Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eğer kızından sonra hap yada aylık yada 3 aylık iğnelerden kullandıysan 1-2 yıl hamile kalamaman normal canım
hap hiç kullanmadım canım aylık iğne kullanmıştım bi ara ama en kötü 3 sene önceydi
abla kızım için şükrediyorum tabiki ama bu ikinci çocuk istegimi bastrmio elimde olmadan strese giriyorum dediğim gibi teoride hepsini biliyorum kafamı rahatlatmam lazım ama işte, hayırlısı
Canim metobolizmanin çalışması yemen lazimdi sabahı

Gayet güzel canım afiyet olsun

Simit olmamış canım

Gayet güzel olmuş canim afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Allah kabul etsin canim
saol cnm
canım karın kaslarını çalıştıran egzersizler denedin mi benim genel olarak hep çok bi göbeğim olmadı ama az var oda egzersizle toparlaniyor sanki

canım ben hep hayatım boyunca yapabileceğim sporları tercih ediyorum bölgesel hareket yapmayı sevmiyorum çünkü genç kızlığımda yan karın için egzersiz yapmıştım sonra bırakınca çok daha kötü hale geldi oralar
beslenmeyle ilgili yapılabilecek bişe var mı acaba

Plank egzersizleri canım

Okulda ki beden öğretmeni arkadaşın tavsiyesi ile başladım, 5 günü geride bıraktım. Göbeğim içeri girdi, kas yaptı, elimle tuttugumdada küçüldüğünü farkediyorum. En güzeli de kilo verdiğimi herkes göbeğimden farkediyor....

Bu egzersizin en güzel yanı spor yapmaya çok vakti olmayanlar için ideal.... günlük 3 dk' lık bir vakit ayırman yeter. Ancak zor bir egzersiz...birde sezeryan olduysan 6 ay dolmadan asla yapma... karın kaslarının acısını hissediyorsun..

Google Play'den "plank egzersizleri"ni indir, günlük yaparsın

kızlaarrrr ben geldimm
eşim şimdi çıktı evden ben de kendimi yanınıza attım
Hosgeldin bebegim karin egzersizleri yapabilirsin

bize degil biz isci degil ameleyiz abla
bizde emekciyiz
Simdiden yuzde 1 i gecti benimki abla
senin hedef min. Yuzde 1. 5
kızlaarrrr ben geldimm
eşim şimdi çıktı evden ben de kendimi yanınıza attım
kilo gittikce gobekte gidecektir cnm
Ama bolgesel sevmiyom dersen olmaz :) emek olmadan kas olmaz

Niranin dedigi plank mekikten bile daha etkili hem kisa sureli
Duzenli yaparsan mutlaka etkili olur
Tabi cardiyoyuda ihmal etme
Leslide bacagi karnina kaldiriyon ya o da ayakta mekik oluyor bi yerde

Ablacım katojenik diyetle ilgili bir belgesel. Bildiklerimizden çok farklı değil yani, hayvansal yağın ve sağlıklı bitkisel kaynaklı yağların önemini vurguluyor. Bazı hasta bireyler üzerinde bu diyeti deneyerek gösterdikleri gelişim inceleniyor. (Otizmli bir yavru ve astım hastası bir hanımefendi vardı mesela) öyle işte.

Son düzenleme:
Güzel hatunlar ne haber ?
Dünkü temizlik rüzgarımın artçı şokları devam etmekte, kendinden geçmiş bir fırın tepsim vardı onu ovdum. Metalleri tellemekten hiç hazzetmiyorum, mikrop kapmadan halledeyim dedim çamaşır falan attım o bitince bir dışarı çıkarım. Biraz yürüyüp belki kütüphaneye giderim. Hassas döneme giriş yaptım, cuma günü tartıyla iyi anlaşırız umarım.

Sen tartiyla anlaş ki biz bozusmayalim

Biraz firin spreyi sıkıp bekletsen belki tellemene gerek kalmazdi

Hahahha ablaaa 1.5 suan yüzde onu napcaz
Kolay gelsin canim ins hepimiz güzel eksiler getiricez

anladım canım o konuda bi bilgim yok açıkçası
vala ben bu ufak toparladim evi tamam dışarı çıkayım dedim ama canım istemedi insAllah güzel eksi görürsün kankim

Yaaaa 3 dk yeter mi çok iyiymiş bölgesel egzersiz sevmiyorum aslında çünkü ömür boyu devam ettirmediğim için sonrası daha kötü oluyor ama bi bakayım her gün 3 dkmı ayırırım heralde

Sen tartiyla anlaş ki biz bozusmayalim

Biraz firin spreyi sıkıp bekletsen belki tellemene gerek kalmazdi
Fırın spreyini fırına sıktım ama tepsiye sıkmadım, bi dahakine onu da deneyeyim. Ocakta ısıtarak karbonat ve bm deterjanı ile yaptığım için kolay çıktı zaten ama gene de tele dokunmaktan hoşlanmıyorum. Önceki hayatımda piremsestim herhalde

anladım canım o konuda bi bilgim yok açıkçası
vala ben bu ufak toparladim evi tamam dışarı çıkayım dedim ama canım istemedi insAllah güzel eksi görürsün kankim
Huuu hani sen spora basladiydin ne oldu hafize hanimcim :))
Bak cuma mazeret istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…