- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.401
afiyet olsun canımMenü
Sabah(10:00)
1 dilim tam buğday
1 yumurtadan omlet
Domates
1 kk peynir
1 tK fıstık ezmesi
Öğle(15:40)
Bir bardak kefir
Akşam(19:30)
Bir kase domates çorbası kremasiz
1 bardak ayran
Çok az salata
Su : 2 lt Spor : yok
iyi geceler cnmKızlar hepinize iyi gecelerbenim partim cikmis sanırım oturduğum yerde kaldım geçmiş bitti sabah görüşmek üzere inşallah bol eksilerle uyanirsiniz
Teşekkürler canımGüzel menü canım
Afiyet olsun canım güzel olmuşMenü
Sabah(10:00)
1 dilim tam buğday
1 yumurtadan omlet
Domates
1 kk peynir
1 tK fıstık ezmesi
Öğle(15:40)
Bir bardak kefir
Akşam(19:30)
Bir kase domates çorbası kremasiz
1 bardak ayran
Çok az salata
Su : 2 lt Spor : yok
Teşekkür ederim canımafiyet olsun canım güzel olmuş
Bak canım bazen çok istediğimiz şeyler karşısında da imtihan olabiliyoruz illa ki sıkıntı gelecek içine ama sen rabbime bırak Eminim o hayırlı zamanda verir sen kilo vermeye odaklan odak noktan Bebek olmasın kuzum bir bakmışsın oluvermişBi iç dökme mesajı kızlar çok doldum yaklaşık bi senedir ikinci evlat için çabalıyoruz ama olmuyor Allah in takdiri tabiki isyan değil ama kendimi cok yorgun hissediyorum 5 bucuk senelik evliyim kızım 4 bucuk yaşında ve kardeş aşığı sürekli ne zmn kardeşim olacak dio her seferidne tatlı tatli ikna ediyorum
Benimle beraber evlenen ya da sonra evlenen bi cok tanıdığın en az iki üç cocugu var ve ben bazen ciddi anlamda cok gec kaldığımı düşünüyorum herkesin zamanı farklı tabi yaşın genç diyeceksinz biliyorum herkes öyle diyor çünki ama ben kendime bunu anlatamıyorum 2 gun rahatsam bi gun kendimi sorguluyorum napicam(z) die kilo verme istegim oncelik sağlığım ve kendjm icin ama etkenlerden biri de hamile kalmamı kolaylaştırır belki die çabalıyorum ama yok duygu değişimi çok fazla bayram sonuna kadar hala olmazsa snrm tedaviye başlamayı düşünüyorum
Rabbim herseyin hayırlısını versin kızlar insAllah
Canım teoride hepsini biliyorum ama yapamıyorum malesef iki ay falan anca başardım rahat olmayı şu an yine başa döndüm bende çok istiyorum takmamayı ama nasıl yapsam bilemedimFit mutlu anne bebek isteğinin aşırı olması da hamile kalmak için bir engel...
Aşırı bebek isteği prolaktin hormonunun salgılanması neden oluyor. bu hormonda gebe kalmayı önlüyor canım...
Prolaktin hormonu halk arasında süt hormonu diye bilinir, doğumdan sonra ilk 6 ay hamile kalmayı önleyen bir hormon olduğu için süt korur denir...
Bebek isteğini kafandan çıkar, kendini rahatlat ki, her şey düzene binsin...
Kesinlikle öyle hepinize katılıyorum haklısınızBak canım bazen çok istediğimiz şeyler karşısında da imtihan olabiliyoruz illa ki sıkıntı gelecek içine ama sen rabbime bırak Eminim o hayırlı zamanda verir sen kilo vermeye odaklan odak noktan Bebek olmasın kuzum bir bakmışsın oluvermiş
Çevrende bu konuyu sürekli pişirip pişirip önüne getirenler var o zaman canım, onları uyar yada uzak dur.Canım teoride hepsini biliyorum ama yapamıyorum malesef iki ay falan anca başardım rahat olmayı şu an yine başa döndüm bende çok istiyorum takmamayı ama nasıl yapsam bilemedim
Yok aslında bile isteye önüme getiren yok ama bi senedir sanki millet seri üretimde gibi ha bire hamile kalıyorÇevrende bu konuyu sürekli pişirip pişirip önüne getirenler var o zaman canım, onları uyar yada uzak dur.
Burda kimsem yok, annemler Adana'da...
Eşim gelmez de ben çocuklarla gidersem, bebeğim sürekli ağlıyor arkada, kızlarım zaptedemiyor...2.5 saatlik yol... nasıl tek gideyim bebekle...
Evet başka çare yok.İyi yine ben 80 li birşeyler hatırlıyordum acaba dedim coştu mu ama kötü değil yola devam
Hoşgeldin Edibe, nasıl geçti tatil? 4 kiloyu çabuk verirsin, kendini üzme. Olan olmuş artık, oh iyi ki yedim, tatilim harika geçti, işte şimdi diyet için hazırım de, gerisi gelecekEvet başka çare yok.
Kızlarım 11 ve 8 yaşında canım.Arkadaşınla yakınsanız eşinin (her eşte olan) garip huylarını da biliyordur canım.. bence çocukları al git, eşim bakmadı de, gerekirse 5 dk durursun ama böyle zor bir günde arkadaşını yalnız bırakmanın iç sıkıntısını yaşamazsın. Kızların kaç yaşında?
Güzel canım afiyet olsunKızlar bugün giremedim telim bozuldu ara ara gidiyo geliyo hemen menümü yziyim
12.00 1 kk peynir
1 yumurta
1 tbe
16.00 1 sade türk kahvesi
2 kare bitter
19.00 1 urfa dürümün içini yedim lavaşını bıraktım
Salata
Su 2l
Spor 50 dk yuruyus 150pFit mutlu anne
Yerim balımSagol kuzum
Iyi geceler tatlim benim yerimede ye
Sagol kuzumm
Afiyet olsun canim
Canım çok acıkmıştım dayanamadım yedim erkendenKuzum çok erken değil mi bebeğin küçük bence 5-6 dan önce günü kapatma
Afiyet oldun canımm
Güzel olmuş canım
Afiyet oldun canım başın nasıl oldu
Menü güzel canım ama meyve sabah olsa daha mı iyi olur
Güzel olmuş canım
Afiyet olsun canımKızlar bugün giremedim telim bozuldu ara ara gidiyo geliyo hemen menümü yziyim
12.00 1 kk peynir
1 yumurta
1 tbe
16.00 1 sade türk kahvesi
2 kare bitter
19.00 1 urfa dürümün içini yedim lavaşını bıraktım
Salata
Su 2l
Spor 50 dk yuruyus 150pFit mutlu anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?