Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cnm ben bunu duyduğum kadarıyla kız çocuğa hamileysen kalça erkek çocuğa hamileysen karın genişlermiş...

kızlar kızlar gelemmiii
yanagınızdan öpemmiii

gel yavrum gel sen de gececi oldun anlasilan artik

Tamam cnm bende işe başlarsam zaten öğle molalarım da bir de 8-9 gibi girerim azalır biraz ama burda olmaya çalışcam kızlar...

karar verdin mi baslicak misin hadi simdiden hayirli olsun canim

beni opebilirsin

5 yıldır çalışıyordum 10 gün önce ayrıldım işten :))
şimdi bu düzene alışmaya çalışıyorum

benim de son 4 gunum kaldi ev hanimligina, sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. biraz tatil iyi gelecek de iste kalici bir is bulmak cok zor burada kriz yuzunden. bi daha ayni is arama surecini yasamak cok zor geliyor icim daraliyor dusundukce.. herkes gecici kontrat yapiyor turkiyedeki gibi degil, burada hatta insanlar 3 iste birden calisabiliyorlar 2 gun orda 1 gun burda seklinde. ben biraz daha eski kafaliyim sanirim, 5 gun ayni ofise gidip geleyim istiyorum 20-30 yil boyunca neyse hergun spor salonuna gitme planlarim var bu bosluk sirasinda, sonra turkiyeye gelme planlarimiz var.. bi de bol bol kk'de takilirim artik ne yapayim

:)))) sende yaparsın allah hayırlısını nasib etsin kalça genişlemesi biraz vücut yapısıyla alakalı sanırım bende olmadı öyle bişey
ama mesela bir arkadaşım vardı çok zayıftı 45 kilo hamile kalınca hemen kalçaları genişlerdi normal doğum yaptı zayıf olmasına rağmen kalçası geniş bence hemende verdi kilolarını
şimdi 2ye hamile şubatta doğurcak bunda nasıl olcak bilmiyorum :)))

bende eşim için zayıflamıyorum zaten bana zayıflada demez hayatt kilomla ilgili ağzından kötü beni kırıcak bir laf çıkmamıştı hakkını yemiyim şimdi :))
o ben sözümü tutp iddayı kazanamadım diye dalga geçti çok iddalı konuşmuştumda iddaye başlarken :26::26::26:

ya gececi oldum artık uykum gelmiyo :))
kocam içerde uyuyo yatmaya gitti sonra baktım telefonum çalışıyo aldım diyokii nerdesinnn beni ihmal ediyosun
dedim uyurmusunnn

biliyorum benim inan bütün akrabalarım ingilterede
londradalar genelde..
çalışma şartlarını biliyorum.. para kazanıyolar ama çok zor şiartlarda ve dediğin gibi bazıcı bir kaç işyerinde birden..
hayırlısı bende senin gibi masa başı iş seviyorum her gün aynı ofise gidip geleyim..

benim bi arkdşımda dogurdu ama öyle birşeykii sadece karnı top oldu dogdu tipte değişi,klik yok.. ama bi arkadşımda dogurdu kalçaları 2 katı genişleri ve kalkık oldu ((
senin de dediğin gibivücut yapısıyla ilgili herhalde

2 haftalık deneme süresi varmış... Onu yapayım beğenmezsem onlarda beğenmez zaten

begenirler canim sen orayi begendikten sonra :)))

yazik kocacigin da orada tek basina boynu bukuk benimkinin benden once yattigi cok nadir olur o yuzden bizim evde genelde tam tersi oluyor ben mesaj atiyorum hadi hadi diye. playstation basindan kalkamiyor.
evet canim calisma sartlari malesef, 6-7 yil once cok daha iyiymis ama bu kriz fena vurmus ben de tam zamaninda tasindim buraya...
neyse hayirlisi neyse o olsun canim ikimiz icin de

ay evet ya öyle hamilelik geçirenleri nasıl kıskanıyorum bir bilsen hiçbiyerde bişey yok sanki topu almış karnına sokmuş :))) imreniyorum valla
ben 16 kilo aldım ama kilolu hamile kaldığım için fazla oldu tabi birde son ay vücut ödem topladı öyle bir şiştimki sanki 30 kilo almışım gibi doğumdan 20 gün sonra indi şişlerim ayaklarım ayakkabılara sığmıyordu
bazen doğum fotolarıma bakıyorumda sanki o başkası

oof of ben daha zayiflicam da hamile kalicam... ben bu 9. takimin mudavimi olcam demektir yillarca buradayim artik demirbas. evet ben de surekli etrafimda zayif hamileler gorup durdum sanki bezelye yutmus solucan gibi, ama zayiflasam bile kendimden oyle bir performans asla beklemiyorum, ben kendimi bilioyrum yani istikbalim parlak

iyi akşamlar hanımlar szin takımda devam etmeyecem. çok az geldi paylaşımınız size başarılar dilerim...zaten henüz asil olmamıştım sorun olmaz her halde...

O senın fıkrın cnm bızde herkesın fıkırlerıne saygılı bı topıgız yolun acık kcl az olsun

Arkadaşlar fotoları kime Gönderiyoruz:44:

Ben alıcam cnm ama nasıl yapalım nereye gondereceksınız ?Konusalım bı ara :44::44::44:

günaydın kızlar biraz geçmişe göz attım bir arkadaş paylaşımımızı begenmemiş ayrılmış .onun yerine birini çagırdım
MURS

Ellerıne saglık cnm cok saol :)

Hosgeldın mezunum zayıfım himalaya tuzunu duydum cogu ascı kullanır.Arastırmak gerek

selam totoşlar..bol kalorili bir haftasonundan sonra nihayet dönüp dolaşıp topiğe döndüm..bu hafta bir spor salonuna yazılmayı düşünüyorum..yarın arayıp konuşucam bakalım..

Cnm sakın 3 aylık yazılma yok oyle bı dunya paran yanar tecrubeyle sabıt

bu arada umutsuz ev kadınlarını izliyorumda oradaki esmer zeytin güzeli varyaa
bayılıyorum ona :) kadın zayıf değil ama tam tipi harika beli ince kalçalar filan :)))

Bende begenıyorum o kadını :)

canım bende leslie den menunum ama spor salonu olursa e bide para verirsem üzerine kendimi daha bir zorunlu hissedicem gibime geliyo..tamamen psikolocik yani..

Deme oyle gıdılmıyoooo once 1 aylıkı al duzenlı goyurebılırsen oyle 2 aylık al Pişman olursun demedı deme
bana geliyoki ısıracaklar benii
minnacık kuş bile beni yiycek gibi hisediyom :):)
delilik farkındayımm

edda alemsın yaa hayvanları cok severım ama dedıgın gıbı kedılerı bende bek sevmıyorum...Nankor derler ya bılınc altı heralde

Sorma cnm benımde saclarım belıme kadar uzun ama o kadar dokuluyorkı saclarım kedı kuyrugu kadar kaldı.Önceden oyle gur oyle kalın tellılerdı kı herkes ımrenırdı...Nasıl dokuldugune ornek bıle veremıycem gerısını sız dusunun...gecen fon cektırırken kuafor dedı alttan ye nı sacların gelıo dıe fon cekerkende gosterdı.Bı ara gıdıcem kuafore maske yaptırıcam her ayda azcık uclarından aldırıcam 1 cnm kadar hıc bakmıyorum saclarıma ...

Çamterebenti ve lavanta çiçeği denedim dökülme gittide kestirdiğimden beri uzamıyor Yarın badem yağıda alcamda tek kullanılırmı bilmiyorum...

Bende denıyım barı :) Bide kullandıgın sampuanın ıcıne bıseyler koyuyolar arastırıcam bı ara...Bide kesen elın cok onemı var benım kuaforum kestımı sac hemen uzuyo baskası kestımı gec uzuyo...Bıde ustura kullandırma makasla kestır....
kızlar bireysel derecede cuma günü 3. olmuşum :81::81::81: yeni gördüm

Tebriklerrr
Günaydın Arkadaşlar Dün gelinlik baktım Ve cok mutluyum hiç şisko durmadım gelinlikcilerin hapsi zen in kilon cok iyi dedi cok mutluyum gelinligimede karar verdim fotosunu paylasırım sizinle cok mutluyum

Çok guzel cnm ıkısıde cok guzel sana dıyoruz zaen cok kılon yok zaten dugun stresıyle 2 3 garantı verırsın panık yapma dıe ama dınlemıyosun...Hangısını alırsan al sana cok yakısacak emınım :)

off kızlar burada kar yağıyor..bir görseniz harika bişey

Ühühühühühühü bende ıstıyorumm yaaa

Kadınbların en guzel yasıdır 30 panıkleme...Ama genede bak sen kendıne )

Cnm bence uzamadıgına uzulmelısın kotu bı durum :)

boşyeriniz varmı arkadaşlar

Var cnm 1 haftalık deneme suremız var bol paylasım ve azım ıstıyoruz cnmmm

Kızlar gunaydınnn...

Offf offff basıma neler geldı hıc sormayın...Cumartesı gunu ızınlıydım onun ıcın gıremedım buraya İZMİRe gıttık amcam amelıyat oldu onu zıyarete...Amcamlarda canamı vestıyere bırakmıstım.Hataya ındık bıseyler bakalım dıe cuzdandan paralar yurumus Nasıl sınır oldum anlatamam yaa sen ınsanlara guvenıyosun kendın gıbı sanıyosun hata edıyosun moralım cok bozuk kızlar yaa 300 tl param gıttı azmı bu devırde.Bide taksıt parasıydı valla evlat acısı gıbı koydu...Annemde bana kızıyo cantanı neden ayırıyon gozunun onunden dıe...Eeee cnm amcamın evınde kımın aklına gelır bole bısey

Neyse oldu olan artık hep olan bana oluyo zaten....Dunde cok youndcum kızlar aksam 21:30 da cıktım ısten bı ara butun gecmısı okudum alıntı yaptım ama cvplama fırsatım olmayınca pc acık bıraktım sabah yazdım hepsını...

Eeeee sızler nasılsınız gorusmeyelı bende durumlar bole

Hosgeldın tatlımmmm :)

Hadı hayırlısı bakalım ıns guzel zamnlar gecırırız beraber....

Tebrıkler cnmm cok guzel ıdare edıyonuz topıgı sevıyoree sızı :)))

neden olmasın bende artık önüme bir tarih hedef koymak istiyordum mayıs süper bir tarih bencede taytda olabilir sorun değil benim için

Cnmm bugun konusup bı netlık getırıcem konuyo takıpta kal
seninde kotlarından fışkıran can simitlerin varmı nasıl erir bunlar

Var var bendede var zaten kılo alıyım ılk onlar sısıyooo

Offff saat kac olmusss raporlar gec kaldı atıcaklar benı ısten valla ....Ben alıntı yaptıktan sonra baya kaynatmıssınız onlarıda okudum...Neysee ben raporlarımı yapayım gelırım gene sı yarısma ısını konusuruz...

Çok teşekkürederim canım

çok teşekkürler takipteyim

herkeze günaydın

Günaydın Arkadaşlar Dün gelinlik baktım Ve cok mutluyum hiç şisko durmadım gelinlikcilerin hapsi zen in kilon cok iyi dedi cok mutluyum gelinligimede karar verdim fotosunu paylasırım sizinle
cok mutluyum

ikiside güzel ama cnm ama sanki üstteki daha güzel geldi bana..
[QOTE=hoppidicik;22677570]off kızlar burada kar yağıyor..bir görseniz harika bişey[/QUOTE]

kızlar ben bugün dukan diyetine başladım bide bunu denicem belki biraz kilo veririm

bu sabah burdada kar var çok güzel şimdi karda yürüyüşe cıkıcam..
cnm ben bunu duyduğum kadarıyla kız çocuğa hamileysen kalça erkek çocuğa hamileysen karın genişlermiş...

evet katılıyorum bende de bütün yaglar karnımda topladı...

çok geçmiş olsun cnm insanlara güven kalmadı 300tl az para degil ama size birşey olmamış paraya gelmiş bundada vardır bir hayır üzülme cnm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…