- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.921
Tekrardan hoşgeldin ufak bi bilgiyi unuttum onuda vereyim : Biz karar aldık mayısa kadar fazlalıkları atma planındayızBu hafta içinde facebookta kapalı bi grup oluşturup yüzümüzü saklayarak siyah tayt ve tişörtlü foto koyup mayıs ayında farkı görmek istiyoruz. Eğer tayt olmaz dersen eşofmanda kabul yarışmamıza katılırmısın? Ödüllüdür...
5 yıldır çalışıyordum 10 gün önce ayrıldım işten :))
şimdi bu düzene alışmaya çalışıyorum
neden olmasın bende artık önüme bir tarih hedef koymak istiyordum mayıs süper bir tarih bencede taytda olabilir sorun değil benim için
tmm ozmn cnm mursha atarsın başlarsın sende yarışa
menüleri gün sonunda toplumu yazıyorsunuz
fotoyumu atıyoruz özelden anlamadım nasıl yapıcaz ???
uzun süre çalışınca insan afallıyor ilk zamanlar hatta kısa süreli bir izinmiş gibi hissetmiştim ben sanki tekrar işe dönücekmiş gibi :))
bende evlendiğimden beri çalıştım gerçi bekarkende çalışıyordum kızım doğduktan sonra 8 ay ara verdim sonra tekrar işe döndüm ozamanda diyete girmiştim çalışırken
koşukturmaca hemen gidivermişti kilocuklar 61 e kadar inmiştim sonra olmadı geçen ocak ayında çıktım verdiğim bütün emekleride boşa çıkardım tabi evde kilo almak daha kolay
ama evin rahatlığıda hiçbişeyde yok valla birde iş stresliyse daha beter çocukta varsa tuz biber oluyor üztüne ohh dedim yani işten çıktığımdan beri :))
fotoyumu atıyoruz özelden anlamadım nasıl yapıcaz ???
Evet murshu ekleyip özelden atcaksın cnm...
aynen iş stresi çok bunalttı beni
o stres hiçbiyerde yok çok bunaldım şimdi çok daha mutluyum evimde
çalışmaya alıştım belki iş bakacam yine tabiki ama bu sefer gireceğim yerde herşeyden önemlisi huzuru...
kilo olayını bende kiloyu işe başladıktan sonra aldım 55 civarı işe başladım 62 kilo ile evlendim 1.5 yıl oldu 70 kiloya çıktım
yani toplam 5 yılda 15 kilo aldım((
zayıflamam lazımm benimde(
hemde çok istiyorumm
murcha boy çekilmiş resmimizi atacagız oda albümüne eklicez tarihiyle beraber ve ilerde kendimizin bi albümü olmuş olacak önceki hali sonraki hali diye :)
aynı kilodayız hemen hemen bende 72 kiloyla başladım hedefim 55 en uç noktayı hedef aldım kendime ama 59da beni havalara uçurur yanibu kiloya geldiğimde 55 olamadım diye üzülmem
boyum 1.60 sende 85 limisin :)))
bu hafta reglyim uzun sürüyor inşallah cumaya kadar biterde 66.9 da olsa şu 67 yi kırarım artık ya kaç haftadır aynıyım
tam beni anlattın
1.60 boy
85liyim :)))
ama kilom çizelgeme aldanma 67 kilo idim tekrar kilo aldım 68.5 kiloyum))
ahh ahh bi 59 olsam daha ne isterimm :2:
hehehehe kendime yakın birisini buldum rakibiz artıkbende bu hafta reglden sanırım 68.2 çıktım farketmez yani yinede aynıyız
tamam ozaman rakibizz :)))
ama bizim topikte benden şişko gelenler zayıfladı ben şişko kaldım onlar inceldi :):))
ayyy ben böyle hırssız biri değildimm
beni kıskandır ben senden daha zayıf olcam dede bari kıskanırım zayıflıyımm
bide nagiş var oda benim rakibim onunlada aynıyız
yarın onlara tanışırsınn
:)))
topikimizdeki arkadşalar hepimiz rakibiz aslında olayın aslı bu
allahtan doğum kilosu kalmadı 68 hamile kaldım 84le doğum yaptım kızım 9 aylıkken 68 dim birde doğumdan kalsaydı bu boyla bidon olmaya adaydım kilo insanı çok yaşlı gösteriyor gerçekten
kilolu resimlerimle zayıf resimlerim arasında dağlar kadar fark var 62 kiloya indiğimde herkes bana sen 85limisin gerçekten diyordu
inan bu sefer bendede hırs yok geçen sefer öyle hırs yapmıştımki 10 kilo nasıl gitti anlamadım
ama bu sfer olmuyor eşimle bile iddaya girdim kaybettim:18:dalga geçti benimle böğüüüüüüü
eşim 75 kilo ben 72dimallahtan biraz verdimde arayı açtım beni kızdırmakiçin diyetsiz 16 kilo verdim
bide diyet yapayımda 69 a düşeyim ideal kilom 69muş demezmiben 5 li rakamları görmeden diye filan yapmıcaksın diyorum niye kıskanıyon diyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?