Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

*Çocuğun kardeş isteyebilir bir sene sonra da istemez onun isteklerine takılma adı üstünde çocuk tek çocuk olanlar kardeşi yok diye yanlızlıktan olmuyor
*Doktora gittin mi ne dedi , sen bunun için ne yaptın foligi pahalı demiştin şimdi tedavi diyorsun foligin yanında tedavi ne demek biliyor musun devlet ilaçların hepsini karşılamiyor
*Önce kan testleri sonra eşinden spermiogram sonra yumurta takibi sonra rahim usg si sonra gerekirse aşılama, aşılama tutmaz ise tüp bebek
*Kilo en büyük engel rahminde vücudun gibi yağlı acı ama gerçek tutunamiyor olabilir
*Evet kilo verdin ama yeterli değil canım boyomuz aynı ve sen benim emzirme dönemimdeki halim gibisin şuan hatta bir tık fazla bana kilo vermelisin dediğinde doktorumun 63 kg idim bebek için sen hesapla işte

Sonra benim bu kiyaslamaya bakarsan bunalıma girmem gerekli 33 yaşındayim
Oğlum 4 yaşında 1 seneyi geçti olmuyor çokta takılmıyorum hatta dalga geçiyorum
Geçen kv tutturamadigin mi dedi bu ayda anne oğlun beceriksiz demek ki dedim güldük , hep diyorum sen ne yaparsan yap varsa eğer olur ol der olur
Benim patronum servet harcadı 4 tane döllenmiş yumurtadan bir tanesi bile tutmadı hemde çok umutluydu bu defa doktorlar bile
Onunla tadevi gören daha yaşlı bir çiftin 1 tane döllenmiş ama umutsuz yumurtası tuttu

Kvnin dediği bir söz var çok şükür anne diyenin var der hep ve çok şükür gerçektende

çok merakla bu zeytinlerin hikmetini bekliyorum ben zeytin yiyemiyorum mideme dokunuyor malesef
Canım yumurta tok tutar diyorlarmış ya.... değil....

5 yumurta yediğim menüm vardı, onda bile bu kadar tokluk hissetmedim..

2 gündür hiç acıkmıyorum desem doğrudur, mesela bugün akşam yemeğini yemiş olmak için yedim...

Bence açlık hissini fazla yaşayanlar diğer öğünlere de zeytin ekleyebilir...

Zeytinin Glisemik İndex Değeri 0 zaten... yağlı ama yağ depolatmaz, yağ eritir aksine..

Hayda valla sırf cinslik aracın bakımına yanlız gönder böyle durumda mirin kırın et

Bende ödem sorunu var canım aslında ailecek var sebebi de yok mesela zeytin yedim pıt sabaha şişer heryerim bugün ayakta çok kaldım ayaklarım balon gibi zeytini tuzsuz ye diyeceksin öyle de hiç güzel değil ki :)

Ben hem yeşil hem siyah zeytinimi kendim yapıyorum, mesela yeşil zeytinin acısını atmasını beklemeden yerim(şekeri düşürüyor diye)....

Tuz ödem yapar deniyor ama fazlası yapar, az tuz kullanmak da ödem yapar... hücreler sodyum ile çalışır, eksik olduğunda, kıtlık sezer ve yine su tutar aslında....

Tuzsuz diye diye ülkemizin insanın sağlığı ile oynamaya çalışıyorlar maalesef...

Aman daha iyisi kapıda beklemiyor boşver kör topal alıştığın kalsın yine de
Sesli güldüm ya....

Ne yapayım peki sen söyle? Kadınla samimiyim, hatta en çok ben samimiyim, gidemiyorum...

Çok özgür bir kadınım, bunu bilir arkadaşım...gitmesem gitmek istemediğimi düşünür

Sağol Baharcığım. 94’tüm gittiğimde.
Teşekkür ederim

Eskiden çok tuzlu yerdim yani neredeyse herşeye tuz atardım şimdi domates salatalık yumurtaya atmam kahvaltıda yemekleri de eşim hep tuzsuz bulur ama bence tam kıvamında hatta gittiğim çoğu yerde bana tuzlu bile geliyor

Sesli güldüm ya....

Ne yapayım peki sen söyle? Kadınla samimiyim, hatta en çok ben samimiyim, gidemiyorum...

Çok özgür bir kadınım, bunu bilir arkadaşım...gitmesem gitmek istemediğimi düşünür
Çok haklısın birde her işini kendin halledince cevrende biliyordur durumu , sabah ola hayrola belki fikri değişir saglari solları belli olmuyor ki bebekleri annene bırakma ihtimalin yokmu gidip gelsen

Çok haklısın birde her işini kendin halledince cevrende biliyordur durumu , sabah ola hayrola belki fikri değişir saglari solları belli olmuyor ki bebekleri annene bırakma ihtimalin yokmu gidip gelsen
Burda kimsem yok, annemler Adana'da...

Eşim gelmez de ben çocuklarla gidersem, bebeğim sürekli ağlıyor arkada, kızlarım zaptedemiyor...2.5 saatlik yol... nasıl tek gideyim bebekle...

anldm cnm bazen erkekler cok sacma fikirleri mantikli gibi görüyor ya tuhaf Allah kolaylik versin Rabbim sifa versin arkadaşının esine de
İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah 11.30
3 kaşık menemen
1 dlm peynir
1 dlm tbe

15.00
10 badem

Akşam 18.00
4-5 yemek kaşığı tavuk sote
Ayran

Su:3 lt
Spor: Ev işi
afiyet olsun canım güzel olmuş
yok cnm pek yogun degildi ama stresli bu ara
hayırlısı olsun diorum cnm ama takıyorum snrm
*Tek çocuk olanlar elbette yanlizliktan ölmüyor ama kardeş istemesini cokta abes karşılamıyorum cnm ben
*Doktora gittim tabiki bende pco görünümü olduğunu söyledi duzenli adet görüyorum zaten sadece kilo vererek asabilirsin devam et dedi eşime spermiogram testi yaptrdk sorun olmadığını söylediler devletin herseyi karşılamadığını biliorum kaldi ki ben bi tüp bebek ya da aşılamaya yonelcem demedim yumurtlama takibi vs hic yapılmadı onlari denemeyi kastettim
*Kilonun her konuda engel oldugunu adet düzenini dolayısıyla yumurtlamayi etkilediğini biliyorum elbette ama hamile kalamamanin tek nedeni oldugunu düşünmüyorum yoksa zayif olan bi cok kişide hersey yolundayken çocuk hasreti cekmezdi
*Daha yolum uzun verdiğimden cok daha fazlasini vermem gerekiyor malesef boyuma göre kilom daha cok cok fazla
İsyan değil elbette Rabbim ol demezse olmaz en hayırlı zmanda olacak olacaksa zaten ben ne kadar takmamaya çalışsam da tamamen bosveremiyorum elimde olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…