- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.901
ekleştik Büşra A. Diyim
bol motivasyona ihtiyacım var kızlar 27 yaşındayım bir kızım var 3 yaşında aslında geçen sene işten çıkına kadar 62 kiloydum iştne çıkınca ye babam ye bu hale geldim
20 kasım çat pat başladım beslenmemi düzenlemeye 67.8 civarıyım ama sekteye uğruyor motiveye ve hırlanmaya ihtiyaç duyuyorum bir takımda olursam daha iyi olur diye düşündüm
eddanın bize gönderdiğin gönderdim biraz çalıntı ama olsun
olsun canım harika idare ettin durumu
bizim takımın bu azmine hayranımmm
yaşasınnn 9. takım yaşasın 9. takım azimli üyeleriii
olsun canım harika idare ettin durumu
bizim takımın bu azmine hayranımmm
yaşasınnn 9. takım yaşasın 9. takım azimli üyeleriii
heheeyyt kim tutar bizi
Aynen hadi mezunda verelim yuppppppiiiiiiiiiiiyyyyMaşallah diyorum huuuh
ilk mezun sen olcaksin kesinama sonra bizi unutup gitme arada ugra
Mezun olunca devam edilmiyor mu? :44: Teşekkür ederim canım inş. Hepimiz verelim yaaa
e zayiflayip mezun olunca bidaha niye gelesin ki
Kilo korumak için girebiliriz en azından yarışma şeklinde değilde bildirim yaparak :44:
tabi olur zaten gelemezsin diye birsey yok, hani zayiflayinca artik bize ihtiyacin kalmaz sen cikmak istersin diye seyettim :26: bize gore hava hos hep gel
kızlar kızlar gelemmiii
yanagınızdan öpemmiii
Tamam cnm bende işe başlarsam zaten öğle molalarım da bir de 8-9 gibi girerim azalır biraz ama burda olmaya çalışcam kızlar...
gel gel ama öpme
tartının resmini çekmek güzel fikirmiş :))) ben istanbuldayım bir senedir çalışmıyorum kızımla evimle kendimleyim kısacası çok yoğun değilim kızımdan arta kalan zamanda burayada vakit ayırabilirim
hoşgeldinnn
takımızda günlük msj sayısı sartı yok ama olabildigince paylaşım yapmaya calısıyoruz
her cuma paylaşım yapıyoruz bu hafta hepimiz kilolarımızı tartının resmini çekerek yaptık :)
kaptanımız MURCH
asıl kuralları o anlatır sana
27 yaşındasın 3 yaşında kızın var Allah bağışlasın
hangi şehirdesin çalışıyomusun ? biraz bahsedermisin kendinden
Kurallarımız bu beyazbulut...
a ebet hatirladim :103:
hosgeldin canim, ben Fulya
iyi öpmemm
yaa ben gece kuşum oldum artık uykum gelmiyo alıştım geç uyuyup geç uyanmaya :))
teşekkürederim çok memnun oldum
kızlar ben akşamları değilde genelde gündüz burdayım akşam eşim geldikten sonra girmem porblem olur hiç sevmez pc başında oturan hatunu beyimiz
bu akşam çok yorulmuş uyuya kaldı koltukta pcde bana kaldı heheheh
tartının resmini çekmek güzel fikirmiş :))) ben istanbuldayım bir senedir çalışmıyorum kızımla evimle kendimleyim kısacası çok yoğun değilim kızımdan arta kalan zamanda burayada vakit ayırabilirim
kuralları okudum anladım vee kabul ediyorum hayırlısı olsun inşallah :))))
teşekkürederim çok memnun oldum
kızlar ben akşamları değilde genelde gündüz burdayım akşam eşim geldikten sonra girmem porblem olur hiç sevmez pc başında oturan hatunu beyimiz
bu akşam çok yorulmuş uyuya kaldı koltukta pcde bana kaldı heheheh
sende çalışmıyorsun sanırım bende geç uyuyup erken kalkmaya alışmışım uyuyamıyorum sabahları
gerçi uyumakistesemde kızım uyutmaz
Tekrardan hoşgeldin ufak bi bilgiyi unuttum onuda vereyim : Biz karar aldık mayısa kadar fazlalıkları atma planındayızBu hafta içinde facebookta kapalı bi grup oluşturup yüzümüzü saklayarak siyah tayt ve tişörtlü foto koyup mayıs ayında farkı görmek istiyoruz. Eğer tayt olmaz dersen eşofmanda kabul yarışmamıza katılırmısın? Ödüllüdür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?