Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım güzeller güzeli bi eksi geliyor sanki

Anladim kuzum bende hic bisi bilmem bununla alakali insan yaşamayınca bilmiyoda
Afiyet olsun canım güzeller güzeli bi eksi geliyor sanki
Ay ins kuzum yaaa

afiyet olsun canım
afiyet olsun canım sporunda guzel
cok güzel cnm kaydediyorum
Selam kizlar yorgunluktan ölüyorum kac gundur ufaklık hasta olunca evi pislik götürüyordu bugun esim evde olunca firsattan istifade usttundende olsa bir temizledim
bende dun yapmistm bugun bi yuzden toparladm tamam hic bahar temizligi moduna giremedim ben artik ramazanin icinde nasil olacaksa bayram temizligi olacak
Afiyet olsun canım

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun

Çok güzel menü olmuş afiyet olsun canim

Gayet güzel canım afiyet olsun

selam kızlarrr
hamlamışım yavff orta tempo 70 dk yürüyüş yaptık eşimle bacaklarım biraz ağrıdı da sağ topuğum bağırıyor ben burdayımmm ağrırım daaaa diye :))
dün salonun korneşlerini cifliycem diye merdivene in çık yapınca yükseklik korkusundan kendimi baya kasmışım camını sil tülünü güneşliğini tak yerini sil süpür yaptım arada karşı komşum geldi az oturdu gitti benimkilere ıspanaklı ayrı peynirli ayrı hamur yoğur aç katmer (gözleme) yaptım ama yanlış günü seçmişim bir daha detaylı temizlik yaptığım gün hamur açma işi yapmıycam yemeden yattım uyudum akşam ezanı okununca gece 1.5 a kadar yoğurt mayalamıştım onu dolaba koymam gerekmese mutfak dandiniydi umursamadan yatardım sabaha kadar :))
eşim evde olunca kahvaltı faslı evi mutfağı toparlama sonra da tontişime gidip çay kahve içme faslı yaptım gelince de akşam yemeği ön hazırlığı yaptım yürüyüşe gittik anca geldim benden havadisler bu kadar
haa yarın öğleden sonra bir şeyler evde hazırlayıp kameriye de oturup çay içicez komşularla ne yapsam karar vermedim daha :)

ya kızlar tuvalete çıksam 5 kilo gidecekmiş gibi hissediyorum öyle bi şişlik var
dua edin de yarına çözeyim bu işi ya
yulaf ezmesi yada unu mu alsan yoğurda kayısı v.s. doğrayıp hepsini karıştırıp yesen üstüne de sürekli ılık sıcak su içsen işe yarar sanki

her gece dua et olur mu sen
maşallah enerjine hayranım her yazın bana öyle bi pozitif elektrik gönderiyor ki sana anlatamam
yaşam enerjin neşen heyecanın hiç hiç bitmesin inşallah

her gece dua et olur mu sen
maşallah enerjine hayranım her yazın bana öyle bi pozitif elektrik gönderiyor ki sana anlatamam
yaşam enerjin neşen heyecanın hiç hiç bitmesin inşallah
aminnn cümlemizin enerjisi hiç bitmesin :)
cidden insan huzurlu olduğu zaman sevgi dolu oluyor onun da enerjisini yayıyor bu tek benim için geçerli değil kim olursa olsun herkes için geçerli yazıdan bile o enerji yayılıyor gülümmmm
geceyi kim beklesin şimdi bile ettim duamı kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…