Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Puding dışında güzel canım
Afiyet olsun ama puding mi
güzel ama puding dışında ev yapımı olunca masum olmuyor bende ev yapımı tavuk göğsü yaptım mesela şimdi yarım dilim
Afiyet olsun canım. Puding olmamış . Akşamı da biraz daha erken yemelisin
Çoooookk haklısınız dostlar.... Regl yakın çikolataya zaaf göstermeye başladım. Kesinlikle tutacağım kendimi

Keske gitseydin ya

Ah canım ya, belki haftasonu gitmeye ikna ederim diyordum ama kahvaltıda ağzındaki bakmayı çıkardı, haftasonu memleketine gidecekmiş bizimki

Bende yarın okul çıkışı çocukları alıp gideceğim annemlere, hem arkadaşımı ziyaret ederim hemde Pazara kadar kalırım gitmişken....

Madem o kadar yolu 3 çocukla tek başıma çekeceğim, gittiğime değsin bari...

Hayırlı yolculuklar balım

Sagol canimm

Günaydın canım, seni uçağa alıyorlar mı hala?

Evine döndüğünde daha fazla eksi göreceğine inanıyorum ben

Ucaga normalde 28 haftadan sonra raporla aliyorlarmis bende 29 haftadaym ama sorun olmadi bisi soran bile olmadi sanirim daha okadar gorunmuyor :)

Sagolun kizlarr

Afiyet olsun canım
Sagol bebegimm
Sebebi cıktı ortaya yani. Kizma ama tam sopalik ya kendini düşünüyor
Gunaydin kizlarrr
Cok şükur sag saglim geldim evime dun baya yogun ve yorgundum. Biraz da üşutmusum ya insallah cok daha kotu olmam
Kuzum yolculuklar senin icin cok yorucu olur bu ara kendini yormamaya çalış

Hayırlı yolculuklar tatlım

Sagolun kizlar

Sagol bebegimm

Sebebi cıktı ortaya yani. Kizma ama tam sopalik ya kendini düşünüyor

Kuzum yolculuklar senin icin cok yorucu olur bu ara kendini yormamaya çalış

Aynen cnm dun yorgunlugu atamadim zaten bugun pazara gitmek disinda hicbisi yamayip butun gun dinlenicem insallah :)

Sebebi belli olmuş. Kuzum siz hep ayrı mı takılırsınız ? Kayınvalidenlerle görüşmüyor musun?
Gunaydin kizlarrr
Cok şükur sag saglim geldim evime dun baya yogun ve yorgundum. Biraz da üşutmusum ya insallah cok daha kotu olmam
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsın
Canım tartıya son iki. Kuru fasulye çok riskli bilemedim ki şimdi

Kıskançlık kokusu alıyorum

Bir karın ağrısı olduğu belliydi. Ben kıskançlık diye düşünmüştüm ama başka bir şeymiş

Bana öyle dokunuyor ki kuru fasulye nohut mercimek buğday 3 değil 5 gün geçse atamıyorum şişliği. Ama seni bilemiyorum tatlım. Aksilik hepsini de çok severim korkudan yiyemiyorum

oyle cnm hayırlısı anladm cnm hergun o yol sıkar
haa niyeti belli oldu seninkinin en gzueli bence de madem cocuklarla gidecen keyfini cikar
Gunaydin kizlarrr
günaydın cnm svndm senin adina herkesin kendi evi vala anne baba rvi bile olsq insan evini ozluyor hemen toparlarsn insAllah hastalanmazsn

Burda kimsem yok, annemler Adana'da...

Eşim gelmez de ben çocuklarla gidersem, bebeğim sürekli ağlıyor arkada, kızlarım zaptedemiyor...2.5 saatlik yol... nasıl tek gideyim bebekle...
haklısın canım ben annem bakti demiştin ya çocuğa yakın sandım
canım abes karşılama zaten ama olmuyorsa yapacak birşey yok ki vakti zamanı varsa gelir
Sen taktiğin sürece uzatiyirsun ben oğluma 2 sene kalmadım sonra çok yoğun bir dönemdi eşime dedim ki bu ay dikkat edelim bu ay gebe kalamam zaten hem iş yerim çok yoğundu hemde kaynım benimle kalıyordu onun düğünü vardı kız evi gibiydi benim ev onun için erteledim ve gönlüme göre horon oynadım düğünden iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim kafanın rahat olması çok önemli düşün ki hiç olmayacak o kadar boşver yani bu durumu ohhh de korunma derdi yok de sal gitsin :)
Canım teoride hepsini biliyorum ama yapamıyorum malesef iki ay falan anca başardım rahat olmayı şu an yine başa döndüm bende çok istiyorum takmamayı ama nasıl yapsam bilemedim
başka mesgalelee bul bence
menü güzel teline ne oldu
Günaydın 9. Takımın fit güzelleri
günaydın canım
Gunaydin kizlarrrr erkenden kalktım gene ama hüsrana uğradım. Babamla gidiyordum bu ara gece sabah yokum yazmış mecbur otobüsle gidiyorum. Hala bitmedi yol
günaydın canım
kahve yanında kuru meyve tuket 2 tane zamanla alışırsın şekersiz içmeye
Günaydınlar mutlu günler güzeller❣❣
günaydın canım
bence de sende keyfine göre bak
Gunaydin kizlarrr
bugün baya baya dinlen bakım yap canım pazara eşin gitse daha iyi uygunsa yada gelirken marketten alsın senin evde birşey yoktur şimdi haklısın ama ıhlamur zencefil bak kendine
eşin yesin canım senden emin değilim kimini çok etkiliyor kimini etkilemez ben de dün pastırmalı yaptım bilerek pastırma attım engel olamaz yersem diye hiç sevmiyorum pastırma riske girme istersen
Bana öyle dokunuyor ki kuru fasulye nohut mercimek buğday 3 değil 5 gün geçse atamıyorum şişliği. Ama seni bilemiyorum tatlım. Aksilik hepsini de çok severim korkudan yiyemiyorum
abooo bak bunu öğrenmemiz iyi oldu
Merhabalar güzel ve fit hatunlarrr

Biraz önce AVM den geldik. Çocuklar ve eşim dondurma yediler. Peki ben ne yaptım
Kahve içtim. Tabiki şekersiizzz
Süpersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…