- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.381
Bilmiyordum canım sağ ol. Aslında yoğurt çıkaracaktım eşim ayran yapınca ayran içtim ben deAfiyet olsun canım.
Benden sana küçük bir sır.... yemeklerin yanında ayran yerine yoğurt yersen daha hızlı kilo verirsin.
Bi iç dökme mesajı kızlar çok doldum yaklaşık bi senedir ikinci evlat için çabalıyoruz ama olmuyor Allah in takdiri tabiki isyan değil ama kendimi cok yorgun hissediyorum 5 bucuk senelik evliyim kızım 4 bucuk yaşında ve kardeş aşığı sürekli ne zmn kardeşim olacak dio her seferidne tatlı tatli ikna ediyorum
Benimle beraber evlenen ya da sonra evlenen bi cok tanıdığın en az iki üç cocugu var ve ben bazen ciddi anlamda cok gec kaldığımı düşünüyorum herkesin zamanı farklı tabi yaşın genç diyeceksinz biliyorum herkes öyle diyor çünki ama ben kendime bunu anlatamıyorum 2 gun rahatsam bi gun kendimi sorguluyorum napicam(z) die kilo verme istegim oncelik sağlığım ve kendjm icin ama etkenlerden biri de hamile kalmamı kolaylaştırır belki die çabalıyorum ama yok duygu değişimi çok fazla bayram sonuna kadar hala olmazsa snrm tedaviye başlamayı düşünüyorum
Rabbim herseyin hayırlısını versin kızlar insAllah
*Çocuğun kardeş isteyebilir bir sene sonra da istemez onun isteklerine takılma adı üstünde çocuk tek çocuk olanlar kardeşi yok diye yanlızlıktan olmuyorVala bunların hepsini bende biliyorum cnm ama iste kendime dinletemiyorum 25 yaşındayım.. Maksat rekabet degil zaten ama süre ilerledikçe hic olmycak gibi hissediyorum kızıma hamile kaldgmda da cok zayif degildim aslında ama tabiki kilo bi cok konuda sknt olabiliyor
Canım yumurta tok tutar diyorlarmış ya.... değil....çok merakla bu zeytinlerin hikmetini bekliyorum ben zeytin yiyemiyorum mideme dokunuyor malesef
Hayda valla sırf cinslik aracın bakımına yanlız gönder böyle durumda mirin kırın etArkadaşımın eşi beyin kanaması geçirdi, kaç günlerdir yoğun bakımda Adana'da, bugün servise alınmış...
Arkadaşlar araç tutup toplu ziyarete gidecekler, onlarla gitmeme izin vermiyor, "o zaman yarın birlikte gidelim" diyorum, kabul etmiyor, "yarın ben tek gideyim" diyorum, bunuda kabul etmiyor....
Çocukları alıp gitmeliymişim hasta ziyaretine...
deli etti beni ya..
Umarım sabaha kadar fikri yumuşar...yoksa restine rest bundan sonra...Malesef eşler bazen çok anlayışsız olabiliyorlar canım . Umarım fikri değişir
Bende ödem sorunu var canım aslında ailecek var sebebi de yok mesela zeytin yedim pıt sabaha şişer heryerim bugün ayakta çok kaldım ayaklarım balon gibi zeytini tuzsuz ye diyeceksin öyle de hiç güzel değil ki :)Canım yumurta tok tutar diyorlarmış ya.... değil....
5 yumurta yediğim menüm vardı, onda bile bu kadar tokluk hissetmedim..
2 gündür hiç acıkmıyorum desem doğrudur, mesela bugün akşam yemeğini yemiş olmak için yedim...
Bence açlık hissini fazla yaşayanlar diğer öğünlere de zeytin ekleyebilir...
Zeytinin Glisemik İndex Değeri 0 zaten... yağlı ama yağ depolatmaz, yağ eritir aksine..
Ah ah...Hayda valla sırf cinslik aracın bakımına yanlız gönder böyle durumda mirin kırın et
Aman daha iyisi kapıda beklemiyor boşver kör topal alıştığın kalsın yine deAh ah...
Dellendiriyor beni...
Sırf bu huyu yüzünden boşayasım geliyor bu adamı.
Güzel menü canımİyi geceler kızlar
Menüm
Sabah 11.30
3 kaşık menemen
1 dlm peynir
1 dlm tbe
15.00
10 badem
Akşam 18.00
4-5 yemek kaşığı tavuk sote
Ayran
Su:3 lt
Spor: Ev işi
Ben hem yeşil hem siyah zeytinimi kendim yapıyorum, mesela yeşil zeytinin acısını atmasını beklemeden yerim(şekeri düşürüyor diye)....Bende ödem sorunu var canım aslında ailecek var sebebi de yok mesela zeytin yedim pıt sabaha şişer heryerim bugün ayakta çok kaldım ayaklarım balon gibi zeytini tuzsuz ye diyeceksin öyle de hiç güzel değil ki :)
Sesli güldüm ya....Aman daha iyisi kapıda beklemiyor boşver kör topal alıştığın kalsın yine de
Sağol Baharcığım. 94’tüm gittiğimde.yürüyüş kısmı iyi ama insan yorgun yorgun o durumda sinir oluyor
mantıklı seçim
muzun sütun saati geç olmuş ama başka birşeye saldırmaktan iyidir lakin neslin tükenmek üzere hala şekerli kahve icenlerdensin:)
güzel olmuş ama akşam hem çorba hem ekmek yerine salata yoğurt olsun canım
geçmiş olsun canım inşallah geçmez
sağol canım
malesef bugün hiç dinlenemedim
inşallah değişir yerin abla ya çok zor
abla ancak bir sürü çamaşır birikmişti şimdi çtesi yolculuk öncesi herşeyi halletmek lazım birde gideceğimi duyan eş dost görüşelim gitmeden diye peşime düştü
sağol canım
iyi yolculuklar pınarım
Silva ben duvar silmek için aldım çok iyi üç ayrı başlığı ve teleskopik borusu var herkes memnun bak bı istersen
evet canım düştan çıkıp balkona paspas atmıştım sanırım midemi orda üşüttüm grip oğlumdan geçti
sabahı akşam telafi etmişsin
Yasemin bolca salata yap köy dolaba nolur sonra az az çıkar sosla lütfen çok kuru oluyor böyle menü yada yoğurt ye
hiç fırsatım olmadı ama yarın bakım günü
aynen canım daha da gelmek görüşmek isteyen var dışarda görüşeceğim artık evde de birşey yok gideceğim diye almıyorum kendime göre kabak filan var
yine güzel bir menü
çok merakla bu zeytinlerin hikmetini bekliyorum ben zeytin yiyemiyorum mideme dokunuyor malesef
spor varsa olmuyor canım bende 86 ile basladim hiç yumuşama yok sezeryan göbeği de şehir efsanesiymis bende sezeryan poposu kaldı
sağol canım
güzel olmuş neden acaba yogunluydu günün
hepimiz kendimize göre bir yöntem bulduk desene
güzel ama puding dışında ev yapımı olunca masum olmuyor bende ev yapımı tavuk göğsü yaptım mesela şimdi yarım dilim senin 5 tatli kaşığı eder ama masum mu değil
hoşgeldin edosum kuzu kacla gittin ki 98 oldun sen bakayım
offf çok yorucu
rüyalarına girmesin
süper olmus
iyi geceler canım
su az menü dengesiz
güzel olmuş canım
simit çok gereksiz olmuş boş kalori onun yerine süt ve meyve olabilirdi yada 2 galeta bir ayran
hergun sporunu ilk sayfadaki puanlama ya göre hesaplayipFit mutlu anne ni etiketliyorsun canım
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım. Sütün çekmiştir diye pilava bişey demiyorum
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım 30 zeytin bana çok geliyor ya
Afiyet olsun canım güzel olmuş. Şimdi nasılsın ?
Afiyet olsun canım. Puding olmamış . Akşamı da biraz daha erken yemelisin
Hoş geldin canım
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canım pilav olmamalıymış
Afiyet olsun canım da simit hiç olmamış
Kuzum seni anlıyorum zaten herşeyin de farkındasın o yüzden ne desem boş. Ama kafanı dağıtmaya çalış başka şeylere yönel
Eskiden çok tuzlu yerdim yani neredeyse herşeye tuz atardım şimdi domates salatalık yumurtaya atmam kahvaltıda yemekleri de eşim hep tuzsuz bulur ama bence tam kıvamında hatta gittiğim çoğu yerde bana tuzlu bile geliyorBen hem yeşil hem siyah zeytinimi kendim yapıyorum, mesela yeşil zeytinin acısını atmasını beklemeden yerim(şekeri düşürüyor diye)....
Tuz ödem yapar deniyor ama fazlası yapar, az tuz kullanmak da ödem yapar... hücreler sodyum ile çalışır, eksik olduğunda, kıtlık sezer ve yine su tutar aslında....
Tuzsuz diye diye ülkemizin insanın sağlığı ile oynamaya çalışıyorlar maalesef...
Afiyet olsun canım.Menü
Sabah(10:00)
1 dilim tam buğday
1 yumurtadan omlet
Domates
1 kk peynir
1 tK fıstık ezmesi
Öğle(15:40)
Bir bardak kefir
Akşam(19:30)
Bir kase domates çorbası kremasiz
1 bardak ayran
Çok az salata
Su : 2 lt Spor : yok
Çok haklısın birde her işini kendin halledince cevrende biliyordur durumu , sabah ola hayrola belki fikri değişir saglari solları belli olmuyor ki bebekleri annene bırakma ihtimalin yokmu gidip gelsenSesli güldüm ya....
Ne yapayım peki sen söyle? Kadınla samimiyim, hatta en çok ben samimiyim, gidemiyorum...
Çok özgür bir kadınım, bunu bilir arkadaşım...gitmesem gitmek istemediğimi düşünür
İyi yine ben 80 li birşeyler hatırlıyordum acaba dedim coştu mu ama kötü değil yola devamSağol Baharcığım. 94’tüm gittiğimde.
Teşekkür ederim
Burda kimsem yok, annemler Adana'da...Çok haklısın birde her işini kendin halledince cevrende biliyordur durumu , sabah ola hayrola belki fikri değişir saglari solları belli olmuyor ki bebekleri annene bırakma ihtimalin yokmu gidip gelsen
anldm cnm bazen erkekler cok sacma fikirleri mantikli gibi görüyor ya tuhaf Allah kolaylik versin Rabbim sifa versin arkadaşının esine deArkadaşımın eşi beyin kanaması geçirdi, kaç günlerdir yoğun bakımda Adana'da, bugün servise alınmış...
Arkadaşlar araç tutup toplu ziyarete gidecekler, onlarla gitmeme izin vermiyor, "o zaman yarın birlikte gidelim" diyorum, kabul etmiyor, "yarın ben tek gideyim" diyorum, bunuda kabul etmiyor....
Çocukları alıp gitmeliymişim hasta ziyaretine...
deli etti beni ya..
afiyet olsun canım güzel olmuşİyi geceler kızlar
Menüm
Sabah 11.30
3 kaşık menemen
1 dlm peynir
1 dlm tbe
15.00
10 badem
Akşam 18.00
4-5 yemek kaşığı tavuk sote
Ayran
Su:3 lt
Spor: Ev işi
yok cnm pek yogun degildi ama stresli bu arayürüyüş kısmı iyi ama insan yorgun yorgun o durumda sinir oluyor
mantıklı seçim
muzun sütun saati geç olmuş ama başka birşeye saldırmaktan iyidir lakin neslin tükenmek üzere hala şekerli kahve icenlerdensin:)
güzel olmuş ama akşam hem çorba hem ekmek yerine salata yoğurt olsun canım
geçmiş olsun canım inşallah geçmez
sağol canım
malesef bugün hiç dinlenemedim
inşallah değişir yerin abla ya çok zor
abla ancak bir sürü çamaşır birikmişti şimdi çtesi yolculuk öncesi herşeyi halletmek lazım birde gideceğimi duyan eş dost görüşelim gitmeden diye peşime düştü
sağol canım
iyi yolculuklar pınarım
Silva ben duvar silmek için aldım çok iyi üç ayrı başlığı ve teleskopik borusu var herkes memnun bak bı istersen
evet canım düştan çıkıp balkona paspas atmıştım sanırım midemi orda üşüttüm grip oğlumdan geçti
sabahı akşam telafi etmişsin
Yasemin bolca salata yap köy dolaba nolur sonra az az çıkar sosla lütfen çok kuru oluyor böyle menü yada yoğurt ye
hiç fırsatım olmadı ama yarın bakım günü
aynen canım daha da gelmek görüşmek isteyen var dışarda görüşeceğim artık evde de birşey yok gideceğim diye almıyorum kendime göre kabak filan var
yine güzel bir menü
çok merakla bu zeytinlerin hikmetini bekliyorum ben zeytin yiyemiyorum mideme dokunuyor malesef
spor varsa olmuyor canım bende 86 ile basladim hiç yumuşama yok sezeryan göbeği de şehir efsanesiymis bende sezeryan poposu kaldı
sağol canım
güzel olmuş neden acaba yogunluydu günün
hepimiz kendimize göre bir yöntem bulduk desene
güzel ama puding dışında ev yapımı olunca masum olmuyor bende ev yapımı tavuk göğsü yaptım mesela şimdi yarım dilim senin 5 tatli kaşığı eder ama masum mu değil
hoşgeldin edosum kuzu kacla gittin ki 98 oldun sen bakayım
offf çok yorucu
rüyalarına girmesin
süper olmus
iyi geceler canım
su az menü dengesiz
güzel olmuş canım
simit çok gereksiz olmuş boş kalori onun yerine süt ve meyve olabilirdi yada 2 galeta bir ayran
hergun sporunu ilk sayfadaki puanlama ya göre hesaplayipFit mutlu anne ni etiketliyorsun canım
hayırlısı olsun diorum cnm ama takıyorum snrmAfiyet olsun canım. Sütün çekmiştir diye pilava bişey demiyorum
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım 30 zeytin bana çok geliyor ya
Afiyet olsun canım güzel olmuş. Şimdi nasılsın ?
Afiyet olsun canım. Puding olmamış . Akşamı da biraz daha erken yemelisin
Hoş geldin canım
Afiyet olsun canım pilav olmamalıymış
Afiyet olsun canım da simit hiç olmamış
Kuzum seni anlıyorum zaten herşeyin de farkındasın o yüzden ne desem boş. Ama kafanı dağıtmaya çalış başka şeylere yönel
*Tek çocuk olanlar elbette yanlizliktan ölmüyor ama kardeş istemesini cokta abes karşılamıyorum cnm ben*Çocuğun kardeş isteyebilir bir sene sonra da istemez onun isteklerine takılma adı üstünde çocuk tek çocuk olanlar kardeşi yok diye yanlızlıktan olmuyor
*Doktora gittin mi ne dedi , sen bunun için ne yaptın foligi pahalı demiştin şimdi tedavi diyorsun foligin yanında tedavi ne demek biliyor musun devlet ilaçların hepsini karşılamiyor
*Önce kan testleri sonra eşinden spermiogram sonra yumurta takibi sonra rahim usg si sonra gerekirse aşılama, aşılama tutmaz ise tüp bebek
*Kilo en büyük engel rahminde vücudun gibi yağlı acı ama gerçek tutunamiyor olabilir
*Evet kilo verdin ama yeterli değil canım boyomuz aynı ve sen benim emzirme dönemimdeki halim gibisin şuan hatta bir tık fazla bana kilo vermelisin dediğinde doktorumun 63 kg idim bebek için sen hesapla işte
Sonra benim bu kiyaslamaya bakarsan bunalıma girmem gerekli 33 yaşındayim
Oğlum 4 yaşında 1 seneyi geçti olmuyor çokta takılmıyorum hatta dalga geçiyorum
Geçen kv tutturamadigin mi dedi bu ayda anne oğlun beceriksiz demek ki dedim güldük , hep diyorum sen ne yaparsan yap varsa eğer olur ol der olur
Benim patronum servet harcadı 4 tane döllenmiş yumurtadan bir tanesi bile tutmadı hemde çok umutluydu bu defa doktorlar bile
Onunla tadevi gören daha yaşlı bir çiftin 1 tane döllenmiş ama umutsuz yumurtası tuttu
Kvnin dediği bir söz var çok şükür anne diyenin var der hep ve çok şükür gerçektende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?