Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay ramazanda gelemeyiz yogun oluruz filanl deyip duruyolar abla
Valla bende bugün evden çıkmicam annemler hep beraber dışarı çıkalım dediler yok dedim siz gidin ben evde cocuk bakiyorum simdi

Tamamdır. Teşekkür ederim :)

Haklısın canım, hep denir ya bizi büyüten anne babayla bir sürü anlaşmazlık çıkıyor, yepyeni biriyle mecbur çelişeceğimiz noktalar oluyor. Ben de aşırı sabırlı davranıp, bekleyip bekleyip sonra birden korkunçlu patlama huyu var, ona bir ayar çekmem lazım teşekkür ederim kelebeğim

Dün biraz tripliydik bu konuda da şimdi normale döndük. Evin içinde normal Allah’a şükür, dışarda biraz geriliyorum ama onun istediği zaman çıkınca daha güzel geçiyor sanki. Sürekli değiştirmeye çalışmak yerine mecbur uyum sağlicam yani burdan bunu öğrendim

Kız Ankara’da ben de delleniyordum arada ama burda basıp da gidilmiyor, ilk geldiğimizde gene bu gibi bir sebepten bana fenalık gelmişti, evden çıkmıştım, pasaportum da yanımdaydı. Akşam 10da koştur koştur babamı aradı pesto Türkiye’ye gidiyor yetişin diye o sülale paniğinin arkasından ben de pısmak zorunda kaldım, ispitçi benimki

dostum bu nasıl bir alıntılamadır .
Dün öğleden sonra gelemeyince geçmiş birikmiş
afiyet olsun canım
Teşekkürler canım
Kızlar biz pikniğe gidiyoruz orda tel cekmeyecek iyi pazarlar herkese
İyi eğlenceler canım
Afiyet olsun canimm
Teşekkürler tatlım
dün herjes yogunmus heralde :))
Aksam ekmek gereksiz olmus cnm harici guzel
Evet bende şimdi farkettim
Ablam hos geldin

Aslinda tansiyon sorunumda var ense ağrısı tansiyonmu sebep oluyo yada migren mi anladım inşallah kısa zamanda dr gidicem
Evett baya mide bulantimda oluyo

Suan başım uyuşuk gibi
Geçmiş olsun canım migren olabilir . Benim ağrım dinince o uyuşukluğu hissederim

Hoşgeldin Kübra:) geçmiş olsun ve Allah rahmet eylesin, çok zor günler geçirmişsin ruhsal ve bedensel olarak. Zorluğun sonunda kolaylık vardır, yaşanmış mecbur, bundan sonra güzelliklerle karşılaşırsın umarım. seninle beraber 3 gıda mühendisi olmuş olduk bu grupta:) Türkiye’de iki sene çalışmıştım, iki senedir evlilik + yurt dışına taşınma süreçleri sebebiyle çalışmadım. İş arıyorum bazen, bazen de sallıyorum:) henüz çocuğum yok. Özellikle geceleri çok fazla abur cubur yemekten ve duygusal yiyicilikten ötürü kilo aldım.

Son düzenleme:
Aaaah ah gönül rahatlığıyla bir göz kalemi de mi süremiciiizz, hemen psikoloğa git diyorlar gerçi o Da kabulümüz, fiskologtan zarar gelmez ama göz kalemi daha hesaplı

Merhaba canım. Ben de 4 sene çalıştım 1 sene ücretli İngilizce öğretmenliği yaptım. Kızım kreşe başlayınca yine çalışırım dedim fakat bu olaylardan dolayı başlayamadım. Bir de kızım çok hareketli iki kez kreş denememiz oldu kazalı olaylar yaşayınca vazgeçtim çalışmaktan

08:30=== 4 yk soğanlı kaşarlı yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk labne peynir
2 yk murç salatası
1 çatal tereyağı+ bal

17:00=== 1 fincan ceviz
1 fincan yerfıstığı
3 adet hurma
1 adet elma

2 lt su

Kızlar bugün Maklube yapmıştım. Pirinçli ve kızartmalı diye yemedim.

Kızlar dualarınıza ihtiyaçim var gülsima ateşli kanda bisey çıkmadı nedenini henuz bulamadılar
bir şey çıkmaz inşallah canım hastalık öncesi ateştir o.
ya tonsillit ya farenjit gibi bir şeydir.
hemen atlatırsınız inşallah

Tatlim acikmayacakmisin afiyet olsun

bence temizliği yapma onun yerine dinlen gülüm
son kısmına katılıyorum neden olmasin :)
Yemekleri yaptıktan sonra bı uykum geldi, eşime "bebeğe bakar mısın sadece yarım saat uyuyacağım, yarım saat sonra beni uyandır" dedim...ama nasıl derin uyumuşsam uyandırmaya kıyamamışlar, kızların sesine uyandım, uyandım diye "biraz daha uyusaydın" diye fırça yedim üstüne... sonra yürüyüş yaptım, derken temizlik kaldı Cumaya...

13.30
1 domates
1 salatalık
5 tane zeytin
5 tane çilek

14.45
1 avuç kaju ve fındık

18.00
Bir tane biber dolması (pirinc cok az var icinde çoğu bulgur)
Yarim tabak salata

Su 2 ye tamamlarim
Afiyet olsun canım, dolmaya et yada kıyma koyulur mı sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…