- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.955
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #289.661
Günaydın canımGünaydın kızlar dün alıntıları yaptım kuzey uyandı yanına gittim sızıp kalmışımzurnanın zırt dediği nokta geldi muhteşem perşembe o planlar nedir ????
Hadi yaa saf zeytinyağı varsa daha iyi ya da bu emzirirken falan kullanılan ilaçlar varya onlardan alirsin artık insallah bi rahatlarsınAhhhhh nerdeeee
Bırak 10 dkya etki etmesini ertesi güne faydasını görsem de yeter ama henüz bi aksiyon yok
Bende öyleyim yaa azda uyusam çokta uyusam yaramiyoGünaydın kızlar, dün akşam epey erken yatmıştım, sabah bir başağrısı ile kalktım...uykunun fazlası bana yaramıyor maalesef...
Gećmiş olsunyok kuzum topuk dikenim yüzünden tempolu yürüyemiyorum maalesef
Mutlu yıllar canım dogum günün kutlu olsunKızlaaaarrrr bugğ
Günaydın canım
yaa birini takip ediyorum ya sen önermiştin o 6 aydan önce detoks yapılmamasını tavsiye ediyor o yüzden normal menümle devam edeceğim sadece akşama daha da hafif tutacağım
amaaaaaaaaa
tek handikabım bugün doğumgünüm ve sanıyorum ki eşimle arkadaşlarım sürpriz hazırlığındalar inşallah yemem konusunda ısrar etmezler
Sağol canımmHadi yaa saf zeytinyağı varsa daha iyi ya da bu emzirirken falan kullanılan ilaçlar varya onlardan alirsin artık insallah bi rahatlarsın
Bende öyleyim yaa azda uyusam çokta uyusam yaramiyo
Gećmiş olsun
Mutlu yıllar canım dogum günün kutlu olsun
Gunaydin rakibemmmmm nice mutlu yillarin olsunnnnntabikide yemiceksinnnnKızlaaaarrrr bugğ
Günaydın canım
yaa birini takip ediyorum ya sen önermiştin o 6 aydan önce detoks yapılmamasını tavsiye ediyor o yüzden normal menümle devam edeceğim sadece akşama daha da hafif tutacağım
amaaaaaaaaa
tek handikabım bugün doğumgünüm ve sanıyorum ki eşimle arkadaşlarım sürpriz hazırlığındalar inşallah yemem konusunda ısrar etmezler
Günaydın kızlar sabah erken sağlik ocağına gittim kan tahlili için ozellikle burdan duyduğum için vitamin degerlerime falan bakilsin dedimşimdi eşim kahvaltı hazırlıyor bende çocuklayım bugün spor salonuna gitcem diyetisyenle konuşmaya
Gunaydin mutlu günleriniz olsun
Gunaydin kizlarrrrrGünaydın keleboşlaaaarrrrr
Canım benim de kol kasımda ağrı var . Dr. Dikkat etmezsen yırtılır dedi. Bu sebeple silme işlemini kocama yaptırmayı düşünüyorum.yi masAllah ben duvarları silmeye korkuyorum ya fazla zorlayinca bileklerimde sinir sıkışmasi var baya ayrı oluyor çünki kirlendi aslinda ama dinlene dinlene bayrama siler belki güle güle kirlen canım
Teşekkürler tatlımAfiyet olsun canimm
Doğum günün kutlu olsun tatlım nice yıllaraKızlaaaarrrr bugğ
Günaydın canım
amaaaaaaaaa
Hosgeldin beybiiTünaydın hatunlar
Sağol canımmmGunaydin rakibemmmmm nice mutlu yillarin olsunnnnntabikide yemiceksinnnn
Gunaydin kizlarrrrr
Teşekkür ederim balımmCanım benim de kol kasımda ağrı var . Dr. Dikkat etmezsen yırtılır dedi. Bu sebeple silme işlemini kocama yaptırmayı düşünüyorum.
Teşekkürler tatlım
Doğum günün kutlu olsun tatlım nice yıllaraolmadı 1 çatal yersin
Yaaaa sen uyma onlaraaaSağol canımmm
Tabii ki yemeyeceğim ama zorlamazlar umarım yaaa
Himmm yani en güzeli öyle yqpiyorsa ben desem benimki de yapar snrm ama işte kendim yqpicam illaCanım benim de kol kasımda ağrı var . Dr. Dikkat etmezsen yırtılır dedi. Bu sebeple silme işlemini kocama yaptırmayı düşünüyorum.
Teşekkürler tatlım
Doğum günün kutlu olsun tatlım nice yıllaraolmadı 1 çatal yersin
Doğum günün kutlu olsun canım, eşin ve çocuklarınla bir ömür mutlu ol inşaallahKızlaaaarrrr bugğ
Günaydın canım
amaaaaaaaaa
UYmam uymam kanki, yarın sabah tartı yüzüme gülsün Cuma kaçamağı olarak yarın birazcık yerimYaaaa sen uyma onlaraaa
Bı duş al, rahatlarsın canımKızlar bugün yürüyüşümü yaptım geldim bklm düne gore biraz iyiyim qma cok halsizlik var hava yine bozdu resmen :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?