Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kalabalığın içine gidiyorum kız Rizeye ama şuan sakindir en kotu bayramda herkesi görürüm ama köyde bayram ilk gün diğer günler yok

iyi geceler canım
Ay bu seferde nazara gelme baharr
Gidemedim benimkiyle beraber yatiyoruz tekmeledi durdu uyuyamadim gecte kalkinca
Gidemedimmm
Sagol tatlimm

Huhu su ortalarda olmayan hanımlar yarın tartıda görüşürüz
İyi geceler herkese yatıp dinlenmeliyim
Iyi geceler baharcimm

fırınlanmış bir şeydi. adı şinitzel kendisi gudubet bir şey. son lokmamda az daha çıkarıyordum

Bu yeni geldiğim yerde o konuda biraz kıtlık var, aspava yapmışlar mesela helal değil ingilterede helal olmayan Türk restorantlarına burda rastladım ilk Bir de kahveci gibi bir yere aniden girince bunları buldum, hatta kendime özel sadece kuruyemiş aldım. Diğerlerini eşimden tırtıkladım. Mini boy normalimsi bir yoğurt vardı markette, eve ondan koyayım da acil durumda yanıma alayım. Hep aklımdaydı, şimdi sen diyince iyice karar verdim

Kız dışarda yumurtayı nasıl yapam, elemana çekil gız yumurta getir kıracam mı diyeyim hihihi:)

Ay cok şükür es filan yok bebem var bi tane kac gündür beraber yatmadık sunnet oldu diye bugun tutturdu iyilestim yatcaz iyi dedim gel. Valla geldi girdi dibime
Bende devreler yanıyor vala cok unutkanim niye böyle bilmiyorum
İyi olmasına sevindim canım masAllah toparladi mi tamamen çocuklarla yatmak ölüm benim kız da aynı ortaya gelir yatar bazen ikimizi de itekleye itekleye biz uçlara kıvrılıriz o rahatça yatar

***RAMAZAN BAYRAMI HEDEFLERİ***

Nanekekik------------70.8-----67----(-3.8kg)
Bı prenses annesi----88.2-----80----(-8.2kg)
Gulbe seker...............100.3......94......(-6.3 kg)
Curukelma -----------60.7-----55-----(-5.7)

eceboce......................64.5........61........(-3.5 kg)

alintilayarak devam ediniz

Aynen doydum abla artik evime gidip sakin sessiz stressiz ayaklarimi uzatip oturiyim istiyorum :)
Salı sabah donuyorum inşallah

Olur oyle kuzu ben isimlerde sıkıntı yaşıyorum bazende caktirmamaya çalışıyorum
Yaa bide benim yatak tek kisilik ne cekiyorum sen düşün

Kizlar dun aksam dugunden geldk ama bacaklarim davul gbi sismisti katlayamiyordum artik zaten sabahinada 1kg arti gordm ama tabiki odemdir cnku abarti bisi yemedim insallah atabilirim. Bugunde misafir vardi ve Mangal yaptik gene kostur et hic oturamadim nerdeyse yarin zaten son gun birsuru isim var of of :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…