- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.861
Bebeğim olsaydı neden onları alayım zaten burda dışarda protein alamıyorum dini sebeplerden kafama göre, öyle bizim kahvaltılar gibi kahvaltı da yok, yoğurtların içinden şeker fışkırıyor, kuruyemiş aldım en mantıklı oyduo zaman bayram hedeflerini tekrar güncelleyelim aklımız da kalsin :)
kesinlikle ses ve ışık en büyük etken
bana da oluyor alintilarken aklımda ekleyince unutuyorum
kendisi demişti
üzerine başmadığım halde şuan o ağrıyı hissediyorum evde seke seke yürüyorum eşim ille gidelim doktora diyor ama sanırım pek bir çözümü yok ama gecmezse gideceğim
kız çocukları çok fena valla :) gerçi yeni nesil pek pek pek bir fena
canım kanda birşey yoksa viraldir çok yüksek ihtimalle tam herşeyi yalama dönemi gezide olmuştur şimdi çıkmıştır ortaya panik yapma çocuk ateşler içinde insan dayanamıyor ama böyle böyle gucleniyorlar 4 güne toparlayacak inşallah daha da erken olur
tabi uyuyunca kendine ekstra birşey yapamadin ama makbule yerine bunları Yemen de ayrıca güzel
afiyet olsun canım
totoyu kası canım şanslısin
gözlerim akşamda protein aradi
afiyet olsun canım güzel
süpersin
menü güzel canım shintzel dün de Yasemince vardı ona da sordum sana da sorayim kızartma değil dimi canım
dışarda başka seçeneğin yokmuydu canım doğru düzgün kahvaltı yapsaydın sende biliyorsun hiç olmamış sabah hemde aç kalmışsın akşam iyi
bir tabak kavurma çok değil mi canım yaklaşık kaç YK tabak deyince benim gözüme baya dolu bir tabak geliyor
Ee dışarda uygun birşey bulsaydin , yani bir çatal ne seni mutlu eder nede doyurur ancak boş kalori baby
Güzel bi gün olmuş canım ama ayağın da geçer insAllah hemen dinlen Rabbim şifa versinİyi akşamlar kızlar
Malum pikniğe gittik biz yerleştik gökgürültüsü başladı bulutlar kapattı heryeri hemen toparlanıp ayastaki çiftliğe gittik ilk başta gitmeye usenirsen hava şartları mecbur bırakır nasıl yağdı ama ateş yaktık etrafında sohbetler kahveler yağmurlu ama güzel bir gündü kuzeyde anneannesi ile güneş açınca çıktı kapatınca evde durdu 3 gündür grip açık havada yordu gelip giderken uyudu gece inşallah kalkmaz
Bende de grip baş gösterdi ama ayağım gribin önünde acayip batıyor dururken bile bu Bolular nazar etti diyorum :)
Afiyet olsun kubracim ekmekle corbayi bahar söylemiş11.30
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
1 Kk peynir
16.30
1 tabak yoğurt çorbası
1 tam buğday ekmeği
18.30
1 orta Türk kahvesi
20.00
1 muz
Spor yapamadım çünkü kahvaltıya pikniğe gittik orda kızımla oynadık. Eve gelince de kıyafet dolaplarını temizledim. Hiç vaktim kalmadı
Aynen bahar yazdigina baktim baktim ne dicektim dedim yok gelmedi aklimao zaman bayram hedeflerini tekrar güncelleyelim aklımız da kalsin :)
kesinlikle ses ve ışık en büyük etken
bana da oluyor alintilarken aklımda ekleyince unutuyorum
kendisi demişti
üzerine başmadığım halde şuan o ağrıyı hissediyorum evde seke seke yürüyorum eşim ille gidelim doktora diyor ama sanırım pek bir çözümü yok ama gecmezse gideceğim
kız çocukları çok fena valla :) gerçi yeni nesil pek pek pek bir fena
canım kanda birşey yoksa viraldir çok yüksek ihtimalle tam herşeyi yalama dönemi gezide olmuştur şimdi çıkmıştır ortaya panik yapma çocuk ateşler içinde insan dayanamıyor ama böyle böyle gucleniyorlar 4 güne toparlayacak inşallah daha da erken olur
tabi uyuyunca kendine ekstra birşey yapamadin ama makbule yerine bunları Yemen de ayrıca güzel
afiyet olsun canım
totoyu kası canım şanslısin
gözlerim akşamda protein aradi
afiyet olsun canım güzel
süpersin
menü güzel canım shintzel dün de Yasemince vardı ona da sordum sana da sorayim kızartma değil dimi canım
dışarda başka seçeneğin yokmuydu canım doğru düzgün kahvaltı yapsaydın sende biliyorsun hiç olmamış sabah hemde aç kalmışsın akşam iyi
bir tabak kavurma çok değil mi canım yaklaşık kaç YK tabak deyince benim gözüme baya dolu bir tabak geliyor
Ee dışarda uygun birşey bulsaydin , yani bir çatal ne seni mutlu eder nede doyurur ancak boş kalori baby
Afiyet olsun canim güzel olmuş aynen hareket olsun yeter kiMenü
Sabah(10:00)
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta sarısı kuzeyden kalan
17:00 piknikte
6 ızgara köfte küçük boy
3 kanat derisiz
Salata
3 çilek
4 erik
Su: 1 lt ancak olmuştur çay ve kahveden fırsat olmadı spor: ayak sıkıntılı olunca yavaş yavaş 6500 adım ancak atmışım spor sayilmaz ama yerinde durmaktann iyidir
Et konusunda haklısın ama hiç Türk mekanları yok mu canım oralara gitseniz burda bile insan guvenemiyor hayvancılık bitme noktasında hep ithal et küçük yerlerde daha ziyade yerli et bulmak daha kolayBebeğim olsaydı neden onları alayım zaten burda dışarda protein anlamıyorum dini sebeplerden kafama göre, öyle bizim kahvaltılar gibi kahvaltı da yok, yoğurtların içinden şeker fışkırıyor, kuruyemiş aldım en mantıklı oyduçizkek gereksizdi ama açlık ühüüü
sağol canım inşallahGüzel bi gün olmuş canım ama ayağın da geçer insAllah hemen dinlen Rabbim şifa versin
Gecmis olsun baharcim guzel gecmis genede keyfini cikarmissiniz :)İyi akşamlar kızlar
Malum pikniğe gittik biz yerleştik gökgürültüsü başladı bulutlar kapattı heryeri hemen toparlanıp ayastaki çiftliğe gittik ilk başta gitmeye usenirsen hava şartları mecbur bırakır nasıl yağdı ama ateş yaktık etrafında sohbetler kahveler yağmurlu ama güzel bir gündü kuzeyde anneannesi ile güneş açınca çıktı kapatınca evde durdu 3 gündür grip açık havada yordu gelip giderken uyudu gece inşallah kalkmaz
Bende de grip baş gösterdi ama ayağım gribin önünde acayip batıyor dururken bile bu Bolular nazar etti diyorum :)
Afiyet olsun baharcimMenü
1 dilim ekmek
1 kk peynir
6 ızgara köfte küçük boy
3 kanat derisiz
Salata
3 çilek
4 erik
Su: 1 lt ancak olmuştur çay ve kahveden fırsat olmadı spor: ayak sıkıntılı olunca yavaş yavaş 6500 adım ancak atmışım spor sayilmaz ama yerinde durmaktann iyidir
Kalabalığın içine gidiyorum kız Rizeye ama şuan sakindir en kotu bayramda herkesi görürüm ama köyde bayram ilk gün diğer günler yokGecmis olsun baharcim guzel gecmis genede keyfini cikarmissiniz :)
Ablana söyle seni kalabaliga sokmasin daha
Afiyet olsun baharcim
iyi geceler canımKizlar ben yatiyorum iyi geceler hepinize
iyi geceler cnmKizlar ben yatiyorum iyi geceler hepinize
***RAMAZAN BAYRAMI HEDEFLERİ***
Nanekekik------70.8-----67----(-3.8kg)
Afiyet olsun canım08:30=== 4 yk soğanlı kaşarlı yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 yk labne peynir
2 yk murç salatası
1 çatal tereyağı+ bal
17:00=== 1 fincan ceviz
1 fincan yerfıstığı
3 adet hurma
1 adet elma
2 lt su
Kızlar bugün Maklube yapmıştım. Pirinçli ve kızartmalı diye yemedim.
Afiyet olsun canım13.30
1 domates
1 salatalık
5 tane zeytin
5 tane çilek
14.45
1 avuç kaju ve fındık
18.00
Bir tane biber dolması (pirinc cok az var icinde çoğu bulgur)
Yarim tabak salata
Su 2 ye tamamlarim
Kuzum çok erken bebeğin küçük çok kasmaKızlar selam
Bugün eşimle dışarı çıktık arkadaşlarla parka gidelim dedik bildiğiniz fırtına çıktı hemen en yakın avmye kaçtık sonra da hep beraber bize geldik
Dışarı çıktığımız ve geri dönüşümüz geç olacağını düşündüğüm için günümü erken kapattım
09.00 3 hurma
10.00 2 yumurta
3 zeytin
5 badem
12.30 1 havuç
14.30 1 kase şehriye çorbası
4 yk söğüş salata
Su: 3,5 lt
Spor yapamadım hava serinleyince duramadık dışarıda misafirlerim de yeni gitti eğer enerjim olursa bıdıklar uyuduktan sonra Leslie yapacağınim
P pilavı dışında güzel canımIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
4 zeytin
Salatalık
Domates
Marul
Sahanda 1 yumurta
1 bucuk dilim tbe
3 çilek
Akşam 18:30
1 adet köfte+avuc içi kadar tavuk but ızgara
2 kaşık p.pilavı
Soğan söğüş
Domates
Salatalık
Şekersiz ev yapımı limontaa 1 su bardağı
Su 2.5 litreye tamamlarım
Spor
Yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun canımiyi geceler kızlar
menümNorth River
sabah 08.00
sucuklu yumurta
2 kk peynir
6 zeytin
domates salatalık
öğle 13.00
4 adet izmir köfte
5 yk yayla çorbası
domates-salatalık
peynir-zeytin (ancak doydum)
akşam18.30
2 büyük dilim şinitzel
salata
20.30 gibi 2 adet dukan krakeri bitki çayı
su 2 lt
spor yapamadım ancak nöbetçi olduğumdan aşırı koşturmalı geçiyor ayaklarım kopuyor artık ağrıdanFit mutlu anne
Yumurta yapsa idin canımSelam güzeller,
11.50
Yarım dilim ekmekle çedarlı domatesli tost(iki lokmacık bir şeydi galiba)
1 avuç kuruyemiş
doymadığım için eşimin cheesecakeinden bir çatal aldım. pek faydası olması tabi gene aç kaldım.
bir fincan yeşil çay
18.30
bir tavuk but
3 yk yoğurt
1.5 yk bulgur pilavı
2 mini acı biber
salata
sabah dışarda olduğum için dengesiz oldu biliyorum ama elimde değildi maalesef kızlar.
su:2 litreye tamamlayacağım
spor:Fit mutlu anne 20 dk eliptik 20 dk zumbadan 170 puan yazar mısın canım..
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 09.30
1 yumurtadan omlet
1 dlm peynir
Yeşillik
1 dlm tbe
11.00
1 elma
13.00
1 tabak kavurma
1 dlm tbe
Salata
19.00
1 tabak kıymalı fırında sebze
Yoğurt
Su:2 lt
Afiyet olsun canım11.30
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
1 Kk peynir
16.30
1 tabak yoğurt çorbası
1 tam buğday ekmeği
18.30
1 orta Türk kahvesi
20.00
1 muz
Spor yapamadım çünkü kahvaltıya pikniğe gittik orda kızımla oynadık. Eve gelince de kıyafet dolaplarını temizledim. Hiç vaktim kalmadı
Afiyet olsun canımMenü
1 dilim ekmek
1 kk peynir
6 ızgara köfte küçük boy
3 kanat derisiz
Salata
3 çilek
4 erik
Saol cnmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kuzum çok erken bebeğin küçük çok kasma
P pilavı dışında güzel canım
Afiyet olsun canım
Yumurta yapsa idin canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Gülerim tabi iki gün önce illede bırakın gideceğim diyordun şimdi hedef göz yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?