Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ben yatıyorum, hepinize iyi geceler..

En güzel geceler sizlerin olsun...
Ben de yatıyorum spora hiç halim yok
Hazır kızlar da uyumuşken onlar uyanana kadar bi iki saat uyuyayım
İyi geceler hepinize
Iyi geceler kizlarr
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun tatlim
Cheesecake mi kacamak olmicakti amaaa onun disinda guzel cani.

Kızlar dualarınıza ihtiyaçim var gülsima ateşli kanda bisey çıkmadı nedenini henuz bulamadılar
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
13.30
1 domates
1 salatalık
5 tane zeytin
5 tane çilek

14.45
1 avuç kaju ve fındık

18.00
Bir tane biber dolması (pirinc cok az var icinde çoğu bulgur)
Yarim tabak salata

Su 2 ye tamamlarim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım.Pilav olmasa daha iyiymiş
Kan gruplarına göre beslenme diye birşey var canım...

Kan grubunu belirtirsen kan grubu listenin faydalı ve zararlı yiyeceklerini paylaşırım.
Kuzum ben de merak ettim. Arh+ benim de
Kızlar ben yatıyorum, hepinize iyi geceler..

En güzel geceler sizlerin olsun...
İyi geceler canım
Ben de yatıyorum spora hiç halim yok
Hazır kızlar da uyumuşken onlar uyanana kadar bi iki saat uyuyayım
İyi geceler hepinize
İyi geceler canım
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Fena olmamış canım, akşam kuruyemiş tutmuştur. Maklube konusunda tebrikler
13.30
1 domates
1 salatalık
5 tane zeytin
5 tane çilek

14.45
1 avuç kaju ve fındık

18.00
Yarim tabak salata

Su 2 ye tamamlarim
Afiyet olsun beybisi, sabah senin peynirlerden az bişey yeseydin de iyi olabilirmiş, az geldi
Oyyy çok erken kapatmışsın, bol şans
Pilav el sallıyor ama çok değil. Afiyet olsun
Her zamanki gayet iyi gülboş menülerinden
Şinitzeller kızartma değildir umarım beybi. Afiyet olsun..

Afiyet olsun canım.

Pirinç bende muhakkak kalıcı artı yapar, bende Maklube yaptım ama korkudan yiyemedim...
artı yapacağını düşünmedim miktar çok değil diye canım bklm nolcak bugün güzel bi eksi gördüm çünki

Kan grubunu belirtirsen kan grubu listenin faydalı ve zararlı yiyeceklerini paylaşırım.
A rh + cnm hiç duymamıştım bunu tsk ederim şimdiden
saol cnm azdı neyse ki ekmek ve çorba yoktu dengeler diye düşündüm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım hareket berekettir
afiyet olsun canım tabiki hemen
Menüm
Sabah 09.30
1 yumurtadan omlet
1 dlm peynir
Yeşillik
1 dlm tbe

11.00
1 elma

13.00
1 tabak kavurma
1 dlm tbe
Salata

19.00
1 tabak kıymalı fırında sebze
Yoğurt

Su:2 lt
afiyet olsun canım
saol cnm üstte de dediğim gibi miktar az olunca etkilemez diye düşündüm bakalım ne olacak
Saol cnm

Sagol tatlim
Canım ana yemek namına bişey olmayınca kaçamak gibi göremedim:)
Kacamak kacamaktir valla keske baska bisi yeseydin
Isyerinde unuttum kuzum ya yoksa getirecektim eve. Olmayincada bende böyle yaptim mecbur

11.30
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
1 Kk peynir

16.30
1 tabak yoğurt çorbası
1 tam buğday ekmeği

18.30
1 orta Türk kahvesi

20.00
1 muz

Spor yapamadım çünkü kahvaltıya pikniğe gittik orda kızımla oynadık. Eve gelince de kıyafet dolaplarını temizledim. Hiç vaktim kalmadı

Afiyet olsun canim güzel olmuş

hedefime süre koymak iyi olacak smrm bayrama istedigm kiyafeti rahatça giymek istiyorum çünki

Iyi eglencelrr cnm
o zaman bayram hedeflerini tekrar güncelleyelim aklımız da kalsin :)
kesinlikle ses ve ışık en büyük etken
bana da oluyor alintilarken aklımda ekleyince unutuyorum
geçmişe mi baktınnnnn kopya mı çektinnnn
kendisi demişti
üzerine başmadığım halde şuan o ağrıyı hissediyorum evde seke seke yürüyorum eşim ille gidelim doktora diyor ama sanırım pek bir çözümü yok ama gecmezse gideceğim
kız çocukları çok fena valla :) gerçi yeni nesil pek pek pek bir fena

Kızlar dualarınıza ihtiyaçim var gülsima ateşli kanda bisey çıkmadı nedenini henuz bulamadılar
canım kanda birşey yoksa viraldir çok yüksek ihtimalle tam herşeyi yalama dönemi gezide olmuştur şimdi çıkmıştır ortaya panik yapma çocuk ateşler içinde insan dayanamıyor ama böyle böyle gucleniyorlar 4 güne toparlayacak inşallah daha da erken olur
tabi uyuyunca kendine ekstra birşey yapamadin ama makbule yerine bunları Yemen de ayrıca güzel
13.30
1 domates
1 salatalık
5 tane zeytin
5 tane çilek

14.45
1 avuç kaju ve fındık

18.00
Yarim tabak salata

Su 2 ye tamamlarim
afiyet olsun canım
totoyu kası canım şanslısin
gözlerim akşamda protein aradi
afiyet olsun canım güzel
süpersin
menü güzel canım shintzel dün de Yasemince vardı ona da sordum sana da sorayim kızartma değil dimi canım
dışarda başka seçeneğin yokmuydu canım doğru düzgün kahvaltı yapsaydın sende biliyorsun hiç olmamış sabah hemde aç kalmışsın akşam iyi
Menüm
Sabah 09.30
1 yumurtadan omlet
1 dlm peynir
Yeşillik
1 dlm tbe

11.00
1 elma

13.00
1 tabak kavurma
1 dlm tbe
Salata

19.00
Yoğurt

bir tabak kavurma çok değil mi canım yaklaşık kaç YK tabak deyince benim gözüme baya dolu bir tabak geliyor
Ee dışarda uygun birşey bulsaydin , yani bir çatal ne seni mutlu eder nede doyurur ancak boş kalori baby

hedefime süre koymak iyi olacak smrm bayrama istedigm kiyafeti rahatça giymek istiyorum çünki

Iyi eglencelrr cnm
o zaman bayram hedeflerini tekrar güncelleyelim aklımız da kalsin :)
kesinlikle ses ve ışık en büyük etken
bana da oluyor alintilarken aklımda ekleyince unutuyorum
geçmişe mi baktınnnnn kopya mı çektinnnn
kendisi demişti
üzerine başmadığım halde şuan o ağrıyı hissediyorum evde seke seke yürüyorum eşim ille gidelim doktora diyor ama sanırım pek bir çözümü yok ama gecmezse gideceğim
kız çocukları çok fena valla :) gerçi yeni nesil pek pek pek bir fena

canım kanda birşey yoksa viraldir çok yüksek ihtimalle tam herşeyi yalama dönemi gezide olmuştur şimdi çıkmıştır ortaya panik yapma çocuk ateşler içinde insan dayanamıyor ama böyle böyle gucleniyorlar 4 güne toparlayacak inşallah daha da erken olur
tabi uyuyunca kendine ekstra birşey yapamadin ama makbule yerine bunları Yemen de ayrıca güzel
13.30
1 domates
1 salatalık
5 tane zeytin
5 tane çilek

14.45
1 avuç kaju ve fındık

18.00
Yarim tabak salata

Su 2 ye tamamlarim
afiyet olsun canım
totoyu kası canım şanslısin
gözlerim akşamda protein aradi
afiyet olsun canım güzel
süpersin
menü güzel canım shintzel dün de Yasemince vardı ona da sordum sana da sorayim kızartma değil dimi canım
dışarda başka seçeneğin yokmuydu canım doğru düzgün kahvaltı yapsaydın sende biliyorsun hiç olmamış sabah hemde aç kalmışsın akşam iyi
Menüm
Sabah 09.30
1 yumurtadan omlet
1 dlm peynir
Yeşillik
1 dlm tbe

11.00
1 elma

13.00
1 tabak kavurma
1 dlm tbe
Salata

19.00
Yoğurt

bir tabak kavurma çok değil mi canım yaklaşık kaç YK tabak deyince benim gözüme baya dolu bir tabak geliyor
Ee dışarda uygun birşey bulsaydin , yani bir çatal ne seni mutlu eder nede doyurur ancak boş kalori baby

Senin menünü görünce benimki gözüme çok geldi
Canım şekersiz limonatayı nasıl yapıyorsun tarifi nedir acaba? Ben de yapayım :)

Benimki Arh pozitif canım benim için paylaşabilir misin acaba

çorbanın yanında salata protein yada sebze tercih etmelisin hem çorba hem ekmek ikiside karbonhidrat canım ki yoğurt çorbası zaten pirinç yada bugday ile olduğu için iki katı karbonhidrat
Kahvaltı güzel akşamda meyveyi yarım yeyip yanında yoğurt yiyebilirsin ilk etapta

İyi akşamlar kızlar
Malum pikniğe gittik biz yerleştik gökgürültüsü başladı bulutlar kapattı heryeri hemen toparlanıp ayastaki çiftliğe gittik ilk başta gitmeye usenirsen hava şartları mecbur bırakır nasıl yağdı ama ateş yaktık etrafında sohbetler kahveler yağmurlu ama güzel bir gündü kuzeyde anneannesi ile güneş açınca çıktı kapatınca evde durdu 3 gündür grip açık havada yordu gelip giderken uyudu gece inşallah kalkmaz
Bende de grip baş gösterdi ama ayağım gribin önünde acayip batıyor dururken bile bu Bolular nazar etti diyorum :)

guncelletelim canım herkes hedefini koysun insAllah ulaşıcaz
Senin menünü görünce benimki gözüme çok geldi

Canım şekersiz limonatayı nasıl yapıyorsun tarifi nedir acaba? Ben de yapayım :)

Benimki Arh pozitif canım benim için paylaşabilir misin acaba
Portakal ve limonu ben buzluğa atıyorum kışın don haliyla yaptım cnm rondodan geçirdim şu ilave edip ovalayarak rengini çıkmasını sağladım işlem bu normalde şeker ve azıcık limon tuzu atıyorum ama sade olsun diye ara ara böyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…