- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.461
Biliyorum cnm kızımda cok rahattim 3. Ayda hamile kalmıştım simdi naparsam yapayım bilinaltimdan çıkaramıyorumhaklısın canım ben annem bakti demiştin ya çocuğa yakın sandım
canım abes karşılama zaten ama olmuyorsa yapacak birşey yok ki vakti zamanı varsa gelir
Sen taktiğin sürece uzatiyirsun ben oğluma 2 sene kalmadım sonra çok yoğun bir dönemdi eşime dedim ki bu ay dikkat edelim bu ay gebe kalamam zaten hem iş yerim çok yoğundu hemde kaynım benimle kalıyordu onun düğünü vardı kız evi gibiydi benim ev onun için erteledim ve gönlüme göre horon oynadım düğünden iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim kafanın rahat olması çok önemli düşün ki hiç olmayacak o kadar boşver yani bu durumu ohhh de korunma derdi yok de sal gitsin :)
başka mesgalelee bul bence
menü güzel teline ne oldu
günaydın canım
günaydın canım
kahve yanında kuru meyve tuket 2 tane zamanla alışırsın şekersiz içmeye
günaydın canım
bence de sende keyfine göre bak
bugün baya baya dinlen bakım yap canım pazara eşin gitse daha iyi uygunsa yada gelirken marketten alsın senin evde birşey yoktur şimdi haklısın ama ıhlamur zencefil bak kendine
eşin yesin canım senden emin değilim kimini çok etkiliyor kimini etkilemez ben de dün pastırmalı yaptım bilerek pastırma attım engel olamaz yersem diye hiç sevmiyorum pastırma riske girme istersen
abooo bak bunu öğrenmemiz iyi oldu
Süpersin canım
Riskli kuzum bence yeme sen. Onlara yap kendine salata filan hazirlaGunaydınnn daha anca kalkabildim hemen ayak üstü atıştırdım bişeyler evde yumurta bitmis almaya üşendim peynir zeytin yedim. Bu akşam kuru fasulye yapsam uygun mudur eşimin isteği bende yesem cumaya şişliği gider mi
Ya aslinda sıkmıyor ama yazin daha zor burasi yazlik oldugu icin kalabalik oluyoroyle cnm hayırlısı anladm cnm hergun o yol sıkar
haa niyeti belli oldu seninkinin en gzueli bence de madem cocuklarla gidecen keyfini cikar
günaydın cnm svndm senin adina herkesin kendi evi vala anne baba rvi bile olsq insan evini ozluyor hemen toparlarsn insAllah hastalanmazsn
Aferin kiz iste boyle azimli hatunlariz bizMerhabalar güzel ve fit hatunlarrr
Biraz önce AVM den geldik. Çocuklar ve eşim dondurma yediler. Peki ben ne yaptım
Kahve içtim. Tabiki şekersiizzz
Ayyy kuzu bi ben hasta olmadim sanirim o kadar milletle icli disliyimTünaydın herkese geldi bahar ayları sardı herkesi virüslerkendinize dikkat edin valla herkesler hasta
Ve tartiya son iki gün mümkün olduğunca bol hareket doğru menülerle eksiler gelsin gönlümüz senlensin
Eki Görüntüle 2264245 takımın girişine asalim bence
Himm anldm cnm kolay gelsin o zmnRiskli kuzum bence yeme sen. Onlara yap kendine salata filan hazirla
Ya aslinda sıkmıyor ama yazin daha zor burasi yazlik oldugu icin kalabalik oluyor
Aferin kiz iste boyle azimli hatunlariz biz
Ayyy kuzu bi ben hasta olmadim sanirim o kadar milletle icli disliyim
Hep ayrı takılmıyoruz aslında...Sebebi belli olmuş. Kuzum siz hep ayrı mı takılırsınız ? Kayınvalidenlerle görüşmüyor musun?
Kıskançlık kokusu alıyorum
Kıskançlık değil canım, derdi "bugün tatil günüm evde dinleneceğim" meselesi, haftasonu da memleketine gideceği için bugün evden çıkmak istemiyorBir karın ağrısı olduğu belliydi. Ben kıskançlık diye düşünmüştüm ama başka bir şeymiş
Birkaç yıl önce taşındılar canım buradan.haklısın canım ben annem bakti demiştin ya çocuğa yakın sandım
Eğer kızından sonra hap yada aylık yada 3 aylık iğnelerden kullandıysan 1-2 yıl hamile kalamaman normal canımBiliyorum cnm kızımda cok rahattim 3. Ayda hamile kalmıştım simdi naparsam yapayım bilinaltimdan çıkaramıyorum
Bi ara örgüye sardım surekli dışarı atıyordum kendimi ya da ama uzun sürmüyor yani tam tersi hic olmayacak die düşündükçe daha depresif takılıyorum dhaa cok takıyorum bi tuhafim yani ne diyim Allah gönül rahatlığı verisn insAllah bana da hayırlısı
Günaydın canım.Tunaydinnnnnn kizlar
Sabah gecmisi okurken kahvalti girdi araya sonrada kv gil uğradı
Yeni gittiler
Bugun burda tatil tr de de oyle heralde :)
yok cnm gidemicegimi soyledimOkuldan geldim, fena yorgunum, dünden kalma bezelye ve bulgur pilavım var, açlık da hissetmiyorum ama yesem mı yemesem mı karar veremedim
Bugün işe gitmedin mi canım
belki çeşidi azaltabilirsin cnmValla ben de bıgün bunu düşündüm, zaten ince ince tabak hazırlamaktan da bi baydım bu arayeni yöntemler denemeliyim ..
ekimin temizlik aşkı bi bana bulasmadiOyy mefkuş abla sen mi geldin
sabah 6da uyuyabildim sonra da 11 gibi kalktım. @ekim2009 un süper temizlik rutinleri bilinçaltımı coşturdu herhalde, tüm gün temizlik yaptım. Halen de devam ediyor. Meğer evimi şey götürmüş
sorunluk bisey yokta iş yoksa parada yokNeticede sağlık problemi, sorun çıkarmazlar değil mi mefkuş ablam?geçmiş olsun, dikkat et kendine
bence, az yemeden kilo verilebiliyorsa en guzeli aslindaBak benim diyetisyenin verdiği listeyi atayım inş bir ara ben hep kendim verdim verdiğim tüm kiloları ama arkadaşım harfiyen dediklerini yaptı diyetisyenin ki içinde künefe verdiği bile oldu ben şok kız 6 ayda 25 kiloyu verdi gitti hem de hiç takılmadan
hosgeldinnnn edibemm özlemişim seniiSelam dostlar,
Tatil bitti, kilolarımı aldım geldim. Biliyorum böyle olmamalıydı ama maalesef oldu. Dışarda yemeler, abur cuburlar, çayın yanına kuruyemiş derken onca dolaşıp yürümeler de kar etmemiş. Anldım ki vücudum kilo almaya çok çok meyilli ona göre davranamadım gerçi. Önüme bakıp yeniden başlamalıyım. Yolculuk şişliği filan diye bekledim ama ancak 98’e indim. Ramazan’da genelde kilo veremiyorum o yüzden haftalık bir kilo hedefim olsa nasıl sizce? Yarından itibaren menü de yazamayı düşünüyorum. Hadi bismillah...
belgeselin ana fikri neydi cnm bizde sebeblenelim :)ya canım, geçen the magic pill diye bi belgesel izledikten sonra bu konuda iyice hassaslaştım da, ondan üstüne geliyorum hihihi
herkes yazmis zaten tatlicimBi iç dökme mesajı kızlar çok doldum yaklaşık bi senedir ikinci evlat için çabalıyoruz ama olmuyor Allah in takdiri tabiki isyan değil ama kendimi cok yorgun hissediyorum 5 bucuk senelik evliyim kızım 4 bucuk yaşında ve kardeş aşığı sürekli ne zmn kardeşim olacak dio her seferidne tatlı tatli ikna ediyorum
Benimle beraber evlenen ya da sonra evlenen bi cok tanıdığın en az iki üç cocugu var ve ben bazen ciddi anlamda cok gec kaldığımı düşünüyorum herkesin zamanı farklı tabi yaşın genç diyeceksinz biliyorum herkes öyle diyor çünki ama ben kendime bunu anlatamıyorum 2 gun rahatsam bi gun kendimi sorguluyorum napicam(z) die kilo verme istegim oncelik sağlığım ve kendjm icin ama etkenlerden biri de hamile kalmamı kolaylaştırır belki die çabalıyorum ama yok duygu değişimi çok fazla bayram sonuna kadar hala olmazsa snrm tedaviye başlamayı düşünüyorum
Rabbim herseyin hayırlısını versin kızlar insAllah
hastaya Allah sifa versin cnmArkadaşımın eşi beyin kanaması geçirdi, kaç günlerdir yoğun bakımda Adana'da, bugün servise alınmış...
Arkadaşlar araç tutup toplu ziyarete gidecekler, onlarla gitmeme izin vermiyor, "o zaman yarın birlikte gidelim" diyorum, kabul etmiyor, "yarın ben tek gideyim" diyorum, bunuda kabul etmiyor....
Çocukları alıp gitmeliymişim hasta ziyaretine...
deli etti beni ya..
anacim temelli gitmiyon ya herkesle vedalasacan :)))abla ancak bir sürü çamaşır birikmişti şimdi çtesi yolculuk öncesi herşeyi halletmek lazım birde gideceğimi duyan eş dost görüşelim gitmeden diye peşime düştü
insan kendi kullaninca daha yorucu oluyor uyu git madem cnmGunaydin kizlarrrr erkenden kalktım gene ama hüsrana uğradım. Babamla gidiyordum bu ara gece sabah yokum yazmış mecbur otobüsle gidiyorum. Hala bitmedi yol
evine hosgeldinnn tatlimGunaydin kizlarrr
Cok şükur sag saglim geldim evime dun baya yogun ve yorgundum. Biraz da üşutmusum ya insallah cok daha kotu olmam
nayirrrrr nolamazzzzzGunaydınnn daha anca kalkabildim hemen ayak üstü atıştırdım bişeyler evde yumurta bitmis almaya üşendim peynir zeytin yedim. Bu akşam kuru fasulye yapsam uygun mudur eşimin isteği bende yesem cumaya şişliği gider mi
kiz masallah de ağzını hayra açkuzu bi ben hasta olmadim sanirim o kadar milletle icli disliyim
Calisanlar icin iyi olmus o zaman :)Günaydın canım.
Bizde de tatil.
Kızlar 3 hurma dışında akşama kadar hiç bir şey yemedim. Aç da hissetmedim kendimi. Canım istemedi.
19.40
2-3 avuç haşlanmış tavuk ( karışık)
2 yk pilav
Yarımdan az çeyrekten çok tbe
1.5 yk yoğurt, 2 yk salata
Su:1.5 lt
Spor: ev işi
Sabah 10.00
Tereyağlı yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik
Yarım çb çiğ fındık
1 kuru incir
5 yeşil erik
Akşam 17.45
1 tabak yoğurtlu köz patlıcan
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Merhabalar
09.00
1 haş. Yumurtalı salata
12.30
80gr Ton balıklı salata
1 kase mercimek çorbası
14.00
1 simit
19.30
5 yk yoğurtlu patlıcan
2 yk haşlanmış nohut
22.00
1 kupa beyaz çay
2 lt den fazla su
Menü
Sabah(10:00)
1 dilim tam buğday
1 yumurtadan omlet
Domates
1 kk peynir
1 tK fıstık ezmesi
Öğle(15:40)
Bir bardak kefir
Akşam(19:30)
Bir kase domates çorbası kremasiz
1 bardak ayran
Çok az salata
Su : 2 lt Spor : yok
Kızlar bugün giremedim telim bozuldu ara ara gidiyo geliyo hemen menümü yziyim
12.00 1 kk peynir
1 yumurta
1 tbe
16.00 1 sade türk kahvesi
2 kare bitter
19.00 1 urfa dürümün içini yedim lavaşını bıraktım
Salata
Su 2l
Spor 50 dk yuruyus 150pFit mutlu anne
Günaydın kızlar bol eksili bi gün olsun ben bugün niyetlendim hem tartıya faydası olsun hemde ramazan önü biraz daha tutayım pazara kadar
Sagol canimmHimm anldm cnm kolay gelsin o zmn
Ay bize degil biz isci degil ameleyiz ablaTunaydinnnnnn kizlar
Sabah gecmisi okurken kahvalti girdi araya sonrada kv gil uğradı
Yeni gittiler
Bugun burda tatil tr de de oyle heralde :)
Tamam abla masallah o zamanyok cnm gidemicegimi soyledim
belki çeşidi azaltabilirsin cnm
Bi ana yemek yaninda salata yogurt yeter bence
ekimin temizlik aşkı bi bana bulasmadi
sorunluk bisey yokta iş yoksa parada yok
Gecen hafta gittigim yere soracak perşembe
Orda isciye ihtiyac varsa oraya gidecem yoksa cikmis olacam
bence, az yemeden kilo verilebiliyorsa en guzeli aslinda
hosgeldinnnn edibemm özlemişim senii
Yinede aşırı almamisin bence izinde okadar arti normal :))
Bende vermedim seni bekledim
belgeselin ana fikri neydi cnm bizde sebeblenelim :)
herkes yazmis zaten tatlicim
Hic cocugun olmasa hadi neyse diyim ama cok sukur bi kizin var
Kusura bakma bitanem ama gercekten niye bukadar kendine stres yaptigini anlamiyorum
Kafana takma oluruna birak
Biraz gencliginin keyfini cikar
Allah kismet ederse zaten olur
hastaya Allah sifa versin cnm
Sebebinide ogrenmisinneyse kafana gore takil madem
anacim temelli gitmiyon ya herkesle vedalasacan :)))
Yolculuk oncesi iyice toparlanmaya bak cnm
insan kendi kullaninca daha yorucu oluyor uyu git madem cnm
evine hosgeldinnn tatlim
Hemen işe guce giriscem diye ugrasma sakın iyice dinlen hastalık ilerlemesin
nayirrrrr nolamazzzzz
Tartiya 2 kala olmaz cnm lutfen kendine baska bisey yap
kiz masallah de ağzını hayra aç
Simdiden yuzde 1 i gecti benimki ablaListedeki kizlar
Yarin tartilari kontrol edip menunuzu ona gore planlayin
Sonra cuma günü neden nicin demiyelim
Umarim herkes min. Yuzde 1 le gelir
kızlaarrrr ben geldimm
eşim şimdi çıktı evden ben de kendimi yanınıza attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?