Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah dualarını kabul etsin canımm, Allahım nazarlardan korusun seni

suyu da bol içeceksin ama midede şişiyor ya çok su çekiyor içmezsen daha beter kabızlık yapar
hiç riske atmayayım o zaman canım
nette bi tarif buldum keten tohumlu falan güzel bişeye benziyor ama keten tohumunu nerden bulacağım onu bilmiyorum şimdilik kuru kayısılı cevizli su var onu yapacağım bakalım inşallah faydasını görürüm

Sagol cnm insallah :)
Geçmiş olsun kuzum hamiş hamiş dikkat et kendine

Sagol canim

Aynen cnm bende ozledim evimi duzenimi eşimi :) ama bi burukluk da oluyor illaki. Insallah cnm sagol

Dun markete girdk az bucuk bisiler aldm ama tabi tam ne yok bilmedigimden yarin gene gidicem. Esimde oglenciydi bugun mecburen pazara ben gittim ama dayanamadim mutfakdada bi kac is yaptm ama cok yormadim kendimi burun spreyi kullanabilirmiyim acaba ya burnum tikali olunca cok kotu oluyor

Sagol ablamm. Yok hergun az az bisiler yapiyorum zaten artik bebegin odasinida ayarlicaz yavastan giyisilerini yikicam falan insallah :)

ooo o da süper hatta daha iyi bile olabilir
senin bu wc sıkıntın sürekli mi var gülüm sabah aç karnına zeytin yağı da işe yarıyormuş ben yapmıyorum bana troid ilacı bağırsakta emildiği için sabah bağırsak çalıştıran şeyler yasak kepekli ekmek bile ama yapanlar gayet memnun

kuzum ne diye riske atıyorsun burun spreyiyle kendini tuzlu su yap onu çek burnuna açılsın

evet canım kendimi bildim bileli bu sıkıntım hep var
ben de tiroid ilacı kullanıyorum benim de yaptıklarım ters mi tepiyor acaba

Maşallahın var canım, ben okurken yoruldum

aaa o nasıl oluyormuş
buna benim de ihtiyacım var yıldızımız çok düşük eşiminde benimde
bilinç seviyesi artıp kalbini huzurlu tuttuğun da istesen de istemesen de enerji titreşim frekansın artıyor ( o zaman da bilinç seviyen iyice artıyor ) , etrafında ki insanlardan enerji seviyesi düşük olanı sen etkilersin onların ki daha güçlü ise sen onlardan etkilenirsin , enerjisi yüksem ve haset biriyse kötü etkilenirsin nazar da bu işte zaten nazarın kökeni arapçadan geliyor bakmak demek ya kötü nefisli insanların bakışı da enerjimizi düşürünce hasta ediyor baş ağrısı v.s. yapıyor

evet canım kendimi bildim bileli bu sıkıntım hep var
ben de tiroid ilacı kullanıyorum benim de yaptıklarım ters mi tepiyor acaba
sabah aç karnına hipotoroid ilacı kullananlar dikkat edecek , ben akşam kullanıyorum ne yapacaksam mesela 2 aya yakındır hem probiyotik kapsül hem suya katılıp eriyen lif takviyesi kullanıyorum sadece akşam yemek öncesi ama sabah yook

Kizlar bacaklarimda cok kramp oluyor ya uyurken gene girdi dun askinda magnezyum da kullaniyorum ama baska napabillirmki
Benim de çok olurdu doktorum magnezyum ve kalsiyum vermişti artı demire dikkat et demişti
vitaminlerden sonra rahatlamıştım
demirin nasıl takviye alıyor musun canım

Kizlar bacaklarimda cok kramp oluyor ya uyurken gene girdi dun askinda magnezyum da kullaniyorum ama baska napabillirmki
belki de vitamin mineral eksiği olmuştur doktor randevun ne zaman eksik ne varsa doktor söyler gerekli takviyeleri verir
sen bu ara yoğurduna da dikkat et kalsiyum eksiği de magnezyum eksiği de kramplara sebep olabiliyor

hmmmm o zaman benim de kullanmamam gerek yaa
ne yapacaksam akşam yapmam geerek yatarken zeytinyağı içeyim bari

nasıl yapılıyor canım
genelde ödem atmak için yapılıyor ve çok basit. Bende poşetsiz hali olmadığı için 3 poşet yeşil çayı 750 ml su ile demleyip, soğumaya bırakıp sonrasında üzerine 250 ml soda döküp yarım limon sıkıyorum.. Sonra biraz dolapta soğumasını bekleyip içiyorum gün içinde. Ben de bu grupta öğrendim. Başta garip gelebilir ama sonra alışıp seviyorsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…