Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eldiven giy o zaman

Leslie cardiodan sayılır mı ablacım
Evet plankı inceleyeceğim
Bi de ipsiz atlamaya başladım onun da faydası olur mu acaba

anladım canım o konuda bi bilgim yok açıkçası
vala ben bu ufak toparladim evi tamam dışarı çıkayım dedim ama canım istemedi insAllah güzel eksi görürsün kankim
İnşallah hepimiz görürüz balım. Canın istemese de çık, hatta asıl canın istemediği için çık. Ben günde bir kere çıkmazsam hafakan basıyor. Bir iki gün hasbelkader çıkmazsam ters tepiyor, ev içine çekiyor resmen. Özetle yani, at kendini dışarı kankim

Allahım sizdeki şu enerjiden temizlik hevesinden azıcık da bana koklatsın ev gözüme gözüme batıyor ama hiç elim gitmiyor temizlik yapmaya

Haklsn cnm

Yaaaa 3 dk yeter mi çok iyiymiş bölgesel egzersiz sevmiyorum aslında çünkü ömür boyu devam ettirmediğim için sonrası daha kötü oluyor ama bi bakayım her gün 3 dkmı ayırırım heralde
3 dk yeterli canım, karın yağlarını titretiyor,, hissediyorsun,, yaparken daha iyi anlarsın zaten

Play store'den indirdiğin programda plank hareketinin bir kaç çeşidi var....

Onu da yapabilirsin...

Yada ana plank hareketini 30 saniyelik setlerle 5 defa tekrarlamanda yeterli olur...(ilk seferde hareketleri 10 sn bile yapamayabilirsin, ama gün geçtikçe daha iyi yaparsın...(sezeryandan 6 ay geçmediyse lütfen yapma)

tamamdır canım çok teşekkür ederim
bu arada normal doğum yaptım tatlım ondan yana bi sıkıntım olmaz sanırım

tamamdır canım çok teşekkür ederim
bu arada normal doğum yaptım tatlım ondan yana bi sıkıntım olmaz sanırım
Ay çok sevindim ...

Sezeryanlısın ve hemen yapmaya başlarsın diye çok korktum, neredeyse yazdığıma pişman olacaktım.

Onun için iki defa uyardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…