Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım
Tatlım bir an önce doktora git topuk dikenin varsa bir an önce çözümünü bulun ve bu zamana kadar da ayakta çok durmamaya çalış Allah korusun topuk dikeniyse iyice kötüleşir, görümcemden biliyorum kadıncağız adım atamaz hale geliyor

Güzel canım afiyet olsun

Cheesecake olmasaymış keşke canım afiyet olsun

sağ ol gülüm başladım bile kullanmaya :)
teşekkürler teyzesi
işte bunu çok doğru söyledin insan kendin iyi hissederse mutlu huzurlu olursa cidden güzelleşiyor bakışlarında ki parıltı bile belirginleşiyor:))

Valla lazimdi bana abla bu hafta pertim cıktı ramazan öncesi patliyoruz resmen

Bende kahvaltimi yaptim

Daha lavaslara elimi sürmem abla
sizin bir de bayram öncesi patlamanız olacak allah kolaylık versin kolay iyi insanlarla karşılaştırsın gülüm

yaradanına kurban olurummmm o dilini yerimmm yaaa , kız çocuğu işteeeee
helal sana mefkuşum zaten güzel hatunsun evde bile olsa bir göz kalemi,saçını tarayıp bağlamak yada şekil bile vermek kendimize değer verdiğimizin kanıtıdır :) oğlun da hemen psikoloğa diyor sıpaaa onun yerine sarılsalar azıcık biz zaten iyi hissediyoruz kii:)

Oyyyyyy maşallahh Allah birlikten yaşlanmayı nasip etsin balımm
allah razı olsun gülüm hepimize inşallah evin de huzuru eşiyle beraber yaşlanmayı nasip etsin , ama ben yaşlanmıycam genç kalıcam eşim kocayabilir
sesin kızılmış ya gülüm tereyağı pekmez mi kaynatsan yesen boğaz ağrısı ses kısıklığına çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…