Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

edibemmm hoş geldin canooom
hemen şimdi topla kendini bacım , bizi biz iyi eder yada daha kötü hale sokarız her şey elimiz de yarınların da nasıl olmak istiyorsun şimdi ki gibi mi , çok daha iyi mi yoksa daha kötü mü karar ver canom ve hemen kendin için bir şeyler yapmaya başla

Ahhhhh nerdeeee
Bırak 10 dkya etki etmesini ertesi güne faydasını görsem de yeter ama henüz bi aksiyon yok

Afiyet olsun canimm
Patates bence masum sıkıntı yapma onda ama kısır tartiya yakin olmamis afiyet olsun
Tamamdir kuzum

Ya birde çok sevinçliyim. Nedenini Cuma tartıda söylerim inşallah
Ay hadi bomba gibi bi eksi geliyor sanırım
Bian önce toplamaya calis canim ne kadar cabuk toparlarsan o kadar iyi
Baslarsin baslarsin bugunden itibaren menu yaz lütfen
Mrblar kızlar sahur yaptım şu içiyorum
Bugün çok güzel bi gün olsun insAllah bol HAREKETLİ çok ENERJİK
Simdiden allah kabul etsin kuzum
günaydınnnn 9. takım
yağmur çiseliyorrr hava kapalı aslın da hissettiğim deee aha da buu
Günaydın hanımlar
Gunaydinnnnnnn

saol cnm Allah razı olsun
günaydınnnn 9. takım
günaydın canım
yağmur çiseliyorrr hava kapalı aslın da hissettiğim deee aha da buu
günaydın
allah kabul etsin gülüm
saol cnm Allah razı olsun
Günaydın hanımlar
günaydın canım
Saol cnm Allah razı olsun

yok kuzum topuk dikenim yüzünden tempolu yürüyemiyorum maalesef

Canimm gecen hafta yaptirdim seker yuklemesini 75 ml lik ictim aclik sekerim 86 60.dkdaki 128 120.dkdaki 80 coksukur sekerin temiz dedi doktor normal seviyede yukselip inmis gozun aydin dedi icim rahatladi valla sen naptin yaptirdin mi

Cok sevindim cnm gercekten gozun aydin. Ben salı gunu dondum almanyadan daha kontrole gidemedim pazartesi gidicem bakalim ozaman doktorum bisi demezse sorucam ama yaptirma derse yaptirmiyabillirim. Bugunde saglik ocagina gidicem tetenasun 2 dozu vurulcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…