- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.955
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.441
Ayyyy ne oldu ne kaçırdım benSağol canım, aynen bazen o kadar çekilmez oluyor ki anlatamam.
Gitmeyeceğim canım, evde oturup kafasının etini yiyecem akşama kadar..
Puding dışında güzel canım
Afiyet olsun ama puding mi
güzel ama puding dışında ev yapımı olunca masum olmuyor bende ev yapımı tavuk göğsü yaptım mesela şimdi yarım dilim
Çoooookk haklısınız dostlar.... Regl yakın çikolataya zaaf göstermeye başladım. Kesinlikle tutacağım kendimiAfiyet olsun canım. Puding olmamış . Akşamı da biraz daha erken yemelisin
Afiyet olsun, akşamdan aklında kalmıştıYEdim valla
İlacımı içtim hemen peşinden hurmayla kuruyemişleri yedim bekleyemedim kahvaltıya kadar
Keske gitseydin ya
Hayırlı yolculuklar balım
Günaydın canım, seni uçağa alıyorlar mı hala?
Evine döndüğünde daha fazla eksi göreceğine inanıyorum ben
iyi yolculuklar cnm sag salim evine kavuş ins.
guzelim burda hepimiz biseylerimizi yaziyoruz, yazabildigimiz kadarini :)
Moral bozarim falan diye düşünme, cekinme
Biliyosun biz ayni zamanda dert ortagiyiz
sagol cnm
tesekkuer ederim cnm
Yok zaten oraya gitmicegimi soyledim
1 gun daha gitsem hastanelik olurum
Aksam zor geldim eve
çarşamba perşembe yi biraz hafif tutarsan eminim eksi gelir tatlim
Genelde oyle yapiyon zaten heralde
cocuklar hastalaninca daha zor oluyor
gecmis olsun canım inşallah buluşmaz
günaydın canım geçmiş olsun nazara geldin sanki
günaydın abla yerini degistirme ihtimalleri varsa konuş tabiki saglik hersey den önemli
gulsima iyilessinde gider kilolar ınsallh
hayırlı yolculuklar canim
ben bimden almistim su hazneli memnunum kova derdide yok raha oluyor
Sagol bebegimmAfiyet olsun canım
Sebebi cıktı ortaya yani. Kizma ama tam sopalik ya kendini düşünüyorAh canım ya, belki haftasonu gitmeye ikna ederim diyordum ama kahvaltıda ağzındaki bakmayı çıkardı, haftasonu memleketine gidecekmiş bizimki
Bende yarın okul çıkışı çocukları alıp gideceğim annemlere, hem arkadaşımı ziyaret ederim hemde Pazara kadar kalırım gitmişken....
Madem o kadar yolu 3 çocukla tek başıma çekeceğim, gittiğime değsin bari...
Kuzum yolculuklar senin icin cok yorucu olur bu ara kendini yormamaya çalışGunaydin kizlarrr
Cok şükur sag saglim geldim evime dun baya yogun ve yorgundum. Biraz da üşutmusum ya insallah cok daha kotu olmam
Sagol ablacim
Bi iki kere denk geldim yanık plastige bogazimi yakti resmen benim yaeger boyle devam ederse senin isin cok zor abla
Hayirli yolculuklar tatlımm
Kiz ne mayismasiii kaldir totoyu yok mayismak filan yaz geliyor daha hiz kazanmamiz lazimm
Hicbi fikrim yok kuzum
Aslinda şöyle bisi de var canim yavas yavas azaltirsan midende küçülmeye baslar. Ayni mantikta yemeye devam edince midede küçülüyor boylece doymuyosun.
Hayırlı yolculuklar tatlım
Teşekkür ederim ablam
kaç kişi kantaron yagini tavsiye ettiler mutlaka kullanıcam onu
Afiyet olsun canım akşam biraz az olmus
Teşekkür ederim canım"
evet baya korktu kuzum
Güzel olmuş canım
Canim menü pek olamamis biraz karbon ağırlıklı olmuş
Çok beğendim canım afiyet olsun
Afiyetolsun canım güzel olmuş
Afiyet olsun gayet güzel olmuş
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım ama son ara saati olmamış
Güzel canım afiyet olsun
Gecmis olsun canim hepinize
Aman kuzuya bulaşmasın dikat edin
Off kötü olmuş canım tekrar geçmiş olsun
Hayırlısıyla git kuzum
yürüyüş kısmı iyi ama insan yorgun yorgun o durumda sinir oluyor
mantıklı seçim
muzun sütun saati geç olmuş ama başka birşeye saldırmaktan iyidir lakin neslin tükenmek üzere hala şekerli kahve icenlerdensin:)
güzel olmuş ama akşam hem çorba hem ekmek yerine salata yoğurt olsun canım
geçmiş olsun canım inşallah geçmez
sağol canım
malesef bugün hiç dinlenemedim
inşallah değişir yerin abla ya çok zor
abla ancak bir sürü çamaşır birikmişti şimdi çtesi yolculuk öncesi herşeyi halletmek lazım birde gideceğimi duyan eş dost görüşelim gitmeden diye peşime düştü
sağol canım
iyi yolculuklar pınarım
Silva ben duvar silmek için aldım çok iyi üç ayrı başlığı ve teleskopik borusu var herkes memnun bak bı istersen
evet canım düştan çıkıp balkona paspas atmıştım sanırım midemi orda üşüttüm grip oğlumdan geçti
sabahı akşam telafi etmişsin
Yasemin bolca salata yap köy dolaba nolur sonra az az çıkar sosla lütfen çok kuru oluyor böyle menü yada yoğurt ye
hiç fırsatım olmadı ama yarın bakım günü
aynen canım daha da gelmek görüşmek isteyen var dışarda görüşeceğim artık evde de birşey yok gideceğim diye almıyorum kendime göre kabak filan var
yine güzel bir menü
çok merakla bu zeytinlerin hikmetini bekliyorum ben zeytin yiyemiyorum mideme dokunuyor malesef
spor varsa olmuyor canım bende 86 ile basladim hiç yumuşama yok sezeryan göbeği de şehir efsanesiymis bende sezeryan poposu kaldı
sağol canım
güzel olmuş neden acaba yogunluydu günün
hepimiz kendimize göre bir yöntem bulduk desene
güzel ama puding dışında ev yapımı olunca masum olmuyor bende ev yapımı tavuk göğsü yaptım mesela şimdi yarım dilim senin 5 tatli kaşığı eder ama masum mu değil
hoşgeldin edosum kuzu kacla gittin ki 98 oldun sen bakayım
offf çok yorucu
rüyalarına girmesin
süper olmus
iyi geceler canım
su az menü dengesiz
güzel olmuş canım
simit çok gereksiz olmuş boş kalori onun yerine süt ve meyve olabilirdi yada 2 galeta bir ayran
hergun sporunu ilk sayfadaki puanlama ya göre hesaplayipFit mutlu anne ni etiketliyorsun canım
Sagol bebegimm
Sebebi cıktı ortaya yani. Kizma ama tam sopalik ya kendini düşünüyor
Kuzum yolculuklar senin icin cok yorucu olur bu ara kendini yormamaya çalış
En güzeli kuzum yoksa toparlaman zorAynen cnm dun yorgunlugu atamadim zaten bugun pazara gitmek disinda hicbisi yamayip butun gun dinlenicem insallah :)
Sebebi belli olmuş. Kuzum siz hep ayrı mı takılırsınız ? Kayınvalidenlerle görüşmüyor musun?Ah canım ya, belki haftasonu gitmeye ikna ederim diyordum ama kahvaltıda ağzındaki bakmayı çıkardı, haftasonu memleketine gidecekmiş bizimki
Bende yarın okul çıkışı çocukları alıp gideceğim annemlere, hem arkadaşımı ziyaret ederim hemde Pazara kadar kalırım gitmişken....
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsınGunaydin kizlarrr
Cok şükur sag saglim geldim evime dun baya yogun ve yorgundum. Biraz da üşutmusum ya insallah cok daha kotu olmam
Canım tartıya son iki. Kuru fasulye çok riskli bilemedim ki şimdiGunaydınnn daha anca kalkabildim hemen ayak üstü atıştırdım bişeyler evde yumurta bitmis almaya üşendim peynir zeytin yedim. Bu akşam kuru fasulye yapsam uygun mudur eşimin isteği bende yesem cumaya şişliği gider mi
Arkadaşımın eşi beyin kanaması geçirdi, kaç günlerdir yoğun bakımda Adana'da, bugün servise alınmış...
Arkadaşlar araç tutup toplu ziyarete gidecekler, onlarla gitmeme izin vermiyor, "o zaman yarın birlikte gidelim" diyorum, kabul etmiyor, "yarın ben tek gideyim" diyorum, bunuda kabul etmiyor....
Çocukları alıp gitmeliymişim hasta ziyaretine...
deli etti beni ya..
Bir karın ağrısı olduğu belliydi. Ben kıskançlık diye düşünmüştüm ama başka bir şeymişAh canım ya, belki haftasonu gitmeye ikna ederim diyordum ama kahvaltıda ağzındaki bakmayı çıkardı, haftasonu memleketine gidecekmiş bizimki
Geçmiş olsun kuzum hamiş hamiş dikkat et kendineGunaydin kizlarrr
Bana öyle dokunuyor ki kuru fasulye nohut mercimek buğday 3 değil 5 gün geçse atamıyorum şişliği. Ama seni bilemiyorum tatlım. Aksilik hepsini de çok severim korkudan yiyemiyorumGunaydınnn daha anca kalkabildim hemen ayak üstü atıştırdım bişeyler evde yumurta bitmis almaya üşendim peynir zeytin yedim. Bu akşam kuru fasulye yapsam uygun mudur eşimin isteği bende yesem cumaya şişliği gider mi
oyle cnm hayırlısı anladm cnm hergun o yol sıkarIcini ferah tutmaya calis kuzum hayırlısı de sen
Cok degil ama 1 saat sürüyor otobüsle inmesi binmesi filan arabayla 15 dk
Kiz sen tecrubelisin böyle ufak hatalar sonra birikiyor dönüşü fena oluyor
Bende yiyorum valla canim cekti
Sagol bebegim
Gunaydin bebegimm
Keske gitseydin ya
Gunaydin tatlimm
haa niyeti belli oldu seninkinin en gzueli bence de madem cocuklarla gidecen keyfini cikarAh canım ya, belki haftasonu gitmeye ikna ederim diyordum ama kahvaltıda ağzındaki bakmayı çıkardı, haftasonu memleketine gidecekmiş bizimki
günaydın cnm svndm senin adina herkesin kendi evi vala anne baba rvi bile olsq insan evini ozluyor hemen toparlarsn insAllah hastalanmazsnGunaydin kizlarrr
haklısın canım ben annem bakti demiştin ya çocuğa yakın sandımBurda kimsem yok, annemler Adana'da...
Eşim gelmez de ben çocuklarla gidersem, bebeğim sürekli ağlıyor arkada, kızlarım zaptedemiyor...2.5 saatlik yol... nasıl tek gideyim bebekle...
canım abes karşılama zaten ama olmuyorsa yapacak birşey yok ki vakti zamanı varsa geliranldm cnm bazen erkekler cok sacma fikirleri mantikli gibi görüyor ya tuhaf Allah kolaylik versin Rabbim sifa versin arkadaşının esine de
afiyet olsun canım güzel olmuş
yok cnm pek yogun degildi ama stresli bu ara
hayırlısı olsun diorum cnm ama takıyorum snrm
*Tek çocuk olanlar elbette yanlizliktan ölmüyor ama kardeş istemesini cokta abes karşılamıyorum cnm ben
*Doktora gittim tabiki bende pco görünümü olduğunu söyledi duzenli adet görüyorum zaten sadece kilo vererek asabilirsin devam et dedi eşime spermiogram testi yaptrdk sorun olmadığını söylediler devletin herseyi karşılamadığını biliorum kaldi ki ben bi tüp bebek ya da aşılamaya yonelcem demedim yumurtlama takibi vs hic yapılmadı onlari denemeyi kastettim
*Kilonun her konuda engel oldugunu adet düzenini dolayısıyla yumurtlamayi etkilediğini biliyorum elbette ama hamile kalamamanin tek nedeni oldugunu düşünmüyorum yoksa zayif olan bi cok kişide hersey yolundayken çocuk hasreti cekmezdi
*Daha yolum uzun verdiğimden cok daha fazlasini vermem gerekiyor malesef boyuma göre kilom daha cok cok fazla
İsyan değil elbette Rabbim ol demezse olmaz en hayırlı zmanda olacak olacaksa zaten ben ne kadar takmamaya çalışsam da tamamen bosveremiyorum elimde olmadan
başka mesgalelee bul benceCanım teoride hepsini biliyorum ama yapamıyorum malesef iki ay falan anca başardım rahat olmayı şu an yine başa döndüm bende çok istiyorum takmamayı ama nasıl yapsam bilemedim
menü güzel teline ne olduKızlar bugün giremedim telim bozuldu ara ara gidiyo geliyo hemen menümü yziyim
12.00 1 kk peynir
1 yumurta
1 tbe
16.00 1 sade türk kahvesi
2 kare bitter
19.00 1 urfa dürümün içini yedim lavaşını bıraktım
Salata
Su 2l
Spor 50 dk yuruyus 150pFit mutlu anne
günaydın canımGünaydın 9. Takımın fit güzelleri
günaydın canımGunaydin kizlarrrr erkenden kalktım gene ama hüsrana uğradım. Babamla gidiyordum bu ara gece sabah yokum yazmış mecbur otobüsle gidiyorum. Hala bitmedi yol
kahve yanında kuru meyve tuket 2 tane zamanla alışırsın şekersiz içmeyehmmm bende sporumu yazayım o zaman. şekerli kahve olayına gelirsek evet ya şekersiz içemiyorum. arkadaşlarımla gün yapıyoruz hepsi sade bi ben böyle. arkadaşlar da alıştırmaya çok çalıştılar ben de alışmaya çok çalıştım başaramıyorum. arada yine denerim
günaydın canımGünaydınlar mutlu günler güzeller❣❣
bence de sende keyfine göre bakAh canım ya, belki haftasonu gitmeye ikna ederim diyordum ama kahvaltıda ağzındaki bakmayı çıkardı, haftasonu memleketine gidecekmiş bizimki
bugün baya baya dinlen bakım yap canım pazara eşin gitse daha iyi uygunsa yada gelirken marketten alsın senin evde birşey yoktur şimdi haklısın ama ıhlamur zencefil bak kendineGunaydin kizlarrr
eşin yesin canım senden emin değilim kimini çok etkiliyor kimini etkilemez ben de dün pastırmalı yaptım bilerek pastırma attım engel olamaz yersem diye hiç sevmiyorum pastırma riske girme istersenGunaydınnn daha anca kalkabildim hemen ayak üstü atıştırdım bişeyler evde yumurta bitmis almaya üşendim peynir zeytin yedim. Bu akşam kuru fasulye yapsam uygun mudur eşimin isteği bende yesem cumaya şişliği gider mi
abooo bak bunu öğrenmemiz iyi olduBana öyle dokunuyor ki kuru fasulye nohut mercimek buğday 3 değil 5 gün geçse atamıyorum şişliği. Ama seni bilemiyorum tatlım. Aksilik hepsini de çok severim korkudan yiyemiyorum
Süpersin canımMerhabalar güzel ve fit hatunlarrr
Biraz önce AVM den geldik. Çocuklar ve eşim dondurma yediler. Peki ben ne yaptım
Kahve içtim. Tabiki şekersiizzz
Sağol canımmAfiyet olsun, akşamdan aklında kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?