- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.961
Günaydın Arkadaşlar Dün gelinlik baktım Ve cok mutluyum hiç şisko durmadım gelinlikcilerin hapsi zen in kilon cok iyi dedi cok mutluyum gelinligimede karar verdim fotosunu paylasırım sizinle
cok mutluyum
Gercekten güzel duygu ben cok tereddüt ettim canım bana yakışmayacak diye ama gelinlikte bedenim 36 mıs mankenden daha cok yakıştı bana
Eki Görüntüle 327426
Eki Görüntüle 327425
2çi-2100 tl 1çi-2000 tl
Alttakini düsünüyorum üstekide cok yakıştı:)
kızlar ben bugün dukan diyetine başladım bide bunu denicem belki biraz kilo veririm
cnm ben bunu duyduğum kadarıyla kız çocuğa hamileysen kalça erkek çocuğa hamileysen karın genişlermiş...
Kızlar gunaydınnn...
Offf offff basıma neler geldı hıc sormayın...Cumartesı gunu ızınlıydım onun ıcın gıremedım buraya İZMİRe gıttık amcam amelıyat oldu onu zıyarete...Amcamlarda canamı vestıyere bırakmıstım.Hataya ındık bıseyler bakalım dıe cuzdandan paralar yurumusNasıl sınır oldum anlatamam yaa sen ınsanlara guvenıyosun kendın gıbı sanıyosun hata edıyosun moralım cok bozuk kızlar yaa 300 tl param gıttı azmı bu devırde.Bide taksıt parasıydı valla evlat acısı gıbı koydu...Annemde bana kızıyo cantanı neden ayırıyon gozunun onunden dıe...Eeee cnm amcamın evınde kımın aklına gelır bole bısey
Neyse oldu olan artık hep olan bana oluyo zaten....Dunde cok youndcum kızlar aksam 21:30 da cıktım ısten bı ara butun gecmısı okudum alıntı yaptım ama cvplama fırsatım olmayınca pc acık bıraktım sabah yazdım hepsını...
Eeeee sızler nasılsınız gorusmeyelı bende durumlar bole
geçmiş olsun bu devirde artık amca evi baba evi hak getire kimseye güvenilmiyor malesef kendi gölgemizden şüphe eder olduk 300 tl az değil tabi para kolay kazanılmıyorKızlar gunaydınnn...
Offf offff basıma neler geldı hıc sormayın...Cumartesı gunu ızınlıydım onun ıcın gıremedım buraya İZMİRe gıttık amcam amelıyat oldu onu zıyarete...Amcamlarda canamı vestıyere bırakmıstım.Hataya ındık bıseyler bakalım dıe cuzdandan paralar yurumusNasıl sınır oldum anlatamam yaa sen ınsanlara guvenıyosun kendın gıbı sanıyosun hata edıyosun moralım cok bozuk kızlar yaa 300 tl param gıttı azmı bu devırde.Bide taksıt parasıydı valla evlat acısı gıbı koydu...Annemde bana kızıyo cantanı neden ayırıyon gozunun onunden dıe...Eeee cnm amcamın evınde kımın aklına gelır bole bısey
Neyse oldu olan artık hep olan bana oluyo zaten....Dunde cok youndcum kızlar aksam 21:30 da cıktım ısten bı ara butun gecmısı okudum alıntı yaptım ama cvplama fırsatım olmayınca pc acık bıraktım sabah yazdım hepsını...
herkeze günaydın
ikiside güzel ama cnm ama sanki üstteki daha güzel geldi bana..
[QOTE=hoppidicik;22677570]off kızlar burada kar yağıyor..bir görseniz harika bişey
Kızlar gunaydınnn...
Kızlar gunaydınnn...
hoşgeldin canım..bol motivasyona ihtiyacım var kızlar 27 yaşındayım bir kızım var 3 yaşında aslında geçen sene işten çıkına kadar 62 kiloydum iştne çıkınca ye babam ye bu hale geldim
20 kasım çat pat başladım beslenmemi düzenlemeye 67.8 civarıyım ama sekteye uğruyor motiveye ve hırlanmaya ihtiyaç duyuyorum bir takımda olursam daha iyi olur diye düşündüm
geçmiş olsun murç..valla aynısı yazın benim başıma geldi amcaevindeKızlar gunaydınnn...
herkeze günaydın
ikiside güzel ama cnm ama sanki üstteki daha güzel geldi bana..
[QOTE=hoppidicik;22677570]off kızlar burada kar yağıyor..bir görseniz harika bişey
Arkadaşlar ben cuma sabahı tartıldıktan sonra cekindim fotoları Eşofmanla cekindim kabul etmezseniz taytla cekineyim o sabah elime esofman gecince onunla cekini verdim
geçmiş olsun bu devirde artık amca evi baba evi hak getire kimseye güvenilmiyor malesef kendi gölgemizden şüphe eder olduk 300 tl az değil tabi para kolay kazanılmıyor
nasıl el uzatırlar haram mala anlamıyorum allah beterinden korusun
ben kahvaltımı edeyim yine görüşürüz
geçmiş olsun cnm ya cana geleceğine mala gelsin bu devirde kimseye güven kalmadı alanada yar olmaz o para merak etme
Cok geçmiş olsun canım Amcanın Evinde Nasıl olur böyle birşey Çok İlginç :44:Ama Olan olmuş canım O para senden cıkacakmıs
hoşgeldin canım..
geçmiş olsun murç..valla aynısı yazın benim başıma geldi amcaevindedüğün telaşı vardı ve kim vurduya gitti paracıklar..kimseyede bişey diyemedim..arkama baka baka geldim karadenizden..sağlık olsun ne diyelim..cana geliceğine mala gelsin..
akşam ne çok konuşmuşsunuz be ya...siz burada çene çalarken ben ne yapıyodum biliyomusunuz????kapıda kayıyordummmmharika kar yağdı dün..bizim evde bayırda olduğundan dolayı kapının önü doğal kayak alanına dönüştü..çoluk çocuk oynadık kaydık valla...
seninde kotlarından fışkıran can simitlerin varmınasıl erir bunlar
oof of ben daha zayiflicam da hamile kalicam...ben bu 9. takimin mudavimi olcam demektir yillarca buradayim artik demirbas. evet ben de surekli etrafimda zayif hamileler gorup durdum sanki bezelye yutmus solucan gibi, ama zayiflasam bile kendimden oyle bir performans asla beklemiyorum, ben kendimi bilioyrum yani istikbalim parlak
Kılzar şimdi ben KK da album acmayı bılmıyorum ama ogrenıcem azımlıyım....
Bencedede KK da album olusturmak daha mantıklı herkes benı arkadas olarak eklesın zaten hep bızım takımdakı arkadaslar var lıstede eskı ve yenı sorun olacagını sanmıyorum...
Oraya eklerız isteyen esofmanlı ısteyen taytlı fotosunu cekıp bana gondersın sımdı bende msj kutumu temızlıyorum kızlareGercı ben daha cekılmedım foto aksam yegenıme cektıreyım barı mılletı kalpten goturmeye gerek yok yanı demı ama Çocuk hafızası taze unutur elbette
teşekkürederim hoşbuldum tamam yarışalımgünaydın ben geldimmm geçmişi okuyayım dedim ben gelene kadar bu sayfalar uçmuş gitmiş
beyazbulut hoşgeldin cnm benimde 2 yaşında bir oğlum var edacımla yarışıyoruz kg ler yakın sende bizim yarışa katıl
fadime abla,hicran benide alın yürüyüşe yaaa burda inanılmaz güzel kar var gece yağmış 10-15 cm var ama sadece camdan bakıyorum işteyim
büşra kuzum akşam turp kürünü yaptım hiçç tavsiye etmem saçlarımı keçe gibi yaptı kremledimde kendine geldi belki içine bakım yağları katınca yumuşatır bilemem ama ben sinamekiyi denicem
blackcat gitmiş yolu açık olsun
fulya sende bendensin demekki yapalım şekerim bakımları ohh mis
kızlar ben başladığımdan beri çok katı diyette değilim biliyosunuz sporda yapamıyorum kaçamaklarımda çok oluyoona rağmen almadığım gibi gram gram gidiyo fastfoodu,beyaz ekmeği kestim,porsiyonlarımı küçülttüm,asitli ve hazır meyve sularını kestim kısacası sağlıklı beslendim demekki kural bu :44:
aaa yarın kavitasyona gidiyorum canlarımmmm
hoşbuldum teşekkürlerhoşgeldin canım..
geçmiş olsun murç..valla aynısı yazın benim başıma geldi amcaevindedüğün telaşı vardı ve kim vurduya gitti paracıklar..kimseyede bişey diyemedim..arkama baka baka geldim karadenizden..sağlık olsun ne diyelim..cana geliceğine mala gelsin..
akşam ne çok konuşmuşsunuz be ya...siz burada çene çalarken ben ne yapıyodum biliyomusunuz????kapıda kayıyordummmmharika kar yağdı dün..bizim evde bayırda olduğundan dolayı kapının önü doğal kayak alanına dönüştü..çoluk çocuk oynadık kaydık valla...
bendede var ama benim aısıl problemim karın bölgem göbeğim var ama sarkık değil böyle belim var ama önde mide şişkin((
e ben aylardır mudavimim zaten acaba bi gün zayıflıcammı
bende çekilmedimdaha
bak kahvaltıdan önce çekilecem diyom hep unutuyom yarın inş unutmam
murch geçmiş olsun canım.. naptın amcanları arayıp sordunmu
cizdanmı kayıp yoksa içindeki paralarmı
ben senin yerinde olsam arar amcama sorarım derimki amcacım böyle böyle cüzdanım arabada farkettimki yok.. vestiyerde duruyodu bi bakarmısın diye ..
dediğin gibi çocugu varsa öğrenci fikan bi sorar bakar arar bence..
bendede var ama benim aısıl problemim karın bölgem göbeğim var ama sarkık değil böyle belim var ama önde mide şişkin((
e ben aylardır mudavimim zaten acaba bi gün zayıflıcammı
bende çekilmedimdaha
bak kahvaltıdan önce çekilecem diyom hep unutuyom yarın inş unutmam
murch geçmiş olsun canım.. naptın amcanları arayıp sordunmu
cizdanmı kayıp yoksa içindeki paralarmı
ben senin yerinde olsam arar amcama sorarım derimki amcacım böyle böyle cüzdanım arabada farkettimki yok.. vestiyerde duruyodu bi bakarmısın diye ..
dediğin gibi çocugu varsa öğrenci fikan bi sorar bakar arar bence..
şimdi kızımla dışarı çıkıcaz çocuk kar görücek ilk defa tadını çıkarsın istanbula her zaman yağmaz :)))
hemde biraz yürümüş olurum
Saol cnm ...Cnmm cuzdanın ıcınden para ucmus...Cuzdan olmasa ara sor ama arayıpta benım param eksık dıyemem zeytınyagı gıbı uste cıkarlar arada kırgınlık olur dıe ses cıkarmadım hopısın hesap arkama baka baka dondum evıme...Saglıgım ywerınde ya gene kazanırım ben bosver dedım kendı kendıme ...Bana ders olmus oldu bıda cantamı yenımdan ayırmam...
Ohh sanslı bebek dıkkat ette usutmesın
param alınmış diyemezsin tabiki canım
sende cüzdanım yok de ne olacak
cocugunun elinde parar görürse anlar amcan o yüzden dedim kimin aldıgını..
işte herkeze güven olmuyo balım
insan kaybolan önemsiz birşeyde olsa üzülüyo ki 300 lira az para değil((
benim anneminde evden parası çalınmıştı gecen yıl tam hatırlamıyorum ama 2 milyar kadar bi paraydı herhalde
işin tuhaf tarafı eve giren misafirlerin dışında eve gelen yoktu .. işte eve kimi soktugunu bile insan dikkat etmeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?