Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar alintilarimi yaptım ama önce.menümü yaziyim
12.00 1 kk peynir
1 tbe
1 bardak süt
6 zeytin

13.00 1 elma

15.00 1 kase kısır
1 sade türk kahvesi

18.00 kuru fasulyeyi suzleri dinleyerek yemedim ama alternatif sadece haşlanmıs patates vardı yağsız tuzsuz haslanmis patates yedim 1 tane
Su 2l
Spor 50 dk yuruyus 150 p Fit mutlu anne

Tamam cnm yaz merak ediyorm bende bakalm hayirlisi olsun insallah. Bence etrafada aman bilmiyom karar vermedim de gecisdir milletin hep bi lafi var cunku :) anca kafa karisdiriyorlar
Canimm gecen hafta yaptirdim seker yuklemesini 75 ml lik ictim aclik sekerim 86 60.dkdaki 128 120.dkdaki 80 coksukur sekerin temiz dedi doktor normal seviyede yukselip inmis gozun aydin dedi icim rahatladi valla sen naptin yaptirdin mi

Teşekkürler canım evet valla miss oldu. Camlar ve mutfağın duvarını silmek kaldı bayram öncesi

Afiyet olsun. Canım akşam güzel olmuşta aradaki kısır tartı öncesi olmamış.

Afiyet olsun canim karatay bisi demez ama tartiya yakin yeme en azindan

Tamam canim iyi geceler

Kubracim gündüz neden hic gelmiyosun menu yazip kaciyosun biraz katilsana sende
Pilav filan tartiya yakin yeme canim sislik olabilir afiyet olsun
Canım iki gündür misafir var. Bugün hem sabah hem akşam vardı biraz önce gittiler. Onlar gider gitmez telefona sarıldım. Bu hafta geçerse gelirim inşallah gündüzleri de.
Canım etiketleyecektim fakat deneme süresindeyim acaba gerekmez mi diye düşündüm. Artık etiketlerim inşallah

afiyet olsun canım
Teşekkürler canım evet valla miss oldu. Camlar ve mutfağın duvarını silmek kaldı bayram öncesi

Afiyet olsun. Canım akşam güzel olmuşta aradaki kısır tartı öncesi olmamış.
iyi masAllah ben duvarları silmeye korkuyorum ya fazla zorlayinca bileklerimde sinir sıkışmasi var baya ayrı oluyor çünki kirlendi aslinda ama dinlene dinlene bayrama siler belki güle güle kirlen canım
denemeyle spor bildiriminin alakası yok bildiğim kadarıyla canım benim
Kızlar ben bugün çok yoruldum hem sabah hem akşam misafir vardı. Sabah da uyanıp spor yapmıştım hiç halim kalmadı. Yarın erkenden uyanıp yazarım inşallah size. İyi geceler
iyi geceler canım
Ya birde çok sevinçliyim. Nedenini Cuma tartıda söylerim inşallah
Hadi bakalım bekliyorum

Kızlar ya tatil dönüşü çok perişanım, uyku düzenim fena bozuldu. İki gündür gece üçte uyanıyorum. Sonra öğlene doğru tekrar uyuyup 3’te kalkıyorum. Gün bitmiş oluyor, yeme düzeni zaten berbat. Menüm çok kötü, toplam kaloriyi mi yazsam dedim, baktım o da yazılası değil. Benim diyet yine yarına kaldı...

Uyku düzeni çok etkiliyor cidden canım bende erken uyuma olayına bi alışamadim ramazan geldi sahur olayını nasıl yapcam hiç bilemdim zaten uyumasan dert uyusan dert

Hoşgeldin Edibe, nasıl geçti tatil? 4 kiloyu çabuk verirsin, kendini üzme. Olan olmuş artık, oh iyi ki yedim, tatilim harika geçti, işte şimdi diyet için hazırım de, gerisi gelecek
Sağol tatlım, iyi geçti tatil. Sayılı gün zaten çabucak geçiyor. Üzülmemek elde değil, pantolonlarım zor kapanıyor, çok can sıkıcı. Gel gelelim düzgün beslenmeye de başlayamıyorum bir türlü, yapıcı bir üzüntü değil yani.
Ah bir başlayabilsem...
Ben de özledim seni Tatil matik bahane bitmiyor, yeter durduk bir başlasak düzenli kilo vermeye devamı gelecek gibi ama bilemiyorum.... Ben zaten senden fazlaydım iyice arayı açtım, boy meselesine değinmiyorum bile

Uyku düzeni çok etkiliyor cidden canım bende erken uyuma olayına bi alışamadim ramazan geldi sahur olayını nasıl yapcam hiç bilemdim zaten uyumasan dert uyusan dert
Aslında üçte kalmak birşey değil sahur pratiği diyorum kendi kendime ama sonrasında öğlen üçe kadar uyumak çok moral bozucu. Yarın seçim varmış burada kızımın okulu yok artık onunla ilgilenip kısır döngüyü kırarım inşallah.

Canimm gecen hafta yaptirdim seker yuklemesini 75 ml lik ictim aclik sekerim 86 60.dkdaki 128 120.dkdaki 80 coksukur sekerin temiz dedi doktor normal seviyede yukselip inmis gozun aydin dedi icim rahatladi valla sen naptin yaptirdin mi
Şeker çıkmaması süper olmuş, sevindim.
Ya birde çok sevinçliyim. Nedenini Cuma tartıda söylerim inşallah
Merak ettim.

Sağol canım

Evet insAllah yarin duzene girer

Afiyet olsun canım.

Kuru fasülye kısırdan daha masum yanlız.Keske kısır olmasaydı.

Afiyet olsun canım.

Kuru fasülye kısırdan daha masum yanlız.Keske kısır olmasaydı.
Gün boyu evde yoktum ve önüme gelen en masum şey kısırdı. Ilk defa önüme gelen pastalardan tatlılardan tatmadım bile normalde bi çatal bile olsa tadardım hayır diyebildim yemege.karşı çok mutluyum

Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun güzel salam pek önerilmiyor sadece
ya kızlar tuvalete çıksam 5 kilo gidecekmiş gibi hissediyorum öyle bi şişlik var
dua edin de yarına çözeyim bu işi ya
Ben genelde hemen 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içiyorum 10 dkya etki ediyor
Hiç duymamıştım bendede var hipotroid
Afiyet olsun Allah kabul etsin
Afiyet olsun. Bu arada yuruyusun tempoluysa 3le çarp
Afiyet olsun güzel
Afiyet olsun
Afiyet olsun dk tut motivasyon oluyor
Afiyet olsun
Çok iyi anlıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…