- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.421
afiyet olsun canım güzel olmuşKızlar bugün giremedim telim bozuldu ara ara gidiyo geliyo hemen menümü yziyim
12.00 1 kk peynir
1 yumurta
1 tbe
16.00 1 sade türk kahvesi
2 kare bitter
19.00 1 urfa dürümün içini yedim lavaşını bıraktım
Salata
Su 2l
Spor 50 dk yuruyus 150pFit mutlu anne
Günaydın canımGünaydın 9. Takımın fit güzelleri
Kuzu cok az bu ama hemde pilav ve ekmek berabrr olmamisKızlar 3 hurma dışında akşama kadar hiç bir şey yemedim. Aç da hissetmedim kendimi. Canım istemedi.
19.40
2-3 avuç haşlanmış tavuk ( karışık)
2 yk pilav
Yarımdan az çeyrekten çok tbe
1.5 yk yoğurt, 2 yk salata
Su:1.5 lt
Spor: ev işi
Sagol balimmmAyrıca düşünüyorum tabi düşünmez miyim kelebeğimiyi geceler ❣
Bende canim. Artık başlıyoruz dimi tatil bittiyse zayiflamaya devam etme zamaniSağol canım
Tanıştığıma memnun oldum Hilal. Ben Edibe, neredeyse yıldır takımda yüz kilo civarı bir aşağı iki yukarı yuvarlanıyorum. Sizinle bu problemimi aşma umudundayım.
Sağol Merve, sen de izinde misin?
Evet canım inşallah güzel bir motivasyon yakalarım.
Ben de öyle umut ediyorum.
Teşekkürler
Afiyet olsun canimSabah 10.00
Tereyağlı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
Yarım çb çiğ fındık
1 kuru incir
5 yeşil erik
Akşam 17.45
1 tabak yoğurtlu köz patlıcan
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
O simit ney kız orda hic olmamis cuma haric kacamak yok bakkkk. Afiyet olsunMerhabalar
09.00
1 haş. Yumurtalı salata
12.30
80gr Ton balıklı salata
1 kase mercimek çorbası
14.00
1 simit
19.30
5 yk yoğurtlu patlıcan
2 yk haşlanmış nohut
22.00
1 kupa beyaz çay
2 lt den fazla su
Sagol tatlimKuzum çok erken değil mi bebeğin küçük bence 5-6 dan önce günü kapatma
Afiyet oldun canımm
Güzel olmuş canım
Afiyet oldun canım başın nasıl oldu
Menü güzel canım ama meyve sabah olsa daha mı iyi olur
Güzel olmuş canım
Sagol canimAfiyet olsun canım sen iyi dayanıyorsun bana göre azmaşallah bizim zamanımızda puan yoktu. Cuma günleri bu puanları da mı toplayıp yazıyoruz??
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Güzel menüymüş canım afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun canım
Kuzum daha yaşın çok genc neden bu kadar takıldin. Sıkma canını allah ne zaman isterse o zaman olur.Bi iç dökme mesajı kızlar çok doldum yaklaşık bi senedir ikinci evlat için çabalıyoruz ama olmuyor Allah in takdiri tabiki isyan değil ama kendimi cok yorgun hissediyorum 5 bucuk senelik evliyim kızım 4 bucuk yaşında ve kardeş aşığı sürekli ne zmn kardeşim olacak dio her seferidne tatlı tatli ikna ediyorum
Benimle beraber evlenen ya da sonra evlenen bi cok tanıdığın en az iki üç cocugu var ve ben bazen ciddi anlamda cok gec kaldığımı düşünüyorum herkesin zamanı farklı tabi yaşın genç diyeceksinz biliyorum herkes öyle diyor çünki ama ben kendime bunu anlatamıyorum 2 gun rahatsam bi gun kendimi sorguluyorum napicam(z) die kilo verme istegim oncelik sağlığım ve kendjm icin ama etkenlerden biri de hamile kalmamı kolaylaştırır belki die çabalıyorum ama yok duygu değişimi çok fazla bayram sonuna kadar hala olmazsa snrm tedaviye başlamayı düşünüyorum
Rabbim herseyin hayırlısını versin kızlar insAllah
Gecmis olsun nirancim. Seninkide hepten garipmis yaaArkadaşımın eşi beyin kanaması geçirdi, kaç günlerdir yoğun bakımda Adana'da, bugün servise alınmış...
Arkadaşlar araç tutup toplu ziyarete gidecekler, onlarla gitmeme izin vermiyor, "o zaman yarın birlikte gidelim" diyorum, kabul etmiyor, "yarın ben tek gideyim" diyorum, bunuda kabul etmiyor....
Çocukları alıp gitmeliymişim hasta ziyaretine...
deli etti beni ya..
Afiyet olsun canimİyi geceler kızlar
Menüm
Sabah 11.30
3 kaşık menemen
1 dlm peynir
1 dlm tbe
15.00
10 badem
Akşam 18.00
4-5 yemek kaşığı tavuk sote
Ayran
Su:3 lt
Spor: Ev işi
Valla kilolar gidecek gözüyle Baktim baharyürüyüş kısmı iyi ama insan yorgun yorgun o durumda sinir oluyor
mantıklı seçim
muzun sütun saati geç olmuş ama başka birşeye saldırmaktan iyidir lakin neslin tükenmek üzere hala şekerli kahve icenlerdensin:)
güzel olmuş ama akşam hem çorba hem ekmek yerine salata yoğurt olsun canım
geçmiş olsun canım inşallah geçmez
sağol canım
malesef bugün hiç dinlenemedim
inşallah değişir yerin abla ya çok zor
abla ancak bir sürü çamaşır birikmişti şimdi çtesi yolculuk öncesi herşeyi halletmek lazım birde gideceğimi duyan eş dost görüşelim gitmeden diye peşime düştü
sağol canım
iyi yolculuklar pınarım
Silva ben duvar silmek için aldım çok iyi üç ayrı başlığı ve teleskopik borusu var herkes memnun bak bı istersen
evet canım düştan çıkıp balkona paspas atmıştım sanırım midemi orda üşüttüm grip oğlumdan geçti
sabahı akşam telafi etmişsin
Yasemin bolca salata yap köy dolaba nolur sonra az az çıkar sosla lütfen çok kuru oluyor böyle menü yada yoğurt ye
hiç fırsatım olmadı ama yarın bakım günü
aynen canım daha da gelmek görüşmek isteyen var dışarda görüşeceğim artık evde de birşey yok gideceğim diye almıyorum kendime göre kabak filan var
yine güzel bir menü
çok merakla bu zeytinlerin hikmetini bekliyorum ben zeytin yiyemiyorum mideme dokunuyor malesef
spor varsa olmuyor canım bende 86 ile basladim hiç yumuşama yok sezeryan göbeği de şehir efsanesiymis bende sezeryan poposu kaldı
sağol canım
güzel olmuş neden acaba yogunluydu günün
hepimiz kendimize göre bir yöntem bulduk desene
güzel ama puding dışında ev yapımı olunca masum olmuyor bende ev yapımı tavuk göğsü yaptım mesela şimdi yarım dilim senin 5 tatli kaşığı eder ama masum mu değil
hoşgeldin edosum kuzu kacla gittin ki 98 oldun sen bakayım
offf çok yorucu
rüyalarına girmesin
süper olmus
iyi geceler canım
su az menü dengesiz
güzel olmuş canım
simit çok gereksiz olmuş boş kalori onun yerine süt ve meyve olabilirdi yada 2 galeta bir ayran
hergun sporunu ilk sayfadaki puanlama ya göre hesaplayipFit mutlu anne ni etiketliyorsun canım
Sagol beybiAfiyet olsun canım. Sütün çekmiştir diye pilava bişey demiyorum
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım 30 zeytin bana çok geliyor ya
Afiyet olsun canım güzel olmuş. Şimdi nasılsın ?
Afiyet olsun canım. Puding olmamış . Akşamı da biraz daha erken yemelisin
Hoş geldin canım
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canım pilav olmamalıymış
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canım da simit hiç olmamış
Kuzum seni anlıyorum zaten herşeyin de farkındasın o yüzden ne desem boş. Ama kafanı dağıtmaya çalış başka şeylere yönel
Afiyet olsun baharcim Guzel menuMenü
Sabah(10:00)
1 dilim tam buğday
1 yumurtadan omlet
Domates
1 kk peynir
1 tK fıstık ezmesi
Öğle(15:40)
Bir bardak kefir
Akşam(19:30)
Bir kase domates çorbası kremasiz
1 bardak ayran
Çok az salata
Su : 2 lt Spor : yok
Afiyet olsun canim menü güzelKızlar bugün giremedim telim bozuldu ara ara gidiyo geliyo hemen menümü yziyim
12.00 1 kk peynir
1 yumurta
1 tbe
16.00 1 sade türk kahvesi
2 kare bitter
19.00 1 urfa dürümün içini yedim lavaşını bıraktım
Salata
Su 2l
Spor 50 dk yuruyus 150pFit mutlu anne
Kiz yedinmiiiiYerim balım
Günaydın 9. Takımın fit güzelleri
Gunaydin kizlarrrrrGünaydın kızlar bol eksili bi gün olsun ben bugün niyetlendim hem tartıya faydası olsun hemde ramazan önü biraz daha tutayım pazara kadar
biliyorum canım ama elimde olmadan takılıyorum Allah tan hayırlısıKuzu cok az bu ama hemde pilav ve ekmek berabrr olmamisafiyet olsun
Sagol balimmm
Bende canim. Artık başlıyoruz dimi tatil bittiyse zayiflamaya devam etme zamani
Afiyet olsun canim
O simit ney kız orda hic olmamis cuma haric kacamak yok bakkkk. Afiyet olsun
Sagol tatlim
Sagol canim
Kuzum daha yaşın çok genc neden bu kadar takıldin. Sıkma canını allah ne zaman isterse o zaman olur.
Gecmis olsun nirancim. Seninkide hepten garipmis yaa
Afiyet olsun canim
Valla kilolar gidecek gözüyle Baktim bahar
En iyisi bahar ya zaten yola gideceksin cok yorulursun bide hastasin zaten
Sagol beybi
Afiyet olsun baharcim Guzel menu
Afiyet olsun canim menü güzel
Kiz yedinmiiii
Gunaydin kizlarrrrr
Nirancim naptin gidecekmisin
günaydın cnm hayırlı işler uzak mi bayaGunaydin kizlarrrr erkenden kalktım gene ama hüsrana uğradım. Babamla gidiyordum bu ara gece sabah yokum yazmış mecbur otobüsle gidiyorum. Hala bitmedi yol
hmmm bende sporumu yazayım o zaman. şekerli kahve olayına gelirsek evet ya şekersiz içemiyorum. arkadaşlarımla gün yapıyoruz hepsi sade bi ben böyle. arkadaşlar da alıştırmaya çok çalıştılar ben de alışmaya çok çalıştım başaramıyorum. arada yine denerimyürüyüş kısmı iyi ama insan yorgun yorgun o durumda sinir oluyor
mantıklı seçim
muzun sütun saati geç olmuş ama başka birşeye saldırmaktan iyidir lakin neslin tükenmek üzere hala şekerli kahve icenlerdensin:)
güzel olmuş ama akşam hem çorba hem ekmek yerine salata yoğurt olsun canım
geçmiş olsun canım inşallah geçmez
sağol canım
malesef bugün hiç dinlenemedim
inşallah değişir yerin abla ya çok zor
abla ancak bir sürü çamaşır birikmişti şimdi çtesi yolculuk öncesi herşeyi halletmek lazım birde gideceğimi duyan eş dost görüşelim gitmeden diye peşime düştü
sağol canım
iyi yolculuklar pınarım
Silva ben duvar silmek için aldım çok iyi üç ayrı başlığı ve teleskopik borusu var herkes memnun bak bı istersen
evet canım düştan çıkıp balkona paspas atmıştım sanırım midemi orda üşüttüm grip oğlumdan geçti
sabahı akşam telafi etmişsin
Yasemin bolca salata yap köy dolaba nolur sonra az az çıkar sosla lütfen çok kuru oluyor böyle menü yada yoğurt ye
hiç fırsatım olmadı ama yarın bakım günü
aynen canım daha da gelmek görüşmek isteyen var dışarda görüşeceğim artık evde de birşey yok gideceğim diye almıyorum kendime göre kabak filan var
yine güzel bir menü
çok merakla bu zeytinlerin hikmetini bekliyorum ben zeytin yiyemiyorum mideme dokunuyor malesef
spor varsa olmuyor canım bende 86 ile basladim hiç yumuşama yok sezeryan göbeği de şehir efsanesiymis bende sezeryan poposu kaldı
sağol canım
güzel olmuş neden acaba yogunluydu günün
hepimiz kendimize göre bir yöntem bulduk desene
güzel ama puding dışında ev yapımı olunca masum olmuyor bende ev yapımı tavuk göğsü yaptım mesela şimdi yarım dilim senin 5 tatli kaşığı eder ama masum mu değil
hoşgeldin edosum kuzu kacla gittin ki 98 oldun sen bakayım
offf çok yorucu
rüyalarına girmesin
süper olmus
iyi geceler canım
su az menü dengesiz
güzel olmuş canım
simit çok gereksiz olmuş boş kalori onun yerine süt ve meyve olabilirdi yada 2 galeta bir ayran
hergun sporunu ilk sayfadaki puanlama ya göre hesaplayipFit mutlu anne ni etiketliyorsun canım
kız diyetisyen simit de koymuştu listeye bende yedim oh ne güzel diye. sonradan bir baktım yarım simitmiş. gerçeği öğrendiğimde artık çok geçtiKuzu cok az bu ama hemde pilav ve ekmek berabrr olmamisafiyet olsun
Sagol balimmm
Afiyet olsun canim
Sagol tatlim
Sagol canim
Kuzum daha yaşın çok genc neden bu kadar takıldin. Sıkma canını allah ne zaman isterse o zaman olur.
Afiyet olsun canim
Sagol beybi
Kiz yedinmiiii
Gunaydin kizlarrrrr
Balıımmmm klasik birşey söyleyeceğim belki ama en önemli etken stresten uzak durman biliyorum bu gibi şeylerde zor ama olabildiğince çok düşünmemeye çalışmalısınBi iç dökme mesajı kızlar çok doldum yaklaşık bi senedir ikinci evlat için çabalıyoruz ama olmuyor Allah in takdiri tabiki isyan değil ama kendimi cok yorgun hissediyorum 5 bucuk senelik evliyim kızım 4 bucuk yaşında ve kardeş aşığı sürekli ne zmn kardeşim olacak dio her seferidne tatlı tatli ikna ediyorum
Benimle beraber evlenen ya da sonra evlenen bi cok tanıdığın en az iki üç cocugu var ve ben bazen ciddi anlamda cok gec kaldığımı düşünüyorum herkesin zamanı farklı tabi yaşın genç diyeceksinz biliyorum herkes öyle diyor çünki ama ben kendime bunu anlatamıyorum 2 gun rahatsam bi gun kendimi sorguluyorum napicam(z) die kilo verme istegim oncelik sağlığım ve kendjm icin ama etkenlerden biri de hamile kalmamı kolaylaştırır belki die çabalıyorum ama yok duygu değişimi çok fazla bayram sonuna kadar hala olmazsa snrm tedaviye başlamayı düşünüyorum
Rabbim herseyin hayırlısını versin kızlar insAllah
YEdim vallaKuzu cok az bu ama hemde pilav ve ekmek berabrr olmamisafiyet olsun
Sagol balimmm
Afiyet olsun canim
Sagol tatlim
Sagol canim
Afiyet olsun canim
Sagol beybi
Kiz yedinmiiii
Gunaydin kizlarrrrr
Günaydın canımmGünaydın 9. Takımın fit güzelleri
Ben de şekersiz içemezdim şimdi şekerli içemiyorumhmmm bende sporumu yazayım o zaman. şekerli kahve olayına gelirsek evet ya şekersiz içemiyorum. arkadaşlarımla gün yapıyoruz hepsi sade bi ben böyle. arkadaşlar da alıştırmaya çok çalıştılar ben de alışmaya çok çalıştım başaramıyorum. arada yine denerim
Günaydın tatlım Allah kabul etsinGünaydın kızlar bol eksili bi gün olsun ben bugün niyetlendim hem tartıya faydası olsun hemde ramazan önü biraz daha tutayım pazara kadar
Günaydın canım hayırlı işlerGunaydin kizlarrrr erkenden kalktım gene ama hüsrana uğradım. Babamla gidiyordum bu ara gece sabah yokum yazmış mecbur otobüsle gidiyorum. Hala bitmedi yol
afiyet olsunkız diyetisyen simit de koymuştu listeye bende yedim oh ne güzel diye. sonradan bir baktım yarım simitmiş. gerçeği öğrendiğimde artık çok geçtibu ilk haftam daha staj dönemindeyim affedelim
amin cnm insAllahBalıımmmm klasik birşey söyleyeceğim belki ama en önemli etken stresten uzak durman biliyorum bu gibi şeylerde zor ama olabildiğince çok düşünmemeye çalışmalısın
Allahım hayırlı zamanda ikinci evladı nasip etsin sana ❤
Günaydın saol cnm amin insAllahGünaydın tatlım Allah kabul etsin
Sağol canım, aynen bazen o kadar çekilmez oluyor ki anlatamam.Gecmis olsun nirancim. Seninkide hepten garipmis yaa
Gunaydin kizlarrrrr
Sağ ol kuzumAfiyet olsun canim
Icini ferah tutmaya calis kuzum hayırlısı de senbiliyorum canım ama elimde olmadan takılıyorum Allah tan hayırlısı
günaydın cnm hayırlı işler uzak mi baya
Kiz sen tecrubelisin böyle ufak hatalar sonra birikiyor dönüşü fena oluyorkız diyetisyen simit de koymuştu listeye bende yedim oh ne güzel diye. sonradan bir baktım yarım simitmiş. gerçeği öğrendiğimde artık çok geçtibu ilk haftam daha staj dönemindeyim affedelim
Bende yiyorum valla canim cektiYEdim valla
İlacımı içtim hemen peşinden hurmayla kuruyemişleri yedim bekleyemedim kahvaltıya kadar
Sagol bebegimGünaydın canım hayırlı işler
Gunaydin bebegimmGünaydın kızlar❤
Keske gitseydin yaSağol canım, aynen bazen o kadar çekilmez oluyor ki anlatamam.
Gitmeyeceğim canım, evde oturup kafasının etini yiyecem akşama kadar..
Gunaydin tatlimmGünaydınlar mutlu günler güzeller❣❣
Afiyet olsun canımIcini ferah tutmaya calis kuzum hayırlısı de sen
Cok degil ama 1 saat sürüyor otobüsle inmesi binmesi filan arabayla 15 dk
Kiz sen tecrubelisin böyle ufak hatalar sonra birikiyor dönüşü fena oluyor
Bende yiyorum valla canim cekti
Sagol bebegim
Gunaydin bebegimm
Keske gitseydin ya
Gunaydin tatlimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?