- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.781
Ay ramazanda gelemeyiz yogun oluruz filanl deyip duruyolar ablaniyeki millet suslenerek ramazanami hazirlaniyor
tabi basla cnm
Deneme süren baslamis oldu
hepsi kombo olmus cnm birbirini tetikler
Ihmal etme git bi dr a
valla oyle cnm Allah saglik huzur versinde
halbuki yoğunluğu hic sevmem
Ben sakin sessiz ev de oturmak istiyom
amin cnm cumlemizinki ins.
Oglanda tatli ama kiz bi baska
Tamamdır. Teşekkür ederim :)niyeki millet suslenerek ramazanami hazirlaniyor
tabi basla cnm
Deneme süren baslamis oldu
hepsi kombo olmus cnm birbirini tetikler
Ihmal etme git bi dr a
valla oyle cnm Allah saglik huzur versinde
halbuki yoğunluğu hic sevmem
Ben sakin sessiz ev de oturmak istiyom
amin cnm cumlemizinki ins.
Oglanda tatli ama kiz bi baska
Mefkuş ablamdan gene bir şey kaçmıyordu
Haklısın canım, hep denir ya bizi büyüten anne babayla bir sürü anlaşmazlık çıkıyor, yepyeni biriyle mecbur çelişeceğimiz noktalar oluyor. Ben de aşırı sabırlı davranıp, bekleyip bekleyip sonra birden korkunçlu patlama huyu var, ona bir ayar çekmem lazımDaha çok yenisiniz balım ❤
Ben de yılların evlisi değilim ama 4. Yılımıza kadar birbirimize tahammül edemeyen iki çifttik biz, bi türlü alışamamıştık huyumuza suyumuza, eşime benim her hareketim batıyordu eşimin de her huyu beni sinir ediyordu
Ne oldu huylarımız alışkanlıklarımız kişiliğimiz mi değişti, kesinlikle hayır. Birbirimizle yaşamayı öğrendik bi şekilde. Bazen o bana bazen ben Ona uymayı öğrendik
Zaman ver evliliğinize, karalar bağlama birbirimizden uzaklaşıyoruz diye, ilk seneler böyle şeyler yaşaman çok normal
Sakın sakın üzme kendini İnan bana hemen hemen her evlilikte çiftler sizin yaşadıklarınızı yaşıyorlar
Dün biraz tripliydik bu konuda da şimdi normale döndük. Evin içinde normal Allah’a şükür, dışarda biraz geriliyorum ama onun istediği zaman çıkınca daha güzel geçiyor sanki. Sürekli değiştirmeye çalışmak yerine mecbur uyum sağlicam yani burdan bunu öğrendimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kuzum erkeklerin geneli pek gezmeyi sevmezler. Evde kaliteli zaman geçiriyorsanız bence çok kafana takma. Hem eğer sakin yerleri seviyorsa sen de ona uyabilirsin. Benim de eşim kalabalığı sever ben sessiz sakin yerleri. Ne düşünüyorsan da eşine anlat kendini farkında değildir belki. Zamanla oturacaktır evliliğiniz
Gayet güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Güzel canım afiyet olsun
Eksi görmene sevindim canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Hoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım. 6 yaşında bir oğlum var. Herşey Rabbimizden canım. Buraya gelmekle iyi yaptın kafan dağılır
Teşekkürler canım
Kız Ankara’da ben de delleniyordum arada ama burda basıp da gidilmiyor, ilk geldiğimizde gene bu gibi bir sebepten bana fenalık gelmişti, evden çıkmıştım, pasaportum da yanımdaydı. Akşam 10da koştur koştur babamı aradı pesto Türkiye’ye gidiyor yetişin diyebilmiyorum ki canım hiç başıma gelmedi ama sanki bugün daha az gibi öyle olsa sürekli mi açıyor acaba
ooo kuzu daha çok erken evlilik zaman geçtikçe oturuyor özellikle 2-3 yıl arası çok tehlikeli böyle kendine uzaklaşıyoruz vs deme ben kaç kere basıp gittim ilk yıllarda :) eşim sonunda bir daha peşinden gelmeyeceğim dedi oturdu ağladı o zaman dank etti bana evlilik herşeyiyle kabullenmek değil zamanla herşeyimi öğrenmek ona göre yol izlemek oluyor boşuna canını sıkma
sağol kuzum sana da kolay gelsin
geçmiş olsun canım havalar çok değişken
ne güzel yardımcın da varmış kolay gelsin iyi mesajlar
yeni yaşı sağlık mutluluk başarı getirsin abla
100 puanı mi alayım eczacı
son kısmına katılıyorum neden olmasin :)
Dün öğleden sonra gelemeyince geçmiş birikmişdostum bu nasıl bir alıntılamadır .
Teşekkürler canımafiyet olsun canım
İyi eğlenceler canımKızlar biz pikniğe gidiyoruz orda tel cekmeyecek iyi pazarlar herkese
Teşekkürler tatlımAfiyet olsun canimm
Evet bende şimdi farkettimdün herjes yogunmus heralde :))
Aksam ekmek gereksiz olmus cnm harici guzel
Geçmiş olsun canım migren olabilir . Benim ağrım dinince o uyuşukluğu hissederimAblam hos geldin
Aslinda tansiyon sorunumda var ense ağrısı tansiyonmu sebep oluyo yada migren mi anladım inşallah kısa zamanda dr gidicem
Evett baya mide bulantimda oluyo
Suan başım uyuşuk gibi
Hoşgeldin Kübra:) geçmiş olsun ve Allah rahmet eylesin, çok zor günler geçirmişsin ruhsal ve bedensel olarak. Zorluğun sonunda kolaylık vardır, yaşanmış mecbur, bundan sonra güzelliklerle karşılaşırsın umarım. seninle beraber 3 gıda mühendisi olmuş olduk bu grupta:) Türkiye’de iki sene çalışmıştım, iki senedir evlilik + yurt dışına taşınma süreçleri sebebiyle çalışmadım. İş arıyorum bazen, bazen de sallıyorum:) henüz çocuğum yok. Özellikle geceleri çok fazla abur cubur yemekten ve duygusal yiyicilikten ötürü kilo aldım.@nanekekik merhabalar.
Adı: kübra
Yaşı: 31
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 1 çocuk 3,5 yaşında
Emziriyormusun:hayır
Meslek: gıda mühendisi
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy: 1.65
Kilo: 77
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : 9. Takım
Kilo alma nedeniniz : sonuçlanmayan gebelikler
Bize kısaca kendini anlatırmısın: geçtiğimiz sene 64 kiloydum. 1 kimyasal 1 boş ve 1 ölü gebelik geçirdim. Bu sürede 80 kiloya çıktım şu anda 77 kiloyum. Gebeliğimde kanamam vardı ve bu yüzden doktor hareketi en aza indirmişti. Bu nedenle özellikle son 5 ayım çok hareketsiz geçti. Sizinle beraber hem beden hem moral olarak toparlanmak isterim
Aaaah ah gönül rahatlığıyla bir göz kalemi de mi süremiciiizz, hemen psikoloğa git diyorlarGec kalmis iyi pazarlar efenim
Dün oglenden sonra alisverise gittim
Sonra cocuklar geldi
Yemek cay fasli vs. Öyle gecti
Bugunde gecmisi okurken kahvalti araya girdi
Ekimin mesajini okuyunca bende kaktim göz kalemi sürdüm
Benim oglanda diyor ne oldu hayirdir diye :))
Kendimi iyi hissetmek icin dedim
Bi psikolaga git diyor o zaman diyor :))
Dun cocuklar giderken minik kizim sarildi
Ben seni cok ozluyorum ama diyor ici dolarak
Bu kiz cocuklari hele dillenince cok tatli oluyolar
Merhaba canım. Ben de 4 sene çalıştım 1 sene ücretli İngilizce öğretmenliği yaptım. Kızım kreşe başlayınca yine çalışırım dedim fakat bu olaylardan dolayı başlayamadım. Bir de kızım çok hareketli iki kez kreş denememiz oldu kazalı olaylar yaşayınca vazgeçtim çalışmaktanHoşgeldin Kübra:) geçmiş olsun ve Allah rahmet eylesin, çok zor günler geçirmişsin ruhsal ve bedensel olarak. Zorluğun sonunda kolaylık vardır, yaşanmış mecbur, bundan sonra güzelliklerle karşılaşırsın umarım. seninle beraber 3 gıda mühendisi olmuş olduk bu grupta:) Türkiye’de iki sene çalışmıştım, iki senedir evlilik + yurt dışına taşınma süreçleri sebebiyle çalışmadım. İş arıyorum bazen, bazen de sallıyorum:) henüz çocuğum yok. Özellikle geceleri çok fazla abur cubur yemekten ve duygusal yiyicilikten ötürü kilo aldım.
Cok gecmis olsun mervecim en kısa sürede atlatırsınız insKızlar dualarınıza ihtiyaçim var gülsima ateşli kanda bisey çıkmadı nedenini henuz bulamadılar
bir şey çıkmaz inşallah canım hastalık öncesi ateştir o.Kızlar dualarınıza ihtiyaçim var gülsima ateşli kanda bisey çıkmadı nedenini henuz bulamadılar
Geçmiş olsun canım, viral bir enfeksiyondur kanda çıkmadıysa....Kızlar dualarınıza ihtiyaçim var gülsima ateşli kanda bisey çıkmadı nedenini henuz bulamadılar
Tatlim acikmayacakmisin08:30=== 4 yk soğanlı kaşarlı yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk labne peynir
2 yk murç salatası
1 çatal tereyağı+ bal
17:00=== 1 fincan ceviz
1 fincan yerfıstığı
3 adet hurma
1 adet elma
2 lt su
Kızlar bugün Maklube yapmıştım. Pirinçli ve kızartmalı diye yemedim.
bence temizliği yapma onun yerine dinlen gülüm
ekim2009 a katılıyorum canım. ben de iş çoluk çocuk ev işi arasında yıprandığımda kayınvalidem hep der ki seni doğuran daha yok kendine bak yorma. yaşlılığına da pay ayır. kendini bu kadar hırpalama
Yemekleri yaptıktan sonra bı uykum geldi, eşime "bebeğe bakar mısın sadece yarım saat uyuyacağım, yarım saat sonra beni uyandır" dedim...ama nasıl derin uyumuşsam uyandırmaya kıyamamışlar, kızların sesine uyandım, uyandım diye "biraz daha uyusaydın" diye fırça yedim üstüne... sonra yürüyüş yaptım, derken temizlik kaldı Cumaya...son kısmına katılıyorum neden olmasin :)
Erken yatacağım canımTatlim acikmayacakmisinafiyet olsun
Afiyet olsun canım, dolmaya et yada kıyma koyulur mı sizde?13.30
1 domates
1 salatalık
5 tane zeytin
5 tane çilek
14.45
1 avuç kaju ve fındık
18.00
Bir tane biber dolması (pirinc cok az var icinde çoğu bulgur)
Yarim tabak salata
Su 2 ye tamamlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?