- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.881
He vala ya ayarsızligin bu kadarıGülerim tabi iki gün önce illede bırakın gideceğim diyordun şimdi hedef göz yakıyor
İyi geceler cnm grsrzHuhu su ortalarda olmayan hanımlar yarın tartıda görüşürüz
İyi geceler herkese yatıp dinlenmeliyim
Ay bu seferde nazara gelme baharrKalabalığın içine gidiyorum kız Rizeye ama şuan sakindir en kotu bayramda herkesi görürüm ama köyde bayram ilk gün diğer günler yok
iyi geceler canım
Gidemedimmmiyi geceler cnm
Sagol tatlimmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kuzum çok erken bebeğin küçük çok kasma
P pilavı dışında güzel canım
Afiyet olsun canım
Yumurta yapsa idin canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Iyi geceler baharcimmHuhu su ortalarda olmayan hanımlar yarın tartıda görüşürüz
Uyku mu tutmadıAy bu seferde nazara gelme baharr
Gidemedim benimkiyle beraber yatiyoruz tekmeledi durdu uyuyamadim gecte kalkinca
Gidemedimmm
Sagol tatlimm
Iyi geceler baharcimm
Valla sirttan bi tekme gidiyo biri geliyo ben kicimla ittiriyom bu sefer suratima kolu geliyo yatamadimUyku mu tutmadı
Kimden kız eşin mi çocuk falan miValla sirttan bi tekme gidiyo biri geliyo ben kicimla ittiriyom bu sefer suratima kolu geliyo yatamadim
Ay cok şükür es filan yok bebem var bi taneKimden kız eşin mi çocuk falan mi
fırınlanmış bir şeydi. adı şinitzel kendisi gudubet bir şey. son lokmamda az daha çıkarıyordumo zaman bayram hedeflerini tekrar güncelleyelim aklımız da kalsin :)
kesinlikle ses ve ışık en büyük etken
bana da oluyor alintilarken aklımda ekleyince unutuyorum
kendisi demişti
üzerine başmadığım halde şuan o ağrıyı hissediyorum evde seke seke yürüyorum eşim ille gidelim doktora diyor ama sanırım pek bir çözümü yok ama gecmezse gideceğim
kız çocukları çok fena valla :) gerçi yeni nesil pek pek pek bir fena
canım kanda birşey yoksa viraldir çok yüksek ihtimalle tam herşeyi yalama dönemi gezide olmuştur şimdi çıkmıştır ortaya panik yapma çocuk ateşler içinde insan dayanamıyor ama böyle böyle gucleniyorlar 4 güne toparlayacak inşallah daha da erken olur
tabi uyuyunca kendine ekstra birşey yapamadin ama makbule yerine bunları Yemen de ayrıca güzel
afiyet olsun canım
totoyu kası canım şanslısin
gözlerim akşamda protein aradi
afiyet olsun canım güzel
süpersin
menü güzel canım shintzel dün de Yasemince vardı ona da sordum sana da sorayim kızartma değil dimi canım
dışarda başka seçeneğin yokmuydu canım doğru düzgün kahvaltı yapsaydın sende biliyorsun hiç olmamış sabah hemde aç kalmışsın akşam iyi
bir tabak kavurma çok değil mi canım yaklaşık kaç YK tabak deyince benim gözüme baya dolu bir tabak geliyor
Ee dışarda uygun birşey bulsaydin , yani bir çatal ne seni mutlu eder nede doyurur ancak boş kalori baby
Bu yeni geldiğim yerde o konuda biraz kıtlık var, aspava yapmışlar mesela helal değilEt konusunda haklısın ama hiç Türk mekanları yok mu canım oralara gitseniz burda bile insan guvenemiyor hayvancılık bitme noktasında hep ithal et küçük yerlerde daha ziyade yerli et bulmak daha kolay
Yigurtlar meyveli mi sade quark filan stokla sen bence at cantana madem doğru düzgün yer yok
Kız dışarda yumurtayı nasıl yapam, elemana çekil gız yumurta getir kıracam mı diyeyim hihihi:)Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kuzum çok erken bebeğin küçük çok kasma
P pilavı dışında güzel canım
Afiyet olsun canım
Yumurta yapsa idin canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Bende devreler yanıyor vala cok unutkanim niye böyle bilmiyorumAy cok şükür es filan yok bebem var bi tanekac gündür beraber yatmadık sunnet oldu diye bugun tutturdu iyilestim yatcaz iyi dedim gel. Valla geldi girdi dibime
dönüş ne zaman pinarcik
Gezmeye doymusundur heralde
bu bakla taze fasulye gibi yesil olanindan degilmi
Sana bi dereotu yediremedim :))
bu hafta oglenci gidecem cnm uykumu aliyom o zaman
Ama tam bi duzen oturtamadim daha
Gecen hafta gercekten cok yoruldum
İş ayakkabisi hic rahat degildi (normal ayakkabi yasak) ayaklarim okadar agridi acidiki bide 8 saat ayakta durunca
Yenisini siparis verdim bugun geldi şükür
Belki o da etki eder
valla bu hafta eve hic bakamadim
Ölü gibiydim zaten
Sanada kolay gelsin cnm
hayyy masallah iyi uyumusun cnm
Tontis yemicegini biliyor daha ne tatli getirip duruyoki
tuuu sana bi 1.olamadin
Coook tebrikler tatlisim
sana
Istanbulda bir guzel, istanbul kadar guzel
Sarkisini gonderiyorum fistigim
Tabiki depresyon sana yakismiyor
sana dur diyen yokki zaten bebekim
11 e kadar uyumusin ya kizzz
Bizim oglanda 4 dis birden cikariyor
bende kahveyle burayi okuyorum
sende bu duruma cok uzuluyon degilmi
sana kacamak yapmazsin guvenimiz cok dedik şımarma istersen
hihihihihHuhu su ortalarda olmayan hanımlar yarın tartıda görüşürüz
Olur oyle kuzu ben isimlerde sıkıntı yaşıyorum bazende caktirmamaya çalışıyorumBende devreler yanıyor vala cok unutkanim niye böyle bilmiyorum
İyi olmasına sevindim canım masAllah toparladi mi tamamen çocuklarla yatmak ölüm benim kız da aynı ortaya gelir yatar bazen ikimizi de itekleye itekleye biz uçlara kıvrılıriz o rahatça yatar
Iyi geceler tatlimiyi geceler hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?