Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum çok erken değil mi bebeğin küçük bence 5-6 dan önce günü kapatma
Afiyet oldun canımm
Güzel olmuş canım
Afiyet oldun canım başın nasıl oldu
Menü güzel canım ama meyve sabah olsa daha mı iyi olur
Güzel olmuş canım

Afiyet olsun canım sen iyi dayanıyorsun bana göre az maşallah bizim zamanımızda puan yoktu. Cuma günleri bu puanları da mı toplayıp yazıyoruz??
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Güzel menüymüş canım afiyet olsun
Sabah 10.00
Tereyağlı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
Yarım çb çiğ fındık
1 kuru incir
5 yeşil erik

Akşam 17.45
1 tabak yoğurtlu köz patlıcan

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Güzel menü afiyet olsun canım

Bi iç dökme mesajı kızlar çok doldum yaklaşık bi senedir ikinci evlat için çabalıyoruz ama olmuyor Allah in takdiri tabiki isyan değil ama kendimi cok yorgun hissediyorum 5 bucuk senelik evliyim kızım 4 bucuk yaşında ve kardeş aşığı sürekli ne zmn kardeşim olacak dio her seferidne tatlı tatli ikna ediyorum
Benimle beraber evlenen ya da sonra evlenen bi cok tanıdığın en az iki üç cocugu var ve ben bazen ciddi anlamda cok gec kaldığımı düşünüyorum herkesin zamanı farklı tabi yaşın genç diyeceksinz biliyorum herkes öyle diyor çünki ama ben kendime bunu anlatamıyorum 2 gun rahatsam bi gun kendimi sorguluyorum napicam(z) die kilo verme istegim oncelik sağlığım ve kendjm icin ama etkenlerden biri de hamile kalmamı kolaylaştırır belki die çabalıyorum ama yok duygu değişimi çok fazla bayram sonuna kadar hala olmazsa snrm tedaviye başlamayı düşünüyorum
Rabbim herseyin hayırlısını versin kızlar insAllah

Saol cnm tskler

Öncelikle herşey kader....

Neden geç kaldığını düşünüyorsun, yaşın kaç?

Kendini niye başkalarıyla mukayese ediyorsun?

Herkesin evlilik yaşı farklı olduğu gibi evlat sahibi olma yaşı da farklı olur...kimse ile rekabet içinde değilsin, öncelikle bunu bil.

Kilolu olmak da hamile kalamamak için önemli bir neden...

Önceliğin kilo vermek olsun, sağlıkta herşeyden önemli

Vala bunların hepsini bende biliyorum cnm ama iste kendime dinletemiyorum 25 yaşındayım.. Maksat rekabet degil zaten ama süre ilerledikçe hic olmycak gibi hissediyorum kızıma hamile kaldgmda da cok zayif degildim aslında ama tabiki kilo bi cok konuda sknt olabiliyor

Kızına Allah ne zaman verirse diye cevap ver " Allah'a dua et, iste" de, emin ol çocukların duası kabul oluyor.

Ben ve eşim iki kızımdan sonra artık çocuk işini kafamızda bitirmiştik, tabiri caizse "unumuzu eleyip eleğimizi asmıştık"

Ancak kızlarım hergün kardeş istiyorlar ve bunu dillendiriyorlardı. Bende hep istemediğimi , iki kardeş olduklarını ve yeterli olduğunu söylüyordum. Annem de kızlarıma "Allah'tan isteyin, Allah size verir" diyordu... Nasıl gönülden istedilerse artık, ben hamile kalmışım ve 2.5 aylık iken öğrendim (2-3 ayda bir adet görüyordum)

Her zaman diyorum, 3. bebeğim kızlarımin duası, onlarda derler, biz Allah'tan istedik, Allah bize verdi diye...

Ve biz eşimle hala hayret ederiz bu bebeğimin oluşuna (önlemimizi almıştık olmasın diye)

Son düzenleme:
Canım mesajımin dili biraz set olmuş olabilir, benim adam tepemin tasını attırdı...

25 yaşında ilk bebeğimi doğurdum biliyor musun...

Yaşın çok küçük, daha önünde yıllar var, böyle olumsuz düşüncelere kapılma...

Hem annelik her geçen yaşta daha güzel hissediliyor...

3. bebeğimden sonra 30 yaşın altında çocuk sahibi olmanın yanlış olduğunu düşünmeye başladım mesela...

En hayırlı zamanda olacak inşaallah

Aynı şeyi bende söylüyorum dua et annecim insAllah daha vakti var falan die konuşuyorum ama ertesi günü ya da bi kac saat sonra yine başlıyor ben cok dua ediyorum ama hala yok die ağlıyor Rabbim o demeden olmuyor o muhakkak demk ki nasibimizde henüz yok ilerde var mı bilinmez akışına bırakalım diyorum daha sonra sebebine neden sarılmıyoruz belki gec kalicaz bi sure sonra diorum cok arada kaldim cidden..

Sen sabırla anlat kızına canım, benimkiler 3-4 yıl boyunca kardeş kardeş dediler...

Yok cnm onemli değil... InsAllah her nasip vaktine esir elbette hayırlısıyla olsun olacaksa elbette saol cnm
Sen nie sinirlendin hayırdır

Yok cnm onemli değil... InsAllah her nasip vaktine esir elbette hayırlısıyla olsun olacaksa elbette saol cnm
Sen nie sinirlendin hayırdır
Arkadaşımın eşi beyin kanaması geçirdi, kaç günlerdir yoğun bakımda Adana'da, bugün servise alınmış...

Arkadaşlar araç tutup toplu ziyarete gidecekler, onlarla gitmeme izin vermiyor, "o zaman yarın birlikte gidelim" diyorum, kabul etmiyor, "yarın ben tek gideyim" diyorum, bunuda kabul etmiyor....

Çocukları alıp gitmeliymişim hasta ziyaretine...

deli etti beni ya..

İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah 11.30
3 kaşık menemen
1 dlm peynir
1 dlm tbe

15.00
10 badem

Akşam 18.00
4-5 yemek kaşığı tavuk sote
Ayran

Su:3 lt
Spor: Ev işi
Afiyet olsun canım.

Benden sana küçük bir sır.... yemeklerin yanında ayran yerine yoğurt yersen daha hızlı kilo verirsin.

yürüyüş kısmı iyi ama insan yorgun yorgun o durumda sinir oluyor
Bugün evlerde pastalar tatlılar bendede dünden tatlı vardı ben yemiyim diye misafir cagirdim
mantıklı seçim
muzun sütun saati geç olmuş ama başka birşeye saldırmaktan iyidir lakin neslin tükenmek üzere hala şekerli kahve icenlerdensin:)
Bugün menum
13.00 tbden krep yağsız
1 kk peynir
2 zeytin
1 ck bal

18.00 1 kase mercimek çorbası
1 ufak tabak et kavurma
1 tbe

20.00 1 sade turk kahvesi

Su 2.5 l spor 90 dk yuruyus 180p Fit mutlu anne
güzel olmuş ama akşam hem çorba hem ekmek yerine salata yoğurt olsun canım
Kızlar günaydın ☀
Güzel bir gün olsun hepinize biz ailecek hastayız inşallah ufaklığa bulaşmaz
geçmiş olsun canım inşallah geçmez
Geçmiş olsun canım
sağol canım
Gunaydin baharim. Fazla yorma kendini ama vücudunun kendini toplamasına izin ver

Ucundan evet
malesef bugün hiç dinlenemedim
inşallah değişir yerin abla ya çok zor
abla ancak bir sürü çamaşır birikmişti şimdi çtesi yolculuk öncesi herşeyi halletmek lazım birde gideceğimi duyan eş dost görüşelim gitmeden diye peşime düştü
Çok geçmiş olsun canım
sağol canım
Gunaydin kizlar şuanda havalanindaym birazdan binicem evime donuyorum. Bugun biraz eksi gordm bile odemlerin azi gitmis :)
iyi yolculuklar pınarım
Silva ben duvar silmek için aldım çok iyi üç ayrı başlığı ve teleskopik borusu var herkes memnun bak bı istersen
Geçmiş olsun Baharcım.
Üşüttün mü acaba?

Ay geçmiş olsun canım benim, üzüldüm umarım geçici olmuştur astım durumun düzelmişsindir.
evet canım düştan çıkıp balkona paspas atmıştım sanırım midemi orda üşüttüm grip oğlumdan geçti
sabahı akşam telafi etmişsin
Yasemin bolca salata yap köy dolaba nolur sonra az az çıkar sosla lütfen çok kuru oluyor böyle menü yada yoğurt ye
Geçmiş olsun canım, zorlama kendini o zaman, bitki çayları ile geçiştir, çayların içine bal kat biraz.... kendine gelirsin inşaallah
hiç fırsatım olmadı ama yarın bakım günü
Ay gelmenizimi bekliyolarmis yaa

Tamam kuzu fazla ölçüyü kacirma aman
aynen canım daha da gelmek görüşmek isteyen var dışarda görüşeceğim artık evde de birşey yok gideceğim diye almıyorum kendime göre kabak filan var
yine güzel bir menü
çok merakla bu zeytinlerin hikmetini bekliyorum ben zeytin yiyemiyorum mideme dokunuyor malesef
85 ten düştüm diyince vücudunda sarkma oldu mu merak ettim canım.
spor varsa olmuyor canım bende 86 ile basladim hiç yumuşama yok sezeryan göbeği de şehir efsanesiymis bende sezeryan poposu kaldı
sağol canım
güzel olmuş neden acaba yogunluydu günün
Evet öyle olması gerekiyor ancak ben tam Dukan yapmıyorum. Karatay-dukan ortaya karışık yapıyorum.
hepimiz kendimize göre bir yöntem bulduk desene
güzel ama puding dışında ev yapımı olunca masum olmuyor bende ev yapımı tavuk göğsü yaptım mesela şimdi yarım dilim senin 5 tatli kaşığı eder ama masum mu değil
hoşgeldin edosum kuzu kacla gittin ki 98 oldun sen bakayım
Ay yeni girdim eve kizlar iki gündür bu saatte geliyorum bittim resmen ya
offf çok yorucu
rüyalarına girmesin
süper olmus
Kizlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize
iyi geceler canım
su az menü dengesiz
Sabah 10.00
Tereyağlı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
Yarım çb çiğ fındık
1 kuru incir
5 yeşil erik

Akşam 17.45

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
güzel olmuş canım
Merhabalar
09.00
1 haş. Yumurtalı salata

12.30
80gr Ton balıklı salata
1 kase mercimek çorbası

14.00
1 simit

19.30
5 yk yoğurtlu patlıcan
2 yk haşlanmış nohut

22.00
1 kupa beyaz çay

2 lt den fazla su
simit çok gereksiz olmuş boş kalori onun yerine süt ve meyve olabilirdi yada 2 galeta bir ayran
hergun sporunu ilk sayfadaki puanlama ya göre hesaplayip Fit mutlu anne ni etiketliyorsun canım

Afiyet olsun canım. Sütün çekmiştir diye pilava bişey demiyorum
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım 30 zeytin bana çok geliyor ya
Afiyet olsun canım güzel olmuş. Şimdi nasılsın ?
Afiyet olsun canım. Puding olmamış . Akşamı da biraz daha erken yemelisin
Hoş geldin canım
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canım pilav olmamalıymış
Sabah 10.00
Tereyağlı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
Yarım çb çiğ fındık
1 kuru incir
5 yeşil erik

Akşam 17.45

Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım gayet güzel
Merhabalar
09.00
1 haş. Yumurtalı salata

12.30
80gr Ton balıklı salata
1 kase mercimek çorbası

14.00
1 simit

19.30
5 yk yoğurtlu patlıcan
2 yk haşlanmış nohut

22.00
1 kupa beyaz çay

2 lt den fazla su
Afiyet olsun canım da simit hiç olmamış
Kuzum seni anlıyorum zaten herşeyin de farkındasın o yüzden ne desem boş. Ama kafanı dağıtmaya çalış başka şeylere yönel

Malesef eşler bazen çok anlayışsız olabiliyorlar canım . Umarım fikri değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…