- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.641
edibemmm hoş geldin canooomKızlar ya tatil dönüşü çok perişanım, uyku düzenim fena bozuldu. İki gündür gece üçte uyanıyorum. Sonra öğlene doğru tekrar uyuyup 3’te kalkıyorum. Gün bitmiş oluyor, yeme düzeni zaten berbat. Menüm çok kötü, toplam kaloriyi mi yazsam dedim, baktım o da yazılası değil. Benim diyet yine yarına kaldı...
allah kabul etsin gülümMrblar kızlar sahur yaptım şu içiyorum
Bugün çok güzel bi gün olsun insAllah bol HAREKETLİ çok ENERJİK
Amin canımm inşallahMrblar kızlar sahur yaptım şu içiyorum
Ahhhhh nerdeeeeAfiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun güzel salam pek önerilmiyor sadece
Ben genelde hemen 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içiyorum 10 dkya etki ediyor
Hiç duymamıştım bendede var hipotroid
Afiyet olsun Allah kabul etsin
Afiyet olsun. Bu arada yuruyusun tempoluysa 3le çarp
Afiyet olsun güzel
Afiyet olsun
Afiyet olsun dk tut motivasyon oluyor
Afiyet olsun
Çok iyi anlıyorum seni
Ayyyyy ben de bu moddayım yağmur çiseliyor burada dayağmur çiseliyorrr hava kapalı aslın da hissettiğim deee aha da buu
Günaydın kuzumGünaydın hanımlar
Afiyet olsun canimmİyi geceler kızlar
Menüm
Sabah 09.00
1,5 soğanlı yumurta
1 dlm hellim
1 dlm süzme peynir
2 zeytin
Yeşillik
Ara
3 ceviz
Akşam 18.00
1 tabak kıymalı sebze yemeği
Yoğurt
Su:2.5 lt
Spor: mutfak dolaplarını silmece
Bu saat oldu yeni oturdum . Ayaklarımı hissetmiyorum.
Patates bence masum sıkıntı yapma onda ama kısır tartiya yakin olmamis afiyet olsunKızlar alintilarimi yaptım ama önce.menümü yaziyim
12.00 1 kk peynir
1 tbe
1 bardak süt
6 zeytin
13.00 1 elma
15.00 1 kase kısır
1 sade türk kahvesi
18.00 kuru fasulyeyi suzleri dinleyerek yemedim ama alternatif sadece haşlanmıs patates vardı yağsız tuzsuz haslanmis patates yedim 1 tane
Su 2l
Spor 50 dk yuruyus 150 pFit mutlu anne
Tamamdir kuzumCanım iki gündür misafir var. Bugün hem sabah hem akşam vardı biraz önce gittiler. Onlar gider gitmez telefona sarıldım. Bu hafta geçerse gelirim inşallah gündüzleri de.
Canım etiketleyecektim fakat deneme süresindeyim acaba gerekmez mi diye düşündüm. Artık etiketlerim inşallah
Ay hadi bomba gibi bi eksi geliyor sanırımYa birde çok sevinçliyim. Nedenini Cuma tartıda söylerim inşallah
Bian önce toplamaya calis canim ne kadar cabuk toparlarsan o kadar iyiKızlar ya tatil dönüşü çok perişanım, uyku düzenim fena bozuldu. İki gündür gece üçte uyanıyorum. Sonra öğlene doğru tekrar uyuyup 3’te kalkıyorum. Gün bitmiş oluyor, yeme düzeni zaten berbat. Menüm çok kötü, toplam kaloriyi mi yazsam dedim, baktım o da yazılası değil. Benim diyet yine yarına kaldı...
Baslarsin baslarsin bugunden itibaren menu yaz lütfenSağol tatlım, iyi geçti tatil. Sayılı gün zaten çabucak geçiyor. Üzülmemek elde değil, pantolonlarım zor kapanıyor, çok can sıkıcı. Gel gelelim düzgün beslenmeye de başlayamıyorum bir türlü, yapıcı bir üzüntü değil yani.
Ah bir başlayabilsem...
Ben de özledim seniTatil matik bahane bitmiyor, yeter durduk bir başlasak düzenli kilo vermeye devamı gelecek gibi ama bilemiyorum.... Ben zaten senden fazlaydım iyice arayı açtım, boy meselesine değinmiyorum bile
Simdiden allah kabul etsin kuzumMrblar kızlar sahur yaptım şu içiyorum
günaydınnnn 9. takım
yağmur çiseliyorrr hava kapalı aslın da hissettiğim deee aha da buu
GunaydinnnnnnnGünaydın hanımlar
saol cnm Allah razı olsunAfiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun güzel
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Çok iyi anlıyorum seni
günaydın canımgünaydınnnn 9. takım
günaydınyağmur çiseliyorrr hava kapalı aslın da hissettiğim deee aha da buu
saol cnm Allah razı olsunallah kabul etsin gülüm
günaydın canımGünaydın hanımlar
Saol cnm Allah razı olsunAfiyet olsun canimm
Patates bence masum sıkıntı yapma onda ama kısır tartiya yakin olmamis afiyet olsun
Tamamdir kuzum
Ay hadi bomba gibi bi eksi geliyor sanırım
Bian önce toplamaya calis canim ne kadar cabuk toparlarsan o kadar iyi
Baslarsin baslarsin bugunden itibaren menu yaz lütfen
Simdiden allah kabul etsin kuzum
Gunaydinnnnnnn
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun güzel
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Çok iyi anlıyorum seni
Günaydın balımmKizlarrrr günaydınnnn yarin tarti gunu bugun kimsede kacamak olmasin ve hafif gecirelim yapabilenler detokslarini yapsinn
Günaydın tatlım geçmiş olsunGünaydın kızlar, dün akşam epey erken yatmıştım, sabah bir başağrısı ile kalktım...uykunun fazlası bana yaramıyor maalesef...
Gunaydin canim normal fazla yatinca bas agrisi olmasi cogu kiside oluyor maalesefGünaydın kızlar, dün akşam epey erken yatmıştım, sabah bir başağrısı ile kalktım...uykunun fazlası bana yaramıyor maalesef...
Canimm gecen hafta yaptirdim seker yuklemesini 75 ml lik ictim aclik sekerim 86 60.dkdaki 128 120.dkdaki 80 coksukur sekerin temiz dedi doktor normal seviyede yukselip inmis gozun aydin dedi icim rahatladi valla sen naptin yaptirdin mi
Gunaydin tatlimmmGunaydin canlarrr
Tam geliyor dedim baktim gitmisin aksam baharGünaydın kızlar dün alıntıları yaptım kuzey uyandı yanına gittim sızıp kalmışımzurnanın zırt dediği nokta geldi muhteşem perşembe o planlar nedir ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?