım sporumu
ne güzel yardımcın da varmış kolay gelsin iyi mesajlargünaydınlar hanımlar mutlu pazarlar
hepimiz için mutlu dolu dolu güzel bir gün olsun inşallah.
ben çalışıyorum maalesef. neyse ki büyük kızım yanımda yardım ediyor bana kujumdur o. yoksa topuk dikencağızım şimdiden batmaya başladııı
yeni yaşı sağlık mutluluk başarı getirsin abla1 tane oğlum var dün 18 ine girdi ablası :)
100 puanı mi alayım eczacıama şimdi ben merklandım devlette çalışıyorsun nöbetçisin kızın yardım ediyor bu hangi meslek olabilir :)))
hadi bakalım 100 puanlık soru
son kısmına katılıyorum neden olmasin :)Bugün eve el atmazsam olmaz..
Yarın tam gün okuldayım.
Salı yarım gün okul, işlere motive olamam
Çarşamba tatil...il dışına çıkacağım inşallah.
Perşembe tam gün okul...
Cumaya kadar sabredebilir miyim?
Aslında evde yabancı yok, neden olmasın
Oo çok güzel haberler bunlar :)Tünaydınlar kızlar nasılsınız
Pazar kahvaltısını atlattık uzandim tv keyfi yapıyoruz birqzdan dışarı çıkıcaz markete uğrarız hava iyi olursa biraz yürüyüş yaparız
Pazartesi tartımı çok güzel bekliyorum bu arada bayrama kadar sure verdim kendime 80 i görcem mutlaka
hedefime süre koymak iyi olacak smrm bayrama istedigm kiyafeti rahatça giymek istiyorum çünkiOo çok güzel haberler bunlar :)
Iyi eglencelrr cnmKızlar biz pikniğe gidiyoruz orda tel cekmeyecek iyi pazarlar herkese
Dünden daha iyi kuzum ama yine uykusuz çıksada bitse dişlertamam cnm
kan grubuyla da mi alakalı
gecmis olsun
ne yazıyordun da kız tuhaf
gec oldu ama bugün nasılsın
afiyet olsun canım güzel olmuş
lavaş aşkınaaaaaAfiyet olsun canim
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Rabbim bi daha yaşatmasın cnm şefaatçin olsun insAllah
baya moral olmustur cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
yok cnm kaçamak yapmicam tabiki dun fırsatım olmadi başka birseyler yemeye
saol cnm
geçmiş olsun canım mutlu pazarlar
inşallah iyi gelmiştir gülüm
geçmiş olsun canım en iyi ben bilirim ben kusunca rahatliyorum migren mideme vuruyor hemen sonra ağrı ve kalın soğuk patates dilimlerini kafama sarıp Adile Naşit modunda karanlık odada uyku başka çaresi yok
boşver evi filan çocukları birlikte uyutup yat kuzum dinlen
ben de bu konuda hiç bilgi sahibi değilim ama sanırım daha topuğa yakın oluyor inşallah geçer
canım bazı şeyler migreni tetikliyor mesela bende zeytin domates yeşilbiber gibi eğer sabahtan kendini anlarsın gün içerisinde tüketme deneye deneye öğreniyor insan
North River merhabalar.
Adı: kübra
Yaşı: 31
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 1 çocuk 3,5 yaşında
Emziriyormusun:hayır
Meslek: gıda mühendisi
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy: 1.65
Kilo: 77
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : 9. Takım
Kilo alma nedeniniz : sonuçlanmayan gebelikler
Bize kısaca kendini anlatırmısın: geçtiğimiz sene 64 kiloydum. 1 kimyasal 1 boş ve 1 ölü gebelik geçirdim. Bu sürede 80 kiloya çıktım şu anda 77 kiloyum. Gebeliğimde kanamam vardı ve bu yüzden doktor hareketi en aza indirmişti. Bu nedenle özellikle son 5 ayım çok hareketsiz geçti. Sizinle beraber hem beden hem moral olarak toparlanmak isterim
Geçmiş olsun canım
Tabikide bakcan ablaa ben hergun millete diyorum bunlarıaslın da bu sene kendime bakmaya başladım evde iş yapmadan önce bile makyaj yapar oldum kapalıyız, şişmanız diye kendimize bakmayalım mı canımmm:))
Kiz hicbisi yokki menudeIyi geceler kızlar bugün gün boyu gelemedim hem çok yoğundum hem de maalesef telefonum arızaliydi esim sabah götürdü akşam getirdi neyse ki kavuştum akşama kadar saf gibiydim ne çok baglanmisjz ya aklım burda kaldı alıntılarimi yaptım ama çok yorgunum sabah cvplicam insAllah menüm verip kaçıcam pek birsey yok zaten ama
Kahvaltı yok misafirim vardı sabah 7 den sonra kosturmayla geçti
Öğle 13:30
Pırasalı saç böreği(Ceviz büyüklüğünde mayalı hamurdan yufka açtım)
Şekersiz limonata
Ardından çay kahve faslı oldu
Su 1 lt içemedim
Spor yok
Bugun tartida cumaya göre eksideyim çok sevindim kendimi çok daha iyi hissediyorum kızlar pazartesi güzel bi eksiyle baslayip cumaya artiricam insAllah sabah grsrz seviliyorsunuz
Afiyet olsun tatlimKizlar iyi geceler bugun annemler geldi yarin mevlit okutcaz cocuga onun hazirliklari derken hic giremedim hemen menümu yaziyim
11.00 1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 tbe
1 kk peynir
15.00 1 kase yogurt
19.00 1 kase yayla çorbasi
2 parca tavuk
Salata
Tatlı yapmıstım annemlere kendimede muhallebisine şeker eklemedim sekersiz muhallebi yaptım 2 kaşik falan çıkti
Su 3l spor yok
Niye alintiladigimi unuttum bahargeçmiş olsun canım en iyi ben bilirim ben kusunca rahatliyorum migren mideme vuruyor hemen sonra ağrı ve kalın soğuk patates dilimlerini kafama sarıp Adile Naşit modunda karanlık odada uyku başka çaresi yok
çok şükür abla rabbim herkesin evine huzur güzellik saglik aşk eylesin ev gibisi yok , zamanında evin olan baba ocagin bile yabancı oluyor evine gelince ayrı bir huzur doluyor
boşver evi filan çocukları birlikte uyutup yat kuzum dinlen
kesinlikle canım çok şükür geldim
ben de bu konuda hiç bilgi sahibi değilim ama sanırım daha topuğa yakın oluyor inşallah geçer
şimdi kuzeyimin hakkını yiyemem yoran bir çocuk değil miss gibi çocuk ama uyku olayı var tabi
Benim hiç harçlık ayrı olmuyor bende mi yapsam ki eşim maaşı direk bana getirir ben hallederim baştan beri böyle
Şimdi sırf kenara koymak için ablamlarla güne girdim onlar oturmalı yapacak ben sadece para dondurecegim:) Ankara'dan Bolu ya
geçti mi abla senin , olabilir bende çok dolandim temizlik vs gezmeler spor dışında sabıt kalınca bile yapmış olabilir abla
canım migren ilaçları yani bana verilen düşük antidepresan tarzi o yüzden ben onun yerine yukarda dediğim yöntemden çok fayda görüyorum migren strese bağlı diye adlandırıldığı için direk depresan
nasıl tezat bir msjdir bu uykum var belki de ütü yaparım
güzel olmuş canım menü de sporda
sus kız kır dizini otur evde kocanlabayadir eşimi görmeyince ben nasilda kocaları savunur oldum bak
hoşbulduk canım iyi geceler
dinlen canım günün hep ayakta mi geçiyor
canım bazı şeyler migreni tetikliyor mesela bende zeytin domates yeşilbiber gibi eğer sabahtan kendini anlarsın gün içerisinde tüketme deneye deneye öğreniyor insan
önemli değil canım geçen güzel geçsin
basın sağolsun canım herşey bizler için Allah'tan gelene birşey yapamayız hem bedensel hemde ruhen toparlanman yeni bir gebelik için çok önemli
Daha önce de bizde yarismissim hilal tanıdı ama benden önce sanırım hoşgeldin bizde seni tanıyalım ilk sayfa da bir form var onu doldurursan herkes bilgi sahibi olur
Bu arada ben Bahar
abla rakamlar aynı olsa da o rakam vücutta uzun sure kalınca bile fark ediyor sanki sıkılaşop kabulleniyor vücut maşallah deseydin kendine totonu kasi
iyi geceler canım
Evde nemlendirici kullanıyorum ama makyaj yapmıyorum ama bir dudak balmi vs tabi ki iyi hissettiriyor eskiden cilde zarar diye çok makyaj yapmazdım çalışırken bile çoğu zaman toplantıya göre iş yerinde yapardım şimdi diyorum kizim geldin 33 yaşına şimdi yapmayinca ne zaman yapacaksın zaten 50de kırısmaya başlar insan
Iyi eglenceler tatlimHem evde keyf yapmak istiyor bendeniz hemde plan yapıyor Ankara'ya ayak basar basmaz
Annemlerle kardeşimin nişanlısı biz vs piknik organize ettik yarında gezeyim ptesi evimle hasret giderecegim
Hepinizi öpüyorum iyi geceler
Afiyet olsun canimmKızlar misafirlerim geldi giremedim siteye. Menümü yazayım yarın geçmiş yaparım
Sabah 09.00
1 yumurtadan menemen
1 kk süzme peynir
1 dlm hellim
2 çağla
2 dlm tbe
Öğle 13.30
1 tabak sac tava
1 kase cacık
Ara 15.00
3 çilek
Akşam 19.00
4 ufak parça ızgara tavuk
1 tabak fırında sebze
1 dlm tbe
Ayran
Su:2,5 lt
Herkese günaydın, mutlu Pazarlar...
Günaydın herkese ❤❤❤
Dün açık hava hepimizi çarptı hepimizin Boğaz’ı ağrıyor ufaklık da gece öksürüp durdu
Bugün evdeyim mecbur
Artık evde yaparım sporumu
Kimsecikler uyanmadı heralde, herkes Pazar keyfinde
Günaydın kızlar
günaydınlar hanımlar mutlu pazarlar
hepimiz için mutlu dolu dolu güzel bir gün olsun inşallah.
ben çalışıyorum maalesef. neyse ki büyük kızım yanımda yardım ediyor bana kujumdur o. yoksa topuk dikencağızım şimdiden batmaya başladııı
Gunaydin kizlarrrGünaydın canlar
Daha lavas yok canimtamam cnm
gecmis olsun
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
baya moral olmustur cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
saol cnm
Iste bekledigimiz azim budur kuzumTünaydınlar kızlar nasılsınız
Pazar kahvaltısını atlattık uzandim tv keyfi yapıyoruz birqzdan dışarı çıkıcaz markete uğrarız hava iyi olursa biraz yürüyüş yaparız
Pazartesi tartımı çok güzel bekliyorum bu arada bayrama kadar sure verdim kendime 80 i görcem mutlaka
Görüşürüz baharcim iyi eglencelerKızlar biz pikniğe gidiyoruz orda tel cekmeyecek iyi pazarlar herkese
Gunayfin tatlimmTünaydın musmutlu pazarlarınız olsun
insAllah çıkar cnm daha sevindim iyi olmanaDünden daha iyi kuzum ama yine uykusuz çıksada bitse dişler
evet canım yok maalesef yiyemedim fırsat olup birseyTabikide bakcan ablaa ben hergun millete diyorum bunları
Kiz hicbisi yokki menude
Afiyet olsun tatlim
Niye alintiladigimi unuttum bahar
Iyi eglenceler tatlim
Afiyet olsun canimm
Gunaydin kizlarrr
Daha lavas yok canim
Iste bekledigimiz azim budur kuzum
Görüşürüz baharcim iyi eglenceler
Günaydın cnm çok uyuyunca öyle oluyor afiyet olsunGünaydın kizlarrr yeni kalktim cok uyumusum kendime gelemedim bi kahvalti hazirlayim kendime eniyisi
Günaydın kizlarrr yeni kalktim cok uyumusum kendime gelemedim bi kahvalti hazirlayim kendime eniyisi
Tamam kuzum cokta ac birakma kendiniinsAllah çıkar cnm daha sevindim iyi olmana
evet canım yok maalesef yiyemedim fırsat olup birsey
Günaydın cnm çok uyuyunca öyle oluyor afiyet olsun
Sagol canimAfiyet olsun canım
geçmişe mi baktınnnnn kopya mı çektinnnnbilmiyorum ki canım hiç başıma gelmedi ama sanki bugün daha az gibi öyle olsa sürekli mi açıyor acaba
ooo kuzu daha çok erken evlilik zaman geçtikçe oturuyor özellikle 2-3 yıl arası çok tehlikeli böyle kendine uzaklaşıyoruz vs deme ben kaç kere basıp gittim ilk yıllarda :) eşim sonunda bir daha peşinden gelmeyeceğim dedi oturdu ağladı o zaman dank etti bana evlilik herşeyiyle kabullenmek değil zamanla herşeyimi öğrenmek ona göre yol izlemek oluyor boşuna canını sıkma
sağol kuzum sana da kolay gelsin
geçmiş olsun canım havalar çok değişken
ne güzel yardımcın da varmış kolay gelsin iyi mesajlar
yeni yaşı sağlık mutluluk başarı getirsin abla
100 puanı mi alayım eczacı
son kısmına katılıyorum neden olmasin :)
ohh çok şükür iyi rahat uyumuşsun gülümYaptım ablam teşekkür ederim faydasınıda gördüm gece daha rahat yattım
Sanada gecmis olsun canim çok zor yaa
Beni ışık çok etkiliyo özellikle akşam lambalar yandiktan sonra şiddetli oluyo
Bende öyle yaptım canım yoksa eşim normalde ev dağınık oldumu kızıyo ama dun halimi görünce tek kelime etmedi garibim hatta sofrasını kendisi hazırladı
Insallah topuk dikenı değildir canım
Tekrar geçmiş olsun canım bugün nasıl
Bu konuda hiç bilgim yok ama biraz araştırma yaparım canım sağol bilgilendirme için
Canim hoş geldin aramiza ben Ahsen 2 cocugumvar ev hanımıyim
Teşekkür ederim canım
dün ben bu gün sen uykunun anasını ağlattık :))Günaydın kizlarrr yeni kalktim cok uyumusum kendime gelemedim bi kahvalti hazirlayim kendime eniyisi
tamam cnm
gecmis olsun
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
baya moral olmustur cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?