- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.955
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.561
Allah dualarını kabul etsin canımm, Allahım nazarlardan korusun seniaminnn cümlemizin enerjisi hiç bitmesin :)
cidden insan huzurlu olduğu zaman sevgi dolu oluyor onun da enerjisini yayıyor bu tek benim için geçerli değil kim olursa olsun herkes için geçerli yazıdan bile o enerji yayılıyor gülümmmm
geceyi kim beklesin şimdi bile ettim duamı kuzummm
hiç riske atmayayım o zaman canımsuyu da bol içeceksin ama midede şişiyor ya çok su çekiyor içmezsen daha beter kabızlık yapar
Canım Dukan birası düşünmez misin ?ya kızlar tuvalete çıksam 5 kilo gidecekmiş gibi hissediyorum öyle bi şişlik var
dua edin de yarına çözeyim bu işi ya
Sebebi belli olmuş. Kuzum siz hep ayrı mı takılırsınız ? Kayınvalidenlerle görüşmüyor musun?
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsın
Canım tartıya son iki. Kuru fasulye çok riskli bilemedim ki şimdi
Geçmiş olsun kuzum hamiş hamiş dikkat et kendine
oyle cnm hayırlısı anladm cnm hergun o yol sıkar
haa niyeti belli oldu seninkinin en gzueli bence de madem cocuklarla gidecen keyfini cikar
günaydın cnm svndm senin adina herkesin kendi evi vala anne baba rvi bile olsq insan evini ozluyor hemen toparlarsn insAllah hastalanmazsn
haklısın canım ben annem bakti demiştin ya çocuğa yakın sandım
canım abes karşılama zaten ama olmuyorsa yapacak birşey yok ki vakti zamanı varsa gelir
Sen taktiğin sürece uzatiyirsun ben oğluma 2 sene kalmadım sonra çok yoğun bir dönemdi eşime dedim ki bu ay dikkat edelim bu ay gebe kalamam zaten hem iş yerim çok yoğundu hemde kaynım benimle kalıyordu onun düğünü vardı kız evi gibiydi benim ev onun için erteledim ve gönlüme göre horon oynadım düğünden iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim kafanın rahat olması çok önemli düşün ki hiç olmayacak o kadar boşver yani bu durumu ohhh de korunma derdi yok de sal gitsin :)
başka mesgalelee bul bence
menü güzel teline ne oldu
günaydın canım
günaydın canım
kahve yanında kuru meyve tuket 2 tane zamanla alışırsın şekersiz içmeye
günaydın canım
bence de sende keyfine göre bak
bugün baya baya dinlen bakım yap canım pazara eşin gitse daha iyi uygunsa yada gelirken marketten alsın senin evde birşey yoktur şimdi haklısın ama ıhlamur zencefil bak kendine
eşin yesin canım senden emin değilim kimini çok etkiliyor kimini etkilemez ben de dün pastırmalı yaptım bilerek pastırma attım engel olamaz yersem diye hiç sevmiyorum pastırma riske girme istersen
abooo bak bunu öğrenmemiz iyi oldu
Süpersin canım
yok cnm gidemicegimi soyledim
belki çeşidi azaltabilirsin cnm
Bi ana yemek yaninda salata yogurt yeter bence
ekimin temizlik aşkı bi bana bulasmadi
sorunluk bisey yokta iş yoksa parada yok
Gecen hafta gittigim yere soracak perşembe
Orda isciye ihtiyac varsa oraya gidecem yoksa cikmis olacam
bence, az yemeden kilo verilebiliyorsa en guzeli aslinda
hosgeldinnnn edibemm özlemişim senii
Yinede aşırı almamisin bence izinde okadar arti normal :))
Bende vermedim seni bekledim
belgeselin ana fikri neydi cnm bizde sebeblenelim :)
herkes yazmis zaten tatlicim
Hic cocugun olmasa hadi neyse diyim ama cok sukur bi kizin var
Kusura bakma bitanem ama gercekten niye bukadar kendine stres yaptigini anlamiyorum
Kafana takma oluruna birak
Biraz gencliginin keyfini cikar
Allah kismet ederse zaten olur
hastaya Allah sifa versin cnm
Sebebinide ogrenmisinneyse kafana gore takil madem
anacim temelli gitmiyon ya herkesle vedalasacan :)))
Yolculuk oncesi iyice toparlanmaya bak cnm
insan kendi kullaninca daha yorucu oluyor uyu git madem cnm
evine hosgeldinnn tatlim
Hemen işe guce giriscem diye ugrasma sakın iyice dinlen hastalık ilerlemesin
nayirrrrr nolamazzzzz
Tartiya 2 kala olmaz cnm lutfen kendine baska bisey yap
kiz masallah de ağzını hayra aç
amin gülüm hepimizii:))Allah dualarını kabul etsin canımm, Allahım nazarlardan korusun seni
nasıl yapılıyor canımCanım Dukan birası düşünmez misin ?
ooo o da süper hatta daha iyi bile olabilirhiç riske atmayayım o zaman canım
nette bi tarif buldum keten tohumlu falan güzel bişeye benziyor ama keten tohumunu nerden bulacağım onu bilmiyorum şimdilik kuru kayısılı cevizli su var onu yapacağım bakalım inşallah faydasını görürüm
Bende de güzel canım....Canim bugun tartilmadim ama dun tartilmistim gayet güzel eksideyim
Sende durumlar nasil
aaa o nasıl oluyormuşamin gülüm hepimizii:))
allahın izniyle artık eskisi gibi nazara gelmem enerji frekans seviyemi arttırıp nazarı engelliyorum :)))
kuzum ne diye riske atıyorsun burun spreyiyle kendini tuzlu su yap onu çek burnuna açılsınSagol cnm insallah :)
Sagol canim
Aynen cnm bende ozledim evimi duzenimi eşimi :) ama bi burukluk da oluyor illaki. Insallah cnm sagol
Dun markete girdk az bucuk bisiler aldm ama tabi tam ne yok bilmedigimden yarin gene gidicem. Esimde oglenciydi bugun mecburen pazara ben gittim ama dayanamadim mutfakdada bi kac is yaptmama cok yormadim kendimi burun spreyi kullanabilirmiyim acaba ya burnum tikali olunca cok kotu oluyor
Sagol ablamm. Yok hergun az az bisiler yapiyorum zaten artik bebegin odasinida ayarlicaz yavastan giyisilerini yikicam falan insallah :)
evet canım kendimi bildim bileli bu sıkıntım hep varooo o da süper hatta daha iyi bile olabilir
senin bu wc sıkıntın sürekli mi var gülüm sabah aç karnına zeytin yağı da işe yarıyormuş ben yapmıyorum bana troid ilacı bağırsakta emildiği için sabah bağırsak çalıştıran şeyler yasak kepekli ekmek bile ama yapanlar gayet memnun
selam kızlarrr
hamlamışım yavff orta tempo 70 dk yürüyüş yaptık eşimle bacaklarım biraz ağrıdı da sağ topuğum bağırıyor ben burdayımmm ağrırım daaaa diye :))
dün salonun korneşlerini cifliycem diye merdivene in çık yapınca yükseklik korkusundan kendimi baya kasmışım camını sil tülünü güneşliğini tak yerini sil süpür yaptım arada karşı komşum geldi az oturdu gitti benimkilere ıspanaklı ayrı peynirli ayrı hamur yoğur aç katmer (gözleme) yaptım ama yanlış günü seçmişim bir daha detaylı temizlik yaptığım gün hamur açma işi yapmıycam yemeden yattım uyudum akşam ezanı okununca gece 1.5 a kadar yoğurt mayalamıştım onu dolaba koymam gerekmese mutfak dandiniydi umursamadan yatardım sabaha kadar :))
eşim evde olunca kahvaltı faslı evi mutfağı toparlama sonra da tontişime gidip çay kahve içme faslı yaptım gelince de akşam yemeği ön hazırlığı yaptım yürüyüşe gittik anca geldim benden havadisler bu kadar
haa yarın öğleden sonra bir şeyler evde hazırlayıp kameriye de oturup çay içicez komşularla ne yapsam karar vermedim daha :)
bilinç seviyesi artıp kalbini huzurlu tuttuğun da istesen de istemesen de enerji titreşim frekansın artıyor ( o zaman da bilinç seviyen iyice artıyor ) , etrafında ki insanlardan enerji seviyesi düşük olanı sen etkilersin onların ki daha güçlü ise sen onlardan etkilenirsin , enerjisi yüksem ve haset biriyse kötü etkilenirsin nazar da bu işte zaten nazarın kökeni arapçadan geliyor bakmak demek ya kötü nefisli insanların bakışı da enerjimizi düşürünce hasta ediyor baş ağrısı v.s. yapıyoraaa o nasıl oluyormuş
buna benim de ihtiyacım var yıldızımız çok düşük eşiminde benimde
sabah aç karnına hipotoroid ilacı kullananlar dikkat edecek , ben akşam kullanıyorum ne yapacaksam mesela 2 aya yakındır hem probiyotik kapsül hem suya katılıp eriyen lif takviyesi kullanıyorum sadece akşam yemek öncesi ama sabah yookevet canım kendimi bildim bileli bu sıkıntım hep var
ben de tiroid ilacı kullanıyorum benim de yaptıklarım ters mi tepiyor acaba
Benim de çok olurdu doktorum magnezyum ve kalsiyum vermişti artı demire dikkat et demiştiKizlar bacaklarimda cok kramp oluyor ya uyurken gene girdi dunaskinda magnezyum da kullaniyorum ama baska napabillirmki
belki de vitamin mineral eksiği olmuştur doktor randevun ne zaman eksik ne varsa doktor söyler gerekli takviyeleri verirKizlar bacaklarimda cok kramp oluyor ya uyurken gene girdi dunaskinda magnezyum da kullaniyorum ama baska napabillirmki
hmmmm o zaman benim de kullanmamam gerek yaasabah aç karnına hipotoroid ilacı kullananlar dikkat edecek , ben akşam kullanıyorum ne yapacaksam mesela 2 aya yakındır hem probiyotik kapsül hem suya katılıp eriyen lif takviyesi kullanıyorum sadece akşam yemek öncesi ama sabah yook
genelde ödem atmak için yapılıyor ve çok basit. Bende poşetsiz hali olmadığı için 3 poşet yeşil çayı 750 ml su ile demleyip, soğumaya bırakıp sonrasında üzerine 250 ml soda döküp yarım limon sıkıyorum.. Sonra biraz dolapta soğumasını bekleyip içiyorum gün içinde. Ben de bu grupta öğrendim. Başta garip gelebilir ama sonra alışıp seviyorsun:)nasıl yapılıyor canım
bu gün pek bir şey yapmadım işte dinlendim :)Maşallahın var canım, ben okurken yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?