- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.581
iç gülüm ne lanet ağrılı bir şey çok iyi biliyorum 17 sene çektim :)hmmmm o zaman benim de kullanmamam gerek yaa
ne yapacaksam akşam yapmam geerek yatarken zeytinyağı içeyim bari
içmediğim şey kalmadığı için garipseyeceğimi sanmamgenelde ödem atmak için yapılıyor ve çok basit. Bende poşetsiz hali olmadığı için 3 poşet yeşil çayı 750 ml su ile demleyip, soğumaya bırakıp sonrasında üzerine 250 ml soda döküp yarım limon sıkıyorum.. Sonra biraz dolapta soğumasını bekleyip içiyorum gün içinde. Ben de bu grupta öğrendim. Başta garip gelebilir ama sonra alışıp seviyorsun:)
saol cnm Allah razı olsunan itibariyle 33 dk kaldı :)
Allah kabul etsin canım
ayy o sorun felqket ya hallederdn umarimya kızlar tuvalete çıksam 5 kilo gidecekmiş gibi hissediyorum öyle bi şişlik var
dua edin de yarına çözeyim bu işi ya
hay masAllah cnm baya tempolusunselam kızlarrr
hamlamışım yavff orta tempo 70 dk yürüyüş yaptık eşimle bacaklarım biraz ağrıdı da sağ topuğum bağırıyor ben burdayımmm ağrırım daaaa diye :))
dün salonun korneşlerini cifliycem diye merdivene in çık yapınca yükseklik korkusundan kendimi baya kasmışım camını sil tülünü güneşliğini tak yerini sil süpür yaptım arada karşı komşum geldi az oturdu gitti benimkilere ıspanaklı ayrı peynirli ayrı hamur yoğur aç katmer (gözleme) yaptım ama yanlış günü seçmişim bir daha detaylı temizlik yaptığım gün hamur açma işi yapmıycam yemeden yattım uyudum akşam ezanı okununca gece 1.5 a kadar yoğurt mayalamıştım onu dolaba koymam gerekmese mutfak dandiniydi umursamadan yatardım sabaha kadar :))
eşim evde olunca kahvaltı faslı evi mutfağı toparlama sonra da tontişime gidip çay kahve içme faslı yaptım gelince de akşam yemeği ön hazırlığı yaptım yürüyüşe gittik anca geldim benden havadisler bu kadar
haa yarın öğleden sonra bir şeyler evde hazırlayıp kameriye de oturup çay içicez komşularla ne yapsam karar vermedim daha :)
Yine biraraya gelirsnz cnm Allah in izniyle saglik olsunSagol cnm insallah :)
Sagol canim
Aynen cnm bende ozledim evimi duzenimi eşimi :) ama bi burukluk da oluyor illaki. Insallah cnm sagol
Dun markete girdk az bucuk bisiler aldm ama tabi tam ne yok bilmedigimden yarin gene gidicem. Esimde oglenciydi bugun mecburen pazara ben gittim ama dayanamadim mutfakdada bi kac is yaptmama cok yormadim kendimi burun spreyi kullanabilirmiyim acaba ya burnum tikali olunca cok kotu oluyor
Sagol ablamm. Yok hergun az az bisiler yapiyorum zaten artik bebegin odasinida ayarlicaz yavastan giyisilerini yikicam falan insallah :)
Ins kuzum ya dene bakalim biri iyi gelir insİnşallah balımm
Netten araştırdım epey bi var bikaç tarif her hafta birini yapacağım bakalım keşke düzene girse artık
Sagol tatlimafiyet olsun canım
afiyet olsun canım sporunda guzel
cok güzel cnm kaydediyorum
bende dun yapmistm bugun bi yuzden toparladm tamam hic bahar temizligi moduna giremedim ben artik ramazanin icinde nasil olacaksa bayram temizligi olacak
Afiyet olsun canım
Sagol kuzummÇok güzel olmuş canım afiyet olsun
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun canim
Gayet güzel canım afiyet olsun
Yapmışsındır sanırım allah kabul etsin canım:)Ben henüz iftar yapmadm kızlar 50 dk var
Ins canım yaya kızlar tuvalete çıksam 5 kilo gidecekmiş gibi hissediyorum öyle bi şişlik var
dua edin de yarına çözeyim bu işi ya
Yok abla ya cidden ben okurken bune böyle dedim sen yapmaya hic usenmiyosunselam kızlarrr
hamlamışım yavff orta tempo 70 dk yürüyüş yaptık eşimle bacaklarım biraz ağrıdı da sağ topuğum bağırıyor ben burdayımmm ağrırım daaaa diye :))
dün salonun korneşlerini cifliycem diye merdivene in çık yapınca yükseklik korkusundan kendimi baya kasmışım camını sil tülünü güneşliğini tak yerini sil süpür yaptım arada karşı komşum geldi az oturdu gitti benimkilere ıspanaklı ayrı peynirli ayrı hamur yoğur aç katmer (gözleme) yaptım ama yanlış günü seçmişim bir daha detaylı temizlik yaptığım gün hamur açma işi yapmıycam yemeden yattım uyudum akşam ezanı okununca gece 1.5 a kadar yoğurt mayalamıştım onu dolaba koymam gerekmese mutfak dandiniydi umursamadan yatardım sabaha kadar :))
eşim evde olunca kahvaltı faslı evi mutfağı toparlama sonra da tontişime gidip çay kahve içme faslı yaptım gelince de akşam yemeği ön hazırlığı yaptım yürüyüşe gittik anca geldim benden havadisler bu kadar
haa yarın öğleden sonra bir şeyler evde hazırlayıp kameriye de oturup çay içicez komşularla ne yapsam karar vermedim daha :)
Canim suyuda bol ic susuz kaliyosan oda etkilerKizlar bacaklarimda cok kramp oluyor ya uyurken gene girdi dunaskinda magnezyum da kullaniyorum ama baska napabillirmki
Yaptım cnm saol Allah razı olsunIns kuzum ya dene bakalim biri iyi gelir ins
Sagol tatlim
Sagol kuzumm
Yapmışsındır sanırım allah kabul etsin canım:)
Ins canım ya
Yok abla ya cidden ben okurken bune böyle dedim sen yapmaya hic usenmiyosun
Canim suyuda bol ic susuz kaliyosan oda etkiler
Amin canımYaptım cnm saol Allah razı olsun
inşallah canımIns kuzum ya dene bakalim biri iyi gelir ins
Sagol tatlim
Sagol kuzumm
Yapmışsındır sanırım allah kabul etsin canım:)
Ins canım ya
Yok abla ya cidden ben okurken bune böyle dedim sen yapmaya hic usenmiyosun
Canim suyuda bol ic susuz kaliyosan oda etkiler
umarım tatlım yasaol cnm Allah razı olsun
ayy o sorun felqket ya hallederdn umarim
hay masAllah cnm baya tempolusun
Yine biraraya gelirsnz cnm Allah in izniyle saglik olsun
Hey maşallahselam kızlarrr
Afiyet olsun canım güzel olmuşİyi akşamlar hanımlar
Menümü yazayımNorth River
Sabah 9.00
2 kkPeynir 6 zeytin. Haşlanmış yumurta 1 adet
4-5 dilim sucuk domates salatalık maydanoz
Öğle 14.00
Bir kase yoğurt içine doğranmış 1 yk hindi haşlama 1 yk yulaf kepeği
Akşam 18.00
4 yk fırın hindi yoğurt salata
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş*2= 80 puan @bi prenses annesi
Ayy ben yapiimmmgenelde ödem atmak için yapılıyor ve çok basit. Bende poşetsiz hali olmadığı için 3 poşet yeşil çayı 750 ml su ile demleyip, soğumaya bırakıp sonrasında üzerine 250 ml soda döküp yarım limon sıkıyorum.. Sonra biraz dolapta soğumasını bekleyip içiyorum gün içinde. Ben de bu grupta öğrendim. Başta garip gelebilir ama sonra alışıp seviyorsun:)
Yap canım, ben de yarın hazırlamayı düşünüyorum:) afiyet olsunAyy ben yapiimmm
Gayet güzel, doyurucu, tatliş bir menüİyi akşamlar hanımlar
Sabah 9.00
Öğle 14.00
Akşam 18.00
Su 2 lt
Iyi akşamlar kızlar menüm
Sahur yok
İftar 19:48
1 kase salata
4 yemek kaşığı sebzeli tavuk sote
3 yemek kaşığı spagetti
3 acı biber turşusu
Bi küçük kase şekersiz kayısı hoşafı
Su artık yatana kadar icebildgm kadar icicem
Spor yok
İyi akşamlar hanımlar
Sabah 9.00
Öğle 14.00
Akşam 18.00
Su 2 lt
Afiyet olsun kızlar11.00
1 yumurtadan biberli omlet
Yarım avakado
Yarım greyfurt
5 fındık
17.15
3 çilek, 15 kavrulmamış yer fıstığı
18.45
Domates soslu yoğurtlu 2 adet kabak
130g civarı somon
10 kavrulmamış yer fıstığı
Su: 2 lt
Sahursuz zor olmadı mı canımIyi akşamlar kızlar menüm
Sahur yok
İftar 19:48
1 kase salata
4 yemek kaşığı sebzeli tavuk sote
3 yemek kaşığı spagetti
3 acı biber turşusu
Bi küçük kase şekersiz kayısı hoşafı
Su artık yatana kadar icebildgm kadar icicem
Spor yok
Afiyet olsun canım gayet güzelİyi akşamlar hanımlar
Sabah 9.00
Öğle 14.00
Akşam 18.00
Su 2 lt
Güzel olmuş canım afiyet olsun11.00
1 yumurtadan biberli omlet
Yarım avakado
Yarım greyfurt
5 fındık
17.15
3 çilek, 15 kavrulmamış yer fıstığı
18.45
Domates soslu yoğurtlu 2 adet kabak
130g civarı somon
10 kavrulmamış yer fıstığı
Su: 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?