- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.721
geçmiş olsun inşallah bu gün geçer öksürüğü kuzununGünaydın herkese ❤❤❤
Dün açık hava hepimizi çarptı hepimizin Boğaz’ı ağrıyor ufaklık da gece öksürüp durdu
Bugün evdeyim mecbur
Artık evde yaparım sporumu
allah yardımcın olsun bebiş uyursa sen de uyu hemen kızlarla babaları oynasın oyalasın o aradaBen 5:30 da kalktım canım, uyku haram bana...
Kahvaltı yapıldı, bende bebeğimi uyutmaya çalışıyorum bir saattir ama direniyor keçi..
1 tane oğlum var dün 18 ine girdi ablası :)Epey kıdemlisin..
Kaç çocuk var canım
Allah bağışlasın canım1 tane oğlum var dün 18 ine girdi ablası :)
Yok canım ne uyuması, akşam yemeklerini yapmaya başladım. Sonra temizlik, çocukların banyosu...vakit kalırsa yürüyüş sonrası kitap okumaya...allah yardımcın olsun bebiş uyursa sen de uyu hemen kızlarla babaları oynasın oyalasın o arada
devlette çalışıyorum canım. teşekkür ederimİyi nöbetler canım.
Serbest mi çalışıyorsun, devlette misin?
amin cümlemizin evladınıAllah bağışlasın canım
bence temizliği yapma onun yerine dinlen gülümYok canım ne uyuması, akşam yemeklerini yapmaya başladım. Sonra temizlik, çocukların banyosu...vakit kalırsa yürüyüş sonrası kitap okumaya...
geçmiş olsun canımGünaydın herkese ❤❤❤
Dün açık hava hepimizi çarptı hepimizin Boğaz’ı ağrıyor ufaklık da gece öksürüp durdu
Bugün evdeyim mecbur
Artık evde yaparım sporumu
allah kolaylık versin kuzum. büyüyorlar en nihayetinde.....Ben 5:30 da kalktım canım, uyku haram bana...
Kahvaltı yapıldı, bende bebeğimi uyutmaya çalışıyorum bir saattir ama direniyor keçi..
dostum bu nasıl bir alıntılamadır .Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kuzum erkeklerin geneli pek gezmeyi sevmezler. Evde kaliteli zaman geçiriyorsanız bence çok kafana takma. Hem eğer sakin yerleri seviyorsa sen de ona uyabilirsin. Benim de eşim kalabalığı sever ben sessiz sakin yerleri. Ne düşünüyorsan da eşine anlat kendini farkında değildir belki. Zamanla oturacaktır evliliğiniz
Gayet güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Güzel canım afiyet olsun
Eksi görmene sevindim canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Hoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım. 6 yaşında bir oğlum var. Herşey Rabbimizden canım. Buraya gelmekle iyi yaptın kafan dağılır
Teşekkürler canım
ama şimdi ben merklandım devlette çalışıyorsun nöbetçisin kızın yardım ediyor bu hangi meslek olabilir :)))devlette çalışıyorum canım. teşekkür ederim
Bugün eve el atmazsam olmaz..bence temizliği yapma onun yerine dinlen gülüm
bence temizliği yapma onun yerine dinlen gülüm
ekim2009 a katılıyorum canım. ben de iş çoluk çocuk ev işi arasında yıprandığımda kayınvalidem hep der ki seni doğuran daha yok kendine bak yorma. yaşlılığına da pay ayır. kendini bu kadar hırpalamaBugün eve el atmazsam olmaz..
Yarın tam gün okuldayım.
Salı yarım gün okul, işlere motive olamam
Çarşamba tatil...il dışına çıkacağım inşallah.
Perşembe tam gün okul...
Cumaya kadar sabredebilir miyim?
Aslında evde yabancı yok, neden olmasın
tamam cnmevet canım yarın dönüyorum son gün yedim cuma olunca , Gulbeseker den esinlendim toplu yazacağım gidince
haftanın ilk ve son kaçamağı diyorum
aa vegan mi hiç sevinmedim bu habere ama sen yemezsin zaten arada senin icetealar olurdu şükür yok bu sefer :)
bende sabah kafa salladım kendime o kadar dikkat ettim ama yemekleri başkası yapınca bile fark ediyor demek ki neyse ki rize de ben yaparım ve Ramazan
bir haftayı geçti canım özledim , evet ya kısmet sabittekaldim neyse artık haftaya açısı çıksın inşallah
güzel olmuş
ay bu eşler
kesinlikle
Pesto o kısmı kaçırmışim canım iş olmamış ama hayırlısı kuzucum kısmet
kan grubuyla da mi alakalıAslında ben vücudumu iyi tanıyorum, mesela bende kurubaklagilller ve buğday ürünleri şişkinlik yapmaz aksine doygunluk süremi çok uzatır, bir sonraki öğüne aç olarak başlamam mesela..
Takıma gelmeden önce hergün bulgur pilavı ile 2 haftada 3 kilo verdim, takıma geldiğim haftada bulgur fazlaca vardı menümde ve 1.3 kilo vermiştim bir haftada...
Çarşamba Perşembe karbonhidrat olmasın denince ete ve sebzeye yükleniyorum ama maalesef aslında ben eti sindiremem ve bende şişlik yapar...
Aslında tipik bir A grubu....
Kan gruplarına göre beslenmede "her araç kendine uygun yakıtla kullanılan arabaya benzetilir, dizel araç benzinle kullanılamayacağı" söylenir.....
gecmis olsunKızlar isyerine erken geldim rahat rahat kahvalti yapim diye ama tuvalette kilitli kaldim ve kimse yok
ne yazıyordun da kız tuhafkızlar kendimi durduramıyorum yazmayayım (tuhaf şeyler)diyorum dilim parmağım şişer diye yine yazıyorum yaaa zivanadan çıktım zannımca :))
gec oldu ama bugün nasılsın
Ahanda gözlerim böyle benim küçük sıpa diş çıkarıyor sanırım sabah 8 e kadar uyumadı sonra uyudum 11 e kadar işte bu kadar
Vücut nasıl patlayacak balon gibi
Siz bugün kesin beni dovceniz ben bu lavasa nerden alıştım yaaa bidaha almicam
afiyet olsun canım güzel olmuşGünümü kapattım
08.00 bir fincan kahve 3 hurma
09.30 2 yumurta
Salatalık
5 fıstık
12.00 kuru dutlu yoğurt (bir kase)
16.30 2 yk pilav
4 yk bakla
Yarım şinitzel
Bir kase yoğurt
Su: 3 lt
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş puan 120Fit mutlu anne
lavaş aşkınaaaaaGünü kapattim kizlar
09.30
Yarım tam buğday lavasin icine krem peynir sürdüm bi cay kaşığı kadar
14.00
1 tam buğday lavasin icine gene bi cay kaşığı krem parmesan peyniri 3 y.k. kadarda tavada az yagla pismis tofu koydum dürüm yaptim
17.00
2 y.k. közlenmiş patlıcan
Su 2 ye tamamlanir
afiyet olsun canım güzel olmuş08:30=== 4 yk menemen
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk labne peynir
2 adet yeşil soğan
15:00=== 4 yk mercimekli bulgur pilavı
100 gr kağıt kebabı
2 kase cacık(marul ile yaptım)
2 adet yeşil sarımsak
17:00=== 1 kepçe yoğurt kürü (zencefilli)
2 lt su
afiyet olsun canım güzel olmuşSabah 11.00
Pastırmalı yumurta az idi pastırması
Peynrş zeytşn
Yarım domates yarım salatalık
Yarım çb çiğ fındık
8 adet çağla
Akşam 18.30
Fırında sebze et ( kabak patlıcan )
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
afiyet olsun canım11.55
1.5 haşlanmış yumurta
2 kaşık fırında patates
5 zeytin, 1 parça peynir
5-6 ahududu
Yarım domates
Çeyrek avakado
17.30
5 yk kavurma
2 tk bulgur pilavı
2 avuç tam Buğday lavaş
2 yk yoğurt
Su: 1.5 lt
afiyet olsun canımMenü
Sabah(10:00)
1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim tam buğdaydan tost
Domates salatalık
Akşam(15:30)
1 dilim ekmek
Kıymalı menemen 5yk
Ara(21:00)
Dönüşte
Ayran
Eşim yemek yememisti kuzeyde tatlı yemek istedi bende ayran ictim
Su : bugün az oldu 1.5
geçmiş olsun canımKızlar sol topuğun ayak tabanı ile birleştiği yer yani topuğun sonu değil orta ksimi gibi acayip batıyor sanki orda bir taş var ona basıyorum gibi dün akşamdan başladı ne olabilir ki acaba
afiyet olsun canımİyi geceler hanımlar
Ben de yeni geldim eve sayılır.
MenümNorth River
Sabah 8.30
Menemen 4 yk peynir 2 kk zeytin 6 adet maydanoz domates salatalık
Ara bir dilim armut bir bardak kefir
16.00
2 adet tavuk pirzola yoğurt
Ara 1 adet kuru kayısı 1 ceviz
20:30
Tavuk külbastı bir adet soğan halkası
Su 2 lt.
Spor 1 saat yürüyüş *2=120 puan @bi prenses annesi
afiyet olsun canımBugünkü menum
Kahvalti 09:00
4 kaşık menemen
2 ceviz
Yarim salatalik
1 tane domates
1 lokma kadar ekmek
Akşam 17:30
2 parça göğüs eti
Salata
1 b. Ayran
Ara 20:00
1 bardak tarcinli sut
1 incir
2 litre su
1 kupa yeşil çay
Rabbim bi daha yaşatmasın cnm şefaatçin olsun insAllahhoşbuldummm. unutmamışsınız beni ya çok mutlu oldum.. 10 gün önce 4 aylık bebeğimi aldılar kalbi durdu. çok ağladım üzüldüm ama hamdolsun günden güne iyi oluyorum. Bu sürede kilo aldım. boş yeriniz varsa tekrar sizinle olmak isterim:) siz nasılsınız özlemişim burayı:)
baya moral olmustur cnmbu gün ziyarete geldi dediğim arkadaşla yaklaşık 1 yıldır görüşmüyoruz muhteşem görünüyorsun dedi bana baya övdü beni :)) aman aman kilo farkı yok aslın da vermiştim geri aldım en son gördüğüyle aynı sayılır yani ,
afiyet olsun canımKizlar iyi geceler bugun annemler geldi yarin mevlit okutcaz cocuga onun hazirliklari derken hic giremedim hemen menümu yaziyim
11.00 1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 tbe
1 kk peynir
15.00 1 kase yogurt
19.00 1 kase yayla çorbasi
2 parca tavuk
Salata
Tatlı yapmıstım annemlere kendimede muhallebisine şeker eklemedim sekersiz muhallebi yaptım 2 kaşik falan çıkti
Su 3l spor yok
afiyet olsun canımKızlar misafirlerim geldi giremedim siteye. Menümü yazayım yarın geçmiş yaparım
Sabah 09.00
1 yumurtadan menemen
1 kk süzme peynir
1 dlm hellim
2 çağla
2 dlm tbe
Öğle 13.30
1 tabak sac tava
1 kase cacık
Ara 15.00
3 çilek
Akşam 19.00
4 ufak parça ızgara tavuk
1 tabak fırında sebze
1 dlm tbe
Ayran
Su:2,5 lt
yok cnm kaçamak yapmicam tabiki dun fırsatım olmadi başka birseyler yemeyeAfiyet olsun canım.. börek olmasa iyiydi...
Canım geçen hafta artıdaydın, kendine kaçamak hakkı tanıma
saol cnmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kuzum erkeklerin geneli pek gezmeyi sevmezler. Evde kaliteli zaman geçiriyorsanız bence çok kafana takma. Hem eğer sakin yerleri seviyorsa sen de ona uyabilirsin. Benim de eşim kalabalığı sever ben sessiz sakin yerleri. Ne düşünüyorsan da eşine anlat kendini farkında değildir belki. Zamanla oturacaktır evliliğiniz
Gayet güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Güzel canım afiyet olsun
Eksi görmene sevindim canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Hoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım. 6 yaşında bir oğlum var. Herşey Rabbimizden canım. Buraya gelmekle iyi yaptın kafan dağılır
Teşekkürler canım
geçmiş olsun canım mutlu pazarlargünaydınlar hanımlar mutlu pazarlar
hepimiz için mutlu dolu dolu güzel bir gün olsun inşallah.
ben çalışıyorum maalesef. neyse ki büyük kızım yanımda yardım ediyor bana kujumdur o. yoksa topuk dikencağızım şimdiden batmaya başladııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?