Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

vereceğin en alt sınırın bence 52-53 olsun dahada verirsen çok zayıflarsın unutma çok zayıflık iyi değil bence 52 olsan harika olurr

cnm onu annemde diyor.. 3 4 kilo daha ver bırak böyle iyisin diye ama benim aslında kafamdaki hedef 47-48 gibi göbeğim gitmez diye öyle düşündüm ilk başta şimdi gidince işler tersine döndü 52 olsam zaten korumaya geçerek 50ye düşerim gibime geliyor :44::44:

Son düzenleme:

yontem supermııış==)okey ben bolbol su ıcıyım

Teşekkürederim canım buradakinden daha güzel dürüyor dedigin gibi buradakini tarlatanından sanırım

sagol canım mantıklı bugunden sonra sıkı tutarsam toparlarım tesekkurler

canim benim de 30a 1.5 kala durumum ayni. hayatimda bu kadar bakimli oldugum bir donemi hatirlamiyorum aynen yuzume maskeler, gece kremleri, sac bakimlari vs vs.

deneyeceğim cnm uzasın azıcık bu yaza şöyle bomba gibi gireyim saçlar uzasın parlasın,kilolar gitsin çocuğu var ama çıtır desin herkes
ben de istiyorummm yani bu yaz ben muhtemelen tam citir olamam da cogunu vermis olurum kalani yavas yavas sporla falan hallederim diye umuyorum, olsun o da yeter zaten

banada oldu 2 sefer o yüzden doktora gittim alttan ultrasonda baktı (
düzensizlik dedi ama asla düzensizliğim yoktu..
ama bak bu hamileliktede olan birşeymiş istersen doktora git hala regl olamadıysan

bilmiyorum ki canim.. gebelik testi aldik onu yaptim ama sonuc negatif. neden boyle oluyor 2 aydir anlamiyorum. hep duzgun olurdum ama 2 aydir boyle bi tuhaf

biz seninle eklestik mi faceleri bakiim

ben de oyleyim canim malesef regl oncesi ve sirasinda midem kara delik gibi oluyor sanki tokluk hissim kayboluyor hele regl olmadan soyle 2 gun once falan en kotu zaman benim icin. simdi bide gecikti oof of ben de bugun kacamak ustune kacamak yaptim allah sonumu hayir etsin..

ay çok iyi ozaman şartlarınız neler cuma tartılma günleri günde 5 mesaj bol paylaşım başka bir şart varmı

msj şart değil cnm girebildiğin sürece bol paylaşım motive et motive ol ben bulup atayım şartları okudum kabul ediyorum de yeter

bol motivasyona ihtiyacım var kızlar 27 yaşındayım bir kızım var 3 yaşında aslında geçen sene işten çıkına kadar 62 kiloydum iştne çıkınca ye babam ye bu hale geldim
20 kasım çat pat başladım beslenmemi düzenlemeye 67.8 civarıyım ama sekteye uğruyor motiveye ve hırlanmaya ihtiyaç duyuyorum bir takımda olursam daha iyi olur diye düşündüm

teşekkürler kaptan bişey demedi diye bekliyorum bende

hoşgeldinnn
takımızda günlük msj sayısı sartı yok ama olabildigince paylaşım yapmaya calısıyoruz
her cuma paylaşım yapıyoruz bu hafta hepimiz kilolarımızı tartının resmini çekerek yaptık :)
kaptanımız MURCH
asıl kuralları o anlatır sana

27 yaşındasın 3 yaşında kızın var Allah bağışlasın
hangi şehirdesin çalışıyomusun ? biraz bahsedermisin kendinden

Kurallarımız bu beyazbulut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…