- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.881
vereceğin en alt sınırın bence 52-53 olsun dahada verirsen çok zayıflarsın unutma çok zayıflık iyi değil bence 52 olsan harika olurr
hiç unutmuyorum şu safiye soyman ın eşi faik varya demişştikiii
bu safiye gidiyoruz kebapçıya 1.5 iskenderi yiyo şişiyoo eve gelince bi ilacı var içiyooo yediklerini hooopp gidiyo :):)
evde bol su iç böyle günlerde ve tuvalete gitmeye çalış öyle olursa en azından kilo olarak kalmaz vücudunda
banada oldu 2 sefer o yüzden doktora gittim alttan ultrasonda baktı(
düzensizlik dedi ama asla düzensizliğim yoktu..
ama bak bu hamileliktede olan birşeymiş istersen doktora git hala regl olamadıysan
teşekkğr ederim canım sende çolk tatlısın ve çokta kilolu değilsin çok tatlısın . benim gibi esmersin :))
canımm kesinlikle 2. güzel benim gelinliğime benziyor :)) ama sana tavsiye bu gelinliğin altına giyeceğin tarlatan dar olsun çok kabarık olmasın çok daha hoş duruyoı
siyamum resimden belli verdigin ilk resimde karnın daha belli
ben senin facedende baktım resimlerine
senin problemin karnın ve yüzün.. sanırım kilo alınca karnından alıyosun ve benim gibi yüzün tombiş bende öyleyim :)
azcık daha verirsen karnın düm düz olur :))
Telafi günü yapıyorum bu durumlarda çok sık karşılaşmadım iradem iyiydi ama bu gün telafi günümdü sabahı çok iyi tuttum öğleyi yoğurt sebzeyle geçirdim akşamda salata haşlama 1 parça tavuk Sakın ola hiç yememezlik yapma kaçırdım diye vücüdun dengeliyor azda spor yaparsan valla gitti 1buçuk ayda yaklaşık 6 kilo...
boş yerimiz var diye biliyorum ama kaptanımız mursh ona sorayım dönerim sizearkadaşlar cevap vericek kimse yokmu boşyer varmı
boş yerimiz var diye biliyorum ama kaptanımız mursh ona sorayım dönerim size
canim benim de 30a 1.5 kala durumum ayni. hayatimda bu kadar bakimli oldugum bir donemi hatirlamiyorumYa kızlar 30a bir kala bende bir değişiklikler varböyle bir kendime bakma azmidir sormayın gitsin zayıflamak,yüzüme gözüme kremler sürmek (benki yüzümü jelle yıkıcam krem sürücem pehhhh),saç bakımları falan yaşlanıyomuyum ne
ben de istiyorummm yani bu yaz ben muhtemelen tam citir olamam da cogunu vermis olurum kalani yavas yavas sporla falan hallederim diye umuyorum, olsun o da yeter zatendeneyeceğim cnm uzasın azıcık bu yaza şöyle bomba gibi gireyim saçlar uzasın parlasın,kilolar gitsin çocuğu var ama çıtır desin herkes
banada oldu 2 sefer o yüzden doktora gittim alttan ultrasonda baktı(
düzensizlik dedi ama asla düzensizliğim yoktu..
ama bak bu hamileliktede olan birşeymiş istersen doktora git hala regl olamadıysan
Evet cnm yüz ve göbek problemim var alt kısmımdan daha çabuk verebiliyorum sorun üsttü. Ama diyet yapıp ta böyle göbekten gideceğini söyleseler hadi beee sallama derdimGıdık problemimde yavaş yavaş gidiyor yanaklarımda toparlansa yani evet tam 6 kiloya daha ihtiyacım var
ben de oyleyim canim malesef regl oncesi ve sirasinda midem kara delik gibi oluyor sanki tokluk hissim kayboluyor hele regl olmadan soyle 2 gun once falan en kotu zaman benim icin. simdi bide gecikti oof of ben de bugun kacamak ustune kacamak yaptim allah sonumu hayir etsin..uf kızlar yardım 2 gundur mısafırlık eş dost derken benım ıpın ucu kactı cok uzuluyorum....1 haftada verdıgım 1 kıloyu geri almısımdır dıye tartılmadım bıle oglen arkadasım iş yerime geldi ee yemege goturmesen olmaz cıktık tabı o yedı bende yedım sonrada pastaneye saat 3 gıbı yedım bunları aksamda sadece su iccem
sız bu gıbı durumlarda ne yapıyorsunuz??yardımınıza ıhtıyacım var aslında regl oldum ondanda cok yıyesım gelıyor ama bahane degıl tabıkı.....
biz seninle eklestik mi faceleri bakiim
teşekkürederim cevap bekliyorum..
var var gel hoşgeldinnn
ekleştik Büşra A. Diyim
Var 1 kişilik diye biliyorum 1 kişi çıktı deneme süresinde cnm hoşgeldin...
ay çok iyi ozaman şartlarınız neler cuma tartılma günleri günde 5 mesaj bol paylaşım başka bir şart varmı
msj şart değil cnm girebildiğin sürece bol paylaşım motive et motive ol ben bulup atayım şartları okudum kabul ediyorum de yeter
teşekkürler kaptan bişey demedi diye bekliyorum bende
canım kısaca ben kaptanımızın yazdıgı kuralları kopyalıyım sana:
Yeni gelen arkadaşlarımız için kurallarımızdan bahsetmek istiyorum.
1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.
7) Kardeş takımımız 8. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
8) 3 hafta üst üste mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olacaktır.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
kısaca :
her gün buradayız..
yedikeklrşimiz paylaşıyoruz yaptıklarımızı her günümü paylaşıyoruz :))
birbirimizi motive ediyoruz :))
her cuma günüde öğleye kadar kilolarımızı paylaşıyoruz ve
takımda birinci belli oluyo..
buarada kilo bildirimlerini mümkün oldukça tartımızın resimlerini çekerek ekliyoruz
bu şekilde..
ilk hafta deneme süresi eger sürekli katılım yaparsan haftaya takıma dahil ediliyosun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?