Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Neden sizin kızlarınıza diyeyim canım, tüm dünya insanları için konuşuyorum. İncelik, zarafet, kibarlık sadece tipte olmaz, mefkuş ablayla onu konuşuyorduk:)
Erkekler arasında Türk kızları "kezo" lakabı ile anılır ve bilenler bilir...o nedenle şakayla karışık
Kız niye bizim kızlarımıza kezo diyorsun
diye sordum....

Bir daha konuşmanıza dahil olmam, özür dilerim.

Erkekler arasında Türk kızları "kezo" lakabı ile anılır ve bilenler bilir...o nedenle şakayla karışık

diye sordum....

Bir daha konuşmanıza dahil olmam, özür dilerim.
Kız niye alındın şoka uğradım şu an. Evet öyle bir tabir var, erkeklerin kızların kendilerini muhafaza etmek için takındıkları tavırları kezbanlık vb. şekilde nitelemelerine karşı olsam da haketmediği birçok şey için direten, kendisine açılan kapı-verilen yol için bile teşekkür etmekten aciz bir çok insan için (erkek de olabilir) ben de bu tabiri kullanıyorum. Mefkuş abla da prensesler narin olur sen olamazsın gibi bir şaka yaptı, burda fazla kilolarından kurtulmaya çalışan bir topluluk olarak prenseslik, narinlik gibi sıfatları haketmediğimizi düşünmüyorum, şakayla karışık da bunu ifade etmekten çekinmiyorum canım. Tezimi destekleyecek yüzlerce rönesans tablosu var ay ne açıklama yaptım, bdv gibi oldu.. imza: iç Anadolu’nun bağrından kopmuş pesto

Günümü kapattım
08.00 bir çay bardağı karışık kuruyemiş ( badem, ceviz, sarı ve beyaz leblebi, fıstık) 3 hurma

10.00 bir yumurtalı salamlı omlet
5 zeytin
1 dilim ekmek

13.00 3 kuru kayısı bi kase yoğurt

16.00 3 yk et sote
Söğüş salata
1 kase yoğurt

Su: 2,5 lt
Spor: 4 mil Leslie 300 ipsiz atlama Fit mutlu anne 210 puan

Gayet güzel olmuş beybi, afiyet olsun

Bugün bi şişkinlik var karnımda yine, 1 hafta hurma iyi işe yaradı ama o da bi işe yaramamaya başladı
Yeni bi tarif aldım netten yarından sonra onu yapacağım hurmanın yanına incir kayısı ve cevizi de ekleyeceğim
Bi de macun haline getirilen bi tarif var onu da daha sonra deneyeceğim

Fit mutlu anne

Cumartesi= 60 dk hızlı tempolu yürüyüş= 180
Pazar= 60 dk hızlı tempolu yürüyüş= 180
Pazartesi= 60 dk hızlı tempolu yürüyüş= 180
Salı= 20 dk hızlı tempolu yürüyüş= 60

Ayakkabımın arkası vurdu, o nedenle birkaç gün yürüyemeyeceğim, zaten annemler de yürüme şansım olmazdı.

Canım vücut sürekli gelen şeylere aşina olur ve algılayamaz bir süre sonra, ne yaparsan yap bir haftadan fazla yapma...yada birgün yap birgün yapma.

Canım vücut sürekli gelen şeylere aşina olur ve algılayamaz bir süre sonra, ne yaparsan yap bir haftadan fazla yapma...yada birgün yap birgün yapma.
EVet tatlım galiba öyle oldu
İnanılmaz bi şişlik var karnımda halbuki bi haftadır gayet iyi gidiyordu
Dediğin gibi bi hafta bi hafta yapmak en mantıklısı

Benim sana güvenim var kardiş..
Ayyy sagol bebegimmm

Afiyet olsun kizlar menuler guzel
Surekli olan biseymi canim dogumdan oncede ?
Selam kizlar yorgunluktan ölüyorum kac gundur ufaklık hasta olunca evi pislik götürüyordu bugun esim evde olunca firsattan istifade usttundende olsa bir temizledim
Ayyy kuzu birak bi iki gun pis kalsin ya ev biyere gitmiyo ama sen gidiyosun kendinizi paralamayin bu kadar yahu

Ayyy sagol bebegimmm

Afiyet olsun kizlar menuler guzel

Surekli olan biseymi canim dogumdan oncede ?

Ayyy kuzu birak bi iki gun pis kalsin ya ev biyere gitmiyo ama sen gidiyosun kendinizi paralamayin bu kadar yahu
Evet canım ne yazık ki kendimi bildim bileli bağırsaklarımla ilgili problem yaşarım ama kilo verme derdim olmadığı zamanlarda çok da önemsemezdim şimdi ister istemez bu duruma çözüm bulmaya çalışıyorum zaten fazla olan kiloma bi de bunun şişkinliği ekleniyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…