- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #288.901
Kiz senin bu kosturmalarin ne zaman bitiyor surekli biyerlerdesinKizlar dun aksam dugunden geldk ama bacaklarim davul gbi sismisti katlayamiyordum artik zaten sabahinada 1kg arti gordm ama tabiki odemdir cnku abarti bisi yemedim insallah atabilirim. Bugunde misafir vardi ve Mangal yaptik gene kostur et hic oturamadim nerdeyse yarin zaten son gun birsuru isim var of of :)
Gecmis olsun canim yaa cok büyük bisi varmı allah evlatlarimizi korusun kuzumKızlar girmeye fırsatım yok şuan'
oğlum düştü yüzü ufak bi hasar aldı hastaneye götürdük biraz önce eve geldik
Sabah gelirim artik menümü de sabah paylaşırım
İyi geceler
Kiz senin bu kosturmalarin ne zaman bitiyor surekli biyerlerdesin
Kizlar bu arada bugün kardeşimin kotlardan 2 3 tane denedim 26 27 giyiyor kendisi 36 bedenbiraz zorladım ama kapandılar en azindan bu gidisle onun dolaba ortak olucam
Artik dikkat edersin o zaman kuzum rahat rahatAyy sorma canim ya ama sali sabah donuyorum sessiz sakin hayatima
Ohh supermis kiz masallah 36bedene dustun sayilir demekki
Çok geçmiş olsun canımKızlar girmeye fırsatım yok şuan'
İyi geceler
ayyy kolla kendini yerde alma soluğuOlur oyle kuzu ben isimlerde sıkıntı yaşıyorum bazende caktirmamaya çalışıyorum
Yaa bide benim yatak tek kisilik ne cekiyorum sen düşün
hay masAllah kızKizlar dun aksam dugunden geldk ama bacaklarim davul gbi sismisti katlayamiyordum artik zaten sabahinada 1kg arti gordm ama tabiki odemdir cnku abarti bisi yemedim insallah atabilirim. Bugunde misafir vardi ve Mangal yaptik gene kostur et hic oturamadim nerdeyse yarin zaten son gun birsuru isim var of of :)
çok güzel haberKizlar bu arada bugün kardeşimin kotlardan 2 3 tane denedim 26 27 giyiyor kendisi 36 bedenbiraz zorladım ama kapandılar en azindan bu gidisle onun dolaba ortak olucam
geçmiş olsun can umarım önemli birsey değildir iyi gecelerKızlar girmeye fırsatım yok şuan'
İyi geceler
Cok grcmis olsun cnm insallah kotu bisi yokturKızlar girmeye fırsatım yok şuan'
İyi geceler
Artik dikkat edersin o zaman kuzum rahat rahatt
Ay daha degil kuzum yaa biraz zorladim ama aslinda simdide giyilemeyecek gibi degiller
ayyy kolla kendini yerde alma soluğu
hay masAllah kızMefkurem ablayla seni hep yoğun görüyoruz bu ara sen gezerken ben yoruldum
çok güzel haber
geçmiş olsun can umarım önemli birsey değildir iyi geceler
sağlık olsun canım aynen Zuhal abla çalışma hayatı vurduSorma canim valla bende yoruldum gercekten neyseki bitiyorr
Zuhal ablada is yogunlugunda galiba :) son gunlerde pek gecmis de yapamadim
Saol cnm sana daAllah rahatlik versin kızlar
Teşekkürler canımÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım.Pilav olmasa daha iyiymiş
Kuzum ben de merak ettim. Arh+ benim de
İyi geceler canım
İyi geceler canım
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sabahları yumurta ve kuruyemiş yediğimden heralde diğer öğünlerde fazla bişe canım istemiyor tatlımSenin menünü görünce benimki gözüme çok geldi
Canım şekersiz limonatayı nasıl yapıyorsun tarifi nedir acaba? Ben de yapayım :)
Benimki Arh pozitif canım benim için paylaşabilir misin acaba
Tatlım dışarı çıkacağız diye öyle yaptım çünkü dönüşümüz geç olur diye tahmin ettimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kuzum çok erken bebeğin küçük çok kasma
P pilavı dışında güzel canım
Afiyet olsun canım
Yumurta yapsa idin canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Hadi canımmmm şahane bi haber buKizlar bu arada bugün kardeşimin kotlardan 2 3 tane denedim 26 27 giyiyor kendisi 36 bedenbiraz zorladım ama kapandılar en azindan bu gidisle onun dolaba ortak olucam
Çok geçmiş olsun tatlımKızlar girmeye fırsatım yok şuan'
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?