- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.281
Çok güzel canım, erken kapatmanda çok iyi olmuş...günümü kapattım
06.00 3 hurma
09.00 2 yumurta
5 zeytin
3 dilim peynir
1 dilim ekmek
12.00 1 kuru kayısı 1 kase yoğurt
15.30 2 yk pilav
3 yk et sote
su: 3 lt
spor: 2 mil leslie 300 ipsiz hoplama @bi prenses annesi 120 puan
Okuldan geldim, fena yorgunum, dünden kalma bezelye ve bulgur pilavım var, açlık da hissetmiyorum ama yesem mı yemesem mı karar veremedimNe yapiyosunuz kizlar ne var ne yok
Ben eşimi gonderdim
Hazir bugun evdeyim oglana bi yemek yapayim :)))
canım oda çıktı mide bulantısından hala da canım birşey istemiyor ama zorla yiyorumAfiyet olsun, sadece çorba yetecek mi, acıkmayasın sonra...
oo süper haber kilolar hızlanacak deseneKizlar spor salonuna kayıt yaptırdım haftaya haftanın 5 gunu salondayim yuruyerek gidip gelcem toplamda 1 saat falanda yuruyus oluyor iyi oldudiyetisyende var orda ondanda yardim alarak devam etcem
canım halden ziyade canım istemedi birşeyKız 19 gün gecikmenin hakkını +1.5 ancak verirmerak etme gider 3-5 güne, sen dikkat etmeye devam et, çok tartılma bence
Çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Tehlikeli bir bölgeymiş ucuz atlatmış çok şükür. Kıyamam yaa kendi de nasıl korkmuştur
Canım saatleri göremediğimden tam yorum yapamıyorum. Özellikle hurmanın saatini merak ettim:)
Güzel olmuş bence ya
Aklıma ablamla yaptığımız zeytin yeme yarışları geldi canımafiyet olsun
Afiyet olsun canım. Tofuya alıştın mı? Benim beklentim çok yüksekti kendisinden ama pek yıldızımız barışmadı. Gene de besleyiciliği sebebiyle başımızın tacı..
Afiyet olsun nanecim, bir salata iyi olurmuş akşama ama halin yoktu muhtemelen
afiyet olsun su ısırgan çorbasını memlekette deneyeceğimMenüm
Sabah 10.00
2 kaşık menemen
1 dlm peynir
1 dlm tbe
Akşam 17.00
1 armut
1 kase ısırgan çorbası
Su:2 lt
canım hep karbon olmuş neredeyse lavaş köfte çorbaIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11
1 kk beyaz peynir
1 ince lavaş
Çay
Akşam 18.30
1 kase buğdaylı yoğurt çorbası
Salata
2 tane mercimekli köfte
Su 2.5 lt
Spor yok
güzel olmuş ama bence senin bünye bu tarz beslenmeye alisti biraz şaşırtmalısjn11.00
2.5 yk yulaf ve 1 yumurtadan krep
5 zeytin, bir parça peynir
Bir domates, bir tutam maydonoz
1 çk biber salçası
Yarım avakado
1 mürdüm eriği
18.30
3 parça kuzu pirzola
1 servis kaşığı bulgur pilavı
1 tutam maydonoz, 1 salatalık turşusu
1.5 yk yoğurt
2 hurma
Su: 2 lt
üzerindekiler taze kaşar mi :)
İyi akşamlar hanımlar
Menümü yazayım
Sabah 9.00
Bir bucuk adet sahanda yumurta
2 kk peynir çeşitlerinden
6 zeytin
Domates salatalık
Öğle 12.00
8 adet karadut 1 ceviz
Akşam 18.00
Kıymalı taze fasulye 4yk
Semizotu salatası 5 yk
Su 2 lt
30 dk yürüyüş*2= 60 puan @bi prenses annesi
Bu arada yarın büyük kızımın okulda bir etkinliği var. Onun için tereyağlı çikolata kaplı kurabiye yaptık. Ben sadece parmağıma bulaşan çikolatayı yaladım
Yani resmen avucumu yaladım
Geçmiş olsun canım, zorlama kendini o zaman, bitki çayları ile geçiştir, çayların içine bal kat biraz.... kendine gelirsin inşaallahcanım oda çıktı mide bulantısından hala da canım birşey istemiyor ama zorla yiyorum
erken kapattığım için pilav yiyorum canım çok zorlamıyor şimdilik beniPilav yerine salata olsaymis iyimis bide cok erken ya ben yapamiyorum öyle saat 5 gibi kapatsan daha tok tutar en azindan
sağol canım erken kapatıyorum ya o yüzden pilav yiyorumAy çalışıyorum abla bende kıçımı simdi koydum derken bi seans daha geldi simdi
Afiyet olsun canim keske pilav yerine baska bisey olsaydı
inşallah canımÇok güzel canım, erken kapatmanda çok iyi olmuş...
Bu hafta güzel bir eksi seni bekliyor bence
Ay gelmenizimi bekliyolarmis yaaKızlar kaldığım yeri not aldım tekrar gelip geçmişi bitireceğim dün akşam eşimi aramışlar o akıllıda boşluğuna gelmiş misafir kabul etmiş neyse ki bugün toparladım yoksa iptal ederdim , market park terzi gezdik yemeklerin yarışı pisti son sıcaklar kaldı misafir gidince geleceğim
Tamam kuzu fazla ölçüyü kacirma amansağol canım erken kapatıyorum ya o yüzden pilav yiyorum
kolay gelsin canımKızlar kaldığım yeri not aldım tekrar gelip geçmişi bitireceğim dün akşam eşimi aramışlar o akıllıda boşluğuna gelmiş misafir kabul etmiş neyse ki bugün toparladım yoksa iptal ederdim , market park terzi gezdik yemeklerin yarışı pisti son sıcaklar kaldı misafir gidince geleceğim
merak etme balım 2 kaşığı geçmiyorAy gelmenizimi bekliyolarmis yaa
Tamam kuzu fazla ölçüyü kacirma aman
afiyet olsun canımMenum
9.00
3 minik domates
1 salatalık
8 zeytin
Kk peynir
12.30
1 muz 4 cilek 1 kivi (isyerindekilerde el atti hepsini ben yemedim)
15.00
Yarim tabak salata 2 kk kadar tofuyu 1y.k. yagda pisirip salataya kattim
5 zeytin
17.00
1 kivi
3 çilek
Su 2 ye tamamlarim
Tamamdir kuzummerak etme balım 2 kaşığı geçmiyor
Soya sütünden yapılıyor canım peynir gibi düşünebilirsin her türlü yemege konabiliyor. Ama vaktim olmadığı icin kavurarak yiyorum ben canimafiyet olsun canım
daha önce sordum mu bilmiyorum da tofu neydi
Anladım canım o zaman menün gayet güzelSoya sütünden yapılıyor canım peynir gibi düşünebilirsin her türlü yemege konabiliyor. Ama vaktim olmadığı icin kavurarak yiyorum ben canim
Böyle diyeceğini biliyordum mefkûremcim :)hafta ici niye cagiriyonki anlamiyom tatlim, yazik degilmi canina
5 aylık olcak canim haftayaKeyf sende, gez bakalım...
Çocuk kaç yaşına geldi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?