- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.956
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.341
Hoşgledin canımSelam dostlar,
Tatil bitti, kilolarımı aldım geldim. Biliyorum böyle olmamalıydı ama maalesef oldu. Dışarda yemeler, abur cuburlar, çayın yanına kuruyemiş derken onca dolaşıp yürümeler de kar etmemiş. Anldım ki vücudum kilo almaya çok çok meyilli ona göre davranamadım gerçi. Önüme bakıp yeniden başlamalıyım. Yolculuk şişliği filan diye bekledim ama ancak 98’e indim. Ramazan’da genelde kilo veremiyorum o yüzden haftalık bir kilo hedefim olsa nasıl sizce? Yarından itibaren menü de yazamayı düşünüyorum. Hadi bismillah...
Çok acıktım canım pilavı daha pişirirken yemeye başladım sayılırvalla abla bugun gülsima sürekli kucagimdaydi hiç bisey yapamadım
cok erken degil mi canim emziriyorsun
Hosgeldin canim
Sagol tatlimAfiyet olsun canım pilav yerine salata yada yoğurt tercih edebilirdin
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun rakibem guzle olmuş
Afiyet olsun canım
Gecmis olsun kuzum niye ağrıyor ki basın
Puding dışında güzel canım
Hoş geldin canım burada olursan tabiki verirsin
Allah kolaylık versin canımAy yeni girdim eve kizlar iki gündür bu saatte geliyorum bittim resmen ya
saol cnm bilmem cnm biraz hafiflediAfiyet olsun canım pilav yerine salata yada yoğurt tercih edebilirdin
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
saol cnmGeçmiş olsun tatlım
Allah kolaylık versin cnmAy yeni girdim eve kizlar iki gündür bu saatte geliyorum bittim resmen ya
Kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi
Kızçelerim uyanana kadar dinleneyim
Bi de bi an önce yatayım ki sabah olsun eşim bi sürü kuruyemiş getirmiş yiyemedim geç olduğu için aklım onlarda kaldı sabah uyanır uyanmaz yemem lazım
İyi geceler hepinize
Yok canim kollardada olmadi
Oyyy yerim seni kız nasilda dusunuyormus beni. Yedigim peynirlerde sebze proteini tavkiyeli kuzum. Ama yemeye çalışırım
Tahmin ettigim cevapti bu
Afiyet olsun tatlim
Nolduki acaba cokmu yorgun düştün
Sen bilirsin canim dedigim gibi benim fikrim bu yönde istersen yaparsin istersen yapmazsin sen bilirsin
Sagol kuzumAllah kolaylık versin canım
Iyi geceler tatlim benim yerimede yeKızlar ben yatıyorum çok uykum geldi
Bi de bi an önce yatayım ki sabah olsun eşim bi sürü kuruyemiş getirmiş yiyemedim geç olduğu için aklım onlarda kaldı sabah uyanır uyanmaz yemem lazım
İyi geceler hepinize
Sagol kuzummsaol cnm bilmem cnm biraz hafifledi
saol cnm
Allah kolaylık versin cnm
Afiyet olsun canimBugünkü menum
Kahvalti 11:30
Sütlü yulaf
3 ceviz
Ara
2 kuru kayısi
Yarım avuç şam fıstıgi
Çay
Akşam 18:00
5 köfte
Salata
1 bardak ayran
Ara 20:00
2 çilek
4 erik
2 litre su
1 litre dukan içeceği
Spor 45 dk leslie*135 puanFit mutlu anne
Kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi
İyi geceler hepinize
Yok kız sorun degil ama dikkat etmeye çalışıyorumya canım, geçen the magic pill diye bi belgesel izledikten sonra bu konuda iyice hassaslaştım da, ondan üstüne geliyorum hihihi
Afiyet olsun canımBugünkü menum
Kahvalti 11:30
Sütlü yulaf
3 ceviz
Ara
2 kuru kayısi
Yarım avuç şam fıstıgi
Çay
Akşam 18:00
5 köfte
Salata
1 bardak ayran
Ara 20:00
2 çilek
4 erik
2 litre su
1 litre dukan içeceği
Spor 45 dk leslie*135 puanFit mutlu anne
Ayrıca düşünüyorum tabi düşünmez miyim kelebeğimYok kız sorun degil ama dikkat etmeye çalışıyorum
Sağol canımHoş geldin hadi bakalım
Tanıştığıma memnun oldum Hilal. Ben Edibe, neredeyse yıldır takımda yüz kilo civarı bir aşağı iki yukarı yuvarlanıyorum. Sizinle bu problemimi aşma umudundayım.Kacamak hic olmamis aksam yemeğinin saatide gec canim afiyet olsun
Dinlen kuzum dinlenmeden gecmiyor dikkat et kendine
Hosgeldin canim tanismamistik hilal ben. Tatillerde öyle oluyor maalesef karsi koyamiyoruz
Sağol Merve, sen de izinde misin?valla abla bugun gülsima sürekli kucagimdaydi hiç bisey yapamadım
cok erken degil mi canim emziriyorsun
Hosgeldin canim
Evet canım inşallah güzel bir motivasyon yakalarım.Hosgeldin cnm hadi bakalım insAllah güzelce adapte olursun
saol cnm vala yogun degildi ama bu aralar cok stresli geçiyor
Saol kuzum aynen oyle yapmak lazım
Ben de öyle umut ediyorum.Afiyet olsun canım pilav yerine salata yada yoğurt tercih edebilirdin
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
TeşekkürlerHoşgledin canım
iyi geceler canımKizlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize
cnm akşami gec kapatmışsin bi de hem pilav hem ekmek var afiyet olsun su seninde az olmuş yatana kadar çoğalt inşAllahKızlar 3 hurma dışında akşama kadar hiç bir şey yemedim. Aç da hissetmedim kendimi. Canım istemedi.
19.40
2-3 avuç haşlanmış tavuk ( karışık)
2 yk pilav
Yarımdan az çeyrekten çok tbe
1.5 yk yoğurt, 2 yk salata
Su:1.5 lt
Spor: ev işi
Afiyet olsun canımSabah 10.00
Tereyağlı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
Yarım çb çiğ fındık
1 kuru incir
5 yeşil erik
Akşam 17.45
1 tabak yoğurtlu köz patlıcan
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?