- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.521
Neden sizin kızlarınıza diyeyim canım, tüm dünya insanları için konuşuyorum. İncelik, zarafet, kibarlık sadece tipte olmaz, mefkuş ablayla onu konuşuyorduk:)Kız niye bizim kızlarımıza kezo diyorsun
Benim sana güvenim var kardiş..Ay abla cok kasmam gerekir yaa. Ama kapanışı güzel yapmayı düşünüyorum
Erkekler arasında Türk kızları "kezo" lakabı ile anılır ve bilenler bilir...o nedenle şakayla karışıkNeden sizin kızlarınıza diyeyim canım, tüm dünya insanları için konuşuyorum. İncelik, zarafet, kibarlık sadece tipte olmaz, mefkuş ablayla onu konuşuyorduk:)
diye sordum....Kız niye bizim kızlarımıza kezo diyorsun
Kız niye alındın şoka uğradım şu an. Evet öyle bir tabir var, erkeklerin kızların kendilerini muhafaza etmek için takındıkları tavırları kezbanlık vb. şekilde nitelemelerine karşı olsam da haketmediği birçok şey için direten, kendisine açılan kapı-verilen yol için bile teşekkür etmekten aciz bir çok insan için (erkek de olabilir) ben de bu tabiri kullanıyorum. Mefkuş abla da prensesler narin olur sen olamazsın gibi bir şaka yaptı, burda fazla kilolarından kurtulmaya çalışan bir topluluk olarak prenseslik, narinlik gibi sıfatları haketmediğimizi düşünmüyorum, şakayla karışık da bunu ifade etmekten çekinmiyorum canım. Tezimi destekleyecek yüzlerce rönesans tablosu varErkekler arasında Türk kızları "kezo" lakabı ile anılır ve bilenler bilir...o nedenle şakayla karışık
diye sordum....
Bir daha konuşmanıza dahil olmam, özür dilerim.
İlk mesajına cevaben yazmayı unutmuşum kusura bakma tatlımAy çok sevindim ...
Sezeryanlısın ve hemen yapmaya başlarsın diye çok korktum, neredeyse yazdığıma pişman olacaktım.
Onun için iki defa uyardım
Güzel canım afiyet olsun09:00=== 3 yk soğanlı yumurta
15 siyah+ 15 yeşil zeytin
1 yk labne peynir
Maydonoz
17:00=== 1 kase kabak yemeği
2 kase domates çorbası
2 lt su
Gayet güzel olmuş beybi, afiyet olsunGünümü kapattım
08.00 bir çay bardağı karışık kuruyemiş ( badem, ceviz, sarı ve beyaz leblebi, fıstık) 3 hurma
10.00 bir yumurtalı salamlı omlet
5 zeytin
1 dilim ekmek
13.00 3 kuru kayısı bi kase yoğurt
16.00 3 yk et sote
Söğüş salata
1 kase yoğurt
Su: 2,5 lt
Spor: 4 mil Leslie 300 ipsiz atlamaFit mutlu anne 210 puan
Sağol canımmGayet güzel olmuş beybi, afiyet olsun
Canım vücut sürekli gelen şeylere aşina olur ve algılayamaz bir süre sonra, ne yaparsan yap bir haftadan fazla yapma...yada birgün yap birgün yapma.Bugün bi şişkinlik var karnımda yine, 1 hafta hurma iyi işe yaradı ama o da bi işe yaramamaya başladı
Yeni bi tarif aldım netten yarından sonra onu yapacağım hurmanın yanına incir kayısı ve cevizi de ekleyeceğim
Bi de macun haline getirilen bi tarif var onu da daha sonra deneyeceğim
EVet tatlım galiba öyle olduCanım vücut sürekli gelen şeylere aşina olur ve algılayamaz bir süre sonra, ne yaparsan yap bir haftadan fazla yapma...yada birgün yap birgün yapma.
Nasıl oldu şimdi canımSelam kizlar yorgunluktan ölüyorum kac gundur ufaklık hasta olunca evi pislik götürüyordu bugun esim evde olunca firsattan istifade usttundende olsa bir temizledim
Ayyy sagol bebegimmmBenim sana güvenim var kardiş..
09:00=== 3 yk soğanlı yumurta
15 siyah+ 15 yeşil zeytin
1 yk labne peynir
Maydonoz
17:00=== 1 kase kabak yemeği
2 kase domates çorbası
2 lt su
Afiyet olsun kizlar menuler guzelGünümü kapattım
08.00 bir çay bardağı karışık kuruyemiş ( badem, ceviz, sarı ve beyaz leblebi, fıstık) 3 hurma
10.00 bir yumurtalı salamlı omlet
5 zeytin
1 dilim ekmek
13.00 3 kuru kayısı bi kase yoğurt
16.00 3 yk et sote
Söğüş salata
1 kase yoğurt
Su: 2,5 lt
Spor: 4 mil Leslie 300 ipsiz atlamaFit mutlu anne 210 puan
Surekli olan biseymi canim dogumdan oncede ?Bugün bi şişkinlik var karnımda yine, 1 hafta hurma iyi işe yaradı ama o da bi işe yaramamaya başladı
Yeni bi tarif aldım netten yarından sonra onu yapacağım hurmanın yanına incir kayısı ve cevizi de ekleyeceğim
Bi de macun haline getirilen bi tarif var onu da daha sonra deneyeceğim
Ayyy kuzu birak bi iki gun pis kalsin ya ev biyere gitmiyo ama sen gidiyosun kendinizi paralamayin bu kadar yahuSelam kizlar yorgunluktan ölüyorum kac gundur ufaklık hasta olunca evi pislik götürüyordu bugun esim evde olunca firsattan istifade usttundende olsa bir temizledim
Evet canım ne yazık ki kendimi bildim bileli bağırsaklarımla ilgili problem yaşarım ama kilo verme derdim olmadığı zamanlarda çok da önemsemezdim şimdi ister istemez bu duruma çözüm bulmaya çalışıyorum zaten fazla olan kiloma bi de bunun şişkinliği ekleniyor çünküAyyy sagol bebegimmm
Afiyet olsun kizlar menuler guzel
Surekli olan biseymi canim dogumdan oncede ?
Ayyy kuzu birak bi iki gun pis kalsin ya ev biyere gitmiyo ama sen gidiyosun kendinizi paralamayin bu kadar yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?