- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.481
Hoşgeldin canımkızlaarrrr ben geldimm
eşim şimdi çıktı evden ben de kendimi yanınıza attım
hap hiç kullanmadım canım aylık iğne kullanmıştım bi ara ama en kötü 3 sene önceydiEğer kızından sonra hap yada aylık yada 3 aylık iğnelerden kullandıysan 1-2 yıl hamile kalamaman normal canım
abla kızım için şükrediyorum tabiki ama bu ikinci çocuk istegimi bastrmio elimde olmadan strese giriyorum dediğim gibi teoride hepsini biliyorum kafamı rahatlatmam lazım ama işte,yok cnm gidemicegimi soyledim
belki çeşidi azaltabilirsin cnm
Bi ana yemek yaninda salata yogurt yeter bence
ekimin temizlik aşkı bi bana bulasmadi
sorunluk bisey yokta iş yoksa parada yok
Gecen hafta gittigim yere soracak perşembe
Orda isciye ihtiyac varsa oraya gidecem yoksa cikmis olacam
bence, az yemeden kilo verilebiliyorsa en guzeli aslinda
hosgeldinnnn edibemm özlemişim senii
Yinede aşırı almamisin bence izinde okadar arti normal :))
Bende vermedim seni bekledim
belgeselin ana fikri neydi cnm bizde sebeblenelim :)
herkes yazmis zaten tatlicim
Hic cocugun olmasa hadi neyse diyim ama cok sukur bi kizin var
Kusura bakma bitanem ama gercekten niye bukadar kendine stres yaptigini anlamiyorum
Kafana takma oluruna birak
Biraz gencliginin keyfini cikar
Allah kismet ederse zaten olur
hastaya Allah sifa versin cnm
Sebebinide ogrenmisinneyse kafana gore takil madem
anacim temelli gitmiyon ya herkesle vedalasacan :)))
Yolculuk oncesi iyice toparlanmaya bak cnm
insan kendi kullaninca daha yorucu oluyor uyu git madem cnm
evine hosgeldinnn tatlim
Hemen işe guce giriscem diye ugrasma sakın iyice dinlen hastalık ilerlemesin
nayirrrrr nolamazzzzz
Tartiya 2 kala olmaz cnm lutfen kendine baska bisey yap
kiz masallah de ağzını hayra aç
saol cnmCanim metobolizmanin çalışması yemen lazimdi sabahı
Gayet güzel canım afiyet olsun
Simit olmamış canım
Gayet güzel olmuş canim afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Allah kabul etsin canim
canım karın kaslarını çalıştıran egzersizler denedin mi benim genel olarak hep çok bi göbeğim olmadı ama az var oda egzersizle toparlaniyor sankikızlar yaaa benim bu göbeğim nasıl gidecek yaaa, en büyük problemim olan kalçalarım bile küçülmeye başladı göbek olduğu gibi duruyor ki hayatım boyunca ne kadar kilo alırsam alayım böyle bir göbeğim olmamıştı
hoşbuldum canımmHoşgeldin canım
Seninki de mi kk 'yı kuma gibi görüyor
canım ben hep hayatım boyunca yapabileceğim sporları tercih ediyorum bölgesel hareket yapmayı sevmiyorum çünkü genç kızlığımda yan karın için egzersiz yapmıştım sonra bırakınca çok daha kötü hale geldi oralarhap hiç kullanmadım canım aylık iğne kullanmıştım bi ara ama en kötü 3 sene önceydi
abla kızım için şükrediyorum tabiki ama bu ikinci çocuk istegimi bastrmio elimde olmadan strese giriyorum dediğim gibi teoride hepsini biliyorum kafamı rahatlatmam lazım ama işte,hayırlısı
saol cnm
canım karın kaslarını çalıştıran egzersizler denedin mi benim genel olarak hep çok bi göbeğim olmadı ama az var oda egzersizle toparlaniyor sanki
kızlar yaaa benim bu göbeğim nasıl gidecek yaaa, en büyük problemim olan kalçalarım bile küçülmeye başladı göbek olduğu gibi duruyor ki hayatım boyunca ne kadar kilo alırsam alayım böyle bir göbeğim olmamıştı
İnternet ten "Glisemik İndex Tablosunu" indir....beslenmeyle ilgili yapılabilecek bişe var mı acaba
kızlaarrrr ben geldimm
Hosgeldin bebegim karin egzersizleri yapabilirsinkızlar yaaa benim bu göbeğim nasıl gidecek yaaa, en büyük problemim olan kalçalarım bile küçülmeye başladı göbek olduğu gibi duruyor ki hayatım boyunca ne kadar kilo alırsam alayım böyle bir göbeğim olmamıştı
bizde emekciyizbize degil biz isci degil ameleyiz abla
senin hedef min. Yuzde 1. 5Simdiden yuzde 1 i gecti benimki abla
kızlaarrrr ben geldimm
kilo gittikce gobekte gidecektir cnmkızlar yaaa benim bu göbeğim nasıl gidecek yaaa, en büyük problemim olan kalçalarım bile küçülmeye başladı göbek olduğu gibi duruyor ki hayatım boyunca ne kadar kilo alırsam alayım böyle bir göbeğim olmamıştı
Ablacım katojenik diyetle ilgili bir belgesel. Bildiklerimizden çok farklı değil yani, hayvansal yağın ve sağlıklı bitkisel kaynaklı yağların önemini vurguluyor. Bazı hasta bireyler üzerinde bu diyeti deneyerek gösterdikleri gelişim inceleniyor. (Otizmli bir yavru ve astım hastası bir hanımefendi vardı mesela) öyle işte.yok cnm gidemicegimi soyledim
belki çeşidi azaltabilirsin cnm
Bi ana yemek yaninda salata yogurt yeter bence
ekimin temizlik aşkı bi bana bulasmadi
sorunluk bisey yokta iş yoksa parada yok
Gecen hafta gittigim yere soracak perşembe
Orda isciye ihtiyac varsa oraya gidecem yoksa cikmis olacam
bence, az yemeden kilo verilebiliyorsa en guzeli aslinda
hosgeldinnnn edibemm özlemişim senii
Yinede aşırı almamisin bence izinde okadar arti normal :))
Bende vermedim seni bekledim
belgeselin ana fikri neydi cnm bizde sebeblenelim :)
herkes yazmis zaten tatlicim
Hic cocugun olmasa hadi neyse diyim ama cok sukur bi kizin var
Kusura bakma bitanem ama gercekten niye bukadar kendine stres yaptigini anlamiyorum
Kafana takma oluruna birak
Biraz gencliginin keyfini cikar
Allah kismet ederse zaten olur
hastaya Allah sifa versin cnm
Sebebinide ogrenmisinneyse kafana gore takil madem
anacim temelli gitmiyon ya herkesle vedalasacan :)))
Yolculuk oncesi iyice toparlanmaya bak cnm
insan kendi kullaninca daha yorucu oluyor uyu git madem cnm
evine hosgeldinnn tatlim
Hemen işe guce giriscem diye ugrasma sakın iyice dinlen hastalık ilerlemesin
nayirrrrr nolamazzzzz
Tartiya 2 kala olmaz cnm lutfen kendine baska bisey yap
kiz masallah de ağzını hayra aç
Sen tartiyla anlaş ki biz bozusmayalimGüzel hatunlar ne haber ?
Dünkü temizlik rüzgarımın artçı şokları devam etmekte, kendinden geçmiş bir fırın tepsim vardı onu ovdum. Metalleri tellemekten hiç hazzetmiyorum, mikrop kapmadan halledeyim dedimçamaşır falan attım o bitince bir dışarı çıkarım. Biraz yürüyüp belki kütüphaneye giderim. Hassas döneme giriş yaptım, cuma günü tartıyla iyi anlaşırız umarım.
Hahahha ablaaa 1.5 suan yüzde onu napcazbizde emekciyiz
senin hedef min. Yuzde 1. 5
kilo gittikce gobekte gidecektir cnm
Ama bolgesel sevmiyom dersen olmaz :) emek olmadan kas olmaz
Niranin dedigi plank mekikten bile daha etkili hem kisa sureli
Duzenli yaparsan mutlaka etkili olur
Tabi cardiyoyuda ihmal etme
Leslide bacagi karnina kaldiriyon ya o da ayakta mekik oluyor bi yerde
Kolay gelsin canim ins hepimiz güzel eksiler getiricezGüzel hatunlar ne haber ?
Dünkü temizlik rüzgarımın artçı şokları devam etmekte, kendinden geçmiş bir fırın tepsim vardı onu ovdum. Metalleri tellemekten hiç hazzetmiyorum, mikrop kapmadan halledeyim dedimçamaşır falan attım o bitince bir dışarı çıkarım. Biraz yürüyüp belki kütüphaneye giderim. Hassas döneme giriş yaptım, cuma günü tartıyla iyi anlaşırız umarım.
anladım canım o konuda bi bilgim yok açıkçasıcanım ben hep hayatım boyunca yapabileceğim sporları tercih ediyorum bölgesel hareket yapmayı sevmiyorum çünkü genç kızlığımda yan karın için egzersiz yapmıştım sonra bırakınca çok daha kötü hale geldi oralar
beslenmeyle ilgili yapılabilecek bişe var mı acaba
vala ben bu ufak toparladim evi tamam dışarı çıkayım dedim ama canım istemedi insAllah güzel eksi görürsün kankimGüzel hatunlar ne haber ?
1.olmak istiyosan yuzde min. 3 olmasi lazimHahahha ablaaa 1.5 suan yüzde onu napcaz
Yaaaa 3 dk yeter mi çok iyiymiş bölgesel egzersiz sevmiyorum aslında çünkü ömür boyu devam ettirmediğim için sonrası daha kötü oluyor ama bi bakayım her gün 3 dkmı ayırırım heraldePlank egzersizleri canım
Okulda ki beden öğretmeni arkadaşın tavsiyesi ile başladım, 5 günü geride bıraktım. Göbeğim içeri girdi, kas yaptı, elimle tuttugumdada küçüldüğünü farkediyorum. En güzeli de kilo verdiğimi herkes göbeğimden farkediyor....
Bu egzersizin en güzel yanı spor yapmaya çok vakti olmayanlar için ideal.... günlük 3 dk' lık bir vakit ayırman yeter. Ancak zor bir egzersiz...birde sezeryan olduysan 6 ay dolmadan asla yapma... karın kaslarının acısını hissediyorsun..
Google Play'den "plank egzersizleri"ni indir, günlük yaparsın
Fırın spreyini fırına sıktım ama tepsiye sıkmadım, bi dahakine onu da deneyeyim. Ocakta ısıtarak karbonat ve bm deterjanı ile yaptığım için kolay çıktı zaten ama gene de tele dokunmaktan hoşlanmıyorum. Önceki hayatımda piremsestim herhaldeSen tartiyla anlaş ki biz bozusmayalim
Biraz firin spreyi sıkıp bekletsen belki tellemene gerek kalmazdi
Tamamdır canım çok teşekkür ederimİnternet ten "Glisemik İndex Tablosunu" indir....
Glisemik İndex değeri 50' nin altındaki besinleri tüketirsen göbeğin gider canım
Huuu hani sen spora basladiydin ne oldu hafize hanimcim :))anladım canım o konuda bi bilgim yok açıkçası
vala ben bu ufak toparladim evi tamam dışarı çıkayım dedim ama canım istemedi insAllah güzel eksi görürsün kankim
İnşaallah beybiligörlHahahha ablaaa 1.5 suan yüzde onu napcaz
Kolay gelsin canim ins hepimiz güzel eksiler getiricez
Hoşbuldum tatlım şu planka bi bakacağımHosgeldin bebegim karin egzersizleri yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?