- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.941
ahh ahh ne güzel sen bebeğini yaptın çıkardın aradan ben daha bebek yapacamm ahhh ahhhhh :))
bide en güzeli harkia hatta dogum kilon kalmamış ben çok korkuyorum dogum sonrası şişko büyük kalçalı bişey olursam diye,diyolarki dogumda kalça genişlermiş dogrumuu?
kızlar kızlar gelemmiii
yanagınızdan öpemmiii
Tamam cnm bende işe başlarsam zaten öğle molalarım da bir de 8-9 gibi girerim azalır biraz ama burda olmaya çalışcam kızlar...
iyi öpmemm
5 yıldır çalışıyordum 10 gün önce ayrıldım işten :))
şimdi bu düzene alışmaya çalışıyorum
ahh ahh ne güzel sen bebeğini yaptın çıkardın aradan ben daha bebek yapacamm ahhh ahhhhh :))
bide en güzeli harkia hatta dogum kilon kalmamış ben çok korkuyorum dogum sonrası şişko büyük kalçalı bişey olursam diye,diyolarki dogumda kalça genişlermiş dogrumuu?
cnm ben bunu duyduğum kadarıyla kız çocuğa hamileysen kalça erkek çocuğa hamileysen karın genişlermiş...
karar verdin mi baslicak misin hadi simdiden hayirli olsun canim
eş için zayıflamam wallaa
kendim için kendimi mutlu hissetmekiçin zayıflamak istiyorum yoksa eşim bana şişko dese ben bişey bulurum üste çıkacak bende ona başka bişe derim
eşin dalga geçerse sende onla geç :))
benim eşim 81 kilo ama boyu 1.82
o öyle olunca ben 1ç60 boya karşı 59 kilo olursam aynı dengede olurum((
gel yavrum gel sen de gececi oldun anlasilan artik
karar verdin mi baslicak misin hadi simdiden hayirli olsun canim
beni opebilirsin
benim de son 4 gunum kaldi ev hanimligina, sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. biraz tatil iyi gelecek de iste kalici bir is bulmak cok zor burada kriz yuzunden. bi daha ayni is arama surecini yasamak cok zor geliyor icim daraliyor dusundukce.. herkes gecici kontrat yapiyor turkiyedeki gibi degil, burada hatta insanlar 3 iste birden calisabiliyorlar 2 gun orda 1 gun burda seklinde. ben biraz daha eski kafaliyim sanirim, 5 gun ayni ofise gidip geleyim istiyorum 20-30 yil boyuncaneyse hergun spor salonuna gitme planlarim var bu bosluk sirasinda, sonra turkiyeye gelme planlarimiz var.. bi de bol bol kk'de takilirim artik ne yapayim
:)))) sende yaparsın allah hayırlısını nasib etsin kalça genişlemesi biraz vücut yapısıyla alakalı sanırım bende olmadı öyle bişey
ama mesela bir arkadaşım vardı çok zayıftı 45 kilo hamile kalınca hemen kalçaları genişlerdi normal doğum yaptı zayıf olmasına rağmen kalçası geniş bence hemende verdi kilolarını
şimdi 2ye hamile şubatta doğurcak bunda nasıl olcak bilmiyorum :)))
2 haftalık deneme süresi varmış... Onu yapayım beğenmezsem onlarda beğenmez zaten
ya gececi oldum artık uykum gelmiyo :))
kocam içerde uyuyo yatmaya gitti sonra baktım telefonum çalışıyo aldım diyokii nerdesinnn beni ihmal ediyosun
dedim uyurmusunnn
biliyorum benim inan bütün akrabalarım ingilterede
londradalar genelde..
çalışma şartlarını biliyorum.. para kazanıyolar ama çok zor şiartlarda ve dediğin gibi bazıcı bir kaç işyerinde birden..
hayırlısı bende senin gibi masa başı iş seviyorum her gün aynı ofise gidip geleyim..
ya gececi oldum artık uykum gelmiyo :))
kocam içerde uyuyo yatmaya gitti sonra baktım telefonum çalışıyo aldım diyokii nerdesinnn beni ihmal ediyosun
dedim uyurmusunnn
biliyorum benim inan bütün akrabalarım ingilterede
londradalar genelde..
çalışma şartlarını biliyorum.. para kazanıyolar ama çok zor şiartlarda ve dediğin gibi bazıcı bir kaç işyerinde birden..
hayırlısı bende senin gibi masa başı iş seviyorum her gün aynı ofise gidip geleyim..
benim bi arkdşımda dogurdu ama öyle birşeykii sadece karnı top oldu dogdu tipte değişi,klik yok.. ama bi arkadşımda dogurdu kalçaları 2 katı genişleri ve kalkık oldu((
senin de dediğin gibivücut yapısıyla ilgili herhalde
kızlkar uykum geldiiii sabah görüşürüzz öpüyorum sizi iyi geclerrr
ay evet ya öyle hamilelik geçirenleri nasıl kıskanıyorum bir bilsen hiçbiyerde bişey yok sanki topu almış karnına sokmuş :))) imreniyorum valla
ben 16 kilo aldım ama kilolu hamile kaldığım için fazla oldu tabi birde son ay vücut ödem topladı öyle bir şiştimki sanki 30 kilo almışım gibi doğumdan 20 gün sonra indi şişlerim ayaklarım ayakkabılara sığmıyordu
bazen doğum fotolarıma bakıyorumda sanki o başkası
iyi akşamlar hanımlar szin takımda devam etmeyecem. çok az geldi paylaşımınız size başarılar dilerim...zaten henüz asil olmamıştım sorun olmaz her halde...
Arkadaşlar fotoları kime Gönderiyoruz:44:
günaydın kızlar biraz geçmişe göz attım bir arkadaş paylaşımımızı begenmemiş ayrılmış .onun yerine birini çagırdım
MURS
slm kızlar nasılsınız bakalım??? diyet işleri nasıl gidiyor???size birşey sormak istiyorum himalaya tuzu kullanan var mı aranızda ben 1 aydır içtiğim suya yaptığım tuzlu karışımdan katıyorum kabızlık sorunu falan kalmadı bende ,özellikle halsizliğim gitti
selam totoşlar..bol kalorili bir haftasonundan sonra nihayet dönüp dolaşıp topiğe döndüm..bu hafta bir spor salonuna yazılmayı düşünüyorum..yarın arayıp konuşucam bakalım..
bu arada umutsuz ev kadınlarını izliyorumda oradaki esmer zeytin güzeli varyaa
bayılıyorum ona :) kadın zayıf değil ama tam tipi harika beli ince kalçalar filan :)))
canım bende leslie den menunum ama spor salonu olursa e bide para verirsem üzerine kendimi daha bir zorunlu hissedicem gibime geliyo..tamamen psikolocik yani..
bana geliyoki ısıracaklar benii
minnacık kuş bile beni yiycek gibi hisediyom :):)
delilik farkındayımm
Ayyyy kızlar bugün kafayı saçlarıma taktım takıldım kaldım
Forumları dolaştım dolaştım dolaştııııııııııım
Sorunum şu belki sizde yardımcı olursunuz: Saç dökülmesi yaşıyorum çoook uzun zamandır... Ama hep gür ve uzundu(belime kadar gelen saçı hangi akılla kestirdiysem)
Neyse sorunum yaşadığım dökülmeyi gidermeye buldum bişeyler azalttı... Normale döndük çok şükür... Ama uzamıyor :2::2::2: Badem yağını çok duydum önceden deniyordum tabi ozmnlar fayda sağlayıp sağlamadığını anlamasamda yumuşatıyordu diplerimi...
Bunun dışında ne yapabilirim ben yaaa :44:
Çamterebenti ve lavanta çiçeği denedim dökülme gittide kestirdiğimden beri uzamıyorYarın badem yağıda alcamda tek kullanılırmı bilmiyorum...
kızlar bireysel derecede cuma günü 3. olmuşum :81::81::81: yeni gördüm
Günaydın Arkadaşlar Dün gelinlik baktım Ve cok mutluyum hiç şisko durmadım gelinlikcilerin hapsi zen in kilon cok iyi dedi cok mutluyum gelinligimede karar verdim fotosunu paylasırım sizinle cok mutluyum
Gercekten güzel duygu ben cok tereddüt ettim canım bana yakışmayacak diye ama gelinlikte bedenim 36 mıs mankenden daha cok yakıştı bana
Eki Görüntüle 327426
Eki Görüntüle 327425
2çi-2100 tl 1çi-2000 tl
Alttakini düsünüyorum üstekide cok yakıştı:)
off kızlar burada kar yağıyor..bir görseniz harika bişey
Ya kızlar 30a bir kala bende bir değişiklikler varböyle bir kendime bakma azmidir sormayın gitsin zayıflamak,yüzüme gözüme kremler sürmek (benki yüzümü jelle yıkıcam krem sürücem pehhhh),saç bakımları falan yaşlanıyomuyum ne
Onu bende yapıcam hem dökülmeyi hemde uzamayı sağlıyormuş sonuç alırsan banada söyle cnm. Saçlarımı 1buçuk ay önce boyattım hiç dip yok hala ilk günkü gibi
Dip boyaya ihtiyacım olmadığınamı sevineyim Yoksa uzamadığınamı üzüleyim bilemedim :44::44::44::44:
boşyeriniz varmı arkadaşlar
bol motivasyona ihtiyacım var kızlar 27 yaşındayım bir kızım var 3 yaşında aslında geçen sene işten çıkına kadar 62 kiloydum iştne çıkınca ye babam ye bu hale geldim
20 kasım çat pat başladım beslenmemi düzenlemeye 67.8 civarıyım ama sekteye uğruyor motiveye ve hırlanmaya ihtiyaç duyuyorum bir takımda olursam daha iyi olur diye düşündüm
tartının resmini çekmek güzel fikirmiş :))) ben istanbuldayım bir senedir çalışmıyorum kızımla evimle kendimleyim kısacası çok yoğun değilim kızımdan arta kalan zamanda burayada vakit ayırabilirim
kuralları okudum anladım vee kabul ediyorum hayırlısı olsun inşallah :))))
Tekrardan hoşgeldin ufak bi bilgiyi unuttum onuda vereyim : Biz karar aldık mayısa kadar fazlalıkları atma planındayızBu hafta içinde facebookta kapalı bi grup oluşturup yüzümüzü saklayarak siyah tayt ve tişörtlü foto koyup mayıs ayında farkı görmek istiyoruz. Eğer tayt olmaz dersen eşofmanda kabul yarışmamıza katılırmısın? Ödüllüdür...
neden olmasın bende artık önüme bir tarih hedef koymak istiyordum mayıs süper bir tarih bencede taytda olabilir sorun değil benim için
seninde kotlarından fışkıran can simitlerin varmınasıl erir bunlar
O senın fıkrın cnm bızde herkesın fıkırlerıne saygılı bı topıgız yolun acık kcl az olsun
Ben alıcam cnm ama nasıl yapalım nereye gondereceksınız ?Konusalım bı ara :44::44::44:
Ellerıne saglık cnm cok saol :)
Hosgeldın mezunum zayıfımhimalaya tuzunu duydum cogu ascı kullanır.Arastırmak gerek
Cnm sakın 3 aylık yazılmayok oyle bı dunya paran yanar tecrubeyle sabıt
Bende begenıyorum o kadını :)
Deme oyle gıdılmıyoooo once 1 aylıkı al duzenlı goyurebılırsen oyle 2 aylık al Pişman olursun demedı deme
edda alemsın yaa hayvanları cok severım ama dedıgın gıbı kedılerı bende bek sevmıyorum...Nankor derler ya bılınc altı heralde
Sorma cnm benımde saclarım belıme kadar uzun ama o kadar dokuluyorkı saclarım kedı kuyrugu kadar kaldı.Önceden oyle gur oyle kalın tellılerdı kı herkes ımrenırdı...Nasıl dokuldugune ornek bıle veremıycem gerısını sız dusunun...gecen fon cektırırken kuafor dedı alttan ye nı sacların gelıo dıe fon cekerkende gosterdı.Bı ara gıdıcem kuafore maske yaptırıcam her ayda azcık uclarından aldırıcam 1 cnm kadar hıc bakmıyorum saclarıma ...
Bende denıyım barı :) Bide kullandıgın sampuanın ıcıne bıseyler koyuyolar arastırıcam bı ara...Bide kesen elın cok onemı var benım kuaforum kestımı sac hemen uzuyo baskası kestımı gec uzuyo...Bıde ustura kullandırma makasla kestır....
Tebriklerrr
Çok guzel cnm ıkısıde cok guzel sana dıyoruz zaen cok kılon yok zaten dugun stresıyle 2 3 garantı verırsın panık yapma dıe ama dınlemıyosun...Hangısını alırsan al sana cok yakısacak emınım :)
Ühühühühühühü bende ıstıyorumm yaaa
Kadınbların en guzel yasıdır 30 panıkleme...Ama genede bak sen kendıne)
Cnm bence uzamadıgına uzulmelısın kotu bı durum :)
Var cnm 1 haftalık deneme suremız var bol paylasım ve azım ıstıyoruz cnmmm
Hosgeldın tatlımmmm :)
Hadı hayırlısı bakalım ıns guzel zamnlar gecırırız beraber....
Tebrıkler cnmm cok guzel ıdare edıyonuz topıgı sevıyoree sızı :)))
Cnmm bugun konusup bı netlık getırıcem konuyo takıpta kal
Var var bendede var zaten kılo alıyım ılk onlar sısıyooo
Offff saat kac olmusss raporlar gec kaldı atıcaklar benı ısten valla ....Ben alıntı yaptıktan sonra baya kaynatmıssınız onlarıda okudum...Neysee ben raporlarımı yapayım gelırım gene sı yarısma ısını konusuruz...
Günaydın Arkadaşlar Dün gelinlik baktım Ve cok mutluyum hiç şisko durmadım gelinlikcilerin hapsi zen in kilon cok iyi dedi cok mutluyum gelinligimede karar verdim fotosunu paylasırım sizinle
cok mutluyum
Gercekten güzel duygu ben cok tereddüt ettim canım bana yakışmayacak diye ama gelinlikte bedenim 36 mıs mankenden daha cok yakıştı bana
Eki Görüntüle 327426
Eki Görüntüle 327425
2çi-2100 tl 1çi-2000 tl
Alttakini düsünüyorum üstekide cok yakıştı:)
kızlar ben bugün dukan diyetine başladım bide bunu denicem belki biraz kilo veririm
cnm ben bunu duyduğum kadarıyla kız çocuğa hamileysen kalça erkek çocuğa hamileysen karın genişlermiş...
Kızlar gunaydınnn...
Offf offff basıma neler geldı hıc sormayın...Cumartesı gunu ızınlıydım onun ıcın gıremedım buraya İZMİRe gıttık amcam amelıyat oldu onu zıyarete...Amcamlarda canamı vestıyere bırakmıstım.Hataya ındık bıseyler bakalım dıe cuzdandan paralar yurumusNasıl sınır oldum anlatamam yaa sen ınsanlara guvenıyosun kendın gıbı sanıyosun hata edıyosun moralım cok bozuk kızlar yaa 300 tl param gıttı azmı bu devırde.Bide taksıt parasıydı valla evlat acısı gıbı koydu...Annemde bana kızıyo cantanı neden ayırıyon gozunun onunden dıe...Eeee cnm amcamın evınde kımın aklına gelır bole bısey
Neyse oldu olan artık hep olan bana oluyo zaten....Dunde cok youndcum kızlar aksam 21:30 da cıktım ısten bı ara butun gecmısı okudum alıntı yaptım ama cvplama fırsatım olmayınca pc acık bıraktım sabah yazdım hepsını...
Eeeee sızler nasılsınız gorusmeyelı bende durumlar bole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?