Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlaaaarrrr bugğ
Günaydın kızlar dün alıntıları yaptım kuzey uyandı yanına gittim sızıp kalmışım zurnanın zırt dediği nokta geldi muhteşem perşembe o planlar nedir ????
Günaydın canım
yaa birini takip ediyorum ya sen önermiştin o 6 aydan önce detoks yapılmamasını tavsiye ediyor o yüzden normal menümle devam edeceğim sadece akşama daha da hafif tutacağım

amaaaaaaaaa
tek handikabım bugün doğumgünüm ve sanıyorum ki eşimle arkadaşlarım sürpriz hazırlığındalar inşallah yemem konusunda ısrar etmezler

Ahhhhh nerdeeee
Bırak 10 dkya etki etmesini ertesi güne faydasını görsem de yeter ama henüz bi aksiyon yok
Hadi yaa saf zeytinyağı varsa daha iyi ya da bu emzirirken falan kullanılan ilaçlar varya onlardan alirsin artık insallah bi rahatlarsın
Günaydın kızlar, dün akşam epey erken yatmıştım, sabah bir başağrısı ile kalktım...uykunun fazlası bana yaramıyor maalesef...
Bende öyleyim yaa azda uyusam çokta uyusam yaramiyo
yok kuzum topuk dikenim yüzünden tempolu yürüyemiyorum maalesef
Gećmiş olsun
Mutlu yıllar canım dogum günün kutlu olsun

Gunaydin rakibemmmmm nice mutlu yillarin olsunnnnntabikide yemiceksinnnn
Gunaydin mutlu günleriniz olsun
Günaydın keleboşlaaaarrrrr
Gunaydin kizlarrrrr

yi masAllah ben duvarları silmeye korkuyorum ya fazla zorlayinca bileklerimde sinir sıkışmasi var baya ayrı oluyor çünki kirlendi aslinda ama dinlene dinlene bayrama siler belki güle güle kirlen canım
Canım benim de kol kasımda ağrı var . Dr. Dikkat etmezsen yırtılır dedi. Bu sebeple silme işlemini kocama yaptırmayı düşünüyorum.
Afiyet olsun canimm
Teşekkürler tatlım
Doğum günün kutlu olsun tatlım nice yıllara olmadı 1 çatal yersin

Teşekkür ederim balımm
Yok ya o kadar bile yemem de eşim bi taneden bişe olmaz Dİye tutturmaz umarım o zaman bi inatlaşıyoruz gibi oluyor hoş olmuyor

Himmm yani en güzeli öyle yqpiyorsa ben desem benimki de yapar snrm ama işte kendim yqpicam illa

Doğum günün kutlu olsun canım, eşin ve çocuklarınla bir ömür mutlu ol inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…