Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım
Kızlar hepinize iyi geceler benim partim cikmis sanırım oturduğum yerde kaldım geçmiş bitti sabah görüşmek üzere inşallah bol eksilerle uyanirsiniz
iyi geceler cnm

Fit mutlu anne bebek isteğinin aşırı olması da hamile kalmak için bir engel...

Aşırı bebek isteği prolaktin hormonunun salgılanması neden oluyor. bu hormonda gebe kalmayı önlüyor canım...

Prolaktin hormonu halk arasında süt hormonu diye bilinir, doğumdan sonra ilk 6 ay hamile kalmayı önleyen bir hormon olduğu için süt korur denir...

Bebek isteğini kafandan çıkar, kendini rahatlat ki, her şey düzene binsin...

Bak canım bazen çok istediğimiz şeyler karşısında da imtihan olabiliyoruz illa ki sıkıntı gelecek içine ama sen rabbime bırak Eminim o hayırlı zamanda verir sen kilo vermeye odaklan odak noktan Bebek olmasın kuzum bir bakmışsın oluvermiş

Canım teoride hepsini biliyorum ama yapamıyorum malesef iki ay falan anca başardım rahat olmayı şu an yine başa döndüm bende çok istiyorum takmamayı ama nasıl yapsam bilemedim

Kesinlikle öyle hepinize katılıyorum haklısınız ama işte

Canım teoride hepsini biliyorum ama yapamıyorum malesef iki ay falan anca başardım rahat olmayı şu an yine başa döndüm bende çok istiyorum takmamayı ama nasıl yapsam bilemedim
Çevrende bu konuyu sürekli pişirip pişirip önüne getirenler var o zaman canım, onları uyar yada uzak dur.

Burda kimsem yok, annemler Adana'da...

Eşim gelmez de ben çocuklarla gidersem, bebeğim sürekli ağlıyor arkada, kızlarım zaptedemiyor...2.5 saatlik yol... nasıl tek gideyim bebekle...

Arkadaşınla yakınsanız eşinin (her eşte olan) garip huylarını da biliyordur canım.. bence çocukları al git, eşim bakmadı de, gerekirse 5 dk durursun ama böyle zor bir günde arkadaşını yalnız bırakmanın iç sıkıntısını yaşamazsın. Kızların kaç yaşında?

Kızlarım 11 ve 8 yaşında canım.

Bebeği yolculukta zaptetmek zor oluyor, beni görmeyince sürekli ağlıyor.

Canım çok acıkmıştım dayanamadım yedim erkenden

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…