Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen abla planladım 3 günü yarın piknik var var ama ben hazırlıklı gideceğim akşamında mangal olacak zaten

Afiyet olsun canım

Kuzum şimdi 60-70 kilo birisi için evet ama ben 100 kiloyum diyetisyenlerin çoğu kabul etmiyor kalıcı kilo vermek için kilo oranına göre yenilmeli zaten ben istesem de istemesem de küçülecek porsiyonlar 80 li kilolarda kilo vermek için şimdiden bu kadar kasılmaz diye düşünüyorum
Diğer konu da ben eğer ikinci gebeliğimde gebelik zehirlenmesi geçirmese idim kızımdan sonraki verdiğim kiloyu korumuştum aynı mantık ile kızımın Doğumu sonrası 18 kg verdim geri almadım yine öyle olacağını düşünüyorum canım tabi duada ediyorum

Evet eski kaşar bitmişti canım ama 1 kibrit kutusu kadar

Anladım canım o zaman menün gayet güzel
Sagol rakibem
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Sagol tatlim
Ben öyle düşünmüyorum canim herkes kendi diyetisyeni olabilmeli bence. Pekte onların dedigine takılmıyorum. Bende 85 kiloydum ama kalıcı kilo verdim ama porsiyondanda kıstım yani. Bu tabiki benim düşüncem

afiyet olsun canım güzel olmuş
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim

Ben öyle düşünmüyorum canim herkes kendi diyetisyeni olabilmeli bence. Pekte onların dedigine takılmıyorum. Bende 85 kiloydum ama kalıcı kilo verdim ama porsiyondanda kıstım yani. Bu tabiki benim düşüncem
85 ten düştüm diyince vücudunda sarkma oldu mu merak ettim canım.

Valla ben de bıgün bunu düşündüm, zaten ince ince tabak hazırlamaktan da bi baydım bu ara yeni yöntemler denemeliyim ..

Pıtırım senin menülerinde ara ara yeşil mercimek ve her gün kuruyemiş görmek istiyorum ben

Ne yapiyosunuz kizlar ne var ne yok

Ben eşimi gonderdim
Hazir bugun evdeyim oglana bi yemek yapayim :)))

Oyy mefkuş abla sen mi geldin
sabah 6da uyuyabildim sonra da 11 gibi kalktım. ekim2009 un süper temizlik rutinleri bilinçaltımı coşturdu herhalde, tüm gün temizlik yaptım. Halen de devam ediyor. Meğer evimi şey götürmüş

Bi de benim bilinçaltım coşsa
Valla dışarısı evden temiz olabilir

Uyu uyu
Keşke ben de uyuyabilsem ama birazdan iki bıdık da uyanır
uykusuzluğu olan birine uyuyamıyorum demek çok sinir bozucu olabiliyor ama uyuyamadım valla:)
Günaydın herkese bugün daha iyiyim gece boyunca kustum ilaç aldım mecbur iyiyim :)
Geçmiş olsun beybik, sıcak içecekler tüket, iyi gelir
Neticede sağlık problemi, sorun çıkarmazlar değil mi mefkuş ablam? geçmiş olsun, dikkat et kendine

Senin tarzın güzel bir menü olmuş canım
Yeşil mercimek neden canım
Canım elma vegan beslendiği için bitkisel protein bakımından zengin olan yeşil mercimeği arada tüketmesi iyi olur ondan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…