Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ekleştik Büşra A. Diyim

a ebet hatirladim :103:

hosgeldin canim, ben Fulya

tabi olur zaten gelemezsin diye birsey yok, hani zayiflayinca artik bize ihtiyacin kalmaz sen cikmak istersin diye seyettim :26: bize gore hava hos hep gel

Tamam cnm bende işe başlarsam zaten öğle molalarım da bir de 8-9 gibi girerim azalır biraz ama burda olmaya çalışcam kızlar...

kızlar kızlar gelemmiii
yanagınızdan öpemmiii

gel gel ama öpme

tartının resmini çekmek güzel fikirmiş :))) ben istanbuldayım bir senedir çalışmıyorum kızımla evimle kendimleyim kısacası çok yoğun değilim kızımdan arta kalan zamanda burayada vakit ayırabilirim
Kurallarımız bu beyazbulut...

kuralları okudum anladım vee kabul ediyorum hayırlısı olsun inşallah :))))

a ebet hatirladim :103:

hosgeldin canim, ben Fulya

teşekkürederim çok memnun oldum
kızlar ben akşamları değilde genelde gündüz burdayım akşam eşim geldikten sonra girmem porblem olur hiç sevmez pc başında oturan hatunu beyimiz
bu akşam çok yorulmuş uyuya kaldı koltukta pcde bana kaldı heheheh

bizde gündüzleri daha çok burda oluyoruz
akşamlarıda fırsat buldukça :)
gün içinde sık sık görüşürüz ozamann

Tekrardan hoşgeldin ufak bi bilgiyi unuttum onuda vereyim : Biz karar aldık mayısa kadar fazlalıkları atma planındayız Bu hafta içinde facebookta kapalı bi grup oluşturup yüzümüzü saklayarak siyah tayt ve tişörtlü foto koyup mayıs ayında farkı görmek istiyoruz. Eğer tayt olmaz dersen eşofmanda kabul yarışmamıza katılırmısın? Ödüllüdür...

neden olmasın bende artık önüme bir tarih hedef koymak istiyordum mayıs süper bir tarih bencede taytda olabilir sorun değil benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…